Ocampos selhal v Ajaxu a předčasně se vrací do Sevilly

18.01.2023, 16:00
Aktuality
Lucas Ocampos (© AFP)

Ajaxu se v probíhající sezoně nedaří podle představ a velké zklamání představovala i jedna jeho letní akvizice. Očekávání nenaplnil Lucas Ocampos, argentinský křídelník proseděl podzim na lavičce náhradníků a nakonec mu bylo předčasně ukončeno hostování ze Sevilly...

Ocampos zvládl v Amsterdamu jenom šest soutěžních startů a nedal žádnou branku. V základní sestavě se objevil pouze jednou.

"Zdravím fanoušky Sevilly, jak se máte? Já sám jsem moc rád, že se znovu uvidíme a obléknu dres vašeho klubu. Jsme ve složité situaci a společně se spoluhráči uděláme všechno možné, abychom se z ní dostali. Dokud budeme držet pohromadě, bude všechno v pořádku, budu na vás čekat před dalším zápasem a snad bude vše co nejdříve v pořádku," napsal navrátilec na sociálních sítích.

Ocampos v minulosti oblékal dresy AS Monaco, Marseille, Janova nebo AC Milán a Ajax jeho hostování původně vyšlo na čtyři miliony eur. V Seville bude překvapivě hrát o záchranu, španělskému celku se nedaří a v polovině ledna je na sestupové příčce tabulky tamní nejvyšší soutěže.

28letý Jihoameričan je teprve druhou novou akvizicí celku z Andalusie. Kouzla sportovního ředitele Monchiho tentokráte nefungují a před Ocamposem dorazil jen obránce Loïc Badé.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
AjaxFans

Selhal celý Ajax

Reagovat
Seydou Doumbia

Čím to šéfe ?

Reagovat
afc ajax

Škoda rečí, my sme si už zvykli...

Reagovat
AjaxFans

Výsledky na hovno a posílá jen do branky. Nevím, na co čekají

Reagovat
afc ajax

Podotýkam že nemal kedy "selhat"... Šak hral tak 2x 15 min...

Reagovat
Seydou Doumbia

Selhal má tréninku už

Reagovat
jáá

jako, měl jsem od něj trochu jiné očekávání a nebo jsem měl to štěstí, že jsem ho viděl za sevillu v jeho top okamžicích

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné dřevo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele