Plzeň dotáhla jednání s Hradcem Králové a představila Vlkanovu

31.08.2022, 13:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: Jiří Vojík, ČTK / fcviktoria.cz

Komentáře (216)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za 12 mega... hlavně že po Slávce chtěli 20+ Tak to je jasný, že v tom bude další dohoda, nějaký body navíc pro Hradec za to, když Plzeň ovládá rozhodčí. Hnus

Reagovat
bobis21

Slávisti se pořád diví, že je každý chce natáhnout?

Reagovat
Losinho

I po Plzni původně chtěli víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto prodávaj pak za polovinu toho co chtěli? Po slávce chtěli 25, pak to nějak cukli na 20. To je očividný, že v tom je další podmínka a to určitě v podobě nějakých těch koupených zápasů. Já jsem sparťan.

Reagovat
bobis21

Nebo by prodali za míň, ale když přijde číňan řekneš 20, protože jebat kokota, který zve hráče do VIP když je ještě pod smlouvou u tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

protože těch 8+ mega je pro klub jako Hradec zanedbatelných že

Reagovat
bobis21

Není, proto by bylo fajn je z Číňanů dostat. Reálně tu cenu nikdo evidentně ochotný zaplatit nebyl, takže nevím co vlastně řešíš.

Reagovat
Rišan

Co to je za vola který nazývá Slávii Číňany?? Jiní tu píši víc k věci (zákulisní tahy velmistra Šádka)

Reagovat
bobis21

A jak jinak mám nazývat tým, který je vlastněn čínskou vládou?

Reagovat
mistr129

Takže AC Milán odteď říkáš rudí ptáci? Baník nazýváš Brabcové?

Reagovat
bobis21

Takže nevidíš rozdíl mezi sourkomým vlastnictvím a totalitním státem který provozuje koncentrační tábory jo?

Reagovat
Freedo

Já jsem velmi proti Číně, ale koncentrační tábory to nejsou a stejně tak není na Ujgurech pácháná genocida. Ty pojmy znamenají něco jinýho a pokud je budeme stupidně nadužívat, tak se vyprázdní.

Reagovat
bobis21

Znamenají přesně tohle. Předstíráním že se to neděje realitu nezměníš.

Reagovat
Freedo

Nikoliv. Cílem Číny není fyzická likvidace Ujgurů jakožto etnika. Chtějí zničit jejich kulturu, jazyk, zvyky. Proto se do té oblasti masově stěhují Chanové, které tam vláda dostává různými pobídkami. Snaží se také, aby se Chanové s Ujgury co nejvíce "pářili" a postupem času 100% Ujgurové vymizeli. Samozřejmě v táborech jsou velmi špatné podmínky, co se týče jídla, práce, chování dozorců a tím určitá část lidí zemře.

Ale rozhodně to není to stejné, jako když Němci organizovaně plynovali Židy. Tam to byly likvidační tábory, v Číně jsou převýchovné. Stejně tak by se Němci nikdy se Židy organizovaně nepářili. Proto si myslím, že to rozhodně není stejná věc.

Reagovat
bobis21

To cos popsal ale je koncentrační tábor. Problém je, že ty evidentně neznáš definici koncentračního tábora. Tím že tam nemáš plynové komory exisnce koncentračního tábora nezaniká

Reagovat
Freedo

Ohledně tohohle máš pravdu. Teď jsem si hledal definice koncentračního táboru. Souhlasíš ale, že se o genocidu nejedná? To je další pojem, který se v souvislosti s Čínou nadužívá.

Reagovat
bobis21

https://www.ushmm.org/genocide-prevention/learn-about-genocide-and-other-mass-atrocities/what-is-genocide

Když použiju třeba tuto definici genocidy, podle mě tebou zmíněné "Snaží se také, aby se Chanové s Ujgury co nejvíce "pářili" a postupem času 100% Ujgurové vymizeli" splňuje bod 4, tedy "Imposing measures intended to prevent births within the group" - nebo to snad není snaha o to, aby se uvnitř této skupiny rodilo méně dětí?

Reagovat
Freedo

Já bych radši použil definici od OSN na základě The Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide (1948), než si vybírat, co se nám hodí pro podporu vlastních názorů.

Definice je "To constitute genocide, there must be a proven intent on the part of perpetrators to

physically destroy a national, ethnical, racial or religious group. Cultural destruction does not

suffice, nor does an intention to simply disperse a group, though this may constitute a crime

against humanity as set out in the Rome Statute."

Kulturní genocida se tedy nepočítá.

A ještě zpětně, pokud jde o ty koncentráky, tak tam je to většinou užíváno právě ve významu likvidačních táborů, ne? Jinak bys mohl koncentráky nazývat i pracovní tábory v ČSSR, kde také byli držení političtí vězni bez řádného procesu.

Reagovat
bobis21

1. Nejde o výběr definice, která se mi hodí. Reálně je těch definic desítky a každý stát má svou vlastní. Není žádná jediná správná. Pokud chceš tvrdit, že to 100% genocida není, protože tvá jedna definice to tak říká, jsi to ty kdo si vybírá tu, která se mu hodí. Já říkám, že podle některých to tak je, žádnou jednu konkrétní nevybírám.

2. Likvidačním táborům se říká likvidační tábory, proto ten rozdíl v názvu. Často se i u těch nacistických rozlišuje mezi koncentračními a likvidačními. Tedy těmi, kde lidi shromažďovali a těmi, kam je pak posílali k popravě. A ano, pokud byli lidé do pracovních táborů umisťováni aniž by páchali zločin, jen na základě politického přesvědčení, jednalo se o koncentrační tábory i v ČSSR.

Reagovat
Freedo

Tak právě proto, že je těch definic tolik, tak mi přijde přirozené posuzovat to podle OSN a ne podle nějakého muzea v USA. Moc větších autorit v oblasti mez. práva neznám. A to ty jsi tvrdil, že genocida znamená přesně to, co Čína provádí a já předstírám, že se to neděje.

Ohledně druhého bodu nemám zásadní připomínky. Snad jen to, že obecně se ve společnosti pojem koncentrák chápe ve významu likvidačního táboru (nemám ale po ruce výzkum, který by to podpořil) a pokud tak budeme titulovat tábory shromažďovací, tak to může být zneužito populisty k sekuritizaci určitého tématu.

Reagovat
bobis21

To, že je definic tolik znamená, že žádná jedna správná není. Nemůžeš tedy říct, že to 100% genocida není, protože najdeš takovou, která to říká.

Například podle definice z českého trestního zákonu se také o genocidu jedná. Proč bych tedy v ČR neměl používat definici, která je u nás daná zákonem?

https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#p400

Reagovat
Freedo

Proto bychom se měli shodnout na jedné definici a podle té to celé posuzovat. Protože jinak se na internetech dá najít vždycky něco, co tvůj argument podpoří. Pokud jde o českou definici, tak to není tak jisté - snaha mísít etnika mezi sebou podle mě neznamená, že se brání Ujgurům rodit děti. Stejně tak nevím, jestli jim jsou masově děti odebírány k převýchově. To bych si to musel víc nastudovat.

Reagovat
bobis21

Já naprosto souhlasím, že by bylo super, kdyby se nějak ujednotila definice. To samé si myslím o naprosté většině trestných činů. Rozdíl v definici mezi zeměmi je totiž téměř u každého z nich. I proto jako statistik vždycky chytám nerva, když někdo srovnává kriminalitu mezi zeměmi. To totiž právě kvůli těm rozdílům v definicích není možné.

Pointa je ovšem v tom, že není žádná jedna ustálená definice. A jelikož podle mnoha definic se o genocidu jedná, nedává smysl nějak kritzovat lidi za to, že to tak označí. Mnohé definice říkají, že o genocidu jde a dokud se nedohodne nějaká jednotná, která bude říkat že není, nejedná se o chybné tvrzení.

Reagovat
Freedo

Takže asi bych to uzavřel tím, že pokud jde o genocidu, tak nelze dokázat, že jeden z nás má pravdu. Pokud jde o koncentráky, tam už jsem ti dal za pravdu a šlo o mou neznalost definice. Díky za slušnou diskuzi.

Reagovat
bobis21

"internment centre for political prisoners and members of national or minority groups who are confined for reasons of state security, exploitation, or punishment, usually by executive decree or military order. Persons are placed in such camps often on the basis of identification with a particular ethnic or political group rather than as individuals and without benefit either of indictment or fair trial."

Takže chceš tvrdit, že to není tábor, kde jsou osoby patřící k menšině umístěny kvůli své příslušnosti k této menšině, ne kvůli tomu, že by byli za něco sami odsouzeni? Tohle je definice koncentračního tábora a přesně to Čína dělá.

Reagovat
mistr129

Vidím, jen ale nevím proč státem vlastněny kluby nazývat podle toho státu a privatni osobou vlastněné kluby nenazývat podle ní

Reagovat
bobis21

Když někoho vlastní nějaký náhodny noname týpek, není důvod na to nijak upozorňovat. Když vás vlastní jedna z největších sviní, jaké svět viděl, je to o poznání větší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

je to iracionální chování, incentiva bude rozhodně v pomoci od rozhodčích kvůli záchraně. Proto ho taky nechtěli původně pouštět, aby se udrželi. S pomocí Plzně se udrží.

Reagovat
bobis21

Možnosti měli mít 12 milionů teď nebo 0 za rok. V čem je vzít 12 teď iracionální? Utři slzu

Reagovat
smazaný uživatel

A proto nevzali těch 15 od slávky jo? Že prej si ho za ty prachy radši nechaj a pustí v létě zadarmo. Koupili si s tim i rozhodčí a to je fakt. Sundej růžový brejle a přestaň obhajovat ten mafiánskej klub.

Reagovat
dinss

A seš taky kretén

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to řiká plzeňák jo ?

Reagovat
Bex5

Ze si spartan o tobe jako o cloveku ale zdaleka nevypovida tolik jako fakt, ze jsi podle vseho prezil vlastni potrat.

Reagovat
j_mrazik

Tou poslední větou jsi měl začít.

Reagovat
mistr129

Samozřejmě, jakožto bojovníkovi za dobro proti zlu z Plzně a Letné by nám kluby měly hráče nabízet zdarma

Reagovat
bobis21

To už teda radši zlo z Letné, než dobro z Pekingu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

Ale pekingskou kachnu bych si dal hned.

Reagovat
delfin

Já klidně i buchtu, jestli tam pečou buchty.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Petr325

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kattos

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bucky

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

je to tak, kamaráde

Reagovat
smazaný uživatel

plzeňák nikdy nebude můj kamarád

Reagovat
Blasphemer

to řeknu mamce teda

Reagovat
smazaný uživatel

tak až za ní pojedeš, tak už v tý plzni zůstaň a nevracej se už nikdy do Prahy

Reagovat
ttopi

Dokonce je to i ofiko. Normálně jim k těm penězům dali 3 body z nejbližšího vzájemného ligového utkání. A pustěj jim všechny zápasy v nižších věkových kategoriích.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sou tak dementní v tý plzni, že by to normálně ofiko i vydali.

Reagovat
dinss

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
icemike

Reagovat
RickNash

vždyť jste ho stejně nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

chtěli sme ho jak do Sparty, tak do Slavie

Reagovat
$dolar$

A ted co s nim?

Reagovat
Blasphemer

Asi tak, no.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Blasphemer

Na jednu stranu jsem rád, ale na druhou úplně nevím, co s ním. Pokud hraje vlevo, jak píší ve Sportu, tak se obávám, že tam je Mosquera skoro neposaditelnej. Tak jsem zvědav, jak často si u nás zahraje. Uvidíme, jaký místo v sestavě mu najde stratég Bílek.

A teď teda ještě oznámit tu největší posilu z Nigérie. Alao pojď.

Reagovat
Fakt

Osimhen?

Reagovat
$dolar$

O kom to mluvis?

Reagovat
ratusek

Vy jste se z těch příchodů cizinců, kteří neprošli ligou, nepoučili?

Reagovat
Blasphemer

Tenhle bude do béčka spíš.

Reagovat
Rambajstago

Reagovat
$dolar$

No dobre, ale jak si na nej narazil?

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
kecipep

Pizen!

Reagovat
wyqinac

Reagovat
db18

Tak, že se o něm už asi měsíc píše, že k nám jde.

Reagovat
ratusek

čili kup tzv na Spartu a Slavii, jen aby ho neměl někdo jiný Ještě mě napadlo, jeslti třeba nemá Mosquera slíben odchod. I když to asi ne. Spíše budete hlavně na podzim potřebovat dost široký kádr do rotace. Na jaře už tolik ne, tam bude potom otázka co s hráčema, kteří mají malé vytížení. Protože MBVCD to moc netočí

Reagovat
Blasphemer

Mosquera v jeho věku těžko někam půjde. Leda by chtěl vyloženě domů třeba. Ale samozřejmě to může být i tak, že ho Vlkanova má výhledově nahradit, byť je to teda úplně jinej typ hráče a ta hra by pak musela vypadat trošku jinak.

Reagovat
AnthonyR

Mosquera může klidně ještě dva roky kopat někde mezi velbloudama v Arábií. Třeba v zimě fakt odejde,

Reagovat
Martin9719

No min. v tom, že bude schopen chodit 1na1 jsou si podobně kvalitní.

Reagovat
db18

Jasná falešná deset.

Reagovat
Blasphemer

Zase pod hrotem Sýkora odvádí dost černý práce, byť se teď může zdát, že hraje hovno. A v tom ho taky Vlkanova asi úplně nezastoupí. Ale jak píšu výš, třeba s ním taky budeme hrát úplně jinak a bude to nějaká zajímavá alternativa.

Reagovat
db18

Mne se Sýkora i teď herně líbí, a právě tím, že tam odvádí dost černé práce, si myslím, že by se dal využít občas i místo Buchy.

A nebo můžem občas přejít na 4-1-4-1

Reagovat
$dolar$

A Syky?

Reagovat
db18

Záleží na soupeři, může hrát šestku nebo beka, aby tam nehrál Havel. A nebo bude hrát taky podhrot a Vlkanova si odpočine.

Reagovat
$dolar$

Tak tam je zase ted Jemelka jako cislo jedna. Na sestku nema nikdo z nich predpoklady. Ani vlcak, ani Syky, ani Cermak..

Reagovat
db18

Jemelka je na LB otřesný... na šestku máme jen Kalvacha, Bucha tam taky neni ideální. (a tu Buchovu pozici hrál Sýkroa občas proti silnějším soupeřům i Sýkora v Liberci)

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

Ono by to asi i bylo nejlepší, kdyby hrál beka. Jemelka je lepší na stoperu (s Hejdou), Havel vpravo. To by šlo.

Reagovat
Martin9719

S Jemelkou na stoperu bude hlavně rozehra vypadat uplně jinak, proto tady je.

Reagovat
Martin9719

Havel už tam ale nehraje moc na LB. Vlk si samozřejmě musí nejdřív základ zasloužit.

Reagovat
John Obi Mikel

Vidím to tak, že Vlkanova na podhrot a Sýkora na beka.

Reagovat
Martin9719

Je to nejlepší varianta i když ne pro každý zápas, min. v LM od začátku asi ne, tam se budeme držet toho falešného systému se 3 stopery. Řeklo se navíc 3 posty pro Vlka a Kopic častokrát v lize nenastupuje od začátku. Zároveň backup za Mosqueru, protože Pilař nic nepředvádí.

Reagovat
dinss

O tom mladým černouškovi se mluvilo dřív a teď to nějak opadlo.

Reagovat
Blasphemer

Měl problémy s vízem.

Reagovat
dinss

Tak jsem zvědav.

Reagovat
dejvikker

Čihy tyvole, co děláš

Reagovat
Fakt

Nechtěná kurva si zahraje LM

Reagovat
Bucky

Reagovat
ratusek

Plzeň bohužel letos posílila geniálně

Jsem zvědav, jak nahradí v zimě Staňka a Kalvacha/Buchu. Možná by nebylo od věci nechat chytat Jedličku nebo Tvrdoně občas. Ale MBVCD

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kluivert9

Škoda akorát Santose...

Reagovat
$dolar$

Kdyz ho vidim, co predvadi ve Slavii, tak zadna skoda.

Reagovat
Blasphemer

Tady by hrál líp. Vedle Ousoua nebo Kačaraby hrát dobře ani nebude.

Reagovat
db18

Hlavně nemáme tak vysunutou obrannou linii a jeho zaváhání měl kdo hasit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No zatím to kurví Ousouovi.

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smetos

Pro me letos takovy minisouboj Jemelka vs. Santos. Jinak Vlkanova paradni prestup. Udrzi Mosqueru pod lehkym tlakem, ktery podle me potrebuje, a zahraje i pod hrotem. Pilar to bude mit tezke, ale muzou prijit zraneni, vypadek formy a jeho zkusenosti se najednou budou hodit.

Reagovat
Blasphemer

Tak Pilař už stihl ukázat, že to asi nebude ani do nějaké větší rotace. Ten si občas zahraje posledních dvacet minut jako žolík a může být rád.

Reagovat
dinss

Vůbec ne. Ten musí hrát pod pořádným trenérem...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AnthonyR

Tvrdoně dát proti Barce na Camp Nou

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Seydou Doumbia

Doufám že ho nasadí proti Slávii za dva, tři týdny a oni ho potroli jako proti Hradci

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou mu zlomí nohu.

Reagovat
Seydou Doumbia

a pak jestli umí česky mu může zakřičet ten pokřik, protože bude pravdivý

Reagovat
smazaný uživatel

a když budou hrát se spartou, tak mu zlomí druhou LK37

Reagovat
Coutinho10

ten tam presne zapadne

Reagovat
kecipep

Super posila. Ten kádr už opravdu není klacek proti tankům, takže i ten fotbal by mohl začít být koukatelný pro nestranné fanoušky pls.

Reagovat
Igner Farnsworth

Bílek

Reagovat
kecipep

Reagovat
martin1

Jsem zvědav, jak bude vypadat soupiska na LM. Jelikož odešel Čihák, tak ze stávajícího kádru se jako odchovanec počítá pouze Sýkora. Čili i s ním je to 22 hráčů. 3 brankáři (Staněk, Jedlička, Tvrdoň), dále Havel, Holík, Pernica, Hejda, Tijani, Jemelka, Bucha, Kalvach, Sýkora, Kopic, Jirka, Mosquera, Vlkanova, Chorý, Kliment (i když vynechá min. 2 zápasy, snad ne víc) a Bassey.

To je 19 hráčů, a na zbývající 3 místa zbývají Řezník, Kaša, N'Diaye, Cadu, Čermák, Pilař a Dedič. Bude záležet, kdo ještě odejde a kdo zůstane (?Kaša, Cadu, Čermák). Určitě ale musí být zapsán někdo do středu zálohy, min. 1 z dvojice Čermák a N'Diaye.

Reagovat
Blasphemer

Dedič je jasnej.

Reagovat
martin1

Zatím dostává dost prostoru, navíc, když bude na začátku chybět Kliment, ale i tak nevím, místo koho. Třeba Cadu zatím toho moc nenahrál, ale má výhodu, že může hrát na více postech, což se může hodit.

Reagovat
Blasphemer

Cadu by mě zajímalo, proč nehraje. I v tom zápase s Pardubicemi zahrál docela dobře, dokonce přihrál na gól a stejně ho střídal. A od té doby nic.

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Nehodí se do systému. Prostě u Míši nehrabeš dozadu - nehraješ.

Reagovat
Blasphemer

Však v Pardubicích hrál beka hlavně. Ale nevím, nějak si z toho mála, co tady zatím odehrál, moc nevybavuju, jestli byl dozadu nějak špatný.

Reagovat
Martin9719

Právě proti Pardubicím měl sice asistenci ale zároveň založil na útočný polovině akci ze který Pardubice málem dali v první půli gól z brejku. To se dost možná lavičce nepozdávalo.

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
martin1

+ Řekl bych, že se na soupisku nakonec nedostane Kaša, Řezník (záleží jak je na tom zdravotně), Dedič a 4. jméno ani nedokážu odhadnout i na základě možných odchodů.

Reagovat
Blasphemer

Kaša se nedostane stopro.

Reagovat
martin1

Otázka, zda zůstane jen na ligu, když odešel F. Čihák. Ale ideálně bych ho prodal, jsou tu 4 stopeři, navíc by mohli v případě nouze zaskočit Fišer nebo A. Čihák.

Reagovat
Blasphemer

Jemelka, Pernica, Hejda, Tijani podle mě v pohodě stačí. U Kaši bude problém spíš v tom, jestli vůbec je zájem - podobně jako u Čermáka - je to o penězích, co bere.

Reagovat
dinss

Kaša půjde

Reagovat
dinss

Řezník, Pilař, Cadu

Reagovat
oli9

Nikdo tě nechce ty kur nikdo tě nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Plzni chytnou všichni covid a opičí neštovice.

Reagovat
Fakt

Už ho zabanujte proboha.

Reagovat
$dolar$

Spis nechapu, ze na nej reagujete.

Reagovat
Blasphemer

hrozně zoufalej pokus o trolling

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalci ste všichni v plzni do jednoho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

to není trolling, to je realita

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
mistr129

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

ty se zabanuj když nezvládáš, dej si prášek

Reagovat
dinss

Dej si BAN ty kriple

Reagovat
smazaný uživatel

admine neflákej se a dej mu už konečně ban, píše tu nadávky jiným uživatelům

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

instant karma, zítra se radši prohlídni

Reagovat
smazaný uživatel

karma neexistuje, ta je jen pro indiány

Reagovat
delfin

Ale karma už je jen to, že jsi takový <|>, čus

Reagovat
smazaný uživatel

další adept na ban, admin neflákej se a dělej svoji práci

Reagovat
delfin

máš něco proti tomu, když ti někdo pošle vlaječky?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, BAN

Reagovat
delfin

čus

Reagovat
dextroza_m

Na LM jim bude stejně k ničemu

Reagovat
Fabregas@ole

To vážně ztratil polovinu své hodnoty během 2 měsíců?

Reagovat
Lemond Laws

Inflace jde dolu konečně

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
delfin

Reagovat
Cotton

Reagovat
Petr325

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

končí smlouva?

Reagovat
Spalovač šancí

Proti Slavii Hradec hrál, takže kus svého přínosu už umázl

Reagovat
Batigol

Tak ten Minář je fakt totálně neschopný, za Jemelku nedají nikoho a za Vlkanovu 2

Reagovat
Seydou Doumbia

Cením že má číslo "Heil Hitler"...to jde vidět že to bude slušný člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné mínění máš třeba i o Pastrňákovi?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ani nevím co má za číslo, hokej nesleduju už

Reagovat
Igner Farnsworth

Ideální sestava Plzně po těch nákupech?

Reagovat
db18

Staněk - Cadu, Hejda, Jemelka, Sýkora - Bucha, Kalvach - Kopic, Vlkanova, Mosquera - Bassey

při současné marodce, jinak na hrotu Kliment

Reagovat
$dolar$

Chory

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Martin9719

Reagovat
db18

Kliment je lepší.

Reagovat
$dolar$

Není. A už vůbec ne jako osamocenej hrot.

Reagovat
Martin9719

Jako osamocený ne, ale spolu hrají výborně u jen proto že čoro má na koho prodlužovat.

Reagovat
$dolar$

Jj to souhlas.

Reagovat
db18

Je lepší ve všech ohledech...

Reagovat
$dolar$

Jn. Akorat ze vubec.

Reagovat
$dolar$

A Cadu rozhodne ani nahodou.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
db18

Já bych ho tam viděl spíš než Řezníka s Havlem, ale Bílek je jiného názoru... (to samé u Chorého )

Reagovat
$dolar$

Zatím na to nemá, uvidíme časem.

Reagovat
Martin9719

Do jakého zápasu?

Reagovat
Bex5

Za me velkej krok, tohle je konecne posila, ktera umi hrat do zatazeny i otevreny obrany. A myslim, ze to druhy tu bude letos proti Plzni castejc.

Podle me dulezitej nakup

Reagovat
Martin9719

Někdo to ze současný sestavy trochu odnese. Na druhou stranu můžeme skoro točit 2 11ky

Reagovat
Blasphemer

Což stejně dělat nebudem, nebo alespoň teď tomu nic nenasvědčuje.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ratusek

Reagovat
delfin

Vlk je hrač do základní sestavy. Já čekám od Bíkla větší rotaci v kadru.

Reagovat
Martin9719

Rotace liga/poháry tady probíhá možná největší co tady za posledních 10-12 let byla.

Reagovat
delfin

tj good

Reagovat
Bex5

Souhlas

Reagovat
Salfovic

Čímž můžeme akci vipka definitivně uzavřít.

Reagovat
bobis21

Jenom dobře, že tam ani jeden neskončil. Aspoň snad tyhle pičoviny už nikdo zkoušet nebude.

Reagovat
Igner Farnsworth

Zbytečná hysterie antiSKS

Reagovat
Salfovic

Qose prej přestoupil do Jerevanu. Jak je to s tím jeho trestem, vztahuje se na všechny soutěže FIFA? Pokud si dobře pamatuji, tak třeba Kweuke si ten trest musel odpykat i v Turecku, kam přestoupil ze Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

VlkaNova a PesaPrima

Reagovat
Lof

Průměrák.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele