Pepi zůstane v Nizozemsku, Augsburg vyměnil za PSV Eindhoven

07.07.2023, 13:54
Aktuality

PSV Eindhoven dotáhl příchod Ricarda Pepiho z Augsburgu. Dvacetiletý útočník, jenž na sebe upozornil vydařeným hostováním v Groningenu, podepsal pětiletý kontrakt...

Pepi po příchodu do Augsburgu zůstával výrazně za očekáváním, proto byl před rokem zapůjčený do Groningenu, s nímž sice sestoupil, na konto si však připsal 12 ligových gólů.

Výkony dvacetiletého útočníka neunikly pozornosti nizozemských velkoklubů, nakonec se Pepi stěhuje do PSV Eindhoven, který podle nepotvrzených zpráv zaplatí 9 milionů eur.

"Jsem nesmírně šťastný, že jsem tady. Věřím, že je to správný krok pro mou kariéru," uvedl Pepi po podpisu smlouvy. "PSV je klub s velkými ambicemi a já mám stejnou touhu vyhrávat trofeje. Jsem pracovitý hráč, který je ochotný dělat špinavou práci. Nejraději mám míč blízko k brance, protože pak mohu dávat góly," charakterizoval se 15násobný reprezentant USA.

Před odchodem do Evropy nastupoval Pepi za FC Dallas, kde odehrál 59 soutěžních zápasů s bilancí 16 gólů a čtyř asistencí. V roce 2019 s North Texas opanoval United Soccer League.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (5)

Přidat komentář
Rudnevs

Slušná práca od FCA, že na tom nakoniec prerobili len tak málo.

Prestupy vyzerajú tiež dobre, budúcu sezónu neočakávam, že sa ich bude týkať boj o záchranu, skôr budú vyššie. Bohužiaľ.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ten jel do Augsburgu s vyhlasenim, ze tam chce hrat LM…..zkusil

Reagovat
Rudnevs

To bolo vtedy dosť mimo no

Reagovat
Juan Román Riquelme

Len trochu

Reagovat
Sigma Olomouc

Fakt?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele