Nominace Portugalska na mezistátní zápasy

06.11.2020, 13:28
Aktuality
Nominace Portugalska na přátelský zápas s Andorrou a duely Ligy národů proti Francii a Chorvatsku:

Brankáři: Anthony Lopes (Lyon), Rui Patricio (Wolverhampton), Rui Silva (Grenada).
Obránci: Joao Cancelo (Manchester City), Nelson Semedo (Wolverhampton), Jose Fonte (Lille), Ruben Dias (Manchester City), Ruben Semedo (Olympiakos), Mario Rui (Neapol), Raphael Guerreiro (Dortmund), Domingos Duarte (Grenada).
Záložníci: Danilo Pereira (Paris Saint-Germain), Ruben Neves (Wolverhampton), William Carvalho (Real Betis), Bruno Fernandes (Manchester United), Renato Sanches (Lille), Joao Moutinho (Wolverhampton), Sergio Oliveira (Porto).
Útočníci: Bernardo Silva (Manchester City), Diogo Jota (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Juventus), Francisco Trincao (Barcelona), Joao Felix (Atletico Madrid), Pedro Neto (Wolverhampton), Paulinho (SC Braga).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Thelvin

Portugalci maj i hráče, kteří nehrají ve Wolves?

Reagovat
smazaný uživatel

Docel síla.

Reagovat
Hunt

Byly časy, kdy budoucnost portugalské repre bez Ronalda nevypadala nějak extra zářivě. Teď mají nejspíš společně s Francií a Anglií nejlepší vyhlídky do budoucna na světě.

Reagovat
Benfica

tak, to sa priebežne zvykne meniť, kto má aké vyhliadky.. ale stabilne tie vyhliadky držia v Anglcku a stále nič

Reagovat
Hunt

Jasný, ale u Portugalska to takhle dlouho nebylo, podle jmen to je asi jejich nejsilnější tým v historii. S tou Anglií to je pravda, ale u nich to je trochu pochopitelnější.

Reagovat
Benfica

Súhlasím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele