PEARCE MÁ ZÁJEM O KLASNIČE

05.12.2006, 13:53
Aktuality
Chorvatský útočník Ivan Klasnič možná uzavírá svou fotbalovou kapitolu v dresu Werderu Brémy. O jeho služby projevil zájem i Stuart Pearce, trenér Manchesteru City. Anglický stratég to uvedl v rozhovoru pro britský list Sunday Mirror.

"Jedná se o výborného útočníka s čichem na góly. Navíc má šestadvacet let, což je ideální fotbalový věk," svěřil se čtyřiačtyřicetiletý kouč. Zájem City navíc trvá už delší dobu.

I obávaný střelec připustil, že by v lednu mohl německý klub opustit. To ale zatím odmítá sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs, který si svého útočníka náležitě cení. "Potřebujeme pro závěr sezóny silný tým, každý hráč bude využit. Víme, že Ivan má velký potenciál," prohlásil Allofs. I když těžko předpovídat, jak bude mluvit během ledna. Klasničovi totiž po sezóně končí smlouva a pokud ji nebude chtít prodloužit, mohl by Werder na jeho lednovém odchodu alespoň něco vydělat.

Pierce ale bude mít co dělat, aby kostru svého současného kádru udržel. Proslýchá se, že mladý obránce Micah Richards by rád běhal na Stamford Bridge po boku Ballacka, Terryho a dalších. Proti tomu se ale ohradil kapitán týmu Richard Dunne: "Za nějakých 10 let může klidně jít a upsat se Chelsea, pokud jeho zájem vytrvá. Teď má ale velkou možnost být platným členem tohoto týmu a z dlouhodobého hlediska mu svými kvalitami pomoci," řekl Dunne.

"Micah je pro nás tak důležitý, jako Rooney pro United. Rozdíl je v tom, že United mohou svému svěřenci nabídnout cokoliv, aby ho udrželi," řekl Pearce s tím, že prioritou klubu je dostat se do evropských pohárů, k čemuž potřebuje udržet kádr pohromadě.

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Neviem ci je taky klasnic dobry..on zaziaril po boku Kloseho a robili spolu obavanu dvojicu..no uvidime ako sa prisposobi..ked vobec prestupy samozrejme

Reagovat
HOST*1860

momentalne neni v takove forme jako kdysi, kdyby prestoupil zahrivak by vetsinou lavicku..

Reagovat
smazaný uživatel

Munchester City do Evropských poháru co že to je asi spíš přání které těžko muže být uskutečněno protože v konkurenci Porstmouthu, Aston Villy a Tottenhamu a možná ještě Midlesbrough nemá šanci když počitám že na prvních 4 přičkách bude 1MU 2Chelsea 3Arsenal 4 Liverpool v Brémách si muže zahrát Pohár Uefa tenhle rok a když zustane tak příští rok LM

Reagovat
Shevchenko

HMM.. Tottenham ani Middlesbrough tento rok určitě ne! spíž Bolton, Blackburn i klidně Reading. Liverpool by se podle mě nevešel ani do první pětice. A co to říkaš o Brémách? Oni nehrajou náhodou momentálně LM?

Reagovat
Shevchenko

ty vole ta tabulka PL se po tomto kole totalne zmenila, Liver uz paty a Blacburn uplne propadl jinak jsem jeste zapomel na Everton

Reagovat
HOST*

On to myslí asi tak že z tý skupiny v LM postoupí Chelsea Barcelóna

Reagovat
HOST*

.... a Levski skončí 4.

Reagovat
HOST*klasa

Myslím si,že Klasnič je o trochu lepší než Canavarro a proto si zaslouží Zlatý míč pro rok 2006

Reagovat
HOST*

Určitě Klasnič tohle by byla končně pořádná posila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele