Newcastle dotáhl přestup Gordona, zaplatí až 45 miliónů liber

29.01.2023, 17:44
Aktuality
Anthony Gordon (© nufc.co.uk)

Anthony Gordon se oficiálně stal hráčem Newcastlu, klub jeho příchod z Evertonu oznámil během nedělního odpoledne. Do Liverpoolu můžou The Magpies poslat celkem 45 miliónů liber, 40 miliónů mají The Toffees jistých, dalších 5 miliónů můžou inkasovat na případných bonusech. Odchovanec Evertonu se vůbec poprvé ve své kariéře stěhuje z klubu natrvalo.

Na krátkou chvilku Gordon působil na hostování v Prestonu North End, jinak od svých 11 let výhradně oblékal dres klubu ze Severozápadní Anglie. Sice se krátce před Vánocemi zjevily zprávy, že obě strany jednají o prodloužení spolupráce, nakonec z nich ale evidentně sešlo. V minulých dnech každopádně čím dál více prosakovaly na povrch informace o jeho odchodu.

V Evertonu ve druhé polovině roku 2022 neprožíval povedené období, i proto byl zřejmě rád, že našel novou motivaci. "Od doby, co jsem slyšel o zájmu Newcastlu, jsem byl přesvědčený, že tenhle klub je pro mě správnou volbou. Lidé ještě neviděli, čeho jsem schopen,” těšil se na nové výzvy. "Cítím, že se jedná o velký krok v mojí kariéře. Doufám, že budu moci zazářit.”

Autor: Patrik Sandev / bbc.com

Komentáře (368)

Přidat komentář
Beros

Vítej... Pevné zdraví a spoustu géček a áček přeji...

Reagovat
AjaxFans

A éček

Reagovat
Beros

Reagovat
Salfovic

Tak to je 6,5 mil za gól v PL, neberte to.

Reagovat
kissak

Což je v dnešní době za hubičku.

Reagovat
Seydou Doumbia

Přivedou i Diabyho nebo když přišel Gordon tak už ne? Spekuluje se o nějakých dalších hráčích do NUFC?

Reagovat
Gazdo

Tak Diaby hrava skor z pravej strany nie? Tu Gordon to taha cisto z laveho kridla tam si skor budu zavadzat so Saint Maximinom ale Diaby by daval zmysel pretoze aj ked ma Almiron formu moze byt len docasna

Reagovat
SunFells

Oba hrají z obou stran.

Reagovat
kissak

Uvidí se zdali ASM zůstane.

Reagovat
$dolar$

Proc se ho chcete zbavit? Vsak je to jeden z nejlepsich hracu v PL.

Reagovat
kissak

Sice vynikající driblér, krásně se na něj kouká, ale skleněnka jako prase neodehraje 3 zápasy v kuse. EPL je pro něj asi moc.

Reagovat
kvido17

navíc dost nekonzistentní, čísla nemá nic moc..prospěl by mu mentální kouč jako Viniciusovi, který by mu pomohl zklidnit se v řešení finální fáze

Reagovat
Geordies

Během pár hodin bude oznámen mladý bek Ashby z WHU jako budoucí náhrada za Trippiera. Řeší se ještě střed zálohy, píše se o nějaké hostovačce a opět o Maddisonovi, ale tomu moc nevěřím.

Reagovat
Beros

Mě naopak ten Maddison teď přijde více reálný, když přivedli Teteho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tete je náhrada za Ayoze Péreze.

Reagovat
Beros

Reagovat
Seydou Doumbia

hrozný hráč, kterému se kdysi dávno povedlo 5 zápasu v jedné sezoně v NUFC a na tom udělal kariéru, nechápu že už dávno nehraje 3 španělskou ligu

Reagovat
kissak

Bylo to více jak 5 zápasů a sice poslední přestupová sezona a v tu dobu byl v top formě.

Reagovat
Seydou Doumbia

obrazně řečeno, znáš to...to že za něj lestr dal 30 mega jsem vůbec nechápal, v té době jsem nufc sledoval skoro celou sezonu a vůbec mě osobně nepřesvědčil o svých kvalitách

Reagovat
kissak

do jisté doby jsem mu také nemohl přijít na chuť, ale tu přestupovou sezonu měl fakt top a do branky mu spadlo každý hovno. Nicméně ta částka, kterou vyplázl Lestr byla fakt přepálená asi stejně jako tenkrát Pool za Carrolla.

Reagovat
salami

On mel vzdycky behem sezony snuru cca 5 zapasu, kdy nasbiral vetsinu kanadskej bodu a zbytek sezony byl neproduktivni a nevyraznej, jeho prodej byl jeden z nejlepsich obchodu smerem ven. Na druhou stranu proti nemu nic nemam, ale kvalitou je to kluk nekam do spodku La Ligy.

Reagovat
kissak

ten obchod by se rozhodně dal řadit mezi nejlepší jaké zatím Newcastle udělal společně s Carrollem. Do La Ligy by se ostatně měl stěhovat když přivedli Teteho a nebo, že by se pakoval Maddisson?

Reagovat
salami

Tak Maddisona dlouho neudrzej, to je jasny, pri poklesu jejich ambic je jenom otazka casu a ceny, kdy nekam pujde. Mozna si ho na jaro jeste nechaj kvuli zachrane a v lete bude mit volnou cestu. Navi jim konci i Tielemans, tak je ceka asi celkem divoky obdobi a jsem na ne zvedavej, jak to celkove zvladnou.

Reagovat
houdic

Spodek Laligy, neboli vršek PL, takže je tak nějak na svým a ještě by mohl vejš

Reagovat
salami

Je to takovej neviditelnej typ fotbalisty, do Villarrealu idealni, s Yeremim a Chukwuezem by mohli tvorit impotentni trojici.

Reagovat
houdic

Od toho máme Lo Celsa

Reagovat
salami

Lol Celsa?

Reagovat
kissak

Maddisson by byl fajn.

Reagovat
kissak

O tom jsem ani nečetl a je před podpisem?

Reagovat
Madio Sané

Spomína sa ešte Maddison a Ashby z WHU, ale ten je už istý.

Reagovat
kissak

Fakt nemá cenu spekulovat protože je s námi spojeno spoustu hráčů a kolik mezitím si jich našlo nový tým. Mohl by klapnout třeba Diaby nebo Thuram.

Reagovat
Seydou Doumbia

konečně nějací černoši, to by bylo fajn

Reagovat
kissak

Reagovat
Spalovač šancí

A jaký máš názor na černochy ve fotbale?

Reagovat
Seydou Doumbia

Furt lepší než běloši

Reagovat
magpie

Paráda, teď ještě střeďáka a budu spokojený. Jinak nám Longstaffa odvezou na nosítkách za chvilku

Reagovat
Madio Sané

Hrozne mi ten Longstaff vadí v tej zostave. On snad nemá jednu dobrú strelu. Také šance zahadzuje, že mi ostáva rozum stáť...

Reagovat
kissak

Longstaff zatím neprokázal kvalitu při tolika příležitostech co dostal. Na lávku dobrej ale do základu ne. A na nositkach asi pojede celej tým protože Howe nemá, kde brát.

Reagovat
salami

Tak do stredu se snad vrati Joelinton, cim dal bude od brany soupere, tim lip a na stredu mu to fakt jde.

Reagovat
kissak

Joe změnou pozice a pod vedením Howea fakt neskutečně vyrostl.

Reagovat
puclik8

prečo chcú vyjebať SainMaximana?

Reagovat
Madio Sané

Ktovie.... Strašne rád sa naňho pozerám a chýba mi v základe. Nuž Eddie Howe to vidí inak.

Reagovat
Beros

Sklo jako Rosa

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To ho má nahradit tenhle osel, jo?

Reagovat
FC Porto FC

Protože se na něj nedá spolehnout když odehraje každéj 4. zápas jak je skleněnej

Reagovat
kissak

Sice vynikající driblér, ale skleněnka jako prase neodehraje 3 zápasy v kuse. EPL je pro něj asi moc.

Reagovat
biznizmen

Reagovat
tweek

Tak na twitteru se píše, že Caicedo deal done. £75 + £10 addons. Smlouva na 5 let 80k/w. Co na to Gooners?

Reagovat
puclik8

radšej by som Ricea alebo Milinkovič Savič

Reagovat
Euphael

M-S je uplne jina pozice

Reagovat
puclik8

tak nič no haha

Reagovat
kitas

Máš nejaký zdroj ?

Reagovat
Mastný Chobot

Ja na to, že kde to vidíš? Všade sa píše, že zvažujeme ďalšiu ponuku 70m, ktorú ale Brighton aj tak asi hneď odmietne

Reagovat
tweek

According to @Jeroenstekelbrg

Moises Caicedo to Arsenal DEAL DONE.

- £75m + £10m in add ons

- 5 year deal

- £80.000 p/w

Brighton gave him free time to solve his future after he handed in a transfer request.

No, je pravda, že to hlásí pouze tento jeden zdroj.

Reagovat
Mastný Chobot

BREAKING : Arsenal have an agreement with Wolverhampton for the signing Pedro Neto! The amount of the deal is £43 million + £5 million in add ons.

Lucas Paqueta to West Ham is OFF

Arsenal have agreed to sign Mykhaylo Mudryk from Shakhtar Donetsk. The player wil undergo medical soon. The player will join the squad on January 4th.

gent of Diaby just called me that Arsenal have proposed a contract. Diaby would like to move, but Leverkusen wants to extend diaby's contract. This will have to cost arsenal a lot. With the FFP on Arsenal's neck this is going to be difficult. But don't worry Arsenal fans.

Toľko k nemu asi

Reagovat
SunFells

To není zdroj, to je nějaký smutný případ.

Reagovat
tweek

Reagovat
Mato178178

skoda ho ten mal ist k nam este z ameriky ked sa o tom spekulovalo

Reagovat
smazaný uživatel

At de Brighton doprdele, kdyz odmitli 60.

Reagovat
Geordies

Tady Newcastle dobře ví, co dělá. Lidi sice budou namítat, že má Gordon špatnou sezonu, nedává góly, neproměňuje šance, ale do hry Newcastlu typologicky sedne jako prdel na hrnec. Proč? Jednoduše proto, že hra Magpies je založena na hlubokém presingu z křídelních prostor praktikující ihned při rozehrávce soupeře. Zprava to zápas co zápas jasně dokazuje Miggy. Co se levé strany týče, na první pohled může působit bezproblémově, ve skutečnosti tu ale Howea tlačí pata.

Od konce srpna se tenhle flek "lepí" Joelintonem, který i na lajně ukazuje vysoký výkonnostní standart, to bezesporu. Na středu se tím tak prozatimně otevřelo okénko pro do té doby střídajícího Longstaffa, a je spravedlivé uznat, že si vede lépe než obstojně. Joelintonův revír je ale ono zmíněné box-to-box vedle Willocka a Bruna, kde se z něj pod Eddiem stalo velké zvíře.

Zásadním faktorem celé této problematiky hledání levého křídla je paradoxně Allan Saint-Maximin - pro fanoušky donedávna nepostradatelný článek a modla, dle níž rostla a padala celá hra Magpies. S balonem u nohy kouzelník zvedající lidi ze sedadel a jeden z nejlepších driblérů na světě. Pro Howea je ale minimálně stejně důležitá hra bez míče, přičemž tyto nároky už ASM ani v nejmenším nesplňuje. Často jej vidíme se po hřišti jen potulovat a to už se ani nebavím o jeho chatrném zdraví. Sečteno, podtrženo, pro trenérovy nároky a vize jsou to neslučitelné aspekty pro úspěch. A jelikož je Saint-Maximin na trhu stále velmi ceněným zbožím, při výhodné nabídce bude zřejmě radši prodán.

A tady přichází na řadu Gordon. Ano, jak už bylo několikrát omíláno, v probíhajícím ročníku pokulhává za očekáváním laxním přístupem či bídnou produktivitou (3+0). Avšak jiná řeč čísel, ta klíčová ve světě Eddieho Howea mluví už zcela jasně. Tackles 2.1 p/g - v dané kategorii letos nenajdeme lepší křídlo! Defensive third tackles 1.2 - pro představu už tak agilní Almiron tady nasbíral "jen" 0.6 p/g. K tomu přidejme Gordonův neúnavný presing a v neposlední řadě rychlost - naměřených 36.61km/h jej po Mudrykovi řadí na druhé místo mezi sprintery. No a co se Gordonovy morálky týče, lze doufat ve skutečnost, že Howe prostě umí z hráčů vymáčknout jejich maximum - Almiron, Willock, Joelinton, Schär nebo třeba Longstaff by mohli vyprávět.

Co tím vším chci říct? Určitě netvrdím, že tenhle transfer zaručeně klapne a Gordon bude hvězdou ligy, to ani náhodou. Chci každopádně poukázat na fakt, že se nejedná o nějaký zbrklý panic buy, jak si mnozí myslí, avšak jde o dobře promyšlenou koupi. Vedení tím za mě opět ukázalo, že moc dobře ví, co dělá a jde postupnými kroky vpřed své jasně dané filozofii. Čemuž by fanoušci nejmennovaných věhlasnějších klubů mohly jen závidět.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Freedo

Reagovat
Beros

Lépe to napsat nešlo... Souhlas

Reagovat
bourbon

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
EZ

sympaticky suhrn

Reagovat
oddy

Hezký

Reagovat
Mato178178

Reagovat
kissak

Teda kámo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
NuFc23

Reagovat
nani92

Konečne dobrý článok na EF

Reagovat
Eichel

Reagovat
Busby babes

"Tackles 2.1 p/g - v dané kategorii letos nenajdeme lepší křídlo! Defensive third tackles 1.2 - pro představu už tak agilní Almiron tady nasbíral "jen" 0.6 p/g."

no jestli to neni taky tim, ze Everton se letos daleko vic nez vetsina ostatnich brani, ze jo. dost preplacite za hrace co mozna jednou bude, ale rozhodne jim neni ted. Podobne jak my za Antonyho treba.

Reagovat
kissak

Nemyslím si, že je to přepálená cena když se jedná o investici do budoucna. Dnes se snad ani pod 30 m Angličan pořídit nedá.

Reagovat
O.Giroud

Oxa by sme vam dali za 10

Reagovat
fenixLFC

ked verime ze za anglicana je prirazka 20 mega tak by ta cena odpovedala

Reagovat
FC Porto FC

Je to Angličan, což je vždy +20

Reagovat
salami

Tak uz si kritici Gordona vyberte, kdyz ma dobry defenzivni cisla, tak je to kvuli tomu, ze hraje za branici Everton, kdyz se ale vytahuje, jak je letos neproduktivni, tak uz se to najednou nehodi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kissak

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Seydou Doumbia

však to je taková fanouškovská klasika, vždy můžeš cokoli kritizovat i cokoli vychvalovat, znáš to

Reagovat
dantetomas

Vlastne je to taky Pope medzi kridelnikmi... a vsetci dobre vieme, ze taki hraci sa v Man Utd nedostanu ani na lavku...

Reagovat
kissak

tak jednou Busby napsal kravinu, no

Reagovat
SunFells

To by bylo pěkné

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Baronne

Reagovat
Benzema

Reagovat
Lovec

Pěkně napsáno. Já na Gordona nemám moc ucelený názor, viděl jsem ho v několika zápasech a místy mně přišel fajn (zejména ta jeho agilnost na mě zapůsobila), jindy mě dost štval simulováním a takovým tím nafackuidním frajírkovstvím. Uvidíme.

Reagovat
kvido17

však to je už od pohledu klasickej britskej frajírek, co by ti v hospodě jednu vyslal, jen co se na něj špatně podíváš snad ho Howe srovná..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Largo

Reagovat
Eichel

Reagovat
Whitemedia

@Matt_Law_DT

Chelsea have reopened talks with Benfica over trying to sign Enzo Fernandes.

tak vítej

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fellaininho

Reagovat
PanAu

Úplně vidím ze dáme 130 na splátky, ale přijde až v létě.

Reagovat
Mastný Chobot

a s kontraktom do 2046

Reagovat
PanAu

Malo

Reagovat
Kucka

Gusto

Reagovat
Largo

Reagovat
Miguel19

Díky Bohu, že tahle držka neskončila u nás

Reagovat
kissak

Co by tam taky takový sympaťák dělal. Už takhle jste zakoupili půlku světa.

Reagovat
Godwinson

Máš recht, je to strašná držka. To mně před tím nepřišlo.

Reagovat
Devil

Přesně tak.....díky bohu

Reagovat
jk

Wrexham hezký. Ryan Reynolds se musel bavit.

Reagovat
kissak

Tak jsme se konečně dočkali. Toš vitaj a nech se daří snad budeš platný.

Reagovat
O.Giroud

par penalt vybojuje

Reagovat
kissak

Věřím, že bude platnejší.

Reagovat
Remt

To je ten co sebou plácá pořád o zem?

Reagovat
O.Giroud

ten co je porad na zemi

Reagovat
kissak

ten, co se z ní prakticky ani nezvedá

Reagovat
Zaschrona

Že odchází Gordon mě nijak netrápí, s jeho přístupem je jeho odchod pro nás spíš i posílením, jako bonus to pomůže s FFP. Že ale není zatím žádná vidina relevantních posil, ani oznámený nový trenér, když jsou 2 dny do konce přestupáku, to je mnohem horší.

Reagovat
kissak

Snad ty prachy dobře investujete do posil.

Co ten Dyche?

Reagovat
Zaschrona

Má to být hotovo, ale už se dny čeká na oznámení. Jako vždy to trvá nesmyslně dlouho.

Reagovat
kissak

Škoda, nový manažer měl přijít dříve, aby měl alespoň více než týden volna možnost pracovat s novým týmem.

Reagovat
Zaschrona

Měli jsme vzít Bielsu před MS, tehdy by to zřejmě vzal. Mohli jsme teď být úplně někde jinde...

Reagovat
kissak

Reagovat
jk

Dyche bude super. Já se na něj zpátky v PL těším

Reagovat
kissak

hlavně, aby je zachránil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

Hoď emoce stranou, derby je důležitější.

Reagovat
fenixLFC

derby ktore je najma o tom ze dufam ze nam nezrakvia polovicu hracov? nahodou ked vypadne z ligy rival tak to je prenho take ponizenie ktore budu pocuvat roky

Reagovat
Beros

Forest make Shelvey approach

Nottingham Forest have made an approach to sign Jonjo Shelvey on a permanent transfer.

There are question marks over the move, though, with Newcastle unwilling to let him leave without a replacement.

Shelvey, who signed for Newcastle from Swansea in 2016, has missed the entire season through injury but is 10 days away from a return.

Reagovat
Beros

Forest on verge of signing Shelvey

Nottingham Forest are reportedly close to signing Jonjo Shelvey from Newcastle.

The Telegraph reports that Shelvey is keen to make the move and is nearing a return to full fitness following a calf injury.

Newcastle are making checks to ascertain if they can sign a midfield replacement on loan before Tuesday's transfer deadline.

Reagovat
kissak

Neměl namířeno do Turecka?

Reagovat
Beros

To byla kachna jako prase...

Reagovat
salami

Nepoustel bych, jinyho kreativniho zaloznika mimo Bruna nemame a mohl by to bejt docela pruser, uz ted mame docela problem proti tymum, co lip branej neco vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

U neho klasika ake

Reagovat
kissak

je fakt, že vinou zranění a také formy základní jedenáctky jsem si na Shelveyho absenci celkem zvykl, ale přesně jak píšeš prostě máme zatím stále dost úzkej kádr

Reagovat
salami

Ja jsem navic v tomhle pripade hodne zaujatej, Jonjo a Schär jsou dlouhodobe moji nejoblibenejsi hraci u nas, tak ho tu logicky chci co nejdyl udrzet

Reagovat
kissak

Tak Jonjo ačkoliv je někdy bezmozek rozhodně od svého příchodu pozvedl naši hru a dostalo mě jak zapracoval na své fyzičce. Dodnes si vybavuju jak přišel, pohyboval se hlavně kolem středovýho kruhu a rozdával přihrávky, ale pohnout se někam či zasprintovat byl pro něj absolutní problém.

Reagovat
Zark

Lol

Reagovat
mimi_united

Uff toto je hráč tak za 5 mega Hype hype huray

Reagovat
SunFells

Posvěcené. Gratulace strakám

Reagovat
kissak

Uvidíme, co předvede.

Reagovat
kissak

To určitě.

Reagovat
salami

Ve svy prvni sezone v PL rozdilovej hrac Evertonu, mladej, univerzalni Anglican, placas blbosti.

Reagovat
jk

V jeho první sezóně v PL odehrál 438 minut a měl jednu asistenci. Rozdílový hráč to nebyl ani omylem.

Reagovat
FC Porto FC

Bylo mu taky 17

Reagovat
salami

Mas pravdu, mel jsem napsat prvni poradny sezone. Predtim sbiral minuty jako 17/18 letej.

Reagovat
kissak

on to ví a jen chce na sebe strhnout pozornost

Reagovat
Unai

Dubravka > Pope

Reagovat
LaVolpe

Pope má 10 čistých kont v řadě.

Reagovat
kissak

901 minut bez inkasované branky.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arnar Resmusonn

Za mě super a další chytrý kup od strak. Myslel jsem že bez Saint Maximina nemají šanci! Jenže Howe ho prostě podle mě " nepotřebuje" jedna věc je zdraví a druhá že ikdyž je brilantní driblér a technik tak se musí točit hodně kolem něj. Žádné stahování, pressing málo.

Gordon se nedivím že letos o ničem, kdo v Evertonu ji má??

Reagovat
kissak

Ono Howeovi nic jiného nezbývalo když byl neustále zraněnej, musela se najít varianta. V loňské sezóně byl parádní a letos stejně tak jako celý klub trochu stagnoval.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Howe vypiloval defenzivu a to se vší úctou s žádnými superstar! Ofenzíva jsem koukal že ASM prostě geniální ale není nenahraditelný.

Jako fanda strak: Isak a Wilson spolu nebo 4-3-3 a vždy jen jeden? Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Parada

Reagovat
Miguel19

Chelsea officials could travel to Portugal to try to get the Enzo Fernandez deal done – just as Eghbali and Winstanley flew to Turkey to get the Mudryk deal over the line.

#CFC

(@Matt_Law_DT)

Pome pome, v pátek hrajeme.

Reagovat
Godwinson

Mrzuté, ale snad si nechali rezervu na Osimhena.

Reagovat
Whitemedia

Já už bych úplně dalšímu hroťákovi nedojebával kariéru.

Reagovat
Godwinson

Netřeba se trápit kvůli pár slabým kusům. Tohle je potenciální návrat k odkazu Drogby a začátek zlatých časů. Takový Petr Pavel v Chelsea provedení.

Reagovat
Whitemedia

Jen to ne, k odkazu Drogby už se u nás dvakrát vracel Lakaka, na to už neskočím.

Reagovat
Godwinson

To jo, ale ten má v hlavě vymrdáno. Osimhenovi bych strašně věřil, protože v něm Drogbu vidím při každým pohybu. A vlastně nevidím jinou destinaci, kde by mohl skončit. Ne, že bych ho Neapoli nepřál.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Seydou Doumbia

Do Bayernku s Osimhenem...zdraví má kolisavé, PL ne

Reagovat
PanAu

S Lakakou bude ještě prdel, ten se bude nabízet všude….. Lakaka + 100 mega za ( a doplň si Felix, Osina, Vlahovic, Rice, Bellingham)

Reagovat
PanAu

Novych Drogbu jsme měli už tak 15 ne?

Reagovat
Godwinson

To záleží na pohledu, mně to nepřijde. Třeba Havertze si dovedu představit jako Drogbu v životopisném filmu pro Netflix.

Reagovat
Mastný Chobot

že by černocha hral beloch, hej? to určite

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kucka

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Kopyta z italské ligy už ne ...

Reagovat
Largo

Reagovat
Svatej

Chápu ze te to urazilo, jen se musim Miguela zastat, my s cimkoliv z Itálie, co hraje a netrenuje, mame prisernou zkušenost

Nejpovedenější je nejspis takovej Alonso a i ten stridal výšky s nizimama

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ich musíte nechať aj trénovať

Reagovat
Svatej

Hrajiciho trenéra máme jeste furt jednoho ze Španělska, musí si holt další počkat.

Reagovat
Largo

Tomu rozumím. Ne snad urazilo, spíš pobavilo. Říct to právě o Osimhenovi (jeho včerejší gól proti nám byl výbornej) je vtipný.

Reagovat
Seydou Doumbia

jestli to není tím že si tam samý odpad vybírate, a kvalitní hráče tam nechávate...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

Pořád doufám, že Osimhen v létě zamíří k nám

Reagovat
Bayern +

Ten musí do Bayernu. Alebo by si radšej bral Dušana? To je veľký kamarát Riberyho, mohol by ho nejak presvedčiť.

Reagovat
Whitemedia

Eghbali ho přitáhne letadlem jak Mudryka, jsem klidný.

Reagovat
SunFells

Balogun v poslední minutě nastavení z brejku srovnal proti PSG

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

wow...tam roste pekna hodnota v marketu..

Reagovat
gocii

Krasne to zakoncil. Oni maj toho mladyho trenera co vyrustal na fmku ne?

Reagovat
SunFells

viz níž, asi to teda bude "ten", když jsou tu dvě zmínky

Reagovat
Kucka

Reagovat
J0EL

Akurat som to siel vypinat a taky najazd tam vystrha v poslednych sekundach Hra skvelo tam.

Reagovat
SunFells

I Reims samotní jsou zajímaví.

It's only a matter of time before a Premier League club hires William Still as a project manager. The job he has done at Reims is incredible. His story is truly a remarkable one. At 25 years old, he took over Lierse and won 21 out of 27 points. Reims haven't lost since September. He couldn't keep the Lierse job because he didn't have the UEFA A-level coach degree, which is needed to be a manager in Belgium for more than 60 days. Still is only 30-years-old.

Taky jsem to měl bokem puštěné, na začátku první půle byl dost nebezpečný svou pohotovostí

Reagovat
SunFells

Mají teda hlavně remízy, ale i tak dost slušný počin na ten klub.

Reagovat
J0EL

Zaujimave

Reagovat
Mastný Chobot

To je ten real life FM trener, ze?

Reagovat
SunFells

Viděl jsem zmínku, že hrával FM. Jestli je to "ten" to nevím, FM hrával třeba i Ole a dovedu si představit, že každý mladší trenér, který k tomu nepřešel z profi hráčské kariéry.

Reagovat
Liveral

Btw:

Reims are fined £22,000-per-game every time they play under their manager Will Still, due to him not having his pro licence yet.

Reagovat
Mastný Chobot

frajer

Reagovat
Gunner14
Reagovat
SunFells

"V 96. položíš Donnarummu a pošleš to pod vinkl"

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Btw:

Folarin Balogun has scored more league goals (11) than any other U21 player in Europe's top five divisions this season.

A 90+6' equaliser away against PSG was his latest.

Beast

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
havrys99

Reagovat
SunFells

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

EXCLUSIVE: Arsenal submitted new bid for Moises Caicedo. Understand it’s worth £70m packag add-ons included. #AFC

Brighton don’t want to sell the player, stance very clear after £60m opening bid rejected — but Arsenal try again as Caicedo wants the move.

Reagovat
tweek

tak snad už to klapne.

Reagovat
SunFells

Podle mě ne. V Brightonu jsou chytří, pokud jsou ochotní ho pustit, tak teď z "není na prodej" stanoví cenu na 75-80.

Reagovat
bandwagoner

Kdybych byl ve vedeni Brightonu, tak bych pockal, jestli se Chelsea povede koupit Enzo. Protoze pokud ne, tak je jasny, ze tesne pred koncem prestupaku pribehne Boehly s 80-100 mega a Caiceda koupi. Arsenal bude muset pritlacit, jestli ho chtej hned.

Reagovat
LaVolpe

Arsenal má ale tu výhodu, že jim to víceméně hned vysází na stůl, Chelsea jen ve splatkach.

Reagovat
bandwagoner

Vazne? Ja mel za to, ze vetsinou kluby platej tyhle prestupy ve splatkach a rozdil v tom, co ted dela Chelsea je ten, ze davame delsi kontrakty nez 5 let a prachy se tak rozlozej jeste na delsi dobu. Ale pokud Arsenal vsechno plati hned na drevo, tak vse beru zpet.

Reagovat
Talker

Tak na delší dobu se to rozpočítává v účetnictví kvůli FFP, se splátkami to nemá vůbec nic společného.

To jak se to platí klubu je potom individuální.

Reagovat
bandwagoner

Jo, to chápu, že se to rozpočítává kvůli FFP, ale i tak jsem měl pocit, že u větších transferů často dochází k platbám na splátky.

https://bit.ly/40aJLUa - tohle je teda starší tweet, ale pokud neni ten zdroj uplně mimo, tak to vypadá, že splátky v PL nejsou zas tak unikátní.

Ale přiznám se, že do detailu tyhle finanční věci ve fotbale nesleduju, takže si rád rozšířím obzory.

Reagovat
Talker

Jasně, nakupuje se na splátky. Jenže to není podmíněné smlouvou mezi klubem a hráčem. To řeší smlouva mezi klubem a klubem.

Takže ve výsledku je jedno, jestli dát hráči smlouvu na 4,5,8 let, protože rozložení platby řešíš s tím klubem. A tam se můžeš dohod out, zda na dřevo, v průběhu 2,3,4 let.

Reagovat
bandwagoner

Dík, to dává smysl

Reagovat
AlevsakNevadi

Pri psg si ten prepocet cekom pamatem co ide do FFP : prestup + plat + bonusy do FFP išlo 489mega eur / 5 rokov (zmluva) - ale tuším on zmluvu po 3 rokoch predlzil cize ten prepocet nebude uplne presny.

Reagovat
SunFells

Sam Dean

@SamJDean

Arsenal's second bid for Moises Caicedo (£65m+£5m in add-ons) was immediately rejected, I'm told.

Reagovat
kissak

zítřejší poslední přestupový den bude ještě zajímavý

Reagovat
Hurrikane

from hero to zero

Reagovat
kissak

a na tohle jsi přišel jak?

Reagovat
Hurrikane

Mohl být v GP legendou a při první příležitosti zdrhá za penězi. Takhle jsem na to přišel.

Reagovat
kissak

Třeba nechce mít jen regionální kariéru jako legenda Baines.

Chce více prorazit.

Samozřejmě prachy jsou věc další.

Reagovat
Hurrikane

+ postavení v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé jsem ho viděl v roce na 2017 na nějakým mládežnickým turnaji, který se hrál na Bohemce a hrál tam Everton, tehdy to dávali na ČT Sport a už tam tenhle Gordon tam hrozně vynikal.

Reagovat
bandwagoner

Front page of @Record_Portugal.

The Final Attack for Enzo. #Chelsea will pay the amount of the clause but in instalments. Rui Costa requires prompt payment. The London club prepares to come to Lisbon to close the deal. The Argentinian prefers to leave.

Reagovat
LyEX

Zatiaľ sa Howeovi nedá vyčítať asi ani jeden prestup, všetky vyzerajú premyslené, nemá veľké oči na hviezdy a evidentne vie čo chce hrať. Kde je ten článok z pred pár rokov kde som písal prečo po ňom nešiel United po odchode z Bourm., nech tí čo písali, že nemá na veľký klub aby sa mohli podrbať na hlave teraz.

Reagovat
kissak

Hlavně, jak je vidět s Ashworthem nacházejí stejnou řeč a vedení jim do toho nekecá a nechá dělat jejich práci. Zatím to vychází, ale je třeba rozšířit kádr a zkvalitnit lavičku.

Reagovat
AlevsakNevadi

otázne je či to arabákom vydrží, predsa len sú veľmi známy svojou trpezlivosťou..

Reagovat
Miguel19

A on už nějak prokázal, ze na velký klub má?

Reagovat
LyEX

Vzhľadom nato, že v aktuálne najbohatšom klube na svete je ten tlak určite veľký na výsledky, tak hodnotím jeho postavenie v tabuľke a semifinálovú účasť v pohári za celkom preukázateľne áno a to nehovorím, že ako NWU aj s Borm. hral pekný futbal (na hráčov, ktorých mal k dispozícií).

Reagovat
Ahoso Widaho

Ještě bych teda z Newcastlu fakt nedělal Real Madrid

Reagovat
fenixLFC

nemam pocit ze by v klube bol velky tlak na vysledky. on ani nedostal za ulohu hrat o europu uz tento rok a ide viac ako nadplan. a to ze su ajbohatsi klub na svete v sucasnosti neznamena ze maju aj rovnake ambicie, aj z toho budvoania a vsetkeho vidis ze na to chcu ist postupne

Reagovat
LyEX

"nemam pocit ze by v klube bol velky tlak na vysledky. on ani nedostal za ulohu hrat o europu uz tento rok a ide viac ako nadplan" toto máš priamo od kamaráta z predstavenstva, alebo si sám jeho súčasťou a bolo to rozoberané na vianočnom večierku NWU? Viem, že fanúšikovia LFC sa radi personalizujú do klubov čo sa týka konverzácií, preto si to chcem len overiť, či náhodou tentokrát to nie je aj niečo potvrdené.

Reagovat
fenixLFC

rovnaku logiku mozem pouzit na teba- ty si v predstavesntve ze vies ze tam ten tlak na vysledky je? sorry, ale dosiahnut dobre vysledky mozes aj bez tlaku na ne. cela tvoja argumetnacia je podlozena len tym ze maju peniaze a su vysoko v tabulke, skvela dedukcia cize ked liverpool vypadol z pohara a hra nizko, podobne ako chelsea tak tam vlastne tlak na vysledky nie je pritomny

Reagovat
LyEX

No nemôžeš, ja som vychádzal z faktu, že sa jedná o najbohatší klub na svete a dal to do všeobecnej roviny, že tam asi tlak na výsledky určite je. Na druhej strane ty si už začal konkretizovať (na základe pocitu), že ten tlak "necítiš" a plus máš tu info, že nemá hrať tréner o Európu tento rok to sú celkom dosť konkrétne dáta, ktoré vypúšťaš. Preto som sa opýtal, či tie pocity len čmucháš zo vzduchu alebo .. K tej druhej časti sa nevyjadrujem radšej.

Reagovat
fenixLFC

Sorry ale spojenie ze maju peniaze a preto maju tlak na vysledky je nicim nepodlozene. Ja nehovorim o pocitoch, len sa mi nechcelo robit citacie ich vyrokov kde sa cely cas pracuje s tym ze je to dlhodoby projekt ktory ma byt poatupne budovany a nie je cielom byt v LM. Samozrejme ze su za to radi ze to ide rychlejsie ale ked je jedinym predpokladom tlaku na vysledky financna sila ktoru ani prehnane nechcu ukazovat... takze ano,na rozdiel od tvojich predpokladov vychadzam z konkretnycg vyjadreni

Reagovat
salami

Dalo by se polemizovat o Woodovi, ten byl prepalenej a herne zklamal, na druhou stranu tam se musi brat v potaz i to, ze jsme za tu cenu oslabili hlavne Burnley.

Reagovat
LyEX

No koľko klubov by sa chcelo takýmto zlým prestupom pochváliť, koľko stál 20?

Reagovat
salami

25M priblizne, za 30 letyho hrace, bilance 35 zapasu a 4 goly. Herne za me taky spis slabota, cekal jsem, ze zvladne daleko lip podrzet balon zady k brane a ani mi neprislo, ze by nejak kraloval v soubojich, ale to muze bejt zavadejici a data treba muzou bejt priznivejsi. Druha vec je, ze odchazi do Nottinghamu, kterej za nej nejspis vyplacne 10-15M, coz by bylo super a vlastne by to dost zlepsilo dojem z celkovyho obchodu.

Reagovat
LyEX

Čo som ho videl herne nič moc, možno chcel Howe len alternatívu do šestnástky v prípade zmeny taktiky, ale nakoniec sa nevyplatil asi ako píšeš, ak dostanú aspoň tých 10 nebude to až taký "prevar" typu Maguire.

Reagovat
inbloom

Nerozumim 45 milionu liber za top hrace beru, ale proc se za takove penize kupuje hrac jako on.. to nechapu, co nema jistej zaklad ani v naprosto bidnej Evertonu

Reagovat
kissak

jestli se právě ten top hráč v podobě Gordona nekupuje z Evertonu

Reagovat
Seydou Doumbia

za 45 mega top hráče neseženeš, to se už 10 let platí za průměraky

Reagovat
LaVolpe

David Ornstein: Arsenal's increased offer of £65million plus £5million in add-ons for Moises Caicedo has been rejected by Brighton and Hove Albion, who insist the midfielder is not for sale.

Hm, začínám tušit, že ani 80 je nezlomí.

Reagovat
masly008

Kéž by. Za tu raketu bych ho nebral.

Reagovat
Higi

Taky si myslím, že ne... Caicedo holt asi nevyjde a jsem zvědavej jestli mají ještě nějaký plán B nebo to risknou a půjdem do sezóny s tím, že se budem doslova modlit za zdraví Parteye a Xhaky... hlavně Parteyho teda no... určitě se nebudou schylovat k nějakému panic buy podlemně, leda že by v záloze měli ještě nějaké pěkné jméno, ale těžko říct... ale Caiceda podlemně nepustí ani za 80.... a 100 za něho nabízet nebudeme určitě

Reagovat
Mastný Chobot

Už v lete sme veľa riskovali, keď nám nevyšiel Luiz a nikoho sme nepriviedli. Obávam sa, že druhýkrát už nám to nevyjde a bude nás kurevsky mrzieť, ak nikoho neprivedieme.

Reagovat
Higi

To je dost možný, já jen píšu takovej názor no prostě.. pravděpodobně bychom v létě šli po Riceovi z WHU, teď v zimě zkoušíme Caiceda, podlemně byl náš zájem reálný i u Zubimendiho, kde jsme nepochodili... myslím že takový Onana by nebylo vůbec šlápnutí vedle... nějaká jména v hlavě určitě mají, ale jít na možnost D až E třeba, toť otázka, a hlavně za kolik peněz... v létě budou všichni tady ti které jsem vyjmenoval pravděpodobně k dispozici a je to taková záruka kvality a kupuješ toho hráče na dalších 5 let třeba minimálně... jako samozřejmě nikoho nepřivést je prostě risk jak svině a zvlášť když máme takovou šanci zabojovat o titul... no jako jsem zvědavej co předvedeme nebo nepředvedeme tyhle 2 poslední dny...

Reagovat
LaVolpe

Plán B by podle zpráv měli být Zubimendi (Sociedad) nebo Bamba (Vitória). Oba mají klauzule ve smlouvě.

Reagovat
Higi

Na Zubimendiho jsou dost pozitivní ohlasy, ale byla i spekulace, že jsme se na něho vyptávali a on nechce přestoupit v zimě teď... ale jak moc důvěryhodná informace tohle byla nevím.. částka by asi problém nebyla, má mít výkupku 60 mega eur... pokud teda v něm vidí hráče takových kvalit za ty peníze... otázka spíš jestli by fakt přestoupil teď v zimě... no a Bamba to je absolutní mladík s pár zápasy za Áčko, to už si myslím že je fakt takový plán D-E v případě nouze...

Reagovat
salami

To bych teda uz hodne vahal na jejich miste jestli jit do Zubimendiho ted a nepockat na Rice, protoze Zubimendi vubec nemusi bejt okamzita posila pro jaru. Nez si zvykne na tempo a styl fotbalu, tak muze bejt jaro pryc.

Reagovat
Taiger

Neřekl Zubimendi osobně, že nechce nikam v zimě a zůstane?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Za 80 blazni pokud nevezmou.

Reagovat
Trand

Otázka pro fanoušky - Chtěli byste ho vůbec za ty peníze? Já moc nevím co si o tom myslet.

Reagovat
Higi

No takhle, nasledovaného nemám, ale to ani další jména, o kterých se spekuluje.. možná tak Rice z WHU, který je na očích v PL už 6 sezón + za anglii....

No, co mluví jednoznačně pro něj, je ročník 2001 - nebude mít extra úplně vysokej plat pravděpodobně při podpisu, protože v Brightonu asi bude mít málo - nemá odehráno sice moc zápasů v PL, nějakých 30 cca, ale Brighton hraje skvělej fotbal, super systém, a on tam asi vyčnívá a svoji roli si plní na jedničku, takže přechod v rámci PL a stylu hry brighton - arsenal je vlastně minimální riziko...

Jestli má tu hodnotu? To nevím, kvalitní hráč to každopádně určitě je a potenciál nějaký do budoucna určitě taky má ještě... ale jak říkám, nasledovaného nemám, ale pokud za brighton předvádí solidní výkony, tak za 80 mega bych ho pořád chtěl, ikdyž to je teda solidní darda... ale radši 80 mega za alespoň nějak prověřeného hráče PL ročník 2001 s né vysokým platem, než nějakou neznámou....těžko říct, ale uvidíme... já myslím že Brighton vydal stanovisko a to dodrží a nepustí ho.

Reagovat
Mastný Chobot

Caicedo má momentálne vraj plat 3,5kw

Reagovat
Jardin

Už má prý 15k

Rather incredibly, Caicedo is earning just £15,000-per-week on the south coast, according to Sportrac. Last season, he was being paid £3,500-per-week!

Reagovat
Mastný Chobot

Chcel by som niekoho na CM. Ak je jediná možnosť, ktorú máme, Caicedo za 80m, tak je to za mňa lepšie ako nič. Je to, samozrejme, tak 2-násobne viac než môže byť jeho rozumné ocenenie, ale tá liga je teraz tak dobre rozohratá, že by ma viac mrzelo oveľa viac, ak by sme ju kvôli tomuto prejebali.

Reagovat
LaVolpe

Je mu 21 let a dokáže zahrát kdekoliv v záloze, plus v létě k němu chtějí koupit Rice. To by byla pohádka mít na dva posty Parteyho, Xhaku, Rice a Caiceda. Cenovka je šílená, ale hrajeme o titul a ten post potřebujeme zdvojit. Dal bych max asi 85, jinak hledat bohužel jinde.

Reagovat
fenixLFC

takze na dva posty chcete mat 4 hracov za priblizne 250 milionov?

Reagovat
LaVolpe

Tak klub má ambice, co mám dělat?

Reagovat
masly008

já ne.70 je max.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Trand

Dík všem. Mně ta částka přijde šílená a kdybych si mohl vybrat, tak bych za ty peníze asi raději už vzal toho Mudryka. Ale vím že Caicedo byl všude hodně chválenej a hráči co přicházeli poslední přestupový okna jsou všichni fajn, takže je asi i potřeba věřit vedení, že ví, co dělá.

Reagovat
SunFells

Tak to naopak. Caicedo cenu 60 aspoň už má.

Reagovat
SunFells

Za 80 ne. A úplně nevidím, jak můžou zbýt peníze na Rice a křídlo v létě ...všude vidím, že Rice by měl stát 70 mio - lol, to by museli být ve WHU úplně vyšinutí.

Další věc je že se mi maximálně líbí sympatická strategie Arsenalu jakou měli za Edua doteď, tohle není ona.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Ten tlak tu musí být obrovský teď, na jednu stranu vidina titulu, na druhé straně držení se stávající koncepce, což ale v té vidině titulu může udělat obrovskou trhlinu.

Reagovat
oddy

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham move for Pedro Porro is off after Sporting Lisbon reneged on terms of proposed deal. 23yo distraught after #SportingCP president told right wing-back that following Saturday’s League Cup final he would be allowed to leave

lol toto je tiež dobrá telenovela

Reagovat
hightower
Reagovat
Busby babes
Reagovat
Maximm9

Lampard je primo ukazkovy priklad toho, ze uzasny fotbalista se nerovna uzasny trener.

Nekteri to budou omlouvat, ze Everton byl v hovnech jako cely klub atd... ale proste on nema absolutne co delat, jako trener nejakeho tymu v PL. Chtel bych videt tu diskuzi Evertonu s Lampardem, jak vykladaji jeden druhemu svoje predstavy

Reagovat
Busby babes

proto tam v tom clanku dostavaj cocku oba. Everton a jeho vedeni jsou taky sileni no, asi neni hure rizeny klub v PL. Lampard a jeho jmenovani je jednim z projevu te neschopnosti no. A bohuzel pro nej, v takovem prostredi je pak tezke shovat i svoje nedostatky.

A taky mel smulu, ze proste tenkrat jinou nabidku nemel a moc cekat na neco jineho asi nemohl. Risknul to, nevyslo to. Dalsi job v PL by dostat nemel.

Reagovat
vitasrp

On snad nějak v létě 2021 odmítl nabídku Crystal Palace (před Vieirou, nejsem si teda stoprocentně jistý), že to nebyl ten správnej tým. Pak podle mě musel začít trošičku panikařit, protože vlastně vzal největší chaos v celé PRemier League.

Reagovat
Busby babes

jo no, akorat jsem koukam na diskuzi u clanku pod jmenovanim... rikal jsem tam, ze uz proste nejspis nemohl dal cekat. kdyby byl rok a vic bez angazma, tak s jeho vysledkama co mel, by uz dalsi nabidku nemusel dostat... rekl bych ale, ze pokud bude chtit pokracovat v trenovani, tak bude muset zacit nekde o dost niz. vubec bych se nedivil kdyby to byla az treba League One.

Reagovat
Kinky7

na druhou stranu u nekterych to vyjde- Takovy Kompany je uplne jinde

Reagovat
Mato178178

Ten presiel pepkovou skolou

Reagovat
Busby babes

spis zacal v Belgii a pak sel do champsu... po dvou letech, kdy uz mel neco odtrenovano no. v Belgii to jeho angazma bylo takove prumerne, spis asi zklamani, protoze nic nevyhrali, ale jinak ok.

Reagovat
Kinky7

tak ber to tak ze prebral Anderlecht s dluhy a na 8.miste - prvni sezona 4., druha 3. a finale poharu to mi nepripada spatny

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, ok angazma. jen fans budou zklamani, ze nic nevyhrali no. Anderlecht je takova Sparta v Belgii.

Reagovat
Kinky7

za to to co predvadi za fotbal s Burnley ale .... snad nevyhori

Reagovat
Nizzie

Jestli jsou jako Sparta, tak to by neměli mít vůbec žádný problém s tím, že nic nevyhráli.

Reagovat
Zaschrona

Ani ne, protože ten problém je v našem případě mnohem širší než jen Lampard. Když došlo k jeho výběru, jeho protikandidáti byli Pereira, Cannavaro a Duncan Ferguson. Z takového výběru byl objektivně Lampard nejlepší volba.

Reagovat
Busby babes

vsak to se tam i pise, dostava nalozeno vase vedeni uplne stejne jako on.

Ten tvuj vyber... chapu, ze to tak bylo, ale to je ukazka toho vedeni a jeho demence. Kristalovou kouli samozrejme nemam, ale kdybyste prisli za kymkoliv z Champsu, tak u vas podepise...

Reagovat
Zaschrona

Nevím, jestli za kýmkoliv, ale dost trenérů by to vzalo. I všude jinde po Evropě. Ale to je prostě ten rozdíl my a Brighton - oni prodají Pottera a nahradí ho zřejmě lepším trenérem a kupují posily s tím, že mají jasný plán jejich dalšího zapojení třeba až za rok, my po odchodu Ancelottiho najmeme nejdřív Beníteze, protože zná město a pak Lamparda, protože to byl jediný, kdo nás napadl, kdo má zároveň s PL nějaké zkušenosti, což se dost hodí do bojů o záchranu.

Sranda je, že by to zřejmě Moshiri dal Pereirovi, jenže ten udělal naprosto příšerný rozhovor pro Sky Sports. Prostě totální cirkus... https://www.skysports.com/football/news/11671/12525922/vitor-pereira-exclusive-everton-managerial-candidate-on-his-interview-for-the-job-and-hitting-back-at-critics

Reagovat
Busby babes

" kdo má zároveň s PL nějaké zkušenosti, což se dost hodí do bojů o záchranu."

jen teda nema zkusenosti s boji o zachranu, no...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
salami

Jsem za tenhle prestup fakt rad, zvladne hrat obe kridla, je to Anglican, je rychlej mladej a naznacil ze umi predvadet skvely vykony. Uz v lete bylo potreba kridlo privest a ted v pripade, ze chceme udrzet krasny umisteni v lize, to uz byla naprosta nutnost. A vubec to za me nemusi znamenat odchod ASM. Mame ted 4 kridla, Almiron, kterej je platnej, ale necekam, ze si dokaze udrzovat takovy cisla jako na podzim, na to uz ho sleduju dost dlouho, abych videl, jak moc zbrklej je. ASM, kterej od prichodu trpi na svalovy zraneni a po mesici hrani vzdycky mesic stoji, navic je to skvelej zolik a urcite ne hrac, co by mel hrat vsechny zapasy behem nadupanyho zapasovyho programu. Zdravej a odpocatej ASM muze bejt porad skvelej rozdilovej prvek a minut muze nasbirat spousta. A pak je tam Murphy, coz je za me material pro Champ, je to fajn kluk a je rychlej, ale na horni pulku PL absolutne nema a ani si nedokazu predstavit tym PL, kde by patril do zakladu, ale jako 4.-5. varianta na kridlo proc ne. Posledni dobou tam hral jeste Joelinton, kterej je v zakonceni zoufalej a kridlo neni jeho post, tam doufam v navrat na CM, kde svoji silou, durazem a kontrolou balonu fakt vynika. Co se tyka ceny za Gordona, prijde mi to pomerne adekvatni, tech letnich 60 mi prislo uz moc, ale tech 40-45 je ok. Dalsi alternativy jako Diaby nebo Barnese se pohybovali v castkach o 10-20 milionu vyssich a nejsem presvedcenej o vyrazne vetsi kvalite. Kdo nevysel a mohl by bejt prinosem je Harrison, ale klidne na nej muze treba v lete dojit.

Reagovat
kissak

Jonjo už to má bohužel asi zpečetěný zdali projde zdravotkou. ASM musí zůstat byla by škoda se jej zbavit a když nebude tak herně vytíženej mohl by i déle vydržet fit.

Co ten Ashby už je potvrzenej? Vůbec ho neznám.

Reagovat
Freedo

Takže Almiróna ve fantasy prodat? Už mě pár kol štve

Reagovat
salami

Nedokazu rict, otazka je koho misto nej, treba jeste par bodu udela, on je snazivej, behavej a fotbalovej, ale souperi uz nas zacinaj mit nacteny a malinko mu podle me i dochazi stava, jak musi hrat vsechno, Gordon mu mozna pomuze. Navic celkove od zimy davame min golu a vytvarime si min sanci.

Reagovat
Largo

OT: Diego Llorente prý dneska do AS. Znám ho z Realu Sociedad, v PL jsem ho snad neviděl. Nevíte někdo, jak na tom poslední dobou je? Co nám může nabídnout, jaký jsou slabiny? Díky předem

Reagovat
mr.Silver

Ryan Taylor on Twitter Exclusive: Arsenal winger Marquinhos joining Norwich City on loan for remainder of the season. Gunners have given 19-year-old Brazilian green light to travel to East Anglia for medical. Deal likely to be completed in next 24 hours. #AFC #NCFC

Super

Reagovat
Taiger

EXCLUSIVE: Bayern Munich set to sign full-back Joao Cancelo on loan from Manchester City. Likely to include buy option. 28yo Portugal international has seen #MCFC minutes limited recently + #FCBayern long-term admirers. W/

@polballus for @TheAthleticFC

LOL, Pepovi s ním došla trpělivost

Reagovat
Busby babes

se tam museli nejak pohadat ne? vsak nehral spatne...

Reagovat
Taiger

Jakože on zaostával za Cancelem z 20/21 dost, byl nespolehlivej jak dozadu tak dopředu, on si to pak uvědomil i Santos (což je co říct ). Po WC taky nestartoval a když jo, hrál fakt bídu. Pep na něho i nepřímo reagoval na tiskovkách, že některým hráčům chybí chuť a vášeň (Cancelo, Foden, Walker za mě nejspíš). Ale je to dost risk a pokud nenajde náhradu, může je to stát titul v LM i PL, protože Gomez, Ake, Lewis, Walker či případně Walker není ideál na beky.

Reagovat
Kinky7

letos hral Cancelo desne.... nalevo je preferovan Ake nebo Laporte a napravo je pred nim Walker s Lewisem. Nehlede na to ze cekam nejakou prestupovou bombu jeste

Reagovat
Kinky7

na Gomeze jsm uplne zapomnel

Reagovat
Taiger

Co ty jseš za fanouška

Reagovat
Kinky7

stydim se. priznavam

Reagovat
Taiger

All good, na druhou stranu ti to ani nevyčítám, klučina nemá nahráno ani 100 minut v lize.

Reagovat
Busby babes

jako preferovan... Cancelo ma odehrano 6. nejvic minut z celeho tymu, nejvic ze vsech krajnich beku. az po MS prestal hrat, ne?

Reagovat
Kinky7

beru to po MS. ale z formy je uz od zacatku sezony

Reagovat
Taiger

Myslí to recently si myslim, zároveň si vem, že Ake hrál základ z posledních 8 zápasů hned 6x, z toho poslední zápas nastoupil na celej druhej half a ten zápas, kde nehrál ani minutu, byl Brentford, kde prohráli a Cancelo měl absolutní shocker. Speak volumes.

Reagovat
Busby babes

v pohode, ale i tak si myslim, ze za tim musi byt neco vic. hrac, co ti dva roky po sobe skonci v tymu sezony, pri 2 titulech, tak se ho nezbavis hned jen tak, kdyz mu poklesne forma...

Reagovat
fenixLFC

tvl ten pep ma artetu fakt tak rad ze mu ten titul chce nechat alebo co sa prboha stalo?

Reagovat
Mastný Chobot

Lol, len nech ho pustia!

Reagovat
vitasrp

Čumím na to jak puk, to je bláznovství.

Reagovat
vilp

Tak je to důvod, proč Pep podepsal další smlouvu v City. Že si může přehazovat pokemony, jak se mu zachce.

Reagovat
iamek

Jsem čekal, že půjde až v létě. Pepek se nesere

Reagovat
Kinky7

Pepek se s nikym nikdy nesral. Pokud jsi nehral a netrenoval podle jeho prestav tak pa pa

Reagovat
Freedo

Pohoda

Reagovat
r.mrazik

slusny...kdo jim tam na tom kraji vlastne bude hrat ?

Reagovat
LaVolpe

Aké a Laporte.

Reagovat
Taiger

Gomez (spíš ne), Ake (ten hlavně na LB) a pak se budou točit na RB Walker s Lewisem. Nebo tam hodí Laporteho a Lewis bude hrát z midu inverted RB imho.

Reagovat
r.mrazik

aha, ok

na lewise jsem uplne zapomnel,jak na ne moc nekoukam

kazdopadne Ake a Laporte mi nalevo prijdou nic extra,ale jak rikam,moc na ne nekoukam

Reagovat
Taiger

Ake je podle mě momentálně jejich nejlepší obránce, nepředvědí nikdy nic crazy co Cancelo na peaku, ale v lize vždy nadstandard. Teď v poháru si namazal Saku na chleba, což nedokázal ani ve formě hrající Shaw.

Reagovat
r.mrazik

v obrane se zda Ake vice nez slusny...

ale smerem dopredu to je celkem prumer mi prijde

kazdopadne v lete se asi da cekat,ze nekoho privedou,vzhledem k tomu,co Pepek hraje

Reagovat
Mastný Chobot

Lewis/Walker na RB a Aké/Laporte/Goméz na LB

stále majú kopu kvality aj kvantity, ale teda zrovna Cancelo je kvalitou inde ako všetci ostatní

Reagovat
Taiger

Bejvávalo, on byl snad mizernější než Trent poslední zápasy a to je co říct, na peaku ale s přehledem nejlepší bek v lize no.

Reagovat
Svatej

Lzl

Reagovat
Svatej

Tak jsem se zakašlal, až jsem ten výsměch nedokázal ani vyjádřit v pismenkah

Reagovat
Taiger

Vím, že máš Cucurellu hodně rád, ale nejlepší bek v lize na peaku, nevím nevím

Reagovat
Svatej

? Co to meles, ja pochopitelně myslel Gilmoura.

Reagovat
Taiger

Jj, Gilmour je takovej fotbalista co ty Warzone hráč asi no

Reagovat
Svatej

V tom se shodnem. Už roky říkám, ze je schopnostma naprosto vyjimecnej a ekvivalent LM máme oba.

Reagovat
Taiger

LM je labilní mentál?

Reagovat
Greny

Cigara

Reagovat
Svatej

Da se říct. On má jednoho ve mně a ja jednoho v tobě.

Reagovat
Taiger

Je mi 14...

Reagovat
SunFells

Pep nějak musí řešit ten počet leváků Rico Lewis je boží, tak to ani tolik bolet nebude.

Reagovat
Taiger

Kluk je super, ale někdy tam běhá jak splašená fretka

Reagovat
Greny

Boehly jednej at je to dle mého Gusta

Reagovat
Ingimir

hmm, to už som pozeral že ho vyhodím z fanty, len som sa obával že by sa začal hrať zase dobre

Reagovat
martin.b

Jestli Bayern využije opci, tak půjde o skvělej deal pro City za 29letýho beka, co půjde jen dolů jak s hodnotou, tak nejpíš i s výkony.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Arsenal are considering a late bid to test Leicester City’s resolve to keep hold of Youri Tielemans, sources have told 90min, as their efforts to land Brighton’s Moises Caicedo look set to come to nothing. [@GraemeBailey] #afc

Hm

Reagovat
LaVolpe

Že by Tielemans byl zrovna defenzivní záložník, nevím.

Reagovat
Taiger

Ale nezlobil bych se, kdyby došel, záleží za kolik no

Reagovat
Mastný Chobot

do ťažkých away zápasov nie, no, ale do tých ľahších keď treba tvoriť a otvárať obranu súpera by bol fajn, aby si Xhaka/Partey aspoň trocha oddýchli. Ako náhrada za Parteya 1 ku 1 to ale nie je, no.

Reagovat
FFA

Zmyel by to davalo. Ak Caicedo ma stat nejakych 80-90 mil, mne to pride strasne moc. Radsej teraz Tielemans za nejakych 25 mil a potom v lete mozeme poriesit poriadneho DM k Thomasovi.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Proč ne Youri? Jako jasné, není to náhrada za Parteye, ale za rozumný peníz je to blíže naší koncepci, než vypálit 80-90 za Caiceda ne?

Reagovat
kitas

Tak Youri nemal príliš dobrú ani sezónu pred touto. Túto sezónu už je vyložene zlý na aktuálne pomery v Arsenale. Oproti Sambimu by to bol posun vpred ale Arteta tam bude chcieť kvalitnejšieho záložníka. Kúpa Youriho by znamenala že xy prestupových variant pred nim zlyhalo

Reagovat
j_mrazik

A zároveň by to mohlo zavřít cestu dalším případným zajímavým přestupům, když už se přivede Youri, který nebude levný přestupovou částkou i platem.

Reagovat
masly008

zbývá mu půl roku do konce smlouvy.Max 20 mega.

Reagovat
SunFells

Imo by i 20 určitě odmítli, mají teď dost starostí s tím zda se vůbec zachrání, po té šňůře výsledků musí být dost nervózní. Což je dost zajímavé, že za hráče, který by při 2,5+ letém kontraktu měl hodnotu řekněme 35-40, bys odmítl pro 4 měsíce 20 mega ...ale PL ti generuje takové peníze že to uděláš, navíc při sestupu musíš pak řešit velké problémy s kádrem skrz náklady a vůli hráčů.

Reagovat
Nizzie

Tak jako nemá smysl se o jeho přestupu bavit při cenovce vyšší než zmíněných 20 mega. Při tom, že mu za pár končí smlouva jsem právě věřil, že to je v případě nutnosti velmi levná varianta, která nám právě nenaruší finanční strukturu, tzn. nebude tak bolet případně, když se neprosadí. Kupovat ho teď za víc je úplný nonsense, protože se dojebe jak finanční struktura (což tady vesměs zmiňujete, nebude na prioritní posily atp.) a navíc se dojebe i skladba kádru, protože Parteye, kde nás bota tlačí nejvíce, nenahradí.

Reagovat
Nizzie

Díky. Dává to smysl.

Reagovat
SunFells

Že nenahradí Parteyho stačí ne? Nevidím ho na žádnou pozici, kde by mohl aspirovat na základ. Caicedo kromě toho, že by na dobré úrovni zvládl hrát místo Thomase aniž bychom museli měnit rozestavení, tak je dost unikátní hráč, podobně abnormální jak Saka s ohledem na pozici - ten bude kandidát na základ po celou dobu.

Reagovat
SunFells

Upřímně bych radši povolal Patina zpátky než abych chtěl, aby tam jednak Charliemu, tak ESR a Vieirovi zavazel hráč, který nemá až takový strop a nyní zahraje single pivota stejně jako Sambi.

Reagovat
Nizzie

Tohle je podle mě (snad) varianta, pokud vybuchnou všechny možnosti.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Nizzie

Hele pokud si mám vybrat mezi Caicedem a Yourim, tak určitě Caicedo. Příchod Caiceda ale bude znamenat konec Rice ne? Tam už si tak jistý nejsem. Navíc, Caicedo je v tuto chvíli z mého pohledu hodně nereálný, Brighton je neoblomný zatím (uvidíme dneska samosebou). A jak píšu výše, Youriho jsem myslel jako opravdu záplatu jen v případě, že by přišel jen za nějaký drobný kvůli kontraktu a formě, pořád je lepší variantou jít do jara s Xhakou, Thomasem, Yourim a Sambim, než se třema zbývajícíma bez Youriho (za předpokladu splnění finanční náročnosti přestupu do 20 míčů, což jak sám píšeš, je spíše nereálné).

Reagovat
Frony

To snad ne

Reagovat
LaVolpe

A vůbec, nemá Trossard s Tielemansem nějak napjatý vztahy? Nebo si je pletu...

Reagovat
r.mrazik

neni nic,co by nevyresily penize

Reagovat
Taiger

EXCL: Everton have submitted a bid to sign Conor Gallagher from Chelsea. It’s £40m proposal plus £5m add ons.

Chelsea will make a decision soon as there are also other clubs interested in Gallagher — and player has to decide his future too.

Kdyby Lampard zůstal a došel by Gallagher, to by byl mokrej sen pro Svatějka.

Reagovat
Maximm9

Kdyby nam nekdo i s bonusem dal za Conora 50mega, tak bych to okamzite otocil v tom Enzovi

Reagovat
r.mrazik

40 mega za Gallaghera...a pak se divi,proc jsou tak v kelu

Reagovat
kissak

Proti tomuto je částka za Gordona celkem v pohodě.

Reagovat
salami

Abysme to nakonec za Gallaghera taky nenabídli, v létě tam nějakej zájem od nás proběhl a nám by se do tý zálohy docela hodil, tím spíš, že přicházíme o Shelveyho.

Reagovat
kissak

tak z naší strany prej zájem je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele