Paços Ferreira je v krizi, u týmu skončil trenér Costinha

29.10.2013, 14:54
Aktuality
Hodně rychle a neslavně skončilo působení někdejšího záložníka Costinhy ve funkci trenéra Paçosu Ferreira. Portugalskému klubu se letos vůbec nedaří, v tabulce ligové soutěže je na posledním místě a vedení se se svým koučem dohodlo na ukončení spolupráce...

"Už není možnost, abych zde pokračoval. Už o víkendu jsem mluvil s prezidentem a naneštěstí mělo vše další špatné pokračování. Všichni jsme selhali," prohlásil 38letý kouč.

Paços loni skončil pod vedením Paula Fonsecy na vynikajícím třetím místě a letos si zahrál předkolo Ligy mistrů, vyřazení od Zenitu Petrohrad pak odstartovalo černou sérii. V domácí lize celek z Ferreiry uhrál z osmi kol jenom čtyři body, v Evropské lize získal ze tří duelů bod pouze za remízu s Pandurii.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Kongo

Co je zač Hurtado?

Reagovat
mithro

Bebe to tam ma pod palcom

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku paralela s Genarem..oba DM, podobný styl a trenéři nič moč

Reagovat
Darren Fletcher

ten jeho gól

Reagovat
smazaný uživatel

V krizi? Spíš ve starých kolejích, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu to tu niekto prorokoval, že pôjdú do Európy a v lige budú sušiť. Že by nemecký syndróm?

Reagovat
domingo

Tak ono je to pomerne logicky, odesel jim uspesnej trener + nekolik hracu + pocitej i takovou tu kocovinu malych tymu po velkem uspechu.. ale ze na tom budou az takhle spatne, to cekal asi malokdo

Reagovat
FC Porto FC

furt nechápu jak mohli skončit třetí bylo jasné že to nezvládnou ale ne tak aby byli poslední v tabulce

Reagovat
fantomas

Dou regulérně na sestup a spíš bych se divil, kdyby to jim nedopadlo, než naopak asi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele