Pavard má zraněné koleno, v letošním roce dohrál

07.11.2023, 12:50
Aktuality
Benjamin Pavard (© AFP)

Benjamin Pavard o víkendu odehrál poslední zápas v tomto kalendářním roce. Inter Milán vyhrál v Bergamu nad Atalantou 2:1 a francouzský obránce si z duelu odnesl zraněné koleno, doba absence se bude pohybovat okolo dvou měsíců.

Pavard se zranil po půlhodině hry a italský tisk rychle přinesl informace o šesti až osmitýdenním klidu. Ty byly tento týden potvrzeny, pozitivní zprávou je, že fotbalista nebude muset na operaci.

"Benjamin Pavard se podrobil testům a ty odhalily zranění čéšky. Francouzský obránce bude na noze tři až čtyři týdny nosit ortézu, následně začne s rehabilitací," oznámili Nerazzurri v prohlášení.

27letý Pavard přišel do Interu koncem srpna za třicet milionů eur z Bayernu Mnichov a zapadl do základní sestavy, zatím si na své konto připsal devět startů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Breze

Esteze sme ho stihli predat.

Reagovat
Nuno čomes

To je dobře, za mě je super.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele