Nemyslím na odchod z Dortmundu, prohlásil Bruun Larsen

11.10.2019, 20:59
Aktuality
Borussia Dortmund má ve svém kádru celou řadu nadějných hráčů a jedním z nich je Jacob Bruun Larsen. Dánský ofenzivní hráč letos za BVB příliš nenastupuje, na odchod ale nemyslí...

Jednadvacetiletý odchovanec Lyngby dorazil do Vestfálska ještě během dorosteneckého věku a postupně se probojoval až do prvního mužstva BVB, za které loni vcelku nastupoval.

Po příchodu posil v čele s Thorganem Hazardem a Julianem Brandtem, kteří mohou hrát na jeho pozici, však ze sestavy vypadl a v tomto ročníku odehrál celkem pouze 35 minut.

"Pokud nehrajete, nikdy nejste spokojení," řekl Bruun Larsen. "Do týmu přišlo několik nových hráčů a důvodem může být i to, že nehrajeme stejně jako v minulé sezóně," dodal křídelník.

Kromě toho navíc Bruun Larsen nastoupil později do letní přípravy, neboť se s dánskou reprezentací do 21 let účastnil ME. "Jednu sezónu začnete v základní sestavě, ve druhé se tam můžete probojovat později. To je normální. Nemám v úmyslu odejít z Dortmundu," vyhlásil Bruun Larsen.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Irek

On se ještě chytí ;)

Reagovat
LeonardoUžoa

Je to Bruun

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele