Nic nepoznávám, zlobil se po selhání proti Lipsku trenér Tuchel

13.08.2023, 10:35
Aktuality
Thomas Tuchel (© AFP)

Trenér Bayernu Mnichov Thomas Tuchel (49) byl po jasné prohře 0:3 v Superpoháru proti Lipsku a nepovedeném debutu Harryho Kanea (30) ke svému týmu kritický. "Zklamání je obrovské. Nemám žádné vysvětlení. Hráli jsme, jako bychom čtyři týdny netrénovali. To je děsivé," řekl Tuchel po špatném startu sezony.

"Ten obrovský rozdíl oproti přípravě je pro mě nevysvětlitelný. Nic nepoznávám," řekl zcela frustrovaný Tuchel.

Řadu ztrát a spoustu rozčarování v Bavorsku přinesla už minulá sezona. Během jara na vše doplatil odvoláním trenér Julian Nagelsmann, po zisku dalšího mistrovského titulu se pak poroučelo i několik členů vedení. Zlepšení v řadě ohledů nedokázal přinést ani příchod Tuchela. "Znovu jsme se přizpůsobili jinému tempu. Nevím, čím to je. Jakmile máme co ztratit, jsme jiný tým, a to je špatně," řekl kriticky trenér Bayernu.

V Bavorsku propukla po rekordním přestupu Harryho Kanea obrovská euforie. Třicetiletý střelec, který v Mnichově přistál teprve v pátek, se v sobotu dokonce podíval na trávník - na hřiště se dostal v 63. minutě, ale porážce zabránit nedokázal.

"Harryho je mi líto, asi si myslí, že jsme čtyři týdny netrénovali. Náš dnešní výkon neměl nic společného s tím, co jsme si předsevzali. Je to velmi hořký večer, je mi to líto," dodal Tuchel na závěr.

Autor: Livesport.cz / SID

Komentáře (122)

Přidat komentář
mesyas

Ten je totalne vyrizenej. Krasne navazani na konec sezony a pripravu z minuleho roku.

Reagovat
Prometheus

Vezmou zpět Juliana, stále má smlouvu. Tuchel je výborný trenér,ale prostě si to nesedlo. Stane se

Reagovat
Nadržený šimpanz

Stalo se to vůbec někdy??? Že trenéra stále platili, a vrátil se zpátky po tom svým nástupci??

Reagovat
Rudnevs

Tiež som si vravel, že to nie je moc bežné. Možno niekde v Taliansku, kde bolo Palermo schopné mať trikrát rovnakého trénera za sezónu.

Viem každopádne o trenerovi, ktorý bol poslaný na hosťovanie.

Reagovat
Axelrose

To si děláš prdel, ne

A platili mu většinu platu, jako to je u hráčů?

Reagovat
Talker

Tuším Palermo nebo někdo takový tam protočil jednoho trenéra 3x během asi roku či dvou, pokud se nepletu.

Reagovat
vladino10

Za mňa veľké riziko pre vedenie daného klubu, politicky by bol nagelsmann samovrazda

Reagovat
Bayern +

Hráči ho nechcú.

Reagovat
Kucka

Mám dojem, že i Jardim v Monaku.

Reagovat
Kincl

Ty by jsi měl táhnout co nejdál. Snad ho do měsíce vyhodí

Reagovat
Ahoso Widaho

Nezačínal podobnými slovy takhle loni sezonu v Chelsea?

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Csaplárova past

Vypadá unaveně a vyřízeně. Během dvou let zestárl tak o deset ...

Vyhazov z Chelsea jsem vnímal jako křivdu a po nástupu do Bayernu jsem je pomalu tipoval na vítězství v LM, ale s tím člověkem je asi opravdu něco špatně ...

Reagovat
Csaplárova past

13 zápasů

6-2-5

22:20

V Bayernu nefunguje útok ani obrana

Reagovat
fabec1222

Ani trenér

Reagovat
Talker

Tak my ho měli vyhodit ještě před začátkem přestupáku, to že dostal začátek další sezony byl fail z naší strany.

Reagovat
Csaplárova past

Na konci jsem nezaznamenal nějaké problémy

Reagovat
Csaplárova past

na konci sezóny

Reagovat
Talker

Tak ono záleží, jak se na to koukáš. Já koukám hlavně na ligu.

Začátek sezony byl z pohledu výsledků naoko skvělý. Jenže neudržitelný. Našich 5 obránců dalo v lize více golů, než zbylých 90 obránců v lize dohromady. To byla neskutečná haluz ať se na to díváš jak chceš. I když bereme, že wingbeci byli postavení výš, tak prostě tohle není odchylka, která je reálná.

Pak v listopadu/prosinci přišla zranění (a odešly goly obránců) a byli jsme v prdeli, vyhráli jsme 2 zápasy z 9...

Následně na jaře byla serie 5 výher v řadě a pak mizerný konec sezony (4 výhry z 10 zápasů), kdy jsme se báli o to, zda skončíme v TOP4.

Prakticky TOP4 nám zajistila ta první 1/3 sezony, kdy obránci prostě dávali goly jako na běžícím pásu, většinu zbytku sezony to byla mizérie.

Reagovat
Svatej

Tak to ses mel lip divat

Reagovat
Bayern +

Tebe by mali fanúšikovia Bayernu kúpiť fľašku s poďakovaním a kamion čokolády za osvetu, ktorú si na EF o Tuchelovi šíril a teraz v Bayerne sa naplnila do bodky.

Reagovat
Svatej

❤️❤️ zpětně ale za ty vysmechy nic bohužel nedostanu

Reagovat
Prometheus

Hlavně, že jste si pomohli Potterem a Lampardem Jsi úplně mimo mísu

Reagovat
Talker

Což nic nemění na tom, ze mel letět. To je jako argumentovat že Mourinho byl dobrou volbou pro United, protože ti po něm byli ještě horší.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mesyas

Od rozvodu se to s nim tahne, delal(aspon v chelsea) divna rozhodnuti, divne sestavy a divne prohlaseni.

Reagovat
Sosi

Jakoze za nej trenovala manzelka?

Reagovat
Mass

Počkej , za tebe sestavy nedělá manželka?

Reagovat
Rudnevs

Na mňa on už snáď od Dortmundu pôsobí tak staro, unavene, vychudnuto, nezdravo…

Stres, rozvod, Chelsea,.. to plešatenie tiež moc nepomáha. Ja mať toľko prachov a také možnosti, tak by som s jeho vlasmi už dávno bol v Turecku.

Reagovat
vladino10

Nie je to zas až také drahé, ja ak budem raz plešatý tak by som nad tým seriózne uvažoval

Reagovat
Rudnevs

Ja tiež určite, bez vlasov by som si asi pripadal blbo a v dnešnej dobe to už hádam ani neni niečo divné alebo priteplené, keď si vezmem, koľko ľudí si už dalo spraviť takýto zákrok.. Jürgen Klopp, Höwedes, Hoeneß, Conte (tomu to spravili fakt pekne), asi tak polka celebrit…

Stojí to prinajlepšom okolo dvoch tisíciek. To je pre mňa teraz dosť, ale až budem plešatý, snáď budem bohatší.

Reagovat
Kincl

Ještě z fotbalistů vím o Beckhamovi a Shaqiri

Reagovat
LeonardoUžoa

Sorry, vnímám tě jako pohodové týpka a přínos pro ef, ale ohledně lifestylu mi přijdeš divnej a že žvatláš. Už jsem zaznamenal něco o tom, že jsi se vyjadřoval o dlouhých vlasech a přímo Sabitzerova ,,trapného culíku." Taková kravina, povrchní, jakože ti vypadnou vlasy, tak co jako, patří to k životu, není to nic, proč by se měl někdo stydět. Není přiteplený si je nechat udělat, ale dost to vypovídá o člověku, že si není jist sám sebou. A nechápu ani lidi, co si to udělaj, a pak zas nosí ,,trendy" oprášený náckovský cut řízlej drsňáckým beardem. Tak snad když pláči za vlasy, tak proto, že jsem je měl dlouhé, husté atp. Ne abych si s něma vesele dělal hovna na třech centimetrech. A Sabi má háro dobrý a jde to němu. A jak říkám, neutočím na tebe, jsi ok, jen tě kárám.

Reagovat
Neutron

Uprimne tiez nechapem ako ti vlasy mozu podlomit sebavedomie, to potom na com to sebavedomie maju taki ludia postavene?

Reagovat
Kincl

Tak jsou lidé co si třeba vlasy upravují. Gel, pomáda a nějak to mají ke svému stylu, třeba k oblečení atd a cítí se fajn. Pak jsou lidé co to prostě neřeší a jdou ven jak vstanou bez toho aniž by třeba někdy použili hřeben.

Reagovat
Neutron

Vsak to je v poriadku, ale…ja neviem, pre mna je nepochopitelne mat za zaklad sebavedomia vlasy. To co teraz mi vypadnu a budem sa citit, ze som nikto a teda sok niekto iba ak mam vlasy? Vsak to je hovadina.

Reagovat
Kincl

Já chápu i tvůj pohled existuje 100 vážnějších důvodů proč mít menší sebevědomí kvůli nemocem atd....Ono je taky jiný když má někdo husté vlasy od dětství do 30 a pak to začne padat, třeba rychle no. Než někdo kdo to nosí na 1mm od 20ti

Reagovat
LeonardoUžoa

Já taky beru, že někdo může na to být přecitlivělý, ale popravdě na tom fakt nic není a řeší to pouze ona osoba. U žen je to něco zcela jiné, tam je to pohroma, to prostě chápeš. Chlapů je škoda, že se tím slabší nechaj složit.

Reagovat
Rudnevs

Tak vezmi si, že vlasy sú jedna z najdôležitejších zložiek, ktoré determinujú to, ako vyzeráš.

Niektorí ľudia vzhlad neriešia vôbec, ale ak ti na tom predtým záležalo, tak tvoj vzhľad a tvoja atraktivita stratou vlasov rapídne klesne. (Taký princ William bol 20 rokov dozadu považovaný za hezouna, dnes by to o ňom povedal málokto.) To ti sebavedomím trošku zamáva.

Reagovat
Neutron

Opat sa budem opakovat, takyto pristup je za mna velmi smutny a takych ludi uprimne lutujem.

Ja keby som britsky korunny princ tak to mam uplne v pici, je zenaty, ma rodinu, a aj keby sa chcel zrovna pacit inym zenami tak zrovna u neho su vlasy posledna vec, na ktoru sa bude prihliadat

Reagovat
Rudnevs

“I struggled so much with my hair and self-confidence. I have had so many messages about where I had my procedure. The Wimpole Clinic in London treated me so well and I am so happy with the results.” - Rob Holding.

Hráč Arsenalu. Profi futbalista. V podstate boháč a 1,90 m vysoký týpek. No napriek tomu mu taká vec ako vlasy podlomila sebavedomie. Ono za to môže aj doba, medzi mladými ľuďmi sa vlasy a výzor dosť riešia. Možno aj viac než by sa mali.

Reagovat
Neutron

Tak je to dost smutne, ked ti taka vec ako vlasy vedia sposobit take problemy no. To potom to sebavedomie stavias na za mna totalnej blbosti, ktorej prikladas privelky vyznam. Ale bude to aj povrchnou dobou asi.

Reagovat
dantetomas

75 rokov dozadu mali ludia za sebou dve svetove vojny, velka cast (nielen) Europy bola znicena, miliony ludi stratili clenov rodiny ci priatelov a znamych. Jedla a zakladnych zivotnych potrieb bolo malo. A predsa sa museli zivotom nejako prebyt.

A dnes profi futbalista s milionovym prijmom trpi depresiami, lebo mu vypadavaju vlasy...

Reagovat
Rudnevs

Chápem, čo tým chceš povedať, ale holt doba sa zmenila. Ženy vzhľad riešili už dlho a tým že sú stále a stále emancipovanejšie, naberajú na hodnote a majú stále a stále vyššie nároky na výber potenciálneho partnera. Tým pádom spoločnosť v podstate určila, že už aj muž by mal byť “pekný”. Aspoň v mladom veku.

A to vlasy a plešatosť sú ešte najmenej. Keby ste videli na internete niektorých idiotov, ktorí riešia uhol medzi očami, uhol čeluste a podobné veci. Podobne ako baby majú trebárs anorexiu, chalani majú tiež telesnú dysmorfiu. Žiaľ tým, ako sa spoločnost mení, je takýchto prípadov stále viac a viac.

Reagovat
dantetomas

preto som internet obmedzil na eurofotbal

Reagovat
Rudnevs

správna voľba

Reagovat
vladino10

Vôbec to neni o sebavedomí, ale čo je na tom, že chces vyzerať dobre. Cítim sa s vlasmi dobre a keby o ne raz prídem, tak dat za to pár korún mi nepríde veľa

Na druhej strane, chalan dole píše, že to čo som možno dakde videl za 2000€ je akurát tak na kúty a že celý vrch je za 10, tak to by som už asi do toho nešiel.

Neprídu mi tie vlasy ako úplne zásadná vec, ale keď si to vieš urobiť za 2.000 čo dnes nie je nejaký peniaz, tak prečo nie. Za tých 10 by som to už takto ružovo nevidel - ale ako hovorím, ja vlasy zatiaľ mám a problematiku nemám naštudovanú, len som proste niekde videl, že vlasy za 2.000

Reagovat
Neutron

Praveze sa to tu riesi, vplyv plesatosti na sebavedomie, takze ano, je to o sebavedomi.

To, ze sa chces starat o svoj vzhlad je tvoja vec a toto ja absolutne neriesim, kludne chod aj do panskych nakupnych maniacok a porovnavaj si skrinu s niekym.

Neviem, ja som si toto nikdy nezistoval a pride mi 2k za to malo, resp. citim za tym nieco lacne, ono ani prsne implantaty nie su rovnake, tiez riesis znacku, material atd., a od toho sa odvija cena. Toto bude podla mna dost podobne.

Reagovat
vladino10

Jop, ja len píšem, že napríklad u mňa by to nebolo úplne o sebavedomí, svoje najväčšie plusy vidím inde ako vo vzhľade. Ale napriek tomu proste chcem nejak vyzerať - preto chodím do fitka, behať a tiež tie vlasy za určitú mne nie príliš bolestivú sumu by som neriešil. K tým 2k sa nevyjadrujem, vravím, nemám to naštudované, mám 26 a vlasy zatiaľ 100%, ale keď mi začnú vypadávať, tak sa určite stanem odborníkom na tieto ceny kvalitu atď

Reagovat
Rudnevs

Kludne sa potom ozvi

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rudnevs

Ono je ideál pokiaľ si to všimneš čo najskôr, keď ti ešte vypadávajú vlasy len z kútov (alebo len na určitom mieste). Tam ti to doplnia a čo sa týka zvyšku vlasov, ono to funguje nejak tak, že aby nevypadli, tak ti na to dajú nejake prípravky, aby sa dali zachrániť. Tuším minoxidil alebo niečo také.

Tým pádom to logicky bude stáť menej, keď to odhalíš čo najskôr a budú ti musieť implantovať čo najmenej vlasov.

Reagovat
Mass

Kdysi když začínal Star Trek Nová Generace , tak chtěli dát Picardovi paruku, ale nakonec se shodli, že plešatý vypadá líp

Reagovat
Rudnevs

No tak to pozor, ja proti dlhým a hustým vlasom nemám absolutne nič, sám si ich väčšinou nechávam narásť až do doby, kým sa o ne dokážem starať. Akurát ten samotný účes v cope osobne nemusím a nepoznám ani ženskú, ktorej by sa to páčilo. Ale sto ludí, sto chutí.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jestli myslíš přehýčkané a zgelované top knoty s undercutem, tak ty taky nemusím. Viz Haaland, Darwin. Ale třeba zrovna Sabimu a Baleovi to prostě jde a maj to dobrý. A prostě nebuď tak odsuzovačný, je to fakt subjektivní a někomu může přijít tvůj styl buzeranstký, a když ti to tak napálí, určitě se tě to taky dotkne!

Reagovat
Rudnevs

Jo sorry, ak som sa vyjadroval nejak moc odsudzovačne alebo agresívne. Nebol to zámer.

K Haalandovi a k tomu aký on celkovo je, mi ten účes práveže ešte aj pasuje.

Reagovat
LeonardoUžoa

I mně k němu sedí, ale je to přesně ten typ, který se ani mě moc nelíbí. Ten undercut. Jinak Erling je Erling, tím bych to dál nerozváděl.

Reagovat
Rudnevs

No práve, k týpkovi, ktorý jedáva srdce a pečeň či čo to bolo, mi takýto účes proste sedí Navyše to dosť pomáha zvýrazniť jeho ostré nordické črty. Inak si z neho robím srandu, lebo je to proste blázon, ale on je fakt neskutočný v zmysle, akú má stravu a čo všetko spraví preto, aby zo svojho tela dostal absoultne maximum a posúval sa stále za hranicu možností. V tomto podľa mňa časom ešte aj predčí CR7, ktorý bol doteraz známy ako najväčší pedant a makač medzi futbalistami.

Reagovat
Uwe háže buly

Já to bohužel mám ten účes, bejvalku už jsem s tím sbalil a nechtěla abych to měnil a současná manzelka taky nechce žádnou změnu. Takže jsem v pasti, ale určitě se to někomu líbí.

Reagovat
Maximm9

Hele neco o tom vim, protoze sam budu/jsem plesaty a musim ti rict, ze jestli jsi nekde videl kliniku, ktera ti to udela za 2k euro, tak to jsou picoviny.

Za 2k euro ti mozna opravi nejake koutky, ale pokud budes mit cely vrsek plesaty, tak te to bude stat aspon 10k a jeste to napoprve nemusi klapnout.

Zjistoval jsem si to, protoze jsem nad tim premyslel, ale nastesti mam ''dobrou hlavu'' pro plesatost, tak to necham tak

Reagovat
LeonardoUžoa

Kolik ti je, jestli to není tajný?

Reagovat
Maximm9

Bude mi 30, ale uz od 20 jsem smireny s tim, ze budu plesaty.

Reagovat
LeonardoUžoa

Bývalý spolužák to má stejný no. Ten už je s tím smířen 8 let.

Reagovat
Maximm9

Ja dlouho nevedel cim to je a kolem 20 jsem poprve videl nejake lidi z otcove strany, tak tam mi to hned doslo mam to dedicne

Reagovat
Maximm9

S plesatosti je nejlepsi se smirit a hlavne si tu nechat dohola oholit a nijak to nezachranovat prehazovackama atd... vypada to hur, nez samotna ples

Reagovat
Rudnevs

https://x.com/not_motd/status/432182021691936768?s=46&t=8TYhRWtiEDaSfU01xTQz3w

Nedá mi nespomenúť účes Javiera Pinolu, bývalého obrancu Norimberku.

Reagovat
Uwe háže buly

přesně tak

Reagovat
vladino10

To aj tie turecka máš za 10.000? Ja som videl vsetko tak do 5k

Reagovat
Maximm9

Ano jsou, ale je rozdil jak to delaji. Tech metod je taky hodne, ale hodne tech tureckych klinik to dela tak, ze ti to berou zezadu a nastrileji ti to na hola mista.

Problem je takovy, ze se to ma spravne delat treba vicekrat, ale nektere turecke kliniky ti cely zadek hlavy vymlati na prvni sezeni, nastrili ti to na hola mista a potom mas problem i s mistem odkud ty vlasy vzali.

Proste pokud to clovek chce mit TOP, tak si musi fakt priplatit a hlavne je to na dlouhou dobu atd....

Ja nad tim uz hodne premyslel, ale potom mi bylo receno, ze nesmis vykonavat nekolik tydnu zadny sport, abych se nepotil, protoze jak se clovek poti, tak to ma na to vliv. A ja chodim porad do fitka a jsem clovek, ktery ma s pocenim problem, takze ta predstava, ze si to necham udelat a potom kvuli poceni se to nechytne

Jak rikam, mam takovou dobrou hlavu na plesatost. Neco jako jason statham tak to uz neresim.

Reagovat
Kucka

Vidím to podobně, není to jenom nástřel za pár k EUR a pak už nic, je s tím spojeno dost sraní potom a jak říkáš, zase tolik mě to asi netankuje.

Reagovat
Kincl

Tak drahý to není pro něj už vůbec kolik to stojí tak 80-120K? :)

Reagovat
Uwe háže buly

Já bych se s tím teda smířil a bral to jak to je. Je pravda že mě to asi vůbec nečeká, ale šedivět začínám už od 30 (hodně pomalu) a už teď vím, že se nebudu třeba nikdy barvit. Oboje je stejně trapné jako umělé kozy. Ale každý to cítí jinak.

Reagovat
vladino10

Šediny sú sexi

Reagovat
Rudnevs

Presne, to vobec nevidím ako nejaky problém. Keď už tak problém je možno v tom, že zostarneš trošku skôr (ako Toulalan alebo Basti, ktorý v 35 vyzeral na 50), ale naopak vyzeráš zdravo a ešte ti to dodá charizmu. George Clooney by mohol hovoriť.

Reagovat
Eichel

Mne prišiel ako výborný tréner a v Bayerne som mu veril. Netuším, čo sa s ním od vyhodenia z Chelsea stalo, ale čo som videl Bayern tak boli úplne na uterák a ten chlap vyzerá, že nevie ktorá bije. Toto očividne vôbec nefunguje.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladino10

1) Týpek urobil finále LM a PSG, v tom finále boli lepší, len nepremienali šance a Neuer podržal. S Chelsea LM vyhral. Vzhľadom na toto som ho mal za dobrého trénera (aj keď paradoxne ako bol vychvalovany za BVB, tak tam sa mi až na prvú sezónu nepáčil vôbec - deravá obrana a strašná zraniteľnosť voci protiútokom). Ale toto v Mníchove je horor.

2) prečo Bayern neskúsi Navasa do brány?

Reagovat
Kinky7

No ono to finále s Chelsea nebylo ani tak vyhrané od Tuchela jako prohrané od Pepa (žádný šéf záložník )+ klíčové zranění KDB....

Reagovat
Svatej

3x ze 3 city prechcal, ale Pep to prohral. Klasika

Reagovat
Kinky7

Tak ty 2 city prechcal ale to finále si Pep fakt prosral sám. Na tom se tady utd/pool komunita shodla 100%

Reagovat
Svatej

To je jejich problem, Tuchel ho po treti normálně přehrál a to předtím zadny psycha nevyvadel . Tenhle trend neustále ponizovat viteze je fakt k posrani otravna nemoc, co se rozlezla snad do kazdyho zapasu

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Rezignuj

jasně vole a chelsea se zranil klíčovej silva + hráli tragédi jako werner havertz pulisic

Reagovat
LeonardoUžoa

Hoši brzděte, ještě z finále nejprestižnější klubové soutěže světa vytvoříte frašku s hráči a kouči z divize.

Reagovat
Rezignuj

To evidentně začalo jen tím, že je jenom pepíček největší génius.

Reagovat
Kinky7

hele na tem toho finale bylo asi milion clanku a vevsech bylo ze to Pep posral. I on sam to priznal ze to nastavil spatne. Nepopiram ze v tech 2 ostatnich zapasech si ho Tuchel takticky dal ale tady to proste byla Pepkova chyba.

A nechapu kde si vzal to tvrzeni ze je Pepicek nejvetsi genius - je to super trener jsem rad ze ho mame ale Kazdy trener obcas udela botu. Kazdy

Reagovat
ACSeRw!n

Navas neumi nohama, ten uz je vyrizenej

Reagovat
Hollo

co nejdete robit trenerov ? seci odbornici

Reagovat
Dortmunder

Ako sorry, ale za tie milióny, ktoré berie, by si mohol uvedomiť, že prípravné zápasy nie su súťažné zápasy.

Reagovat
noustres

Ty si to představuješ jako Hurvínek válku. Máš čísla na výplatě a čárymáry a je to.

Reagovat
Dortmunder

Tak si to predstavuje Tuchel a evidentne aj ty. On predsa tvrdí, že príprava je ukazovateľom kvality, ja nie.

Reagovat
noustres

Omyl. Miliony ti nezaručí uvědomění. Pokud to umíš, máš v hlavě zřejmě mikročip od Arnolda.

Reagovat
Dortmunder

Ale mali by.

Reagovat
Müllered

Utratit, tohle už je apatie.

Reagovat
Alons0

Agónie? Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem.

Reagovat
Müllered

Nn apatie.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Remt

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Ahoso Widaho

dystopie

Reagovat
ACSeRw!n

snad vydrzi co nejdyl

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Kucka

Reagovat
db18

Tak už vypadni...

Reagovat
Kocour Klapuška

Cetl jsem nejake spekulace o Flickovi. Na kolik myslis, ze je to realne, vis o tom neco?

Reagovat
Rich

Všimli jste si včera Flicka s Rudym Vollerem? Neskutečný, jak moc bych si přál, aby byl zpět... Největší chyba, že odešel... Větší chyba, než když se přivedl Sarr a Costa...

Reagovat
Rudnevs

Všetci fanúšikovia reprezentácie by si naopak priali, aby bol Flick preč. A Rudi Völler tiež.

Reagovat
db18

Jako mohl už tehdy letět Brazzo no.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Witcher

Teď může jít do Tottenhamu

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Počínající Alzheimer.

Reagovat
10

Když viděl tu Borussii v posledním kole minulou sezonu, tak si uvědomil, že tenhle rok bude muset ještě dost přitlačit, aby jim udělal ten titul, protože to je horší než Tottenham.

Reagovat
Sosi

Ale ty uši...

Reagovat
Rudnevs

Som inak zvedavý, kto bude prvý vyhodený tréner v BL. Moje tri typy sú zatiaľ Brémy, Bochum a Bayern.

Reagovat
Rudnevs

Pozeráte niekto nemecký pohár na Nova Sport 1 Essen-HSV? Essen prakticky Hamburgu daroval tri góly

Reagovat
Rich

Musí se to vydržet, přivést Flicka zpět do Bayernu, nebo zkusit Lowa... Tenhle šašek je neuvěřitelný... Veřejně si ztěžuje, že Bayern nemá šestku, co to asi může do týmu přinést, když na této pozici je Kimmich... Goretzka je odstřihnutý... Do toho prostě do superpoháru dá na hrot Tela, ano je to talent, ale nezachrání vše... Proč proboha nedal na hrot Gnabryho a Comana na křídlo od začátku?

Doufám, že do konce roku, ne-li dříve půjde pryč... Jenom ne zpátky Nagelsmanna, ty výkyvy výsledků a nesmyslné držení míče je stejně účenný jako pod Tuchelem...

Reagovat
vladino10

1) flickov futbal v nemeckej repre je presne to isté čo Bayern včera. Za mňa veľké riziko - v tej repre má mnoho hráčov z bayernu a hrajú totálne hovno. Bude s tými istými hráčmi v bayerne hrať niečo lepšie?

2) musím si rypnut - ako si tu oslavoval odchod Juliana a príchod Tuchela, tak pod Julianom to nebolo ani zdaleka také hrozne ako to čo sledujeme teraz

Reagovat
Rich

A víš, že je mi úplně jedno, že si do mě rýpneš... Pod Nagelsmannem to byly nestabilní výkony, výkyvy a ztratil půlku kabiny... Navíc ten jeho fotbal, kdy se držel míč a ve výsledku nedokázal Bayern porazit 12 Augsburg a to nebudu připomínat LM, kdy Bayern prohrál s Villareallem... A podotýkám, že Bayern měl ještě Lewu...

Tak a já se ptám, koho bys tedy chtěl? A neříkej, že Nagelsmanna, když to byl o něco lepší průměr, než Kovač... Ale výsledkově nahoru a dolů... Já nikdy nebyl fanoušek Nagelsmanna...

Reagovat
Ferragamo7

Samozrejme,to bol príšerný výkon,úplna bezradnosť.Ale alarmujúci je pre nás ten fakt,že Lipsku odišli pred sezónou 4 kľúčoví hráči-nie nejakí treťotriedni alternanti,ale piliere ich tímu-a aj napriek tomu to nielenže na ich hre nebolo poznať,práve naopak, úplne v pohode si nás doslova ,,namazali na chlieb" Jediné pozitívum v našej hre bol výkon Mazraouiho,ten bol fakt skvelý,jeho technika a ťah dopredu je skvelá.Áno,zavinil penaltu,ale už za rozhodnutého stavu,keď sme boli v totálnom rozklade,to bol náš jedinký hráč,ktorý si za svoj výkon zalúži uznanie.Uvidíme,ako odštartujeme BL a následne LM,ale zatiaľ platí,to čo povedal tréner,že to vyzerá tak,ako keby celú tú prípravu ani netrénovali

Reagovat
esmuellert

Dávám mu měsíc, možná dva…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele