Premier League - preview 16. kola: Man Utd stahuje ztrátu na čtyřku

12.11.2022, 09:19, aktualizováno 13.11.2022, 08:38
Previews
Craven Cottage (© AFP)
Manchester United má před sebou těžký zápas na Craven Cottage, potřebuje však vyhrát, aby udržel krok s příčkami zaručující postup do Ligy mistrů. Případné zaváhání může trestat Brighton, jenž přivítá Aston Villu...

Brighton & Hove Albion - Aston Villa

neděle 15:00
V neděli odpoledne se na Amex Stadium odehraje souboj dvou poměrně nově jmenovaných manažerů v Premier League - Brighton & Hove Albion hostí Aston Villu. Seagulls vstupují do posledního víkendu před mistrovstvím světa poté, co vyřadili Arsenal z Ligového poháru, svěřenci Unaie Emeryho naopak vypadli po prohře s Manchesterem United.

Brighton ve středu překvapil ve formě hrající Gunners a po velmi dobrém výkonu si odváží zasloužené vítězství a postup do dalšího kola Ligového poháru.

Svěřenci Roberta De Zerbiho se nacházejí ve velmi dobrém rozpoložení, před výhrou nad Arsenalem totiž v lize na Molineux porazili Wolverhampton, a nyní usilují o výhru ve čtyřech zápasech v řadě, což se jim naposledy podařilo v dubnu 2017.

Brightonu se od vítězství nad Wolves nikdo nezranil, a tak by měl De Zerbimu chybět pouze Jakub Moder, který má dlouhodobé problémy s kolenem.

Čtyři dny poté, co Unai Emery odstartoval své druhé angažmá v Premier League vítězstvím 3:1 nad Manchesterem United, se jeho svěřenci utkali s výběrem Erika ten Haga podruhé, tentokráte v EFL Cupu. Z vítězství 4:2 se však radovali domácí Red Devils, za které si mimo jiné svůj debut odbyl slovenský brankář Martin Dúbravka.

Porážka na Old Trafford ukázala, že venkovní utkání jsou pro tým z West Midlands stále kamenem úrazu, v lize ještě venku ani jednou nevyhrál a má na svém kontě jen dva body ze sedmi utkání.

Unai Emery bude mít po pohárovém utkání opět k dispozici Leandera Dendonckera a Jana Bednareka, mimo hru naopak zůstávají Brazilci Philippe Coutinho a Diego Carlos.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Groß, Dunk, Webster, Estupiñán - Caicedo, Mac Allister - March, Lallana, Mitoma - Trossard

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Digne - Dendoncker, Luiz - Bailey, Ramsey, Buendía - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.70 - 4.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Fulham FC - Manchester United

neděle 17:30
Fulham by rád potrápil i další celek z Manchesteru, ale proti United domácí naposledy zvítězili před 13 lety. Hosté se zase pokusí odčinit prohru z Villa Parku, kde Aston Ville v minulém kole podlehli 1:3.

Fulham byl v posledním zápase blízko skvělému výsledku na hřišti Manchesteru City, ale v poslední minutě zhatila zisk bodu penalta, kterou následně Haaland proměnil. I tak musí být Whites spokojení s dosavadními výkony. Fulham se nachází na skvělém devátém místě, před startem sezóny tohle určitě nikdo nečekal.

Velkou nevýhodou pro domácí duel s United může být skutečnost, že se zranil kanonýr týmu Mitrović, který si v tomto ročníku připsal již 9 branek a patří k nejlepším hráčům týmu. Svěřencům Marca Silvy se v právě probíhající sezóně daří v domácím prostředí, ze 7 zápasů doma prohráli pouze jediný mač. Fulhamu se však proti Manchesteru dlouhodobě nevede, naposledy dokázali United porazit v prosinci 2009.

Na straně domácích nebudou k dispozici Mitrović, Kebano, Reed, Solomon a Tete. V minulém ročníku Cottagers doma s United prohráli 1:2, druhý vzájemný duel na Old Trafford skončil 1:1.

United před týdnem nezvládli utkání ve Villa Parku a s Aston Villou padli. Nicméně Rudí ďáblové se velmi rychle dočkali odvety, protože se se stejným soupeřem střetli ve čtvrtek v rámci EFL Cupu, a tentokrát uspěli v poměru 4:2.

Nizozemský kouč Erik ten Hag se na předzápasové konferenci rozhovořil o kvalitách nedělního protivníka. "Myslím si, že všichni hráči se uvědomují důležitost střetu proti Fulhamu. V Premier League jsou všechny týmy velmi vyrovnané, a musím říct, že co jsem měl zatím možnost vidět, tak Fulham hraje opravdu dobrý fotbal dopředu i dozadu. Vzpomínám si na jeho domácí utkání proti Liverpoolu na začátku sezóny. Musíte předvést kvalitní výkon, abyste na jeho půdě dosáhli dobrého výsledku," řekl trenér United.

Manchesteru nepomůžou Tuanzebe, Varane, Williams a vykartovaný Dalot. Zranění nebo nemoc doléčují Antony, Sancho a Ronaldo, avšak u nich je pravděpodobné, že se do začátku utkání dají do pořádku.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Cordova-Reid, Diop, Ream, Robinson - Chalobah, Palhinha - Wilson, Pereira, Willian - Vinícius

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Lindelöf, Maguire, Martínez, Shaw - Casemiro, Eriksen - Rashford, Fernandes, Garnacho - Martial

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.93 - 1.93

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Manchester City - Brentford FC

sobota 13:30
Manchester City vyzve v utkání šestnáctého kola Premier League Brentford. Domácí jsou v tabulce průběžně stále druzí a stíhají první Arsenal. Brentford se pohybuje okolo středu tabulky a aktuálně je jedenáctý.

Citizens v posledním ligovém klání hráli hodinu bez vyloučeného Cancela, přesto nakonec zvládli zápas s Fulhamem dotáhnout do vítězného konce. Skóre otevřel Julián Álvarez, nejlepší střelec soutěže Erling Haaland však v páté nastavené minutě z pokutového kopu rozhodl, což byl nejpozději vstřelený vítězný ligový gól City od listopadu 2017.

V týdnu Guardiolova družina stihla ještě duel s Chelsea v EFL Cupu, londýnského soupeře City zásluhou Riyada Mahreze a Juliána Álvereze porazili 2:0. Na marodce Manchesteru se momentálně nachází už jen jeden muž, kterým je Kyle Walker, kterého trápí svalové zranění.

Vítězství nad Brentfordem byl Citizens posunulo minimálně do večera na první příčku, pokud by Arsenal zaváhal s Wolves, zůstali by City první přes celé mistrovství světa v Kataru. Další kolo je totiž v plánu až na Boxing Day, tedy 26. prosince.

Brentford se svou momentální pozicí musí být spokojený, ačkoliv z Ligového poháru už je venku, když nestačil na Gillingham až ze čtvrté ligy a po remíze 1:1 vypadl 5:6 po penaltách, neproměnil Mikkel Damsgaard. Po slibném začátku v Premier League už ale Bees čekají téměř měsíc na vítězství a naposledy remizovali na půdě posledního Nottinghamu 2:2, domácí navíc vyrovnali v poslední minutě díky vlastnímu gólu Zanky.

Nyní rozhodně není ideální čas na nápravu, protože svěřenci manažera Thomase Franka míří na stadion jednoho z nejlepších týmů planety, se kterým navíc prohráli už čtyři vzájemné zápasy v řadě, přičemž v obou loňských nedokázali dát ani gól.

Brentford navíc trápí spousta zranění, tím asi nejzásadnějším je absence střelce Ivana Toneyho, kterého nyní začala anglická fotbalová asociace vyšetřovat kvůli sázení. Mimo něj nejsou k dispozici například Kristoffer Ajer či gólman Thomas Strakosha.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Stones, Akanji, Aké, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Silva, Haaland, Grealish.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Ajer, Pinnock, Mee - Roerslev, Jensen, Onyeka, Dasilva, Henry - Mbeumo, Toney.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.78 - 22.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

AFC Bournemouth - Everton FC

sobota 16:00
Bournemouth přivítá v utkání šestnáctého kola Premier League Everton. Oba celky se pohybují rozhodně tam, kde nechtějí, domácí jsou sedmnáctí, hosté na ně mají jednobodový náskok patří jim šestnáctá pozice.

Bournemouth čeká na ligové vítězství už více než měsíc, když osmého října porazil Leicester 2:1. Od té doby Cherries připsali jednu remízu a čtyři prohry, což jejich postavení v tabulce příliš nepomohlo. Naposledy v lize nezvládli přestřelku s Leeds a padli 3:4. Ani proti Spurs nebyly body daleko, favorit zvítězil 3:2. V pěti vzájemných ligových kláních navíc Bournemouth ještě s Evertonem neprohrál, což by potřeboval stvrdit i nyní, aby se vzdálil sestupovým příčkám.

Everton dlouhodobě okupuje místa ve spodku tabulky, což celku kdysi hrajícímu o evropské poháry určitě nestačí. Naposledy navíc Toffees doma nestačili 0:2 na Leicester, který se před ně díky tomu v tabulce dostal. Naději dodala do klubu z Liverpoolu výhra 3:0 s Crystal Palace, jinak ale Lampardovi svěřenci sbírají body pomálu. Od začátku minulého ročníku Everton získal na venkovních stadionech pouze šestnáct bodů a vyhrál jen třikrát. Nyní navíc schází kanonýr Dominic Calvert-Lewin.

Oba celky se potkaly naposledy 8. listopadu v EFL poháru, Cherries vyhráli jasně 4:1 a postoupili do osmifinále. Trefili se Lowe, Stanislas, Marcondes a Anthony, za Toffees Gray.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - Fredericks, Senesi, Stephens, Smith - Billing, Cook, Lerma, Tavernier - Solanke, Moore.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Gueye, Onana - McNeil, Iwobi, Gray - Maupay.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.17 - 2.73

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Liverpool FC - Southampton FC

sobota 16:00
Nathana Jonese čeká v první zápas na lavičce Southamptonu, v sobotu se na Anfieldu utká s Liverpoolem v posledním kole Premier League před mistrovstvím světa. Oba týmy uprostřed týdne postoupily v EFL Cupu po penaltových rozstřelech, Reds si poradili s Derby County, Saints postoupili přes Sheffield Wednesday.

Domácí Liverpool ve středu odehrál bezbrankovou remízu v Ligovém poháru s třetiligovým Derby, přičemž manažer Klopp na hřiště vyslal velmi mladou sestavu. Dobrý výkon mladíků však vstřelenou branku nepřinesl, vypadnutí musel několikrát odvracet skvělý irský brankář Kelleher. V penaltovém rozstřelu sice Reds sami dvakrát zaváhali, ale Kelleher zneškodnil hned tři pokusy soupeře. Rozhodující penaltu vstřelil Harvey Elliott a udržel klub v Ligovém poháru.

Vypadá to, že se Liverpoolu konečně začíná dařit. V posledních zápasech však dokázal porazit Neapol v Lize mistrů či v domácí soutěži Tottenham Hotspur - minulý víkend se při výhře 2:1 nad severolondýnským klubem dvakrát prosadil Mohamed Salah.

Přestože Liverpool na Tottenhamu Hotspur Stadium ukončil sérii dvou proher v nejvyšší soutěži nachází se až na osmém místě tabulky a na příčky zaručující Ligu mistrů ztrácí sedm bodů.

Dobrou zprávou pro domácí fanoušky je to, že se pomalu začínají do zápasů vracet zranění hráči. "Milner se vrátil do tréninkového procesu, lepší se i stav Nabyho Keïty a Luise Díaze. Joel Matip už s námi trénoval. Nyní by už měl také k dispozici, ale s týmem trénoval jen jednou," prohlásil Klopp.

V minulé sezóně téměř dovedl Luton Town až do Premier League, v listopadu tohoto roku se přeci jen dočkal prvoligového angažmá. Na lavičku Southamptonu usedl, po vyhazovu Ralpha Hasenhüttla, Nathan Jones.

Jonesovo jmenování bylo potvrzeno ve čtvrtek ráno, kdy 49letý Velšan podepsal smlouvu na St Mary's až do roku 2026. Ve středu večer tak pouze jako divák přihlížel tomu, jak Saints postoupili v EFL Cupu do dalšího kola po úspěšném penaltovém rozstřelu proti Sheffieldu Wednesday.

Poslední zápas na před odchodem Hasenhüttla skončil vysokou prohrou 1:4 s Newcastlem United, hosté se tak před sobotním utkáním na Anfieldu nachází na sestupové osmnácté příčce.

Liverpool v minulé sezóně vyhrál nad Southamptonem dvakrát, v celkovém součtu svého sobotního soupeře přestřílel v poměru 6:1. V posledních pěti zápasech na Anfieldu proti Saints pokaždé vyhrál bez inkasované branky, takže se dá očekávat, že Jonesova premiéra na prvoligové lavičce bude více než náročná.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Salah, Fabinho, Thiago, Elliott - Núñez, Firmino

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Lyanco, Bella-Kotchap, Salisu - Elyounoussi, Ward-Prowse, Lavia, S. Armstrong, Perraud - Aribo, Adams

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.44 - 11.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Nottingham Forest - Crystal Palace

sobota 16:00
Poslední klub Premier League Nottingham Forest se bude snažit poprvé od začátku září vymanit ze sestupového pásma, když v sobotu přivítá na City Ground Crystal Palace. Eagles si mezitím budou chtít druhým venkovním vítězstvím v řadě upevnit své postavení v horní polovině tabulky.

Poté, co minulý víkend Nottingham přišel o výhru s Brentfordem až v 96. minutě gólem na 2:2, se mu podařilo ve středu večer ve třetím kole Ligového poháru dosáhnout překvapivého vítězství 2:0 nad Tottenhamem Hotspur.

Forest tak prodloužili svou neporazitelnost na City Ground na čtyři zápasy ve všech soutěžích a tento víkend je čeká poslední utkání před šestitýdenní přestávkou, přičemž trenér Cooper doufá, že se jeho tým pozitivním výsledkem proti Palace odlepí ode dna tabulky.

Crystal Palace se naopak nepodařilo postoupit do dalšího kola EFL Cupu, ve střelu večer vypadl po penaltovém rozstřelu s Newcastlem United.

Svěřenci Patricka Vieiry měli před porážkou s Newcastlem slušnou formu, z předchozích šesti zápasů v Premier League čtyřikrát vyhráli a jednou remizovali. Díky vítězství 2:1 na hřišti West Hamu, které minulý víkend zařídil gólem z nastavení Michael Olise, se Palace vyšplhal na 10. místo v tabulce.

Nottinghamu Forest bude chybět po vyloučení z minulého utkání Mangala, mimo hru jsou také zranění Omar Richards, Harry Toffolo, Moussa Niakhaté a Giulian Biancone.

Hosté se naopak těší na návrat Odsonna Édouarda, který vynechal poslední dva zápasy kvůli problémům se stehnem. Na marodce však zůstává dvojice James McArthur a Chris Richards.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Aurier, Worrall, Cook, Lodi - Freuler, O'Brien, Yates - Gibbs-White, Lingard - Johnson

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Schlupp, Doucouré, Eze - Ayew, Zaha, Olise

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.19 - 2.34

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tottenham Hotspur - Leeds United

sobota 16:00
Tottenham Hotspur se bude chtít před mistrovstvím světa snažit vyhnout třetí porážce ve všech soutěžích v řadě, v sobotním zápase přivítá Leeds United. Spurs ve středu prohráli v Ligovém poháru s Nottinghamem Forest 0:2, hosté ze soutěže rovněž vypadli, a to po prohře na hřišti Wolverhamptonu Wanderers.

Od roku 2008, kdy Tottenham vyhrál Ligový pohár, se nepodařilo klubu ze severního Londýna rozšířit svou sbírku trofejí a svěřenci Antonia Conteho přišli o další šanci na titul poté, co ve středu vypadli ze stejné soutěže na hřišti Nottinghamu Forest.

Přestože Tottenham nasadil snad svou nejsilnější možnou jedenáctku, podlehl Forest po brankách Renana Lodiho a Jesseho Lingarda 0:2. Bylo to jen pár dní poté, co prohrál i v Premier League, ve šlágru kola totiž nestačil na zlepšující se Liverpool, když na dvě branky Salaha z první půle dokázal zareagovat jen Harry Kane gólem na konečných 1:2.

Tottenhamu se sice zpočátku sezóny dařilo držet krok s Arsenalem a Manchesterem City na čele tabulky, v posledních týdnech však zdá se vypadl z boje o první příčky, když se v lize propadl za Newcastle United na čtvrté místo, pátý Manchester United ztrácí tři body a má zápas k dobru.

Antionio Conte dovedl klub k postupu z prvního místa ve skupině do osmifinále Ligy mistrů, na jaro na Tottenham čeká italský AC Milán.

Tottenham se v sobotním utkání bude muset obejít bez dvojice klíčových hráčů, a to Cristiana Romera a Heung-min Sona, druhý jmenovaný však potvrdil, že bude reprezentovat Jižní Koreu na Mistrovství světa.

Leeds United ve středu podlehl trápícímu se Wolverhamptonu ve třetím kole Ligového poháru, jedinou branku zápasu na Molineux vstřelil v 85. minutě Boubacar Traoré.

Hostující fanoušci však stále mají v paměti neskutečný závěr utkání proti Bournemouthu, který se odehrál minulý víkend. O výhře 4:3 rozhodl v 84. minutě mladičký Crysencio Summerville a potvrdil, že se tým Jesseho Marsche nikdy nevzdává, když ještě v 60. minutě prohrával 1:3.

Summerville vstřelil druhý vítězný gól svého klubu v řadě, v závěru utkání proti Liverpoolu se také prosadil a rozhodl o výhře 2:1. Leeds se tak nyní nachází na 12. místě v tabulce, od sestupového pásma ho dělí tříbodový náskok.

Co se absencí týče, tak do utkání rozhodně nenastoupí Stuart Dallas, Adam Forshaw, Archie Gray a ani Luis Sinisterra. Jesse Marsch uvedl, že nepočítá ani s Patrickem Bamfordem a Mateuszem Klichem.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Lenglet, Davies - Emerson, Højbjerg, Bentancur, Perišić - Kulusevski, Kane, Richarlison

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Cooper, Struijk - Adams, Roca - Harrison, Aaronson, Summerville - Rodrigo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.36 - 5.44

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

West Ham United - Leicester City

sobota 16:00
Zajímavá podívaná bude k vidění na hřišti West Hamu, kam přijede Leicester. Domácí poslední zápas nejvyšší anglické ligy nezvládli a klesli na 15. příčku, zatímco hosté se dostali do formy a v minulém kole to potvrdili proti Evertonu. West Ham v posledním zápase Premier League nestačil doma na Crystal Palace, kterému podlehl 1-2. Kladiváři si mohli spravit chuť ve středečním zápasu EFL Cupu proti Blackburnu, což se jim ale vůbec nepovedlo a s outsiderem vypadli na penalty. Svěřenci Davida Moyese by tak nutně potřebovali zabrat a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Proti Leicesteru navíc v posledních dvou domácích zápasech vyhráli. Skotský kouč si přeje, aby jeho tým podal v posledním zápase před mistrovstvím světa dobrý výkon. "Jsme si plně vědomi důležitosti zápasu a rádi bychom před mistrovství světa zvítězili. V této sezóně se nám zatím povedlo hodně věcí, například naše působení v Evropě. Ale určitě víme, že v Premier League můžeme být lepší. Máme stejně bodů jako Leicester, takže šanci proti nim určitě máme velkou. Čeká nás náročné utkání, ale chceme tři body," řekl Moyes. Domácí tým je téměř kompletní, jedinou výjimkou je zraněný Cornet, který stále nedoléčil zranění lýtka. Leicester před týdnem podal výborný výkon na hřišti Evertonu a po zásluze vyhrál 2-0, když se trefili Tielemans a Barnes. Hosté se mohou tuto sezónu také spolehnout na skvělého Jamese Maddisona, jenž si připsal již šest gólů a čtyři asistence a je hlavním tahounem mužstva. Lišky v rámci EFL Cupu přivítaly Newport a třemi góly ho vyřadily. Velmi dobrou náladu v týmu potvrdil před zápasem belgický záložník Youri Tielemans. "Nyní si počínáme výborně. Dvakrát po sobě jsme udrželi čisté konto, což nám rovněž dodalo sebevědomí. Rozdíl je v tom, že jsme na hřišti daleko silnější, jak fyzicky, tak mentálně. Vždy bojujeme spolu a zároveň bojujeme jeden za druhého. Je to o tom, abychom na hřišti nechali všechno, v současné době máme kompaktní tým a každý další zápas to dokazujeme. Soupeřům se proti nám nehraje lehce a my to víme. Posledních pár výsledků ukázalo, že jsme zpět na dobrých standardech. Chceme v tom pokračovat i tuto sobotu," prohlásil Tielemans. Brendan Rodgers nemůže počítat s několika hráči. Do zápasu určitě nezasáhnou Bertrand, Justin, Pereira a Söyüncü.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Kehrer, Dawson, Zouma, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Paquetá, Benrahma - Scamacca

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Amartey, Faes, Thomas - Soumaré - Maddison, Tielemans, Dewsbury-Hall, Barnes - Daka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.62 - 3.91

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Newcastle United - Chelsea FC

sobota 18:30
Newcastle United hostí v zápase šestnáctého kola Premier League Chelsea. Magpies se v probíhajícím ročníku náramně daří a momentálně jsou hned za vedoucí dvojicí Arsenal - Manchester City na třetí příčce. Blues se naopak trápí a už s propadli na sedmou pozici.

Newcastle letos vypadá hodně silně, navíc bude moci díky bohatým majitelům ještě v zimě posilovat a rozhodně bude jeden z aspirantů v boji o postup do příštího ročníku Ligy mistrů. "Straky" táhne osmigólový střelec Miguel Almirón, kterému se šesti brankami sekunduje Callum Wilson. První jmenovaný se trefil i v posledním ligovém klání v Southamptonu, kde Newcastle vyhrál 4:1. Almiróna doplnili na gólové listině ještě Chris Wood, Joe Willock a Bruno Guimarães. Na ligovou porážku tak Magpies čekají od posledního srpna, kdy prohráli 1:2 s Liverpoolem. Od té doby zapsali tři remízy a jinak samá vítězství.

Svěřenci manažera Howea postoupili i do osmifinále domácího EFL Cupu, když po remíze 0:0 porazili Crystal Palace 3:2 na penalty. Stále se čeká na uzdravení Ryana Frasera či Alexandera Isaka, kteří jistě budou zvyšovat konkurenci v boji o základní jedenáctku. Newcastle nyní čeká první ligový duel od roku 2011, do kterého vstoupí z prvních tří pozic, takže by mohl zlomit negativní bilanci posledních čtyř domácích utkání s Chelsea, v kterých třikrát prohrál.

Chelsea se trápí, v Premier League už nevyhrála čtyřikrát v řadě a naposledy navíc prohrála městské derby s Arsenalem 0:1. Předcházející debakl v Brightonu 1:4 fanoušky Blues určitě také příliš nepotěšil, útěchou jim tak mohl být alespoň postup do osmifinále Ligy mistrů z první příčky v základní skupině. V další fázi se Chelsea střetně s německou Borussií Dortmund.

Ani celek Grahama Pottera to nemá s absencemi jednoduché, mimo jsou momentálně gólman Kepa Arrizabalaga, Ben Chilwell, Carney Chukwuemeka, Wesley Fofana, Reece James a N'Golo Kanté. Nejistý je také stav Jorginha.

Blues již vypadli z Ligového poháru, před branami osmifinále je vyřadil Manchester City po výsledku 0:2. Chelsea porazila Newcastle v sedmi z posledních osmi ligových střetnutí. Manažer Potter bude minimálně věřit, že se mu podaří přerušit sérii dvou soutěžních proher, neboť s tímto soupeřem ve své manažerské kariéře prohrál jen jednou. Pomoci může Pierre-Emerick Aubameyang, který Magpies v poslední šesti setkáních nasázel šest gólů.

Poslední vzájemný souboj Newcastlu s Chelsea se odehrál letos v březnu v rámci 29. kola minulé sezony a domácí Blues vyhráli těsně 1:0 díky gólu Kaie Havertze z 89. minuty. Loni však Magpies skončili až jedenáctí, takže nyní je situace zcela opačná.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Guimaraes, Willock - Almirón, Wilson, Joelinton.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Chalobah, Silva, Koulibaly - Loftus-Cheek, Mount, Jorginho, Kovačić, Cucurella - Sterling, Aubameyang.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.38 - 3.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Wolverhampton Wanderers - Arsenal FC

sobota 20:45
Wolves se pokusí přerušit sérii špatných výkonů v domácím zápase proti prvnímu Arsenalu. Domácí tým převezme od pondělí Julen Lopetegui, ale proti Gunners tým povede ještě dočasný kouč Davis. Hosté nadále vévodí Premier League s dvoubodovým náskokem na druhý Manchester City. Arsenal v minulé sezóně oba vzájemné zápasy s Wolverhamptonem zvládl za 3 body.

Wolverhampton nezažívá dobrou sezónu a s 10 body se nachází na předposledním místě. Žalostná je především ofenziva týmu, jelikož domácí zatím vstřelili pouhých 8 gólů, což je úplně nejméně ze všech týmů Premier League. Po sérii špatných výsledků se novým trenérem Wolves stal zkušený španělský stratég Julen Lopetegui, ale v sobotním zápase proti Arsenalu povede mužstvo ještě dočasný kouč Steve Davis.

Svěřenci Davise v posledním zápase doma nestačili na Brighton a prohráli s ním 2-3. V rámci EFL Cupu aspoň tým špatný výkon z ligy odčinil a vyřadil Leeds, když jedinou branku utkání vstřelil Traore. Wolves se navíc doma vůbec nedaří a z dosavadních 7 zápasů získali 8 bodů. V minulé sezóně v obou vzájemných zápasech na Arsenal nestačili.

Domácí budou postrádat několik hráčů. Spoluhráčům určitě nepomůžou Chiquinho, Costa, Jimenez, Kalajdžič a Neto. Otazník visí i nad starty Jonnyho a Matheuse Nunese, u kterých je ovšem šance, že se do začátku zápasu dají dohromady.

Arsenal před týdnem naplno bodoval na hřišti Chelsea, když v 63. minutě rozhodl Gabriel. Nicméně v EFL Cupu si Gunners už tak dobře nepočínali a v hodně obměněné sestavě prohráli s Brightonem 1-3. Hosté by proti Wolves mohli potvrdit výbornou bilanci z venkovních zápasů, ze 7 zápasů vyhráli hned 5 a celkově získali 16 bodů.

Mikel Arteta na předzápasové konferenci pochválil dočasného trenéra domácích a rozhodně si nepřipustil, že by jeho tým čekal v sobotu lehký zápas. "Bude to určitě speciální zápas. Jejich tým převezme nový trenér, takže se hráči budou chtít v utkání ukázat. Myslím si, že Steve Davis odvedl dobrou práci, sledovali jsme jejich poslední zápas a nepřijde mi, že by si zasloužili prohrát. Víme, že nás v sobotu nečeká nic lehkého a musíme podat co nejlepší výkon, abychom uspěli," řekl španělský stratég.

Na straně Arsenalu budou chybět Smith Rowe a Tomiyasu.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Collins, Kilman, Bueno - Neves, Moutinho - Hee-Chan, Podence, Traoré - Guedes

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Magalhães, Zinchenko - Partey, Xhaka - Saka, Ødegaard, Martinelli - Jesus

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.60 - 4.24 - 1.56

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
13
11
1
1
31 : 11
34
2
Manchester City
13
10
2
1
39 : 12
32
3
Newcastle United
14
7
6
1
28 : 11
27
4
Tottenham Hotspur
14
8
2
4
27 : 18
26
5
Manchester United
13
7
2
4
18 : 19
23
6
Brighton & Hove Albion
13
6
3
4
22 : 17
21
7
Chelsea FC
13
6
3
4
17 : 16
21
8
Liverpool FC
13
5
4
4
25 : 16
19
9
Fulham FC
14
5
4
5
23 : 24
19
10
Crystal Palace
13
5
4
4
15 : 17
19
11
Brentford FC
14
3
7
4
21 : 24
16
12
Leeds United
13
4
3
6
19 : 22
15
13
Aston Villa
14
4
3
7
14 : 21
15
14
Leicester City
14
4
2
8
23 : 25
14
15
West Ham United
14
4
2
8
12 : 15
14
16
Everton FC
14
3
5
6
11 : 14
14
17
AFC Bournemouth
14
3
4
7
15 : 32
13
18
Southampton FC
14
3
3
8
12 : 24
12
19
Wolverhampton Wanderers
14
2
4
8
8 : 22
10
20
Nottingham Forest
14
2
4
8
10 : 30
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (834)

Přidat komentář
Beros

Reagovat
Gunner14

Pekny program casove

Dneska cekam podobny zapas jak s Forestem a Jesus se pred pauzou konecne docka golu

Reagovat
Nikikrew

Vobec mi nevadi ze Jesus nedava goly, ked vyhrame je to jedno. Na druhej strane musi na tom zapracovat

Reagovat
Petr Keš

Mě to docela vadí přál jsem mu jich aspoň 20 do sezóny

Reagovat
Gunner14

Souhlas, proto verim ze mu to tam dnes uz padne.

Reagovat
SpecialOne

Nedokážu si představit, že bychom dnes neprohráli

Reagovat
Seydou Doumbia

Haaland jistý základ? Alvarez lávka?

Reagovat
smetos

Foden asi lavka co?

Reagovat
Seydou Doumbia

no toho bukvičaka mám taky no já ho vyndám a Pep ho tam šoupne a dá 2 goly

Reagovat
smetos

Tak sem ho tam dal a radsi posadil castagne z foxes.

Reagovat
Seydou Doumbia

good job, taky jsem ho nechal

Reagovat
smetos

Je tam tak ted vic stesti jak minuly tyden, kdy dostal pasku cancelo

Reagovat
Seydou Doumbia

kamoš mu dal taky cečko co vás vede k tomu dávat bekovi kapitána? čk, asist, gol oka, ale furt hrot je hrot ne

Reagovat
Seydou Doumbia

jediná šance je se řídit pohárem, tam hrál griliš tak čekám kdes fondána

Reagovat
lofin9

Haaland dnes 0+0 za barak, dal som mu triple C vo fante

Reagovat
madridcan

Tiež...plus aj na tiket hattrick. Podľa mňa mu zajebe aj na päť gólov. Ale už sme dvaja s rovnakým názorom, takže sa môžme tešiť z toho, že mínus a mínus dáva plus

Reagovat
kris_kros

Chlapci so mnou sme uz traja, takze sa zrani v 10. minute ale pred tym neda penaltu

Reagovat
Seydou Doumbia

ne, penaltu nedá kejn a firmino bude přiblížet nunezovi a salahovi jak niči soton 4:0

Reagovat
madridcan

Čo?

Reagovat
Seydou Doumbia

no mám tento útok tak čekám dojebavku všech utočníku

Reagovat
Csaplárova past

Nezavidim Potterovi, jet dneska na Newcastle asi nechces ...

Nejvic se tesim na Cucurelu, to neni parodie na fotbalistu, to je parodie na Davida Luize

Reagovat
Mastný Chobot

pritom už David Luiz bol paródia na niečo/niekoho

Reagovat
Seydou Doumbia

na toho typka ze simpsnu ne?

Reagovat
Neutron

Levak Bob

Reagovat
Beros

Čekal jsem někdy v budoucnu, že k nám soupeři budou jezdit s hrůzou, ale že to bude tak brzo, jsem teda nečekal... Strašně mě to po těch mrtvých ročnících hřeje u srdce. To, co Howe provedl s týmem na sestup během pouhého roku, je až skoro magické. Ten úsměv na tvářích hráčů, fanoušků, ta snaha, bojovnost... Miggy, kterému to neskutečně přeju, Bruno, Joelinton, i dokonce Longstaff... Prostě klobouček Howeovi za jeho práci Děkuji...

Reagovat
EaP

Tak doplnil to celkom dobre. V lige im to šľape ale ak by sa dostali do LM budú musieť doniesť aj kvalitu. A mám taký ciťák , že to už bude ťažšie pre Howea ukočírovať.

Reagovat
Beros

Nemyslím si... Ale nikomu názor neberu

Reagovat
Eichel

Reagovat
LaVolpe

Když si vzpomenu, co chvílema dělali s ManCity...

Reagovat
Maximm9

Newcastle vyhraje rozdilem 3 golu, neni o cem.

Posledni asi 3kola to u me skoncilo, kdyz jsem videl hodinu pred vykopem sestavu a je mi z toho vzdycky ze hrajeme totalni hovno ok, hrajeme ho uz 2roky, ale ze v tymu, ktery sleduju skoro 20let je az 85% nesympatickych lidi/hracu, tak to je uz v p....

Reagovat
LAM

Neměal bejt tenhle víkend už pauza? Já myslel,že FIFA chtěla aspoň 10 dnů pauzu před MS. Ve Španělsku už je.

Reagovat
Beros

Protože toto je PREMIER LEAGUE

Ne nějaká LA LIGA

Reagovat
madridcan

No a potom príde Real Madrid a Mendyho, Guardiolu a Salaha chytá porážka

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Jn, doprdele. Snad už to kurva zlomíme.

Reagovat
Talker

To je problém MS v zimě, prostě se nahromadily zápasy.

Reagovat
Petr Keš

Ve Španělsku se hraje celej víkend pohár

Reagovat
diastan

Aspon 4 kousky dnes

Reagovat
MCFC_8

Koledovali sme si...obrana dnes katastrofa

Reagovat
diastan

Zatim slabota no

Reagovat
diastan

Ale naopak

Reagovat
Maximm9

Mohl jsi Toney udelat nejaky vzkaz na tricko, jako reakce na nominaci Anglie

Reagovat
Ranoth

Asi bola chyba vsadat posledne kolo pred MS Ty hraci uz su myslou na MS. Dnes a zajtra bude vela prekvapeni

Reagovat
Pospovič

Taky by si mohli uvědomit, kdo je platí

Reagovat
AlevsakNevadi

ruku na srdce, ak by si hral napr za city alebo hociaky top team a hras posledne kolo pred ms ktore su raz za 4 roky a este v takto jebnutom termine . das do toho vsetko ?

Reagovat
Pospovič

Těžko hodnotit, ale myslím, že bych na to určitě nesral

Reagovat
AlevsakNevadi

srat nie, to ani nemozem povedat. ale ze uhnes nohodou, nedostupis, nepojdes uplne do suboja a podobne veci.

Reagovat
Maximm9

Brenford to hraje hodne na hrane v tom pokutovem uzemi

Reagovat
RickNash

KdB teď bude skákat pro penalty v každým zápase?

Reagovat
Kinky7

Mno upřímně tohle byla pentle více než minule

Reagovat
diastan

Aspon tak

Reagovat
Ranoth

pekny gol

Reagovat
MCFC_8

Fuuu, gol do satne snad pomoze

Reagovat
Kinky7

Mno těch prvních 25 minut vypadalo že ještě chrni v šatně

Reagovat
MCFC_8

Skor ze uz su v Katare...

Reagovat
Kinky7

vypadalo to tak

Reagovat
Pospovič

Stone dnes hrozný, ale furt lepší jak Ake

Reagovat
Kinky7

lewis by tam byl lepsi na tom RB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pospovič

Tpč Gundo

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, van Dijk, Gomez, Arnold - Elliott, Fabinho, Thiago, Salah - Firmino, Nunez

Subs: Adrian, Kelleher, Milner, Chamberlain, Tsimikas, Bajcetic, Phillips, Doak

Reagovat
Ranoth

Konate zase out ? To bude dalsi Matip... skvely hrac ale spolah na neho nebude kedze bude kazdu chvilu zranen

Reagovat
Miguel19

Ten Stones je něco příšerného...

Reagovat
SpecialOne

Gundogan dnes netrefí níc.

Reagovat
SpecialOne

Hmm, kdy jste naposledy viděli, že by rozhodčí pískl brankáři zdržování (oněch 6 vteřin, na které rozhodčí kašlou)?. Schválně to píšu u zápasu, kde mě výsledek netrápí. Ať to je klidně víc než 6 sekund, klidně 10, ale oni kolikrát vykopávají z ruky 20 vteřin...

Reagovat
masly008

Nikdy a sere mě to.

Reagovat
aragorn

Mignolet ještě v Liverpoolu. Nějakej v evropských soutěžích ale konkrétně si nevzpomenu.

Reagovat
Vlkoslav

to bude zas pencle pro Erlinga v 95. minute..

Reagovat
Trapper

rozhodčí

Reagovat
Serg!o

Celý zápas píská výborně.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

je vidět, že City nemá vyloženě v oblibě a nešel jim na ruku

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Vlkoslav

Cancelo kvalitni dive

Reagovat
sajty

10 minut nastavení, tvl, slušná tlačenka. Rovnou mají říct, že se bude nastavovat tak dlouho, dokud Shittyziens nedají góla

Reagovat
Trapper

dobrejch 8 minut tam byl ošetřovanej Laporte

Reagovat
Kincl

Jen ho nech po dvaceti letech jsou první

Reagovat
Kincl

Tak sis vyfňukal prohru pro City.

Reagovat
Front hell

Říká někdo kdo tady fňuká každý týden ať prohraje Arsenal. Pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Fnukate tady furt v tech komentarich vsichni. Jak banda ubozaku, bezte uz do prdele, do jednoho!

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
Gunner14

Janko uz se nam hrouti, skoro jako Conteho kariera u slepic

Reagovat
Pace to P.M.

Toto neni Owny ale fake

Reagovat
Front hell

Nemáš pravdu slepičí bratře

Reagovat
fenixLFC

takto tlacit brentford

Reagovat
SpecialOne

Akorát že vůbec.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

wow Brentford

Reagovat
fenixLFC

samozrejme ze toney treti na lavke

Reagovat
Tommy the Gunner

Brentford

Reagovat
Miguel19

Chodec Gundogan no.

Reagovat
Pospovič

Nic jiného si nezasloužili za ten HUMUS

Reagovat
Gunner14

Toneeeeeeeey!!

Krasny protiutok Brentford, Da Silva + Toney. 2 gunneri

Reagovat
smazaný uživatel

Brentford

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Vlkoslav

Toneeeeey!!!! anglicka repre jednicka lol

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut nastavení, slušná tlačenka. Rovnou měli říct, že se bude nastavovat, tak dlouho dokud Brentord nedá góla.

Reagovat
JacoBee

Takže ten zapas nesleduješ a mas prachy na city. Cry more

Reagovat
mithro

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

*

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ranoth

ty hraci City to mali dnes dobre v pici, takze dobre im tak je vidiet, ze tam sa uz len caka kedy vypadnu do Kataru

Reagovat
SpecialOne

Z nějakého důvodu se přidal i Haaland.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se tam chystá na dovolenou.

Reagovat
Ranoth

praveze Haaland sa celkom snazil ale bolo vidiet, ze dnes nema svoj den a skoro nic mu nevychadzalo... mohol mat aspon assist keby sa dnes Gundogan nesnazil niekoho trafit na najvrchnejsej tribune

Reagovat
Pospovič

Však nedostal jediný pořádný balón

Reagovat
sajty

Tak tlačenka Shittyziens se nakonec otočila proti nim, nádhera

Reagovat
Kincl

Večer zas ztratí pistolky to máš fuk

Reagovat
Petr Keš

Nostradamus

Reagovat
Front hell

Co kdo ztratí?

Reagovat
Luc-Luc

Kdo misto Guardioly?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino

Reagovat
Gunner14

Nadherny vysledek, Brentford

Kdyby neprisel Jesus, tak bych k nam chtel Toneyho, sikovny hrac.

Ted hlavne porazit Wolves a odskocit City

Reagovat
Vlkoslav

Snad nechytili ty nase mlade pusky stejnou world cup horecku jako dneska City

Reagovat
Petr Keš

Když vidím co dělá Arteta s jejich myšlením, tak o tom dost pochybuju.

Reagovat
Coutinho10

ten poslední záběr před ukončením přenosu, jak Frank ukazoval Toneymu 3, že měl dát

Reagovat
Vlkoslav

Hraci Citizens tam pri tom brejku neudelali doslova nic, oni snad ten gol chteli dostat!

Reagovat
mr.Silver

Toney škoda, že asi není nejinteligentnější no

Teď ještě Spurs a Chelsea remízka, my za tři body a bude to geniální kolo

Reagovat
j_mrazik

Snad.

Reagovat
cubazi

pome LFC

Reagovat
dantetomas

Co je to za golmana namiesto Alissona?

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si říkám

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Alisson se oholil, aby mu nebylo v Kataru horko?

Reagovat
cubazi

bobyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Coutinho10

Bobby

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Firminooooooo

Reagovat
LaVolpe

Southampton

Reagovat
mr.Silver

Summervilleeeeee

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm?

Reagovat
REPLIKATOR

Hmm, tak to bylo rychlý

Reagovat
cubazi

LFC klasika

Reagovat
matZz

Dier v reprezentační formě

Reagovat
SpecialOne

VVD ve vlastním vápně v posledních zápasech, no zima se blíží, můžete tam místo něj postavit sněhuláka.

Reagovat
dantetomas

Samson mal svoju silu vo vlasoch, Alisson evidentne v brade

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je normálne už. Furt inkasujeme prvý a v prvých minútach zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam už radšej nejakých dorastencov do obrany, veď to horšie nezahrajú. A Spence proti Nottinghamu jeden jediný pozitívny výkon z hráčov v poli. A odmena? Lavička. Znovu tam behá tá lama Emerson. Ja nemôžem už.

Reagovat
Ferreira

+ z Diera si Conte udělal klíčového hráče a jakmile vypadl z formy tak se vezeme

Reagovat
smazaný uživatel

Dier stratil chuť hrať futbal odkedy bol znova po neviem koľkých rokoch povolaný do repre. Náhoda, nemyslím si.

Reagovat
matZz

tak Dier měl na začátku sezony celkem dobrou formu, teď je to bída, vůbec bych se nezlobil, kdyby se po návratu Romera posadil na lavičku a Lenglet zůstal uprostřed

Reagovat
Ferreira

Měl samozřejmě skvělou formu, ale stavět na hráči jako je Dier obranu se prostě nevyplatí. A Romero je celkem skleněný. Prostě jsme měli v létě přivést nějakého vůdce do obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Romera sme dali 40 mega či koľko. Fakt nejde za 2 roky priviesť troch hráčov na CB za 200 mega. Nie sme City alebo PSG.

Romero ešte má čo vracať za tie peniaze. Zatiaľ je to také všelijaké.

Reagovat
Ferreira

No tak dali jsme 90 mega za Richarlisona a Bissouma. Spíš jestli se tyto peníze neměly dát ještě na jednoho stopera. A to jsme měli několikrát zájem o Kima (ještě když byl v Číně) toho jsme mohli z Fenerbahce přivést klidně za nějakých 15-20 i když by to byl risk.

Reagovat
cubazi

toto bol Nunezov faul...rozhodca nefetuj

Reagovat
cubazi

Fabinho je tuto sezonu v zálohe stratený

Reagovat
mr.Silver

Emerson

Reagovat
SpecialOne

To ten komentátor na Canal plus ještě moc neprodal, to byl kumšt nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo mi to Conte robi, neviem. Čo na tom chlapovi vidí

Reagovat
mr.Silver

Šílený hráč, teď se na to naprosto vykašlal při bránění mám z něj Tavares vůbec, typologicky velmi podobný hráč.

Reagovat
mr.Silver

Tavares vibes*

Reagovat
smazaný uživatel

Tavares je aspoň dopredu priemerný. Za OM tam dal pár gólov. Henten je v prdeli, úplne.

Reagovat
kulych

Reagovat
kulych

Reagovat
Coutinho10

Darwin

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké kombo

Reagovat
PhilipS

Paqueta je zatím velkej průser. To nechápu. Jinak klasicky nemůže být týden aby nepadl gól z Cresswelovi strany. Proč furt hraje nechápu.

Reagovat
cubazi

Darwííííííííííííííííín NUNEZ NUNEZ ... trošku som mu krivdil

Reagovat
avicii

Trosku dosť..

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll

Reagovat
EL Gringo

Darwin

Reagovat
Coutinho10

Madisson zranenej

Reagovat
EL Gringo

A Harvey luxusne tiež

Reagovat
mr.Silver

Jasný faul na gólmana.

Reagovat
mr.Silver

Co?

Reagovat
mr.Silver

Jak to jako nemohl být faul na Mesliera?

Reagovat
vitasrp

Protože ti sudí jsou naprostí kreténi a VAR si vždycky řekne, že to není clear and obvious. Dokud tam totiž někdo někomu neustřelí hlavu brokovnicí, tak to VAR přece otáčet nebude.

Reagovat
mr.Silver

No ale VAR to kontroloval právě

Reagovat
vitasrp

No jasněže to kontroloval, ale rozhodčí za VARem prostě dojde k tomu, že to není dostatečně clear and obvious na to, aby to rozhodnutí měnil.

Reagovat
mr.Silver

Ok, teď chápu. Každopádně to měl vidět hned hlavní sudí, hrozný alibismus to takto pouštět a počítat s tím, že to VAR obrátí.

Reagovat
vitasrp

Rozhodně, navíc tohle prostě je clear and obvious, protože to brankáře!!! (tyvole, jakej jinej hráč je u standardky důležitější) vyřadí ze hry na dalších 5-10 vteřin, kdy pak nemůže zakročit ani proti průměrné střele soupeře.

Reagovat
mr.Silver

No přesně, hrozní kašpaři pískají v PL.

Reagovat
LaVolpe

Solidně ho Lenglet zbořil.

Reagovat
kulych

Za me teda taky...

Reagovat
SpecialOne

Hmm, tady očekávám Lampard out, Hasenhuttl in

Reagovat
vitasrp

Tohle není faul jo? Jakože útočícího hráč strčí do gólmana, ten to zvládne ještě vyboxovat, ale je odhozen dva metry za čáru tak, že se skoro zamotá do sítě.

Jako to je neskutečný, tam přece brankář nemá možnost cokoliv udělat, nemůže být stronger, nemůže nic a je na dalších deset sekund vyřazen ze hry.

Těm rozhodčím fakt už vůbec v ničem nerozumím.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je zač ten Summervile? The next big thing?

Reagovat
SpecialOne

Najednou je 2 metry ve hřišti

Reagovat
EL Gringo

Darwinov šprint

Reagovat
Gunner14

Ten gol Spurs jasnej faul

Reagovat
vitasrp

Kulusevskiho někdo zastřelil?

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/footballdaily/status/1591429794289356801?s=20&t=CnC95wsUknNCj7kTrUd-hA

Akože prečo nemôže hrať? Akože bol úplne z formy, a v podstate som rád, že nehrá. No s nejakou maskou, nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

A určite bude pripravený hneď od prvej minúty za Kóreu.

Reagovat
O.Giroud

No aby bol pripraveny hrat za Koreu od prvej minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak tady ti na to asi nikdo neodpoví, ale ti lékaři, kteří o tom rozhodli, zřejmě nějaký důvod mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem. Skor rečnícka otázka. Vyskočilo mi to na Twitteri.

Reagovat
O.Giroud

top akcicka, skoda Firmino

Reagovat
Coutinho10

Souček zrovna dá gól, ale Bowen si nepohlídal offside

Reagovat
oli9

Suk zas neuznany gól....

Reagovat
mr.Silver

Rodrygo

Reagovat
LaVolpe

Leeeeeds

Reagovat
Kixi Syhimour

Znova krásné kombo

Reagovat
O.Giroud

dnes by si mohol takymto tempom zahrat aj Doak

Reagovat
REPLIKATOR

Přece jenom bude trochu lepší jak Carroll

Reagovat
cubazi

to Ano chvalabohu

Reagovat
EL Gringo

Len ty nebudeš patriť nikdy medzi normálnych diskutujúcich

Reagovat
Gunner14

Ten Tottenham tam jejich fanousek rval na hrace Brentfordu co zahraval kop, ze je useless shit, uplne jak magor 10 vterin a hned na to daji gol, pekna karma

Reagovat
Gunner14

zahraval roh*

Reagovat
SpecialOne

* Leedsu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Petr Keš

Leedsu?

Reagovat
Gunner14

Ano jeste jsem hlavou v zapase City - Brentford

Reagovat
smazaný uživatel

Conté out. Ten systém nefunguje, nie je tam žiadny.

Reagovat
matZz

Reagovat
matZz

WOW!!! Emerson dal přesný centr

Reagovat
Cobra

Lloris je dnes suverénně nejhorší na place a to tam je Royal a Dier.

Ale dnes to má konečně náboj a baví mě to.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý výkon zatím , Nunez, Elliott a Robertson super, Salah dneska mimo.

Saints hrozní.

Reagovat
cubazi

Reagovat
PhilipS

Od Součka skvělá půle. Škoda toho gólu. Benrahma taky super. Paqueta je na sundání. Pomalej, úplně mimo. Antonio in místo něj. Jinak je to na otočení i když Lester má ty breaky nepříjemný

Reagovat
avicii

No nič, ja len ze Darwin je dnes perfektný, 2 góly a dve tutovky pre spoluhráčov...

Reagovat
cubazi

pravda

Reagovat
dantetomas

Bargain ten Nunez

Reagovat
O.Giroud

mozu mi 2 hraci v tomto kole co mam vo fante nedat penaltu?

Reagovat
Taiger

Kdo to byl ten slovenskej debílek, co říkal, že je Darwin druhej Carrol?

Reagovat
eder

Darwin dneska Man of the match, skvěle zakončuje i přihrává...

Reagovat
Taiger

jj

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Front hell

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Miguel19

Hall a Broja nejspíše základ

Reagovat
Taiger

Bráško, ten Toney....

Reagovat
smazaný uživatel

Davies. Emerson super vhadzovanie. Aspoň vieme, kde je jeho prednosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, stiahni už toho Emersona a daj tam Spencea.

Reagovat
mr.Silver

Dočkal ses

Reagovat
smazaný uživatel

Nieee. Je tam Doherty. Z kaluže do blata.

Reagovat
Taiger

Po tom, co Conte objímal Dohertyho, tak ho nestaví, však hrál vždy fajn, proč nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Doherty vážne nehral fajn. Po tom, čo sa zranil na jar proti AV, sa už do svojej chvíľkovej dobre formy nedostal.

Ja by som prepustil Emersona i Dohertyho. Btw Chimbonda je bez zmluvy teraz, nie? Alebo Alan Hutton na plac, pls.

Reagovat
mr.Silver

Uuu, ale Summerville je výborný

Reagovat
EL Gringo

Čistý faul na Salaha

Reagovat
EL Gringo

Nechápem prečo po dlhšom neprerušeni sa rozhodcovia nepozrú na VAR

Reagovat
O.Giroud

ved sa pozru, len to proste aj tak neodpiskaju

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison dolu, CM na plac. Ideme brániť 2:2 doma proti Leedsu.

Reagovat
O.Giroud

Ale paradny zakrok Alissona, ked vsetci mali v hlavach penaltu

Reagovat
cubazi

Niekedy rozmyšlam či Salah vie prihrávať.....

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Newcastle: Mendy; Azpilicueta (c), Chalobah, Koulibaly; Loftus-Cheek, Kovacic, Jorginho, Hall; Gallagher, Mount; Broja

Reagovat
Hlahart

Tyjo, tohle na mě působí hrozně slabě

Reagovat
vitasrp

Tak ono to taky slabý je, ale aspoň je to zajímavý tím, že hrají ti mladí, no.

Reagovat
vitasrp

Plus je teda mimo James, Chilwell, Kepa, Kanté, Cucurella (skoro neodcestoval na zápas, proto na lávce), Sterling (nemoc), takže je těžký to poskládat tak, aby to bylo silný.

Reagovat
mr.Silver

Wow, Rodrigo

Reagovat
vitasrp

To neuznají ale

Reagovat
mr.Silver

Už uznali

Reagovat
LaVolpe

Rodriiigo

Reagovat
O.Giroud

Everton

Reagovat
mr.Silver

No ale asi tam byl faul, ale IMHO to rozhodčí viděl a pustil, takže by VAR zasahovat neměl.

Reagovat
vitasrp

To je fakt takovej guláš, že člověk nemá šanci čemukoliv rozumět.

Reagovat
matZz

tak tady se nabízí vysvětlení, že kompenzovali ten první gól Tottenhamu

Reagovat
mr.Silver

Stejná situace jako s Martinellim a Odegaardem proti MU no

Reagovat
vitasrp

Jinak Lloris je v posledním tak měsíci úplně katastrofální, ne? Však on regulérně nechytne snad nic.

Reagovat
jk

Celá obrana je poslední dva měsíce úplně mimo.

Reagovat
Cobra

Reagovat
kissak

ba i kolikrát přihraje na gol

Reagovat
O.Giroud

Alissson

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson je neskutečný...

Reagovat
REPLIKATOR

Allisson Nejlepší golman planety

Reagovat
cubazi

Reagovat
mr.Silver

Fun zápas, Spurs mají hroznou kliku

Reagovat
mr.Silver

Bože, Leeds

Reagovat
mr.Silver

Ayling geniální střídání

Reagovat
DieFohlenBMG

Moyese a Lamparda vyrazí a každej půjdou do toho druhýho

Reagovat
LaVolpe

Kulusevskiho je u slepic strašná škoda.

Reagovat
Hlahart

Bentancur a Kulusewski dobří šílenci. To Juventus hrozně podělal

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
matZz

+ Romero a ještě jsem četl spekulace, že Juventus chce koupit Romera. Podle mě je Paratici vydírá.

Reagovat
matZz

*chtějí koupit Royala

Reagovat
Hlahart

Reagovat
jk

Reagovat
SCELO

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohlo si moje srdce vybrať normálny tím na fandenie. To sa nedá.

Reagovat
Gunner14

Obrana Leeds

Reagovat
fenixLFC

adams

Reagovat
smazaný uživatel

Kulusevski je láska

Reagovat
Front hell

Skvělý hráč

Reagovat
Eichel

Reagovat
J0EL

Po dlhej dobe snad jediny hrac sliepok, ktoreho vam celkom zavidim

Reagovat
Taiger

Podle mě Chelsea všechny překvapí a vyhraje

Reagovat
vitasrp

Další zraněnej

Reagovat
vitasrp

Takže nám po pěti minutách dneska chybí první i druhé volby na křídelní obránce na obou stranách. To je fakt prdel

Reagovat
FC Porto FC

Kdyby nebyla repre pauza tak to Chelsea může letos zabalit

Reagovat
vitasrp

To je hezký, že jdeš domlouvat Jorginhovi, ale když si oběhneš hráče a ten tě zezadu stáhne, tak mu kurva dej kartu, nebo se tam nebude dát rozehrát ani v 80 minutě.

Reagovat
mr.Silver

Hrozný fotbal zatím

Reagovat
Trapper

To je tragicky, na prave strane Chalobah a Azpi, Ti nevytvori jedinej utok ..

Reagovat
Mastný Chobot

Guimaraes je roll-royce hráč. Skvelý

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Jorginho už zase nestíhá, v Chelsea by byli šílenci, pokud by mu prodloužili smlouvu.

Reagovat
vitasrp

Ten Mendy, takovej balón. On je normálně úplný magor

Reagovat
Whitemedia

Největší problém v zápase jednoznačně Havertz, to je hrůza.

Reagovat
spider_8

Mne prijde, ze hraje jako vzdycky.

Reagovat
vitasrp

Ten Hall je ale bomba, on nedělá nic úžasnýho, ale ty základní dovednosti zvládá s prstem v zadku. V podstatě teďka už lepší hráč pro tu pozici než Azpi, který tam hraje vyloženě z nouze.

Reagovat
vitasrp

Ale ta záloha je nemožná, ta tam vůbec nestíhá. Jak máme větší prostory, který se musí uzavírat, běhat víc nahoru-dolů, tak je ta dvojka Jorge - Kova pořád mimo pozici.

Reagovat
vitasrp

Plus Gallagher je s míčem vyloženě špatnej, ten má bohužel techniku tak o level horší než Mount.

Reagovat
Miguel19

Jako ale ten Gallagher je pro mě mega zklamání. On kromě ukopnutí s Palace je totálně příšernej. Jemu dělá problém i zpracování balonu..

Reagovat
vitasrp

On je dobrej do prostoru a ve finální třetině hřiště. V rozehrávce ale bída, plus když se mu dávaj těžší míče, tak je prostě ztratí, tam to nedává no.

Měl pár hezkých momentů, ale taky jsem čekal víc teda.

Reagovat
Kincl

Ta Chelsea se ani nedostane do té LM to bude trochu problém ne?

Reagovat
vitasrp

Je to dost dobře možný, i když ono možná pomůže, když po World Cupu nebudeme mít 8 zraněných hráčů.

Reagovat
Mervin

Ta pravidla ohledně hraní rukou jsou úplně mimo. Tohle prostě musí být ruka, úmysl neúmysl.

Reagovat
kissak

a to si má ten hráč ruku amputovat v takové situaci?

Reagovat
vitasrp

Tohle je pravidlově úplně ukázková nepenalta a myslím si, že je to dobře, jinak bys prakticky nemohl udělat skluz.

Reagovat
kissak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

Jako z čeho my si reálně můžeme vytvořit šanci, natož dát gól? Jediná naše akce ke kombo Azpi - Chalobah - Mendy a nákop do prdele...

To je zase příšernej výkon. Pokud Potter do příští sezony bude neustále preferovat to zkurvený rozestavení na 3 stopery, tak snad půjde do prdele.

Reagovat
vitasrp

Není to rozestavením, žejo. Ale tím, že je ta sestava lepená - v ofenzivní trojici je útočník a dva střední záložníci, takže tam nemáme nikoho, kdo by byl schoen driblinkem rozjet akci, obejít soupeře a udělat přečíslení.

Pravý wing back - Azpilicueta. S ním to tam dobrý prostě nikdy nebude. jenže nikdo jiný není zdravej. A dá se pokračovat.

Reagovat
PanAu

No zase bída, ten stred takhle nestiha už snad druhy rok, ale stejně tam není koho dat.

Reagovat
vitasrp

Jako je to hrozný, v tý hře nic není, ale aspoň hráči brání a makají. Je to sice strašně málo, ale když si teda vezmu, že je mimo James, Chilwell, Kanté, Fofana, Kepa, Sterling, Cucurella, od pátý minuty Loftus-Cheek, Kovačič hraje v podstatě od začátku sezóny se zraněním (a je to na něm vidět, střídá oká zápasy s hroznejma, dneska je hodně špatnej), tak na to seru, takhle to totiž dál dlouhodobě tahat nejde.

Když dneska neprohrajeme, tak to bude dobrý. A pak snad po World Cupu nebudeme mít 8-9 hráčů mimo, aby se z toho dalo něco tvořit. I když s naším štěstím kdo ví, to se ještě někdo na tom MS určitě krásně vyrakví.

Individuálně se mi fakt nelíbí střed zálohy, pod Tuchelem jsme tam minimalizovali prostor, co musí pokrývat, teďka jsou na kladeny větší nároky a už to tak dobrý ani zdaleka není. Nelíbí se mi pak ještě Gallagher, který ztrácí dost balónů (byť do defenzivy toho odpracuje dost) a Koulibaly, který tam s míčem dělá úplný voloviny.

Naopak ten Hall mi přijde dobrej, on si věří, je schopnej pracovat s míčem i pod velkým tlakem a udělat takový ty základní věci správně - na druhý straně Azpi naopak zahraje snad každý balón zpátky, protože tam nemá na to, aby dělal jakýkoliv rozdíl.

Největší pozitivum prostě je, že po dnešku je na měsíc a půl konec.

Reagovat
kissak

jediný, co tomu chybí je gól v síti Chelsea

Reagovat
vitasrp

Tak co, Azpi dole - zranění nebo taktika?

Reagovat
vitasrp

Gallagher RWB, to asi nebude taktika.

Reagovat
vitasrp

Ten Kova je hrůzooostrašnej.

Reagovat
fajdax

ty vole vyhodte ho, na ten fotbal se nedá dívat

Reagovat
kissak

neskutečnej presing, člověk by napsal že tohle aktivní napadání nemohou dlouho vydržet

Reagovat
Miguel19

Další

Reagovat
vitasrp

Kolik těch zraněných kurva už jako bude?

Reagovat
kissak

více jak pět jich být nesmí

Reagovat
vitasrp

Ten Koulibaly je úúúúúúplně mimo.

Reagovat
J0EL

No teraz to bola strasna amatercina, ze tam necha o 2 hlavy nizsieho hraca si pre seba zahlavickovat do behu, ale nehajppvali ste ho po jeho uvodnuch zapasoch? To sa tak zhorsil?

Reagovat
vitasrp

On pak udělal pár chyb, následně byl asi tři týdny zraněný a od tý doby je úplně v prdeli.

Reagovat
kissak

ty vole ten Migy to je raketa

Reagovat
mr.Silver

Willock krásně

Reagovat
jk

Almiron jede. A pěkná bomba od Wilocka.

Reagovat
vitasrp

Už tam jdou posily, teď to bude jiná paráda.

Reagovat
hitZor

Zapomněl si /s

Reagovat
Madio Sané

Pome Eddie striedaj už

Reagovat
smazaný uživatel

to budem pisat aj ja o hodinu a pol

Reagovat
vitasrp

Kam to zase hlavičkuje?

Reagovat
kissak

a už se podepisuje únava

Reagovat
kissak

teď to bude těžký

Reagovat
FC Porto FC

To vypadá jak kdyby Newcastl byl Real Madrid a Chelsea jako Burnley

Reagovat
oli9

Broja ten Albánec to je co?

Reagovat
Mike Litoris

To je pořád upgrade oproti Aubameyangovi.

Reagovat
Csaplárova past

To je hnus ta Chelsea. Tam neni zadna myslenka ...

Reagovat
vitasrp

Koulibaly, to je opět totální výbuch. Jsem hlavně nečekal, že bude až takhle pomalej/nedynamickej.

Reagovat
Mike Litoris

Hlavně ať Potter zase nezapomene na tiskovce vyzdvihnout, jak je na hráče hrdej, že tvrdě pracovali a bohužel to zase uteklo. Chápu, máme zraněný hráče, hlavně bez Jamese jsme fakt ani ne poloviční, ale on takticky ten tým zatím nepřipravil do skoro žádnýho zápasu. Většinou to víceméně zachrání o poločase, ale to je každej zápas ztracených 45 minut. Na Newcastle, kterej je rozjetej a hraje výborně, to překvapivě nestačí.

Já nechápu, že nedokáže za poslední měsíc přijít s herním plánem, který bude fungovat. Skoro v žádným zápase jsme nedominovali, ze začátku jsme měli z prdele kliku a Kepu ve formě, tak ještě body dělal, teď už ani to ne. Tuchel aspoň věděl, co bude soupeř hrát a jak se na to připravit, akorát k tomu nedokázal dodat ofenzivní nadstavbu. U Pottera tam teď není skoro nic. Jsme horší proti Brightonu, ManU, Arsenalu i Newcastlu, a to docela významně.

Reagovat
Nikikrew

Pozrel som stats Laccu a 9+3 za 15 zapasov, to je velmi slusne. Ten rozdiel medzi ligami je markantny

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

na L1 staci

Reagovat
Nikikrew

Kee si sppmeniem ze za nas dal 3g za celu sezonu

Reagovat
SunFells

Wolves bychom měli rozbít, přesto mám obavu, že řada hráčů jedoucích na MS k tomu přistoupí moc opatrně, snad zbytečně.

Reagovat
tweek

mám stejné obavy. tak doufám, že je Mikel pořádně nahecoval.

Reagovat
vitasrp

Ach jo, to je taková hovadina od Havertze. Fakt sen mít útočníka, který se po tomhle začne válet jak sračka.

Reagovat
KnoxXx

ine sklzy

Reagovat
vitasrp

To je mrdka, co je to za zákrok na kotník zezadu tvle?

Reagovat
mr.Silver

Dobrá řezníčina

Reagovat
vitasrp

Sudí pískl pátý takový skluz, skvělé od něj, brilantní.

Reagovat
vitasrp

Aha, tak nepískl, tak je jenom úplná píča prostě.

Reagovat
Mastný Chobot

Jak ich tam kosia hráči Newcastlu

Reagovat
patas92

Dobré sáňkování

Reagovat
smazaný uživatel

celkom divocina

Reagovat
Madio Sané

Trochu zbytočné emócie zo strany Newcastlu…

Reagovat
vitasrp

Rozhodčí absolutní zoufalci, v tom závěru šlo o zdraví, protože ten idiot není schopen odpískat ani jasný skluz zezadu na kotník. To jsem zase nežral.

Jinak zasloužený, Newcastle je lepší, snad v prosinci nebude 10 zraněných a bude to lepší.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Mike Litoris

To ale přece vůbec není o deseti zraněných, je to o tom, že je zraněný James. Přiznejme si, že aktuálně hra Chelsea stojí a padá na něm, vymaže celou stranu soupeře a ještě je nejnebezpečnější směrem dopředu. Nikdo z těch, kdo chybí teď, neměli takovou formu, že by cokoliv změnili (s výjimkou Kantého, ten už ale chudák taky dosluhuje). Je to o tom, že mentalitou jsme klesli na úroveň klubů ze středu tabulky, v předvedené hře aktuálně není ani náznak nějaké myšlenky, a pressing football jsme povznesli na fcking depressing football. Já chápu, že se od Pottera nečekalo instantní zlepšení, ale tohle je fakt ještě horší, protože dopředu jsme už zasw nuloví a ve středu a vzadu jsme ztratili jakoukoliv strukturu.

Reagovat
vitasrp

Jasněže to je i o deseti zraněných, protože máš třeba půlku sestavy mimo, Chalobah musel od začátku října hrát úplně každý zápas a je doslova zázrak, že se nezrakvil.

Když Tuchelovi vypadl Chilwell a Reece James, tak byl taky v prdeli, zmizeli tam hráči, co dominovali ve svých individuálních osobních soubojích a najednou to nikam nevedlo. Teď je to tu zas.

Jestli to bude takhle hrůzostrašný i v lednu/únoru, tak to bude průser, teďka k tomu ale všechno tak nějak směřovalo. Ta hra byla hrůzostrašná i v srpnu/na začátku září, kdy všichni krom Kantého ještě byli k dispozici.

Reagovat
Mike Litoris

Tak by se Chalobah střídal s Fofanou, který měl přibližně stejnou formu.

Chybí Chilwell, na jeho místo se dovedl Cucurella, protože se pozice potřebovala zdvojit. Ani jeden z nich pořádnou formu neměli, Chilly se do toho prostě ještě nedostal, navíc je víc než dobře teď ve dvou zápasech zastoupil Hall a ukázal, že si to na té straně klidně odehraje.

Chybí Chukwuemeka, který by stejně tak maximálně naskočil na pár minut z lavičky. Sterling se po čtyřech víceméně podařených zápasech úplně vytratil, takže být fit, tak si stejně nejsem jistý, že hraje, protože jeho přínos pro ten tým je aktuálně nula. Ješte vezmu Kepu, ok, ten fakt měl formu a hlavně jeho hra nohama je o cosi lepší než Mendyho, i když teda u obou občas trnu.

To, že se zranil RLC, se snad ani nedá brát jako prûser, protože většího alibistu abys pohledal, zase bude žít z jednoho povedenýho zápasu, navíc ani ne na jeho primární pozici.

Takže kdo tam teda chybí? Kdo z těch zraněných má tak velkou kvalitu, že je pro ten tým důležitý? A kdo vlastně v tom týmu kromě Silvy a zdravýho Kovačiče je world-class? Musíme si přiznat, že ten tým teď celkově není dobrej, na spoustě postů je jen průměrnej nebo lehce nadprůměrnej, bohužel. Přijde Nkunku, snad dva záložníci a ideálně křídlo, do toho je nutně potřeba back-up za Jamese a pak se teprve můžeme navit o tom, že máme konkurenceschopný tým. Na jakovýho Guimarese se nechytá nikdo z těch zraněných ani z naší lavičky, vlastně i Jorginho je ve srovnání s ním (a vlastně se spoustou jiných hráčů) k smíchu.

Reagovat
Talker

Tak u Fofany a K2 se třeba očekávalo, že díky jejich příchodům dáme i prostor Silvovi na oddych. Místo toho hrají s Chalobahem všechno.

Co se týče Carneyho, tak třeba by hrál více, je vidět u Halla, Gallaghera a Broji, že když podáš dobrý výkon, můžeš hrát základ.

Reagovat
Mike Litoris

Nutno říct, že naštěstí Silva odehrál všechno, protože bez jeho klidu na míči bychom byli v ještě větším průseru.

Reagovat
Talker

Zápas jsem neviděl, každopádně tohle je prostě blbost.

Jo, James chybí extrémně a není za něj náhrada, každopádně to není jen o něm.

Vem si, jak by vypadala záloha kohokoliv, kdyby jim vypadl nejlepší záložník, druhý nejlepší by laboroval se zraněními a byl často k dispozici jen na 15 minut a třetí by taky nebyl úplně fit, k tomu by jim chyběli ze základu oba krajní beci a 2 stopeři, kdy minimálně jeden by hrál v základu. A kdyby se k tomu ještě každý zápas musela lepit sestava, protože ti vždycky někdo vypadne.

K tomu průser s dlouhodobou formou ofenzivních hráčů (tohle se na Pottera hodit nemůže, pod Tuchelem jsme na tom byli ještě hůř) tohle všechno umocní, zvlášť v sezoně, kdy hraješ neustále co 3 dny. Pak těžko budíš ofenzivu.

Reagovat
Mike Litoris

Jak říkám, u Kantého holt musíme vzít, že už se na něm podeisuje to, v jaké intenzitě hrál celou kariéru. Tu jeho energii jsme teda zkusili dostat do týmu Gallagherem, ten ale samozřejmě ještě potřebuje hodně sezon, aby se Kantému aspoň přiblížil. O Kovačiče taky ty zranění nejsou překvapení, tak se prostě nemá spoléhat na Jorginha, kterej je do spousty zápasů úplně nepoužitelnej. U RLC se čeká už asi čtvrtou sezonu, že naplní potenciál, on místo toho, když už se dá dohromady, buď z vlastní vůle nebo jako pokyn od Pottera zabije jedinou přednost, kdy je schopnej díky fyzičnosti potáhnout míč dopředu, a stane se z něj připosranej posunovač dozadu.

Tu ofenzivu - tam byl nějaký náznak ze začátku od Pottera, teď už tam opět není nic. Navíc jsme ztratili jakoukoliv strukturu a přehrává nás kde kdo.

Reagovat
Talker

Jenže tu strukturu jsme ztratili i díky tomu, že máme půl týmu v hajzlu.

Co se týče ostatních hráčů, tak to chtělo dotáhnout, co chtěl udělat Lampard 2 roky zpátky - tj zbavit se Rudigera, Alonsa, Jorginha a místo nich koupit nové, mladší hráče do základu.

Místo toho jsme se na to vysrali, koupili akorát Lukaka k dalším 7 ofenzivním hráčům, kdy jsme hráli na 3 vepředu, Rudiger s Christensenem šli do hajzlu zdarma a museli jsme to hasit.

Reagovat
Mike Litoris

Však jo, na naprostou většinu problémů jsme si zadělali sami. Teď mě děsí, že někoho napadne přeplácet novou smlouvou Jorginha, hráče, kterýho jsme měli po vyhraným Euru prodat, dokud se za něj dalo něco dostat. Lukaku byl megafail, navíc je ještě pořád náš a cirkusu okolo něj se asi ještě nezbavíme.

Neříkám, že těch zranění není dost, ale spíš to, že jediný opravdu rozhodující bylo to Jamesovo. S ním bychom z posledních tří zápasů rozhodně neměli nula bodů, jeho impakt je obrovskej a v součtu se mu prostě nerovnají všichni ostatní dohromady (pokud vyjmeme Kanteho, který je mimo už tak dlouho, že s ním bohužel člověk už ani nepočítá.

Reagovat
VasAFC

Chelsea nezvlada

Reagovat
kissak

trochu emocí nakonec

Reagovat
Nikikrew

Lol ved tam mohli byt 2 CK pre Newvastle....

Reagovat
Emqick

Reagovat
kissak

yes minimálně jedna určitě

Reagovat
Nikikrew

Zozadu zamer = CK

2 nohy dopredu na Cicurellu = CK

To som u dlho nevidel taky zaver

Reagovat
kissak

Nechci se vymlouvat, ale posledních 10 minut jsem měl problém se streamem.

Reagovat
hitZor

A ještě třeba 15 minut před koncem ten "follow through", kdy tam při odkopu trefil obránce šlapákem Gallaghera tak pět cenťáku pod koule

Reagovat
Mastný Chobot

Neznášam zápasy s Wolves, to je vždy nuda alebo prúser.

Reagovat
Gunner14

dnes je snad rozstrilime

Reagovat
mr.Silver

Ale letos jsou prostě hrůzostrašní, takže by to měla být pohoda. Chce to dát gól hned v úvodu, uklidnit to a hrát si svoje.

Reagovat
Mastný Chobot

Sú, ale kvalita tam stále je + prvý zápas pod Lopeteguim, takže takticky Arteta nemôže vedieť, čo čakať. Neviem no, radšej by som iného súpera dnes.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea napríklad

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
J0EL

Alebo slipeky

Reagovat
Gunner14

Neni to prvni zapas pod Lopeteguim, ten nastoupi az po tomhle zapasu pry

Reagovat
Mastný Chobot

Síce asi nemá work permit, ale nepochybujem, že tím už viedol a do zostavy hovoril

Reagovat
Gunner14

ale za tu chvilku tam mohl hovno spravit

Reagovat
SunFells

Já jo teda, to by nebylo ani korektní ani smysluplné.

Reagovat
bakasa

Reagovat
bakasa

Reagovat
Neon

Výhoda je, že Arteta jako Španěl bude celkem dobře rozumět tomu, co na sebe budou portugalsky pokřikovat hráči Wolves

Reagovat
Emqick

Ty kráso, neuvěřitelnej konec. To bylo o zdraví docela

Reagovat
kissak

rozhodčí nezvládl konec zápasu a měl více trestat, ale 3 body naprosto zasloužený

Reagovat
Emqick

Reagovat
Trapper

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Coutinho10

mně se to líbilo, jak jsme do toho při nějaký ztrátě, nepřesnosti šli hned s jasným úmyslem nenechat Chelsea se do vás dostat, ideálně to hned přerušit, zastavit....toto vám funguje hodně dobře ta obětavost a vše podřídit týmu, že když se jednomu něco nepovede, tak druhý ho v tom nenechá

Reagovat
kissak

Ti hráči nyní šlapou opravdu velmi kolektivně a soudržně. Doufám že i přes MS hráčům vydrží zdraví a kádr zůstane pohromadě protože kvalitní náhradu zatím stále nemáme.

Reagovat
Coutinho10

případně i nějak moc posilovat v lednu by to taky mohlo nabourat...takto ten tým máte dobrej

Reagovat
Coutinho10

* jste (až moc jsem se do toho ponořil)

Reagovat
Gunner14

Ten konec zapasu byl jak Slunce seno a par facek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kissak

Ja se moc nesmál spíš se bal o zdraví hráčů.

Reagovat
Gunner14

To samozrejme, ale neco takoveho jsem naposled videl v okresu

Reagovat
icefish

Ty obounohý skluzy byly fakt divoký

Reagovat
Coutinho10

třeba nám tady mezi Newcastlem a Chelsea vzniká nová vyhrocená rivalita asi se úplně dobře nekouše, když z pozic o LM je střídá Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze sa hraci iducina ms nebudu setrit

Reagovat
vitasrp

Jinak jsou teda před námi úplně všichni konkurenti v boji o TOP 4, Newcastle má na nás 9 bodů, takže je docela pravděpodobné, že příští rok budeme bez Champions League.

To ale na druhou stranu bude vlastně i dobrý test - buď vedení Potterovi věří natolik (však si ho vybrali oproti frajerovi, co vyhrál LM), že mu i tohle prominou, protože těch polehčujících okolností je tam (zatím) opravdu spousta - a pak ta snaha o budování něčeho dlouhodobějšího má smysl.

Nebo ho vyhodí, no a v tom případě je tahle sezóna úplně zbytečná a našlápne se do ještě větších sraček. Mě by zajímalo, jaký výsledky by měl jiný tým, kdyby měl zas klasicky v nejnabitější části sezóny 8 zraněných, nejlepšího středního záložník out v podstatě na celou sezónu a do toho ještě vyměnil kouče v září a ten novej neměl snad ani jeden týden, kdy by se nehrálo sobota - středa - sobota.

Nehledě na to, že jsme velmi podoně zoufalí byli i pod Tuchelem, jenom trochu jinak - bylo možná trošičku těžší nám dát gól, ale zároveň jsme směrem dopředu neuměli udělat už vůbec nic.

A v podstatě to nejdůležitější - doufám, že už fakt nikdy nebudeme kupovat hráče stylem - ten je talentovanej, jdou po něm ostatní a je k mání, tak ho koupíme. Protože jsme takhle nějak přivedli Pulišiče (oukej, to byla aspoň plánovaná náhrada za Edena), Ziyecha, Wernera, Havertze a neprosadil se ani jeden. U Kaie jsem čekal, že letos udělá skok, místo toho je mimořádně zoufalej a nějak ztrácím naději, že je tam jakákoliv naděje na to, aby se posunul nahoru.

Když vidím, jak tam při těch fyzických soubojích padá... to je fakt strašný.

Reagovat
Lovec

Kolegové kanonýři, kde budete sledovat? Nějak odešla ta redditovská stránka a bohužel nenacházím streamy v obdobné kvalitě (Hockeynews atd.). Podělí se někdo? Díkec.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja mám zaplatený digitálny skylink tv, takže ti bohužiaľ nepomôžem. Jedine, že by si si to rýchlo zaplatil.

Reagovat
Lovec

Píše mně to "Tento web není dostupný". Pošleš, prosím, přímo nějaký link (třeba zrovna na Hockeynews?). Moc díky.

Reagovat
Neon

Reagovat
Lovec

Super, chlapi. Díky oběma. Teď C'mon you Gunners!

Reagovat
Trapper

Ja kdyz koukam na neco jineho nez PL (skylink), tak hledam a najdu vzdy tady: https://live10.footybite.cc/

Reagovat
smazaný uživatel

inak lokonga ani na lavicke

Reagovat
J0EL

A Xhaka asi zraneny. Parada

Reagovat
LaVolpe

Možná střevní problémy?

Reagovat
J0EL

Preco myslis? To vypluval iontak

Reagovat
Lovec

Zinč do středu a Tierney doleva?

Reagovat
Taiger

Zinchi, klídek

Reagovat
Taiger

Zatím ten vstup do zápasu nemáme takovej, jako vždy, borci jsou asi nervózní, že můžou jít do 5b náskoku, tak snad se uklidní a cajk

Reagovat
Taiger

Granit

Reagovat
Taiger

Radši bych viděl teda Zinche ve středu A KTho na beka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no snad sa fabio ukaze, proti brightonu bol vraj najhorsi na ihrisku

Reagovat
Taiger

Hrozně moc chyb a dost nekreativita, Ode většinou v těch venkovních zápasech je dost neviditelnej

Reagovat
Neon

rozhodně je vidět víc, než většina hráčů dneska na Letné

Reagovat
Taiger

český fotbal

Reagovat
Taiger

Bueno zatím hodně solidní hráčík

Reagovat
smazaný uživatel

ten bueno vyzera super

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

Vyzera bueno

Reagovat
Mastný Chobot

*bien

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

jesus sa stahuje strasne hlboko

Reagovat
Taiger

Na to, kolik těch kreativních hráčů tam teď máme, tak zatím žádná myšlenka tvl

Reagovat
Taiger

Z těch útočných hráčů tam něco hraje jen GabiJ, velká mizérie zatím, ale Wolves brání hodně solid

Reagovat
smazaný uživatel

mohli sme tam dat radsej eddieho meisto vieiru, aj tak budu zalezeni

Reagovat
Taiger

Nelson by tam sednul si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze to rozhybe, snad pride skor ako na 5 minut

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Ale namiesto koho?

Reagovat
Taiger

Klidně i Martinelliho

Reagovat
smazaný uživatel

wc hracov

Reagovat
VasAFC

Saka je dneska strasne spatnej

Reagovat
Taiger

Reagovat
tweek

strašně špatnej není je dobře bráněný. Tohle se překonává blbě ten jejich blok.

Reagovat
Taiger

Chybí tomu přímočarost, všichni se hrozně mazlí s míčem, KT nebo Nelson by to podle mě oživili dost

Reagovat
mr.Silver

Totální beton, špatně se proti tomu hraje.

Reagovat
Taiger

NFO byl taky beton (i když kvalitativně horší) a prodrali jsme se tam

Reagovat
Taiger

Gabi

Reagovat
PP

udělal to tééměř dokonale..

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Zinchenko a překvapivě i White dneska na pěst.

Reagovat
Nikikrew

Boha Jesus to tvoje zakoncenie

Reagovat
Taiger

Ale Gabi, ta aktivita je super ale do tohodle jdu jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes sme prehrali azda najviac hlavickovych subojov ako za celu pretrvajucu sezonu...

Reagovat
mr.Silver

Bože, ty naše auty

Reagovat
Liveral

Co bylo blbě na tom autu?

Reagovat
Azza

nesmíš házet o zem

Reagovat
Liveral

Imho můžeš když to provedes technický správně. Přesně stejnejch autu je každej zápas 5...

Reagovat
Taiger

Bellerín moment

Reagovat
Taiger

Salibo vole, ty máš kliku dpč

Reagovat
mr.Silver

tak potřetí už letos, haluzí dobře

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

dobry.. je to přeci jen člověk..

Reagovat
Taiger

Co s nima dneska je?

Reagovat
Neon

nechtějí mít tak velký náskok na čele, aby nevypadali jako moc velcí favoriti na jaře

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

eddie s reissom nas zachrania ale musia prist skoro..dufam ze mikel bdue mat gule dat dole saku/martiho/jesusa

Reagovat
Taiger

Tohle smrdí druhým Southamptonem, dost podobnej zápas s tím, že tady si těch moc velkých šancí nevytváříme, ale jakože vůbec.

Chybí tomu přímočarost, z té útočné čtyřky hraje něco jen GabiJ. Zinch za mě velký špatný. Nevěřím v to, ale doufám, že bude střídat již dřív a nenechá to klasicky na 70. minutu. Fabio a Ode totálně neviditelní, takovej Lokonga style, Saka a Marti bída velká. Ten Bueno ale super hráčík btw.

Reagovat
Rohlíček

Otřesná půle

Reagovat
Gunner14

No to je hrozny, mame balon a nic s nim neudelame, Vieira obcas vypada, ze vubec nevi kde ma behat

Snad se proberou a v druhe puli na ne vletime

Reagovat
Taiger

Kluk je většinou na křídle, to tam mohl dát rovnou Nelsona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Vypada dost ztracene v poslednich zapasech no

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Mně se líbí, jak je s tím metrem dvacet při každým centru ve vápně .

Reagovat
Mastný Chobot

Presne takýto zápas som čakal, no. Aspoň jeden šmatlák tam snáď pretlačíme, aj keď neviem veľmi z čoho. Jesus najhorší aj najlepší zároveň. Martinelli, Ode neviditeľní, Saka dobre bránený.

Reagovat
Lovec

Špatné dneska. Wolves perfektně brání, jeden na jednoho jsme je snad nepřešli. Saka spí, Ode tam sice pobíhá, ale vlastně nic nevytvořil. Přijde mně, že nám hrozně dlouho trvá otočit hru. Kdybychom to zvládali rychlejc, na těch opačných stranách prostor (přirozeně) je. Netušil bych, že to někdy napíšu, ale chtělo by to Girouda. Na takovouto dobývačku by byl vedle Gabiho ideální.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Nikikrew

Toto su presne tie zapasy kedy ocakvam od Odeho, Jesusa aj Saku nieco navyse. Jasne, Wolves sa na nas pripravil perfektne, hraju to co potrebuju a nevieme sa tomu uplne prisposobit. Musime hrat viac na 1 dotyk, ist viac do rizika ako neustale hrat pasivnejsie. Toto je zapas o 1 gole, ten tim ktory ho da, vyhra zapas

Reagovat
Lovec

Přesně tak, chce to jít do narážeček a zkusit se nějakým trojúhelníkama přes tu jejich linii dostat. Jsme zvyklí útočit přes křídla dribblingem Saky a Martinelliho, ale dneska je oba krajní beci Wolves perfektně vycouvávají a navíc jsou zajištění dalším obráncem, takže zkoušet tohle i ve druhém poločase bude znamenat stejně sterilní útočný výkon, jako v první půlce ..

Reagovat
Lovec

Fuh, a s tím faulem na Guedese jsme měli teda fest štěstí, že je VAR takhle nastavený. Za to by šel Saliba ven si myslím.

Reagovat
mr.Silver

No gól nám Wolves nedají, otázkou však je, jestli ho dáme my. Věřím, že ano, ač je to tragédie.

Reagovat
puclik8

Jesus dnes jediný dobrý. Zinchenko otras... na platz Tierney a Nelson

Reagovat
Taiger

Nebo Mudryk

Reagovat
LaVolpe

S Vieirou hrajeme v desiti.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
tweek

taky jsem na nej picoval tesne pred golem

Reagovat
Taiger

Pome, vlítnout na ně

Reagovat
Taiger

Koukám, že nic nezměnilo po poločase

Reagovat
Liveral

No Traoré mohl / měl bejt venku

Reagovat
Taiger

Pablo je dneska na míči víc nervózní než já na potenciálním rande s Blake Lively

Reagovat
Taiger

Nemáte zač

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, len kto je Pablo

Reagovat
Taiger

2. série Narcos in

Reagovat
Lovec

taky nevím

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Rothbard

Stejně by ti nedala.

Reagovat
mr.Silver

Odeeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

ODEEEE

krásne aj Vieira a Jesus

Reagovat
Tommy the Gunner

Odeeeeeeeee

Reagovat
Taiger

ODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Trand

Odeeeeeeeeeee Jesus a Vieira krásně

Reagovat
J0EL

Toto je Jesusov gol. Ak to bude takto, tak nevadi, ze tie goly nedava. Oni pridu

Reagovat
smazaný uživatel

uff konecne fabio

Reagovat
Lovec

Teď ať se Vlci ukážou. Otevře se to, tak snad to bude od teď lepší fotbal. Gabrielové skvěle.

Reagovat
Taiger

Už to smrdělo tím, že budou zdržovat v 60. minutě

Reagovat
Taiger

Au

Reagovat
mr.Silver

Gabrielovinka

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že dnes nedostaneme redku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Už jsem někdy proti Wolves nedostali? Si na takovej zápas nepamatuju

Reagovat
Liveral

*jsme

Reagovat
Liveral

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

nesteraca gabriel na tomto stadione zuby?

Reagovat
Taiger

zuby i hairline

Reagovat
Liveral

Kdo hrál ten pas já Jesuse?

Reagovat
Taiger

Ben

Reagovat
Liveral

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

White ten pass?

Reagovat
mr.Silver

Génius

Reagovat
mr.Silver

Ten Traoré, to je tank do piči

Reagovat
J0EL

A teraz tam zavadzal akurat a vysral sa na Zincha. Absolutne zbytocne hrac praveze.

Reagovat
mr.Silver

Však jo, úplně na hovno, ale bourá to před sebou pořád dobře.

Reagovat
J0EL

To je proste taky Walcott na steroidoch

Reagovat
Trand

Theo byl ale neporovnatelně lepší v zakončení a celkové produktivitě.

Reagovat
J0EL

Asi tak v jednej/dvoch sezonach no.

Reagovat
Trand

Traore dal za Wolves ve 134 zápasech 9 gólů, Theo ve 270 za Arsenal 65.

Reagovat
Taiger

A jak hraje od odchodu z Arsenalu?

Reagovat
Nikikrew

nehraje

Reagovat
Trand

Špatně, je starej

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver

Odeeee

Nejlepší střelec

Reagovat
LaVolpe

Oddeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

EL CAPITAN

Reagovat
havrys99

Odeeeeeeeee

Reagovat
Liveral

Yeees

Reagovat
Tommy the Gunner

ODEEEEEEEEEE

Reagovat
Taiger

ODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Odeeeeee

Reagovat
Trand

Odeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Rohlíček

Odeeeeee

Reagovat
Lovec

Náš presink okamžitě po ztrátě je ale fantastický. Jak Barcelona v nejlepších letech. Kolik jsme tak už dneska získali míčů?

Reagovat
mr.Silver

Saka šílený zápas

Reagovat
Taiger

no Bueno

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Tak křídlům se hraje blbě, když má soupeř šest beků.

Reagovat
Taiger

5 bodíčků náskok je jakože hodně příjemné

Reagovat
mr.Silver

LM asi v kapse, co ten titul?

Reagovat
Taiger

Až dáme City v dohrávce

Reagovat
Nikikrew

too soon

Reagovat
LaVolpe

Lednové přestupní okno bude klíčové.

Reagovat
Neon

dobří hráči se budou shánět snáž z prvního místa a s takovým náskokem, než být v půlce tabulky pět bodů od sestupu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

Spíš jde o to, abychom neusnuli na vavřínech a posilnili nehledě na to, jestli se na WC někdo zraní nebo ne

Reagovat
herbage

Tielemans a Mudryk a budu happy. Plus prodloužit Saku, Salibu a Martinelliho

Reagovat
J0EL

to by aj celkom slo. Ja by som rozmysal aj nad Douglasom Luizom, aj ked twn lwn nedavno podpisoval novy kontrakt. A mozno sa s tym nersat a vziat aj Toneyho

Reagovat
Liveral

Mě přijde že Mudryk za 60mil+ je prestrel. Za stejný peníze dokážeme sehnat hráče kterej bude mnohem víc ready nám na jaře aktivně pomoct.

Reagovat
ashburtongrove

Napr?

Reagovat
herbage

tyhle propočty jsou dle mě lichý. Náklady na hráče nejsou jen prachy za přestup, ale i mzdové náklady. Spíš záleží, jestli je schválený vedením nebo ne, protože jestli se pro něj rozhodli, tak v konečném důsledku myslím prachy za přestup nebudou hrát takovou roli. Momentálně se jde cestou, že se radši investuje do nevybroušených diamantů, kde je větší riziko risku, ale zase se vybírají hráči nejen s výbornými herními předpoklady, ale hlavně hlavou. Mudryk je pracovitý hráč, zahraje na obou křídlech, umí dát gól a centr oběma nohama, je pekelně rychlý a k tomu má výborné zrychlení i individuální techniku. Mám z něj tak trochu pocit jako z Hleba, Rosy nebo Aršavina, od každého trochu. Pokud by vážně přišel, vidím plat do 80k liber týdně, což při smlouvě na 5 let je úplná pohoda. Horší by bylo podepisovat hráče typu Sterling s platem 300k apod. Hráč s okamžitým přínosem by mohl být ten Tielemans

Reagovat
Trand

Viděli jste někdo toho Mudryka hrát? Já o něm nic nevím, kromě toho že dal pár gólů, má neskutečný hype a naměřili mu nejvyšší rychlost ze všech hráčů v lize mistrů letos.

Reagovat
herbage

ne, jen youtube. Pochopitelně, že na sobě bude muset zamakat, protože třeba ten gól Celticu byl umožněn jen díky chybě obrany, kdy si napřed míč předkopnul a obránce ho vycouval místo vypíchnutí, což by mu v PL neprošlo, ale i z toho mála mě zaujala ta rychlost (jako Martinelli), technika/kličky jako Hleb, zrychlení na pár krocích jako Rosa a zakončení jako Aršavin (pravá/levá)

Reagovat
Trand

Nestřídáme proč jako?

Reagovat
smazaný uživatel

striedame

Reagovat
Taiger

Reagovat
LaVolpe

Pudence

Reagovat
Lovec

Holdini nic?

Reagovat
Taiger

Zinch od nás nejhorší na hřišti o parník

Reagovat
mr.Silver

on nebo Saka no.

Reagovat
VasAFC

Za me saka.

Reagovat
smazaný uživatel

preco sme nestriedali skor a preconejde hore aj eddie

Reagovat
mr.Silver

Ty střídání v 90. minutě

Reagovat
Nikikrew

Ty vole to su fakt striedania

Reagovat
martin.b

Tvl nebudeme mít za naší nejlepší pětiletku za poslední desítky let stejně titulů jako deset let trapnej Arsenal že ne.

Reagovat
Taiger

Deadpool

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Tak rudým ty pětiletky nikdy moc nešly ...

Reagovat
Trand

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
martin.b

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
rickroll

Reagovat
Taiger

Arteta slušně trollí

Reagovat
smazaný uživatel

to uprednostnovnie cedrica pred tiernym..mikel ho chce odstrelit

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

To se říkalo i u Martinelliho a ESR. Tierney může mít nějaký vleklý problém se zraněním nebo něco takového.

Reagovat
LaVolpe

Možná měl taky střevní problémy.

Reagovat
iamek

Dneska na RB Malacia? To bude celá strana docela mrtvá.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Podľa mňa tam dá Victora, čiže takisto mŕtva, ale aspoň nebude hrať cez nohu

Reagovat
iamek

Malacia, Martial and Shaw both start. #MUFC

Reagovat
Manchestersky Krocan

Hmm, no uvidíme ako mu to pôjde napravo, každopádne Tonda v základe potešil

Reagovat
Busby babes

zase unikla sestava?

Reagovat
iamek

Jo. Psalo se ze za to může někdo z trojice Henderson, Grant nebo Lingard. Ani jeden tam není, tak to bude jiný smejd :/

Reagovat
Busby babes

tak ono tech lidi, co o tom bude vedet bude vic... a nejen hraci.

Reagovat
Mastný Chobot

Rebekah Vardy

Reagovat
Swarley

No pokud Martial hraje zaklad, tak Cristianuv brek musel byt slyset siroko daleko

Reagovat
Busby babes

proc? vsak Ronaldo se hodil marod aby byl na MS a nezranil se pred turnajem...

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
Csaplárova past

Ta LaLiga, to je co za zenskou soutez? Vsude se jeste hraje a LaLiga ma kvuli MS uz prazdniny?

Reagovat
iamek

De Gea, Malacia, Lindelof, Martinez, Shaw, Casemiro, Eriksen, Elanga, Fernandes, Rashford, Martial.

Reagovat
iamek

Lavička dobra bída

Reagovat
Wazza228

Manchester United XI vs Fulham:

De Gea; Malacia, Lindelof, Martinez, Shaw; Casemiro, Eriksen, Bruno Fernandes; Elanga, Martial, Rashford.

Co dneska přesně hrajeme?

Reagovat
iamek

Klasika 4-3-3

Reagovat
Busby babes

to, co hrajem celou sezonu?

Reagovat
Wazza228

No napadlo mě i, že to bude na tři stopera s Elangou a Malaciou na Wingbacku upřímně jsem spíš čekal na RB Lindelofa a vedle Lisandra buď Harryho, nebo McToma. Tak uvidíme, jak to Malacia zvládne.

Reagovat
Swarley

Par zapasu uz tak dohraval, uvidime

Reagovat
mithro

ronaldo uz chysta v portugalsku? mohol by tam zostat

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle není penalta? Já už to vzdávám

Reagovat
FC Porto FC

50 na 50

Reagovat
VTID94

Za mňa jasná no

Reagovat
Mastný Chobot

Colwill mohol dostať lepšiu loptu v lepšej pozícii?

Reagovat
m.sali

někdo stream pls?

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Swarley

Te pani taky tezsi vlajku dat nemohli

Reagovat
Swarley

Rozhodci uz neni soucast hry? Kdyz ho trefis, dostanes balon?

Reagovat
Miguel19

Jo

Reagovat
avicii

Už asi druhý alebo tretí rok

Reagovat
Busby babes

zatim hrajem teda strasne. hlavne ta rozehravka je uplne tragicka. vypada to, ze se Fulham dobre nachystal.

Reagovat
Swarley

Spis delame kktiny, uplne zbytecne se dostavame pod tlak

Reagovat
Hlahart

Martinez snad už 3x hasil fakt pořádnej průšvih. Tam stačilo, aby to udělali jen o trochu šikovněji...

Reagovat
Lovec

Podělí se někdo o stream? Díky moc.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
KnoxXx

Reagovat
vitasrp

Ten Casemiro je ale dobrej, mi přijde, že on za zápas vyhraje tolik balónů, co naše sezóna za půl sezóny.

Reagovat
Swarley

rozjel se paradne, i balony rozdava dobre, nic si nekomplikuje

Reagovat
Busby babes

je skvelej. fakt se rozehral a je kazdym zapasem lepsi mi prijde. fakt po letech world class hrac na te pozici.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

Je boží...

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

z hovna bic. krasne vyresena situace, s trochou stesti na konci. Casemiro a Martial vyborne.

Reagovat
mithro

mne pride, ze breaky mame dobre, ale mam to 50/50 s NFL, hra nic moc?

Reagovat
Busby babes

na NFL seru. debilni Seahawks. Jeste mi Geno tahne fantu... dneska teda spis potapi.

Reagovat
Swarley

Erikseeeeeen, konečně

Reagovat
Hlahart

lol, to byla akce Ale Eriksen ns

Reagovat
chicuita

Eriksen super tomu to moc preju

Reagovat
Busby babes

hele Tierney si enchal pistalku doma?

Reagovat
Hlahart

Co to jako teď bylo?

Reagovat
Busby babes

tam bylo na obou stranach uz nekolik uplne jasnych faulu a on nic.

Reagovat
Hlahart

Martial je fakt tak tisíckrát lepší než Ronaldo... Ten ať se dá v přestávce hlavně pořádně dokupy... Hraje skvěle..

Reagovat
Hlahart

Rash

Reagovat
Hlahart

Palhinha - Casemiro tam jedou dobrý zákroky z devadesátek

Reagovat
J0EL

Celkom sranda ako Fulham dokaze prehravat United. Willian si to tam zatial maze celkom

Reagovat
Busby babes

jen to uz melo byt 2:0

Reagovat
J0EL

Nie no.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Tak ty si spocital jeden vas gol z hovna a jednu sancu. To ako Fulham nemohol skorovat este?

Reagovat
Hlahart

Šance na gol jsme mimo Eriksena měli dvě (obě Martial). Fulham měl zatím jednu obrovskou z offisedu...

Reagovat
J0EL

Ok, odbehol som si tak som tu druhu nezachytil. Kazdopadne prehravaju vas celkom vyrazne a paradoxne hrate na protiutoky vy, nie Fulham.

Btw par polosanci mal aj Fulham. S tymto mozu skorovat kedykolvek. Ta prava strana hori a je otazka casu kedy odtial ta jedna prihravka vyjde.

Reagovat
Hlahart

to souhlas

Reagovat
Busby babes

Fulham mel zatim jednu strelu zpoza vapna no.

Reagovat
J0EL

Willian vo vapne, nesadlo mi ta akurat. A nejake naznaky. Otazka casu

Reagovat
J0EL

*mu

Reagovat
Hlahart

No, to asi jo, ne?

Reagovat
Hlahart

Ale ta pravá strana je (podle očekávání) fakt špatná

Reagovat
Busby babes

Christian Eriksen is the first Danish player to score for #mufc since Peter Schmeichel against FC Rotor Volgograd in September 1995 [bbc]

Reagovat
Busby babes

ted by mel Rash dostal jedinej pokyn. Kdykoliv mas balon, rozbehni to proti nemu... se zlutou to proste jednou vyjde.

Reagovat
Busby babes

jinak nedat AWB ani na lavku je teda docela chyba... Malacia tam smerem dozadu hori, protoze to hraje moc agresivne

Reagovat
vodka

Už aspoň trénuje s týmem? Protože pokud vím, tak měl furt individuální po tom zranění

Reagovat
Busby babes

aha, ja nejak myslel, ze uz byl na lavicce nekdy predtim.

Reagovat
Swarley

Ta prava strana je priserna, otresny

Reagovat
Grahf

zatial sračka z našej strany, sme pomalí a soft, neviem prečo hrajeme proti fulhamu na protiútoky, žiadny postupný útok, všetko rýchlo dopredu. Pravá strana neexistuje, si tam chodia cez elangu a malaciu jak chcú.

Reagovat
Busby babes

pro Bosaka jsou ti cernosi taky vsichni stejni.

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

Reagovat
cr7sux

Klasický stárnoucí bílý muž

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
Busby babes

No nedivil bych se kdyby Elanga v puli stridal. Malaciovi vubec nepomaha...

Reagovat
Hlahart

To ale bohužel znamená Rashe napravo...

Reagovat
Swarley

ne ze nepomaha, ale uplne na to sere

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Busby babes

No nedivil bych se kdyby Elanga v puli stridal. Malaciovi vubec nepomaha...

Reagovat
vitasrp

Tvle ale to jsou fakt obří šance, co ti hráči s přehledem zahazují.

Reagovat
Busby babes

48. minuta 1:1...

Reagovat
Busby babes

klasika, misto aby to bylo 3:0 a po zapase (coz by byl trochu zazrak) tak se budem zas klepat az do konce...

Reagovat
Busby babes

klasika, misto aby to bylo 3:0 a po zapase (coz by byl trochu zazrak) tak se budem zas klepat az do konce...

Reagovat
mithro

Eriksen cmon

Reagovat
iamek

Ty vole ty naše kraje hoří solidně :/

Reagovat
iamek

A Elanga by se teda mohl vracet, když Malacia je v lese

Reagovat
r.mrazik

Brunovo vnímáni hry a prostoru je něco neskutečnýho

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

cos to napsal, tak je uplne mimo v tomhle ohledu.

Reagovat
r.mrazik

To jo

Reagovat
Tomanatura

Tady ty sance zamrzi, jinak zatim dobry na to, ze cela prava strana by mela v fm tak dve hvezdicky dohromady. to tam fakt neni nic lepsiho?

Reagovat
Swarley

Dubravka, horsi by nebyl

Reagovat
Swarley

to Bruno jak videl, to musel dat na haluz

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ja som začal picovat ako to na hovno dal a zrazu tam priletel Eriksen

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

Ať jde ten jejich manažer do hajzlu...hrozná plačka

Reagovat
Grahf

elanga dole a hore garnacho, napravo hocikto

Reagovat
Swarley

Rash, tam nic jinyho nevymyslis

Reagovat
Grahf

1 - Christian Eriksen is the first Danish player to score for @ManUtd since Peter Schmeichel versus FC Rotor Volgograd in the UEFA Cup in September 1995.

Reagovat
KnoxXx

co zahodia, to je neskutocne

Reagovat
iamek

Neskutečné co nedáme

Bruno je jinde

Reagovat
mithro

jasna remiza

Reagovat
J0EL

Uz sa tam vezie

Reagovat
Miguel19

I ten Fulham hraje lepší fotbal jak my.

Reagovat
vitasrp

Tak to momentálně hraje snad úplně každej tým v Premier League, no.

Reagovat
Swarley

DDG pohoda

Reagovat
Manchestersky Krocan

Namiesto 0:3 to skončí remízou v zime alebo najneskôr v lete musí prísť nejaký zabijak, ktorý bude tie šance premieňať

Reagovat
Mato178178

Kto napriklad?

Reagovat
KnoxXx

stale najlepsi brankar na ciare na svete

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

lepsi zakonceni a je to tak 2:5. zabavnej zapas pro neutraly asi.

Reagovat
Busby babes

jinak Bosak tam ty jmena haze jak mu to prijde pod ruku

Reagovat
Swarley

Kdy hraji United, nikdo neni neutral

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Wazza228

Reagovat
KnoxXx

a sme v prdeli - prichadza klasicke smrtiace striedanie s Brunom na kridle

Reagovat
NathanD

Ten Pereira je šikovnej, toho bychom mohli koupit

Reagovat
KnoxXx

a za chvilu - ten James je rychlej ..

Reagovat
Wazza228

Vole...

Reagovat
Busby babes

tvl petimetrovej offside nechavaj dohrat minutu a pak onside mavne hned.

Reagovat
Busby babes

a za pulminuty na to srovnano.

Reagovat
iamek

James <3

Reagovat
vitasrp

To bylo prostě úplně jasný. Ještě jak mu to tam Bruno nešťastně připravil pro brejk.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Wazza228

No, ale Malacia se taky dost vysunul a nikdo tu jeho stranu nekryl.

Reagovat
r.mrazik

Tohle je za Brunem.

Reagovat
Wazza228

No to bez debat

Reagovat
Ligter

my asi nebudeme mít kladný skóre, co?

Reagovat
pingla

bruno tyvole, proč

Reagovat
mithro

tak on piskne onside a potom toto hned

Reagovat
kris_kros

Bruno velmi retardovane

Reagovat
Busby babes

to bylo zas ulet. nejdriv carovej, pak Bruno uplne nesmyslne zachranuje balon a na konci DDG kouka jak mu balon leti metr od cary...

Reagovat
J0EL

DDG s tym ozaj nic robit nemohol. Naopak, uz chytil 2 golovky. Toto je Brunov gol. Martinez tam tiez len pozoval pre kamery...

Reagovat
Busby babes

jo no, centr co jde metr od brankove cary... tak jo.

Reagovat
lofin9

Bruno pekne zalozil

Reagovat
r.mrazik

Tohle nebylo od Eth moc dobrý střídání a změna

Reagovat
KnoxXx

hlavne ju robi kazdy druhy zapas

Reagovat
r.mrazik

Jinak tedy skrz Lindelofovy nohy a Martinez a Shaw čumí...

Reagovat
Grahf

na tie nákopy som už alergický

Reagovat
Grahf

polka hráčov už nevládze

Reagovat
dantetomas

Jedine stastie pre United, ze Mitrovic je mimo. Ten by Martineza s Lindelofom pri tych centroch trhal v zuboch.

Reagovat
Wazza228

U Martiala s tou jeho Gangstar chůzí člověk neví, zda je zas zraněnej, nebo ne

Reagovat
Wazza228

gangsta*

Reagovat
r.mrazik

Zajímavý var v PL

Reagovat
mithro

alebio jeho absence

Reagovat
Mato178178

?

Reagovat
Mato178178

Penalta to urcite nebola

Reagovat
J0EL

toto nie je na penaltu nikdy

Reagovat
r.mrazik

Pokud ten hráč není de bruyne

Reagovat
Front hell

Nebo Bruno

Reagovat
Busby babes

to by byla prisna penalta.

Reagovat
r.mrazik

To jo. Ale ono se blbě běží, když ti dá někdo nohu mezi nohy

Reagovat
Grahf

ale už kurva, to sa nevedia dostať k bráne kombináciou, ale musia všetko nakopávať?

Reagovat
Busby babes

omg, to je fakt strasna nemohoucnost v te koncovce.

Reagovat
Grahf

do ktorej sa ani nedostávame

Reagovat
Busby babes

jako hlavicka na malem vapne je co?

Reagovat
Grahf

nojo mám stream po minut pozadu

Reagovat
Busby babes

aha

Reagovat
mithro

McTom to je jedne dobry zapas na 10 hroznych

Reagovat
smazaný uživatel

prave som zistil ze mctominay ma 25 rokov som myslel ze tak 22 max

Reagovat
dantetomas

Rovnako talentovany mladik ako Jesse Lingard

Reagovat
mr.Silver

*Fabregas

Reagovat
Mastný Chobot

heh, Fabregas mal/má tak 20x viac futbalového talentu ako McTominay s Lingardom spolu

Reagovat
Manchestersky Krocan

Inak Palhinha je materiál pre top klub

Reagovat
vodka

on snad neměl špatný zápas, nechápu, že tak dlouho byl v Portugalsku a hlavně že ho nevzal nějaký větší klub

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
pingla

Palhinha je úplně všude, úplně čumím, co to má Fulham za střeďáka

Reagovat
smazaný uživatel

nikto nedokaze spomalit hru tak ako willian

Reagovat
vodka

Ale jinak hraje super teda, jsem vůbec nečekal, že po těch posledních angažmá se tak chytne

Reagovat
Busby babes

Garnacho!!!!!!!!!!!

Reagovat
pingla

kurvaaa jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Wazza228

Garnachooooooo

Reagovat
Ligter

Garnachooooooo

Reagovat
mr.Silver

Fulham

Reagovat
Grahf

takéto straty so šupákmi si nemožme dovoliť proste, už s villou to bolo špatné.

Reagovat
Grahf

gooool. Ale už jak som to písal, tak som si hovoril, že padne

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mimi_united

Toto je víťazná mentalita, THIS IS UNITED

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ronaldoooo

Reagovat
J0EL

To su stastkovia toto zase

Reagovat
bbbauch

Kdyby byli stistkove, tak je davno rozhodnuto. Ty ses fakt tak zamindrakovanej jarda, ze to neni mozny

Reagovat
J0EL

v 93 minute dat takyto gol je statsie proste, najma z ohladom na vyvoj druheho polcasu, kedy ste hrali hovno. Nehovoriac o tom, ze vas DDG niekolkokrat aj dnes zachranil. Ano, zapas ste mali vyhrat aj vyhrali.

Ty tu vyskocis jak certik z krabicky pei kazdej peilezitosti ale ja som zamindrakovany no

Reagovat
J0EL

*s ohladom

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zrychlení Garnacho a zakončení

Reagovat
Swarley

Borec

Reagovat
Tomanatura

Onomah dosel na dve minuty a posral jim zapas

Reagovat
Tomanatura

Mel metr naskok i telo pred Garnachem, jak mu tak muze projit? Kazdopadne Garna za tu dravost

Reagovat
SunFells

To vypadalo jak kdyby běžel na místě

Reagovat
cr7sux

Reagovat
iamek

Alejandro Messsiiiii

Reagovat
Ranoth

klasciky štastenKári

Reagovat
mithro

Reagovat
Neutron

Reagovat
Wazza228

Sancho bude mít hodně těžké dostat se zpátky do sestavy.

Reagovat
neyto

Reagovat
Hlahart

Pokud bude RW, tak ani ne

Reagovat
Busby babes

na RW ani ne. pres pauzu potrebuje a bude dobrej.

Reagovat
Wazza228

Tam bude spíše ETH upřednostňovat Antonyho. Ale taky doufám, že se zvedne Alespoň bychom měli křídla plně pokrytá.

Reagovat
Busby babes

jasne no. ale tak potrebujeme mit sirsi kadr. Imho v zime odejde ronaldo a pak budem mit na hrot Martial - Rash, a na kridla pak Garnacho, Antony, Sancho a Elanga... takze si vsichni muzou zahrat dost.

Reagovat
Wazza228

Asi jo tak či tak si myslím, že křídla máme docela pokrytá a můžeme se soustředit na nákup CF. Což je jen pozitivní.

Reagovat
iamek

Borec teprve 18. Šílený. Snad podepíše co nejdříve vylepšenou smlouvu. Hag + Martinez kloboucek jak ho nakopli

Reagovat
Busby babes

Martinez? si neco cetl?

Reagovat
Wazza228

Mám pocit, že se o něj Lisandro nejvíc stará a vzal si ho pod křídla.

Reagovat
iamek

Jak píše Wazza. Vzal si ho pod svá křídla.

Reagovat
KnoxXx

Zmena v pristupe vo vseobecnosti (Martinez ako vzor)

Reagovat
SunFells

Kruté pro Fulham, ale co v té obraně předvedli je srandovní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele