Německý záložník Ebert odešel z Valladolidu do Spartaku

08.02.2014, 16:04
Aktuality
Patrick Ebert po roce a půl opustil Real Valladolid a zamířil do ruské nejvyšší soutěže. Německý záložník nejprve ve španělském klubu rozvázal smlouvu a následně se upsal Spartaku Moskva, který příchod nové posily oznámil na svých oficiálních stránkách...

Šestadvacetiletý středopolař se devítinásobnému ruskému šampionovi upsal do 30. června 2017. Od včerejška se Ebert připravuje se svými novými spoluhráči na soustředění v Portugalsku.

"Jsem moc rád, že jsem tady. Nyní se můžeme dívat dopředu," prohlásil Ebert, který se s Valladolidem nerozešel v nejlepším. Zájem o něj loni mělo Atlético a postupimský rodák si chtěl přesun do Madridu vytrucovat. Před pár týdny pak byl kvůli špatnému přístupu vyřazen z kádru.

Ebert ve španělském klubu působil od léta 2012 a v šestatřiceti zápasech za něj vstřelil devět branek. Předtím šest sezón nastupoval za berlínskou Herthu, která ho vychovala ve své akademii.

Autor: Petr Vaněček / dpa

Komentáře (14)

Přidat komentář
milan78

jednou z něj bude legenda Spartaku

Reagovat
smazaný uživatel

Už i ty?

Reagovat
Filip12

promrhanej talent

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no, mohla z něj bejt legenda

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Sancek

škoda škoda, má na víc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fabec1222

OT: Ole Einar

Soukup

Reagovat
smazaný uživatel

A Rejman si taky zaslouží, to byl teprve výkon

Reagovat
Bakary3

To docela klobouk dolů před Valladolidem, že s ním jen rozvázali smlouvu, když se k nim, zdá se, nezachoval zrovna loajálně. V jiných klubech by ho spíš zpeněžili a klidně by ho podusili, ale nenechali by ho jít zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Když byl vyřazen z kádru, tak už by hrozilo, že svou smlouvu vysedí

Reagovat
Phillipinho

V lete mu koncila smlouva

Reagovat
Bakary3

Ahaa , díky, nevěděl jsem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele