Nelepí mi to tolik, jak by mělo, hlesl sparťan Čvančara

23.04.2022, 23:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Připomíná mi Krmenčíka s takovými útočníky umí Vrba pracovat. Je to jeho první půlrok ve Spartě. Věřím, že se to bude jen zlepšovat. Problém bude až odejde Hložek, který dokáže vytvářet neuvěřitelný servis hrotovému útočníkovi. Aby jsme pak neříkali, že Čvančara je prkno, ale útočník potřebuje vždycky servis. A když se podívám na ostatní útočné hráče ve Spartě na jaře tak špatný. Karabec skoro nehraje, Dočkal jen proti pomalým soupeřům, Pešek odumřel na jaře, Haraslín fajn žolík. Minčev je dlouhodobý omyl. My prostě nemáme křídla po sezóně a co budeme dělat to je hvězdách. Vytáhnout mladíky z B týmu může být odvaz, ale hrát s nimi předkola pohárů fakt nechceme... mám z další sezóny velkou hrůzu. Bez posil na kraje hřiště se nehneme. A jestli odejde Hancko můžeme zavřít cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Hložka bude problém, jestli na něj Sparta nedokáže zareagovat. Snad část peněz z něj investují do 2-3 kvalitních posil ze zahraničí, v lize žádná adekvátní náhrada není.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, ten podhrot nebo ofenzivní záložník bude docela problém. Dočkala bych asi neprodluzoval, Hložek odejde a zůstane nám jen Karabec. Celkově ta ofenziva bude o hovně. Pulkrab furt zraněný, Minčev nepoužitelný, dvě křídla bez formy, Karabec bez zkušenosti, Čvančara a vrátí se asi Sejk(?). Musí tam dva hráči přijít.

Plus posila do středu zálohy, Pavelka je podle mě omyl, Sáček stojí neustále na místě.. Takže dva hráče do ofenzivy, dva do středu zálohy(nevím co ten Fortelný)a asi ještě přivést gólmana. Obrana se asi dá řešit z vlastních zdrojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nekoupíme Daňka. Ten celý rok laboruje se zraněními ve Spartě by mu podle mě upadli obě dvě nohy.

Reagovat
Imos

ještě máte Drchala a Juliše :) a kluky jako Fortelný, třeba se vrátí Trávník :)

Reagovat
smazaný uživatel

Když je ve Spartě útočník číslo jedna s prominutím nějakej Čvančara, tak se není čemu divit, že se Spartazmůže max na třetí flek ,,,

Reagovat
kattos

Perspektiva ti nic neříká co?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že na perspektivu máme ve spartě mladejch hráčů mraky,,,

Reagovat
kattos

Ani ne

Reagovat
Likan7

Když nebudeme počítat generační talenty Adamy (z toho jeden potřebuje nutně hrát ale nehraje), tak teda....ani ne.

Reagovat
Likan7

Je v novým prostředí, několikanásobně větším klubu a dal 8 golů za necelou půl sezonu. Not bad...

Reagovat
$$CaptainKokotko

V Jablonci hrál KL. Když to přepočtu na minuty, tak tuto sezonu 23zápasů a 19bodů ( už jsem zapomněl kolik to je gólů a asistencí ). Za mě hodně dobrý nákup. Snad se bude zlepšovat.

Reagovat
Imos

Reagovat
Kucka

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta trpí kvůli nestabilním výkonům střední zálohy a neplodných křídel. Hancko, Vitík, Hložek a Čvančara jsou momentálně hráči co by měli s přehledem na základ ve Slavii a zahraniční soutěž.

Reagovat
Freedo

Za mě je Tocvan dobrá posila. Není to možná nejelegantnější hráč, ale umí dát gól a narozdíl od toho našeho Jirky je použitelnej i v lize.

Jsem zvědav, jak se budou kariéry těhle dvou hráčů vyvíjet dál, protože jestli Sor nezačne hrát i v domácí soutěži, tak moc nevím, jestli to byl dobrej přestup. Jen kvůli Evropě se přece nekupoval. Zároveň pořád věřím, že se prosadí, ale měli by ho tam dát už dneska, klidně na křídlo.

Stejně tak je zajímavý porovnání Pešek vs Schranz. Teď už je skoro po sezóně, tak se do toho můžem pustit. Přišlo mi, že Pešek měl fakt super podzim a tehdy se opravdu říkalo, že Sparta udělala lepší přestup, ale teď na jaře už čísla nemá a Schranzík je konzistentní a na hru má furt velký vliv. Kdo byl lepší kauf?

Reagovat
John Obi Mikel

Zhodnotím až po nadstavbě.

Reagovat
ratusek

U Jirky jde hlavně o prodej a zalepení kasy. Bylo jasné, že v lize je pro vás nepoužitelnej

Reagovat
Freedo

Tak o to šlo ve vašem případě. U nás si ho vybrali z nějakýho důvodu. Je jasný, že do zavřený obrany to bude mít těžký, ale měl by být schopnej něco uhrát. Pokud ne na hrotu, tak na křídle. Jsem zvědav, jestli se začne postupně prosazovat, protože zatím ho trochu šetřili na EKL.

Reagovat
jsemdement

Tak hlavne Sor je kridlo a Schranz hrotak.... fakt nerozumim tomu, kde se to popletlo .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele