Penner přestupuje na sever Čech, Budějovice vyměnil za Liberec

04.07.2023, 18:46
Aktuality

Liberec posílil záložník Nicolas Penner, který do Slovanu přestoupil z Českých Budějovic. Oba kluby potvrdily transfer na svých webových stránkách. Dvaadvacetiletý hráč podepsal s novým zaměstnavatelem smlouvu na tři roky.

Penner se do mateřských Budějovic vrátil před dvěma lety po vleklých zdravotních problémech s kolenem. Předtím působil v mládežnických výběrech Juventusu Turín, kde trénoval i s A-mužstvem. Prošel také akademií pražské Sparty. Syn zesnulého bývalého ligového obránce Miloslava Pennera v české nejvyšší soutěži odehrál za Dynamo 24 utkání, na první gól a asistenci čeká.

Podle serveru iDNES.cz se na Pennerově přestupu do Liberce finančně spolupodílela pražská Slavia, která tak získala práva z budoucího prodeje mladého fotbalisty.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
Nadržený šimpanz

Talent je, ale v Dynamu by nehrál ani základ, tak nevím, nevím

Reagovat
Pablos

To fakt nepustili PSH při představování

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mateo16

Co ti je.e ten ma inak sisatu hlavu

Reagovat
Salfovic

Třeba má jen vesmírné příušnice.

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
Firkraag

Reagovat
kilobyte

Ta Slavie už to vykupování ligy povýšila na jiný level. Už ty hráče ani netahá k sobě, ale rovnou je posílá do Liberce.

Reagovat
Salfovic

Třeba časem koupí i někoho vám

Reagovat
kilobyte

Že by nám třeba zafinancovali Součka?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
FCSL

Co se to sakra zatím děje? Zřejmě prodloužení hostovačky Plechatého, hostovačka Chaluše, příchod Pennera a hlavně uplatnění opcí na Tuptu a Olatunjiho a stále žádný odchod? Je to sen nebo skutečnost?

Každopádně tohle nemůže být jen tak. Očekávám odchody za 3,2,1... Červ a Olatunji určitě

Reagovat
FCSL

Vliegen - Plechatý, Chaluš, Purzitidis/Prebsl - Fukala/Ghali, Červ, Doumbia, Mikula - Frýdek - Tupta, Olatunji. To bych si nechal líbit

Reagovat
skat

Vidím to na odchody minimálně Olatunjiho, když Spartě nevyšel Durosinmi, pak ještě Frýdka, když na jeho post přivádíme Pennera a možná Doumbii. S Tiéhym se v tom počítat nemůže, protože odešel již před rokem a teď za něj vlastně s ročním spožděním přijdou jen prachy. Vidím, to tak, že by to kolem 1,5M Eur mohlo být při troše štěstí. V Champsu zaujal a sestup Wiganu byl pro Slovan finanční bonus. Protože půjde za víc, než za těch 18M Kč, co tam byla opce. Každopádně se tím zafinancuje příchod Tupty a Olatunjiho.

Reagovat
FCSL

Frýdek snad ještě zůstane. Tam by přícházela do úvahy snad jen Sparta a ta má na jeho post po příchodu Ševčíka velkej přetlak. Jednak na 10 ani nehrajou a to nehráli ani Karabec s Daňkem a ještě přivedli toho Birmančeviče. To si spíš myslim, že si Slavie odkoupí toho Červa, mají málo hráčů Doumbia by taky mohl zůstat. U toho je štěstí v neštěstí, že se v sezoně vždycky na dlouho zraní a proto tu furt je, jinak už by odešel. Tiehi je jasnej, s tím už ani nepočítám. Já bych měl strach o Vliegena, pokud se Spartě nevrátí Kovář a bál jsem se o Tuptu, ale ten zatím trénuje s náma, asi to vypadá do Sparty na toho Olatunjiho. Ten s náma ještě ani nezačal přípravu, officiálně má bejt v Nigérii a zařizovat si víza, ale kdoví...

Reagovat
smazaný uživatel

Olatunji už trénuje se Spartou, akorát zatím kvůli utajení nosí dres Kadeřábka.

Reagovat
Bex5

Reagovat
$dolar$

Reagovat
kilobyte

Reagovat
martin1

Reagovat
8lampard8

Reagovat
žrout

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Imos

Já jsem spokojený, variabilní hráč v dobrém věku, přijde Plechatý a mladý Beran a zatím teda počítám jen s odchodem Victora do tý Sparty teda za mě super, snad nás nezradí že budeme mít nejmladší kádr v lize

Reagovat
KingMaster13

Podry už úřaduje

Reagovat
$dolar$

Celej tata.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele