Premier League - preview 8. kola: Arsenal může zpátky do čela

16.09.2022 09:36, aktualizováno 18.09.2022 09:06 - Previews
Gabriel Jesus (© AFP)
 
Dvěma zápasy navazuje nedělní program anglické nejvyšší soutěže. Arsenal se představí na půdě Brentfordu, a jestliže zvítězí, vrátí se na první místo. West Ham United chce opustit sestupové pásmo...
Brentford FC - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Brentford vyzve v zápase osmého kola Premier League na domácí půdě Arsenal. Domácí jsou v průběžné tabulce na solidní deváté příčce a zatím musí být spokojení. Arsenal by se v případě výhry vyhoupl zpět do čela.

V posledním ligovém klání Brentford deklasoval Leeds 5:2 a po dvou remízových duelech si připsal tři body. Hattrickem se blýskl Ivan Toney, kterého gólově doplnili Bryan Mbeumo a Yoane Wissa. V prvních šesti zápasech Bees jen jednou prohráli a začínají si budovat šanci na první umístění v horní polovině tabulky nejvyšší soutěže poprvé od ročníku 1937/38. Naději do příštího duelu dává fanouškům Brentfordu fakt, že z posledních osmi klání na domácím Community Stadium prohráli jen jednou. Navíc se týmu daří i proti londýnským soupeřům, v posledních dvaadvaceti městských derby Bees vyhráli hned sedmnáctkrát, což je vzhledem k soupeřů jako Arsenal, Chelsea či Tottenham výborná statistika.

Arsenal měl z důvodu úmrtí Její královské výsosti královny Alžběty II. V Evropské lize volno, a tak poslední duel sehrál 8. září v Curychu, kde vyhrál 2:1. V domácí soutěži Gunners po pěti výhrách v řadě prohráli 1:3 na Old Trafford, přesto se mohou v případě výhry vrátit zpět na první místo před Manchester City. Artetův výběr se však potýká s poměrně početnou marodkou, na které se aktuálně nachází Oleksander Zinčenko, Emile Smith-Rowe či Mohamed Elneny. Na poslední vzájemné střetnutí na půdě Brentfordu nevzpomínají kanonýři v nejlepším, loni v srpnu zde totiž prohráli 0:2.

"Chceme se vrátit na první místo, to musí být všem jasné. Za titul trenéra měsíce jsem vděčný, udělá to radost, ale je to hlavně zásluha hráčů, kteří musí mé podněty přenést na hřiště. Řekli jsme si, co bylo proti Manchesteru United špatně a já věřím, že si to každý vzal k srdci a přenese to na hřiště. Navíc se konečně uzdravil Ben White," uvedl trenér Arsenalu Mikel Arteta.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Ajer, Jansson, Mee - Hickey, Baptiste, Janelt, Jensen, Henry - Mbeumo, Toney.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Magalhaes, Tierney - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.69 - 4.10 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - West Ham United  (neděle 15:00)
Souboj celků, které zatím zůstávají za očekáváním, nabídne zápas osmého kola Premier League mezi Evertonem a West Hamem United. Jak Toffees, tak Hammers mají na kontě čtyři body a jsou na sedmnáctém, potažmo osmnáctém místě.

Everton se loni do poslední chvíle strachoval o záchranu, ale zatím to nevypadá, že by se letos něco mělo změnit. Po šesti odehraných kolech je tento liverpoolský celek bez výhry, čtyři body získal čtyřmi remízami. Jediná z nich, kterou Toffees musí brát jako zisk, je ta poslední, v městském derby s Liverpoolem 0:0. Everton se zřejmě bude muset obejít bez své gólmanské jedničky Jordana Pickforda, který utrpěl svalové zranění. Kromě něj jsou ze zdravotních důvodů ze hry Mason Holgate či Andros Townsend. Manažera Franka Lamparda však čeká těžká výzva, jelikož Everton vyhrál jen jediné z předchozích deseti ligových utkání.

Loni sedmý celek Premier League a účastník Evropské konferenční ligy West Ham v domácí soutěži tápe. Hammers zatím dosáhli na jedinou výhru, ve Villa Parku triumfovali 1:0. Jinak však Moyesův výběr spíše strádá a zkušenému manažerovi může dělat úsměv na tváři pouze působení v evropských pohárech, kde jsou zatím jeho svěřenci stoprocentní, když nejprve porazili rumunské FCSB 3:1 a poté vyhráli v dánském Silkeborgu 3:2 a vedou svou skupinu.

Teď bude ale zapotřebí předvést něco podobného i na domácí scéně, aby "Kladiváři" utekli ze sestupových pozic. Proto budou muset navázat na poslední dvě vzájemná utkání, ve kterých Everton porazili 2:1 a 1:0.

"V téhle soutěži je každý zápas velmi náročný, do toho všechno okolo, atmosféra na stadionech. Kdo to zažil, pochopí. Teď máme dvě výhry za sebou a musíme si to vzít k srdci i do Premier League, protože současná situace není dobrá. Víme, že máme na víc, jen se nám zatím nedaří," uvedl Manuel Lanzini z West Hamu.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Begovic - Patterson, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Davies, Onana, Iwobi - Gray, Maupay, Gordon.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Kehrer, Zouma, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Paquetá, Fornals - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.39 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Manchester City  (sobota 13:30)
Wolverhampton Wanderers hostí v utkání osmého kola Premier League Manchester City. Domácí minule poprvé vyhráli a jsou čtrnáctí, hosté jsou na druhé příčce jeden bod za prvním Arsenalem.

Wolves po rozpačitém vstupu do nového ročníku v minulém kole konečně zabrali a na domácím stadionu porazili Southampton 1:0. O výhře svého celku rozhodl v úplném závěru prvního poločasu Daniel Podence. Předtím Vlci třikrát remizovali a dvakrát prohráli pouze o gól, v jejich duelech zatím padlo pouze sedm branek. Kouči Bruno Lagemu chybí kvůli poranění kolene dva fotbalisté, obejít se musí bez Portugalce Chiquinha a Rakušana Saši Kalajdžiče. V posledních šesti domácích vystoupeních Wolverhampton dokázal vyhrát pouze jediné, v letošním ročníku je spolu s West Hamem nejméně skórujícím týmem se třemi góly za šest utkání. To by mohl změnit příchod nejnovější posily Wolves, kterou je Brazilec reprezentující Španělsko Diego Costa, dvojnásobný vítěz Premier League.

Manchester City v týdnu zvládl náročnou otočku s Dortmundem v základní skupině Ligy mistrů, když díky brankám Johna Stonese a Erlinga Haalanda vyhrál 2:1. Druhý jmenovaný je po letním příchodu do klubu v obrovské střelecké pohodě, v lize se v šesti zápasech trefil desetkrát, mezi evropskými velkokluby třikrát a v obou soutěžích vede tabulku střelců. Někdy však ani jeho gól nepomůže Citizens k vítězství, s Aston Villou stačil pouze na remízu 1:1, protože se za domácí trefil Leon Bailey. Trenér Pep Guardiola se v Lize mistrů blíží k jednomu stu vyhraných zápasů v roli kouče, což se zatím povedlo pouze Siru Alexi Fergusonovi (102 výher) a Carlu Ancelottimu (100). Nyní musí čekat, jak se vyvine zdravotní stav dvou jeho obránců Aymerica Laporteho a Kylea Walkera, což jsou pro zkušeného španělského manažera důležité defenzivní pilíře. Jinak v lize City neprohráli už jednadvacet duelů v řadě a na Molineux Stadium před pěti měsíci vyhráli 5:1, když se čtyřikrát trefil Kevin De Bruyne.

"Neměli jsme moc času na přípravu, ale na náročný program se musíme adaptovat. Kyle Walker se stále zdravotně zlepšuje, ale nevypadá to, že by měl být na příští kolo připravený. To Aymeric Laporte je zpět v tréninku, na zápasové vytížení to ale zatím také nevidím. Kalvin Phillips už by měl být v pořádku, proti Borussii už dostal pár minut," uvedl trenér Manchesteru City Pep Guardiola.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Collins, Kilman, Nouri - Nunes, Neves, Moutinho - Neto, Jiménez, Podence.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dias, Akanji, Gómez - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Silva, Haaland, Foden.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.80 - 5.65 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Newcastle United se v utkání osmého kola Premier League střetne s Bournemouthem. Domácí, kteří cílí na postup do evropských pohárů, jsou zatím až jedenáctí. Hosté jsou na tom bodově stejně, v tabulce o dvě místa hůře.

Magpies zatím nepředvádí to, co by si vedení klubu představovalo. Po úvodní výhře 2:0 nad nováčkem z Nottinghamu totiž přišly hned čtyři remízy a porážka 1:2 s Liverpoolem. Bohatí majitelé přivedli do týmu spoustu zajímavých posil v čele s anglickou reprezentační jedničkou Nickem Popem, což odnesl Slovák Martin Dúbravka, kterého Newcastle půjčil do Manchesteru United. Už dvakrát domácí připravil o vítězný gól v letošním ročníku videorozhodčí, naposledy při remíze 0:0 s Crystal Palace. Poprvé pod vedením kouče Eddieho Howea tak Magpies nevyhráli v lize pět po sobě jdoucích utkání. Doma je však Newcastle silný a z poslední třinácti zápasů zde prohrál jen jednou.

Bournemouth si minulým vítězstvím 3:2 na půdě Nottinghamu Forrest spravil chuť a připsal si velmi cenné body. O’Neilův výběr navíc o přestávce prohrával 0:2, obrat poté zařídili Philip Billing, Dominic Solanke a Jaidon Anthony. Cherries by však nutně potřebovali zlepšit defenzivu, protože momentálně jsou celkem s nejvíce obdrženými brankami v celé soutěži, inkasovali už osmnáctkrát, polovinu gólů však dostali od Liverpoolu. Bez ohledu na to jde o nejhorší zápis po šesti kolech v historii. Zastupující trenér Gary O’Neil se navíc musí nyní obejít bez trojice zdravotně indisponovaných. Kvůli nemoci nezasáhne do utkání David Brooks, kvůli zranění Ben Pearson a Joe Rothwell. Na výhru s Newcastlem čeká Bournemouth od roku 2017, naposledy prohrál 1:4.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Targett - Willock, Guimaraes, Joelinton - Almirón, Isak, Fraser.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Mepham, Kelly - Fredericks, Cook, Lerma, Tavernier - Christie, Billing - Solanke.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.82 - 8.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Leicester City  (sobota 18:30)
Tottenham Hotspur vyzve v zápase osmého kola Premier League Leicester City. Spurs musí být i přes dvě menší zaváhání s třetím místem spokojení, Foxes však zažívají sezonu hrůzy. Mají jeden jediný bod a krčí se na poslední příčce.

Že nesmí Tottenham usínat na vavřínech mu v minulém klání druhého kola základních skupin Ligy mistrů ukázal portugalský Sporting. Ten díky výhře 2:0 vede tabulku grupy D, Spurs jsou díky vítězství 2:0 nad Marseille druzí. Prohra v hlavním městě Portugalska byla o to hořčejší, že kohouti obě branky inkasovali až po 90. minutě. V Premier League Conteho svěřenci ještě přemožitele nenašli, naposledy díky trefám Hojbjerga a Kanea porazili 2:1 Fulham. Italský trenér Londýňanů má momentálně k dispozici téměř celý kádr, kvůli poraněnému lýtku je mimo akorát Lucas Moura. Spolehnout se nyní může na Harryho Kanea, Leicester je totiž jeho oblíbeným soupeřem, jelikož do jeho sítě nasázel už devatenáct branek, nikomu jinému více nedal.

"Podle mě pro ně momentální tabulka není spravedlivá, protože mají velmi dobrý tým. My se musíme mít na pozoru a rozhodně k utkání nesmíme přistoupit tak, že když hrajeme s posledním, tak to půjde samo. To by se nám totiž mohlo hrubě nevyplatit. Mají skvělého trenéra Brandona Rodgerse, který má za sebou spoustu úspěchů a věřím, že je opět pozvedne," líčil trenér Tottenhamu Antonio Conte.

Leicesteru se zatím letos vůbec nedaří a kromě úvodní remízy 2:2 s Brentfordem všechno prohrál. Není se tak čemu divit, že jsou Foxes druhým nejčastěji inkasujícím týmem hned po Bournemouthu, dostali už šestnáct gólů. Naposledy jich bylo dokonce pět, Brighton svého soupeře převálcoval 5:2, cenu útěchy za Leicester zařídili Kelechi Iheanacho a Patson Daka.

Trenér Brandon Rodgers, o jehož dalším setrvání v klubu pochybuje čím dál více fanoušků, se aktuálně musí obejít bez Angličana Ryana Bertranda a Portugalce Ricarda Pereiry. První jmenovaný má problémy s kolenem, druhý s achilovkou. Pro klub každopádně nyní jde o nejhorší start do soutěže v historii, a to na jakékoliv úrovni. Leicester pod vedení Rodgerse zatím nikdy neskončil hůře než osmý.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Perisic - Richarlison, Kane, Son.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Justin, Faes, Evans, Thomas - Tielemans, Soumaré, Dewsbury-Hall - Maddison, Vardy, Barnes.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.55 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Southampton FC  (pátek 21:00)
Po týdenní pauze se v pátek vrací anglická Premier League, na programu je duel Gerrardovy Aston Villy se Southamptonem. Domácí fanoušci nejsou spokojeni s výsledky ani s předvedenou hrou svého týmu, a tak je Steven Gerrard jedním z nejvíce ohrožených trenérů v lize.

Villans naposledy v Premier League vyhráli před více než měsícem proti Evertonu. Následovaly tři prohry, v posledním kole se však postarali o senzaci kola, když o body obrali mistrovský Manchester City. Villa se nachází po šesti odehraných kolech až na sedmnácté příčce, a tak nutně potřebuje nabrat zpátky ztracené sebevědomí a se svým pátečním soupeře vyhrát. Gerrard na tiskové konferenci zmínil, že Hasenhüttlův projekt na něj dělá již dlouho dojem, ocenil zejména jeho práci s mladými hráči. "Bude to pro nás náročné utkání, nicméně náš cíl je jasný, a to zisk tří bodů," dodal bývalý anglický reprezentant.

Southampton byl mnohými před sezónou pasován na jednoho z největších adeptů na sestup. Mladý tým však vstoupil do tohoto ročníku poměrně dobře, se ziskem sedmi bodů se nachází na dvanácté příčce. Po výhře nad Chlesea však v minulém hraném kole nepředvedli svěřenci Hasenhüttla dobrý výkon na Molineux, na branku Wolves vystřelili pouze jednou a prohráli nejtěsnějším možným rozdílem. Rakouský kormidelník The Saints přiznal, že se vždy těší do Villa Parku, a to i přesto, že v minulé sezóně tady jeho svěřenci prohráli vysoko 0:4.

Gerrard nemůže počítat s dlouhodobě zraněným Diegem Carlosem ani s polským stoperem Janem Bednarekem, který je v Aston Ville na hostování právě ze Southamptonu. V minulém utkání se navíc zranil krajní obránce Matty Cash. Na straně hostí absentují Valentino Livramento s Romeem Laviou, do sestavy naopak možná prorazí nová posila Duje Ćaleta-Car.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Young, Konsa, Mings, Digne - Luiz, Kamara, McGinn - Bailey, Watkins, Ramsey
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Walker-Peters, Bella-Kotchap, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Maitland-Niles - Elyounoussi, Aribo, Djenepo - Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.61 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Nottingham Forest - Fulham FC  (pátek 21:00)
Program minulého kola Premier League byl v reakci na smrt britské královny Alžběty II. odložen, a tak se anglická nejvyšší soutěž vrací až tento víkend po více než týdenní pauze. Neúplné osmé kolo otevře v pátek večer souboj dvou nováčků, na City Ground se střetne Nottingham Forest s Fulhamem.

Domácí The Reds byli v letním přestupovém období s přehledem nejaktivnějším britským klubem - přivedli 22 nových hráčů. V ligové tabulce se to však zatím neodráží, když po šesti kolech mají na svém kontě jen 4 body a náleží jim předposlední příčka. Naposledy podlehli Bournemouthu, který dokázal otočit skóre zápasu z 0:2 na 3:2. Formu chtějí najít v pátečním utkání, loni v Championship je však na tomto stadionu Fulham porazil vysoko 4:0.

Londýnský klub navíc začal sezónu 2022/23 velmi dobře, když o body obrali kromě Liverpoolu také třeba Brighton či Wolverhampton. Na svém kontě mají zatím jen dvě prohry, a to obě z londýnských derby, shodně 2:1 prohráli na půdě Arsenalu a Tottenhamu. Největší zbraní Fulhamu není nikdo jiný než srbský snajpr Aleksandar Mitrović, který vstřelil již 6 ligových branek. Tato statistika z něj dělá druhého nejlepšího střelce soutěže, lépe na tom je jen jeden hráč, a to Erling Haaland.

Nottinghamu bude chybět trojice Mangala, Niakhaté a Richards, hostující trenér Marco Silva nemůže naopak počítat s křídelníky Solomonem a Wilsonem.
Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Henderson - Worrall, Cook, McKenna - Williams, Yates, Kouyaté, Lodi - Gibbs-White - Awoniyi, Johnson
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Adarabioyo, Ream, Mbabu - Reed, Palhinha - Decordova-Reid, Pereira, Kebano - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.51 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC650114:715
2.Manchester City642020:614
3.Tottenham Hotspur642012:514
4.Brighton & Hove Albion641111:513
5.Manchester United64028:812
6.Chelsea FC63128:910
7.Liverpool FC623115:69
8.Brentford FC623115:99
9.Leeds United622210:108
10.Fulham FC62229:98
11.Newcastle United61417:67
12.Southampton FC62137:107
13.AFC Bournemouth62135:187
14.Wolverhampton Wanderers61323:46
15.Crystal Palace61327:96
16.Everton FC60424:64
17.Aston Villa61145:104
18.West Ham United61143:84
19.Nottingham Forest61144:144
20.Leicester City60158:161
Zbývající zápasy
17.09. 16:00Brighton & Hove Albion - Crystal Palace (zápas odložen)
18.09. 15:00Manchester United - Leeds United (zápas odložen)
18.09. 17:30Chelsea FC - Liverpool FC (zápas odložen)
Autor: EuroFotbal.cz
Související články
Komentáře (283 / 0 nových)
tuny
16.09.2022 09:42
#
Jak to bude s těmi odloženými zápasy a Fantou? Dostanou ty body až se to odehraje zpětně i když je třeba v mezidobí vyměním nebo je teď prostor na nějakou divokou kartu?
nani92
16.09.2022 11:15
#
nie, ak si hráčov necháš, tak budeš mať tento week menej bodov...a potom vo weeku, v ktorom sa budú zápasy dohrávať, tak budeš mať bodov viac, lebo tí hráči budú mať 2 zápasy za jeden week
tuny
16.09.2022 11:29
#
no a když je v mezidobí vyměním, tak za ně v tom dohrávaném kole žádné body nedostanu, jo?
nani92
16.09.2022 11:32
#
jasné, že nie ..ja som napriklad využil Free Hit, a na toto kolo som hráčov, ktorí nehrajú vymenil a dalšie kolo ich mám naspať bez straty bodov
Cobra
16.09.2022 13:32
#
Není lepší udělat dva transfery, další kolo si vzít ty hráče zpět a free hit využít při kole, kde budou dohrávky, tedy dvě kola v jednom fantasy okně? Zkouším na to jít logisticky, normální fantu hraju okrajově.
ayanami
16.09.2022 13:38
#
Zalezi na tom kolik hracu ti tento tyden hraje. Je zbytecny hrat FH, kdyz dokazes s transferema postavit 10-11 hracu. Pokud jich ale mas jen 6-7, tak FH dava smysl. Obecne ale ano, plati to co rikas. FH je nejlepsi hrat v ramci dvojitych tydnu.
nani92
16.09.2022 13:42
#
však ja nevravím, že moja taktika je dobrá, preto nehrám money league ale na druhej strane nevieš, kedy sa budu tie zápasy dohrávať, je dosť možné, že nie všetky budu v rovnakom Weeku, takže takto mám istotu tohoto weeku..a mne tých hjráčov nehrá dosť
JohnnyBravo
16.09.2022 10:45
#
ETH o repre pauze:
"Je to velmi užitečné. Během přestávky máme mnoho naplánovaných schůzek. Musíme zlepšit strukturu klubu a věci kolem něj"
Že by se vážně blískalo na lepší časy? Konečně člověk na svém místě
kissak
16.09.2022 13:21
#
pokud se bude blískat pak to nebude s mufanama zase tak moc vážné
SunFells
16.09.2022 13:52
#
13:28 Arteta manažerem měsíce
Damn
kissak
16.09.2022 13:58
#
však proč ne, zaslouženě
SunFells
16.09.2022 14:01
#
To ocenění má kletbu.
Ligter
16.09.2022 15:07
#
i Ole ho vyhrál. a už za tři roky ho vyhodili
SunFells
16.09.2022 15:24
#
Arteta mezitím co posíral Oleho a Lampse to vyhrál už několikrát, traduje se to kvůli následným výsledkům, ne vyhazovům.
Gunner14
17.09.2022 01:22
#

It isn’t known to many but Arteta is so intelligent that even back in 2012, when Pep was in charge of *that* Barça team, and Arteta was still a footballer at Arsenal, just 30-years old, Pep was calling Arteta to ask for advice about certain tactics and strategic setups.
Zdechlina
17.09.2022 09:52
#
EZ
17.09.2022 11:50
#
Pred zápasom s Arsenalom?
Mönchengladbach
17.09.2022 14:14
#
Nehráli proti sobě.

Ale když už, tipnul bych semifinále LM proti Chelsea, kde to Barcelona nakonec projela, aby pak Chelsea v legendárním finále "přejela" Heynckesův Bayern přímo v Mnichově.
ashburtongrove
17.09.2022 12:50
#
Tak zas bych brzdil
Salfovic
16.09.2022 16:05
#
Jakej je důvod těch odložených zápasů ?
SunFells
16.09.2022 16:20
#
Brighton kvůli nějaké práci na železnici a zbytek furt kvůli královně.
Salfovic
16.09.2022 16:37
#
A co to je za blbost, že si to kvůli tomu někdo odkládá a někdo ne? To nedává vůbec smysl.
JohnnyBravo
16.09.2022 16:49
#
Třeba zápas United - Leeds je odloženej, protože je zařazenej do rizikovější skupiny a vyžaduje vyšší bezpečnostní opatření, který neni policie kvůli pohřbu schopná zajistit.
Salfovic
16.09.2022 17:03
#
Aha, dík
Mastný Chobot
17.09.2022 10:11
#
Pôvodne to malo byť posunuté kvôli štrajku. Ten bol odvolaný kvôli kráľovninmu exitu, ale bolo to na poslednú chvíľu, tak už to nechali tak, viď

https://www.sportingnews.com/us/soccer/news/why-was-brighton-vs-crystal-palace-postponed-premier-league/j026jsksimybslnjbilum3xk
fellaininho
16.09.2022 17:43
#
Tak údajně chce majitel Vegas Golden Knights koupit Bournemouth FC
Miguel19
16.09.2022 21:09
#
Willian už rozdává fotbalovou radost.
Coutinho10
16.09.2022 22:18
#
reziroval obrat
Coutinho10
16.09.2022 22:19
#
slusny KO pro Nottingham
O.Giroud
16.09.2022 22:20
#
a Mitro nic
Coutinho10
16.09.2022 22:37
#
klasika a ani Pereira
Minister
16.09.2022 22:38
#
Samozrejme, že som si vybral sledovať Villa-Soton a v druhom zápase padne 5 gólov.
Coutinho10
17.09.2022 07:03
#
proto musis sledovat oba matche
oli9
17.09.2022 06:58
#
Beckham
eder
17.09.2022 13:12
#
Ejhle Káně!
Kinky7
17.09.2022 13:37
#
To by sloooo
Greny
17.09.2022 13:48
#
Strašný dělo ten Haaland
Salfovic
17.09.2022 14:00
#
Slušná střela na slabší nohu
Coutinho10
17.09.2022 13:56
#
eder
17.09.2022 13:58
#
Villans to posledně docela vyšlo...
Coutinho10
17.09.2022 14:07
#
mohlo bejt vic golu, i od Coutse tam byly dobry pokusy, ale hlavni 3 body
Miguel19
17.09.2022 14:04
#
Lol co to je za magora..
Sztanda
17.09.2022 14:04
#
Ty kraso takové kung-fu teď
Salfovic
17.09.2022 14:06
#
Pěkně ho sundal
Greny
17.09.2022 14:11
#
Má štěstí že je furt muž
Mastný Chobot
17.09.2022 14:06
#
ten má 21 rokov? však vyzerá na 33
Freedo
17.09.2022 14:07
#
Vypadá na těch 21 v poho
Firkraag
17.09.2022 14:06
#
Proč rozhodčí nevyhodí i ty dementy, co tam na něj zblízka řvou? Nezavedli kdysi pravidlo v PL, že se nesmí hráči sbíhat kolem rozhodčího?
eder
17.09.2022 14:09
#
Snad bys nechtěl fotbal bez dementů, to by tě nebavilo...
Firkraag
17.09.2022 14:10
#
Na tom něco je
ttopi
17.09.2022 14:11
#
O.Giroud
17.09.2022 14:25
#
skdoa, ze dnes neni k dispo Costa.
Čenda
17.09.2022 15:02
#
Premier League bez Spurs? Ale proc ne. Ba-dum-tss.
Nizzie
18.09.2022 14:01
#
Kinky7
17.09.2022 15:11
#
ta obrana s Diasem a bez nej je sileny rozdil
diastan
17.09.2022 15:16
#
MCFC_8
17.09.2022 15:27
#
Ale 2.polcas prvych 20 minut slabota z nasej strany, hrali sme lepsie 11 na 11 ako presilovku...az po gole na 0:3 sa na to zas dalo pozerat
Bandita_Harry
17.09.2022 16:06
#
Vyzera to tak ze Salahov rekord bude minimalne v ohrozeni
kissak
17.09.2022 16:59
#
Zatím mi to připomíná zápas proti CP, jestli nebudeme lepší v zakončení pak můžeme na plný bodový zisk zapomenout.
Kixi Syhimour
17.09.2022 18:35
#
to je mi začátek
kulych
17.09.2022 18:36
#
Calamity Sanchez v akci uz po 3 minutach
jk
17.09.2022 18:41
#
Obdržený gól po 10 hodinách s ním v sestavě, not bad.
kulych
17.09.2022 18:44
#
Ten chlap je casovana bomba. On udela spoustu dobrych zakroku a pak to v dulezitem momente strasne pokazi. Pokud chceme hrat o titul, tak nemuzeme mit tak takto chybujiciho obrance.
masly008
17.09.2022 18:46
#
o titul?
protiproudu
18.09.2022 12:50
#
Nizzie
18.09.2022 14:01
#
jk
17.09.2022 18:49
#
Sanchez zdaleka není ztělesnění top obránce PL. Ale tahle penalta byl úplný joke, však ten borec tam tu nohu dá úplně nesmyslně mimo směr svého pohybu jen aby ho Sanchez trefil
kulych
17.09.2022 18:51
#
To si nemyslim, penalta to byla jasna a Sánchez jich uz nemalo za svou kariéru u Spurs takto způsobil
jk
17.09.2022 18:57
#
https://dubz.co/v/pdp3cb na tom posledním záběru je to vidět nejlíp
Frony
17.09.2022 18:59
#
Jde tam vidět, že je to 100% penalta
masly008
17.09.2022 19:00
#
jk
17.09.2022 19:03
#
Však to ten kašpárek taky odpískal. O tom, že by to odpískal neměl tady nikdo nepíše
Frony
17.09.2022 19:09
#
A co na tom byl teda joke?
jk
17.09.2022 19:44
#
Že by Sanchez byl nějaký extra imbecil kvůli tomu PK. Zákrok to byl debilní, ale tomu kontaktu když viděl, že je prostě pomalej se chtěl vyhnout. Borec z Leicesteru si pro ten kontakt teda šlápl vedle.
Frony
17.09.2022 19:53
#
Taky si nemyslím, že by to Sanchez udělal nějak dementně Justin dal nohu chytře před balón.
O.Giroud
17.09.2022 19:01
#
a za toto superov tim dostane taku sancu na gol, akou je penalta. Sa cudujem, ze to vo futbale este nikoho nesere
jk
17.09.2022 19:06
#
Dokonce tu penaltu museli opakovat, když ji Tielemans nedal
jk
17.09.2022 18:40
#
Super standartka
masly008
17.09.2022 18:41
#
Jako super centr, ale proč do toho nejde golman když je to metr od brány?
O.Giroud
17.09.2022 18:56
#
lebo je to brankar pre League One
jk
17.09.2022 19:01
#
Ten Simon Hooper teda nebude zrovna můj oblíbený rozhodčí.
O.Giroud
17.09.2022 19:06
#
Sonik zasluzis si lepsie
Jesfey
17.09.2022 19:33
#
Ten dostává mnohem víc, než si zasluhuje.
O.Giroud
17.09.2022 19:40
#
dnes by dal hattrick
Jesfey
17.09.2022 19:42
#
Možná, ale stejně by byl nejhorším hráčem na hřišti.
jk
17.09.2022 20:05
#
A ty nejhorší fanoušek u televize
Jesfey
17.09.2022 20:10
#
Kvůli pěknému gólu z dálky svůj názor nezměním. V můj prospěch hovoří všechny zápasy letošní sezóny a ne, že by se jeho hra změnila oproti té minulé, akorát přestal dělat i tu jedinou věc, ke které byl užitečný.
jk
17.09.2022 20:13
#
Blah blah blah
Jesfey
17.09.2022 20:21
#
Pokud je tvým měřítkem tento Leicester, tak budiž.
O.Giroud
17.09.2022 20:22
#
ono tiez by som z toho moc neskakal, skor by ma prekvapilo keby ho tomuto Leicesteru nedal nez to, ze ho dal ale ze to stihne ako striedajuci hrac som necakal no
Jesfey
17.09.2022 20:59
#
Tak snad ho dá příště i v základní sestavě proti čerstvým obráncům Arsenalu. Tolik šancí a prostoru proti nim nebude mít jako proti Leicesteru.
jk
17.09.2022 20:24
#
Pokud je tvým měřítkem letošních 6 zápasů, tak budiž.
Radin
17.09.2022 20:16
#
Však dal
Cobra
17.09.2022 20:18
#
jk
17.09.2022 20:19
#
baba Vanga vibes
O.Giroud
17.09.2022 19:11
#
Sessegnon to je babovka
Frony
17.09.2022 19:12
#
Maddison
werwolf
17.09.2022 19:14
#
Fakt je Spence o toľko horší hráč ako Sessegnon? Prečo? Perišič LWB a Spence RWB.
Cobra
17.09.2022 19:19
#
Fakt mě Conte začíná srát.
Orlandiiik
17.09.2022 19:21
#
Sessegnon nemá nic navíc, fakt šílenost..

Celkově mě Contejnerball začíná fakt srát, je to nuda to sledovat
vicinda07
17.09.2022 19:22
#
Tvl Bentancourovi by som taku facku prisolil ked v 5 minute ked sme vybojovali loptu mal priestor a stal a este gestikuloval ze hrajme to dozadu... Ale tak asi hrac pre conteho... Standartky mame luxusne, inak sme o triedu horsi ako posledny team v tabulke... O Sacnhezovi som sa vyjadril uz tolkokrat ze asi uz to nema zmysel a o Sessegnonovi uz zacinam pochybovat coraz viac ze v nom nieco je
matZz
17.09.2022 19:22
#
Ahoj z Tottenham Hotspur Stadium! Po prvnim poločase to hodnotit fakt jako zážitek 10/10. Fakt doporucuju.

Jinak z tribuny penalta jasná, bohužel jsem nestihl proč neuznali 3. gól. Faul na brankáře?
Frony
17.09.2022 19:24
#
Pískl faul na brankáře.
werwolf
17.09.2022 19:28
#
užívaj
hefy
17.09.2022 19:30
#
Kde sedíš? Byl jsem za bránou a bylo to neskutečný.
masly008
17.09.2022 19:32
#
ano jasný faul na golmana.
Nikikrew
17.09.2022 19:39
#
Mates_Matesović
17.09.2022 19:56
#
Užívej, novej stadion je fakt super
Referee©
17.09.2022 20:32
#
Jsem tu taky
jk
17.09.2022 20:37
#
6x oslava gólu a ještě k tomu chycená penalta, super zápas na návštěvu
matZz
18.09.2022 00:12
#
Proti Leicestru jsou to vždycky nejlepší zápasy, nevybral jsem to náhodou akorát teda co mě hodně zklamalo: dvě minuty po konci zápasu a Harry Kane už tleská jen poloprázdným tribunám, zbytek týmu jde jen tak aby se neřeklo,
jk
18.09.2022 09:37
#
Harry tohle fakt nefláká V tomhle ohledu jsem měl vždycky rád Deleho, jak i ostatní hráče strhnul k tomu děkování fans, rozdávali dresy a tak…
Kixi Syhimour
17.09.2022 23:32
#
HalaMadrid_Flx
18.09.2022 12:01
#
O.Giroud
17.09.2022 19:40
#
ten Leicester je bida aj proti takymto slepicam
jk
17.09.2022 19:46
#
Letos jasný sestup. Dostat od nich dva góly je fakt trapný.
O.Giroud
17.09.2022 19:47
#
este ich moze nakopnut zmena trenera, ale uz to posobi ze aj majitelia maju v pecku
Frony
17.09.2022 19:55
#
Hlavně by měli vyřešit brankáře, Ward je otřesnej.
jk
17.09.2022 20:04
#
jk
17.09.2022 20:04
#
Navíc po sezóně se jim úplně rozpadne kádr. Ti budou rádi za champ. A Rodgers je tam už fakt vyčpělej.
O.Giroud
17.09.2022 19:46
#
Emerson wtf
O.Giroud
17.09.2022 19:51
#
ci to bol zas Sess
Seagulls
17.09.2022 19:55
#
FABRIZIO ROMANO:
Prebiehajú rokovania medzi Brightonom a Robertom de Zerbim. S talianskym manažérom je potrebné ešte prerokovať kľúčové body projektu.
Kvalitný futbal, dôvera mladých hráčov, dobré výsledky - preto Brighton vidí De Zerbiho ako ideálnu náhradu za Pottera
Frony
17.09.2022 20:01
#
Tpč Son
O.Giroud
17.09.2022 20:01
#
ach, zavidim kazdemu kto ma nalosovany Leicester v tomto obdobi
masly008
17.09.2022 20:03
#
, do výměny trenéra je bude dávat každý.Hrozně špatní
Jesfey
17.09.2022 20:18
#
Obávám se, že i s jiným trenérem tam nebude velký rozdíl. V zimě budou potřebovat posílit a po tomhle létě o tom nějak pochybuji, i když by ještě mohli využít peníze z přestupu Fofany, ale i tak tomu nějak nevěřím.
O.Giroud
17.09.2022 20:21
#
ta brana asi bude velky problem ak Iversen nebude nejake prekvapenie. Ale nejaka kvalita tam stale je na to aby aspon to udrzanie ubojovali. Aj ked tento rocnik to vyzera asi na najzaujimavejsi boj o zostup
Jesfey
17.09.2022 20:34
#
Kvalitu tam mají, ale o kom v lize se dá říct, že ji nemá? Dle jmen možná Everton, tam ale Lampardovi věřím.
Příští zápas hrají s Nottinghamem, s nimi jsou dle mého největší adepti na sestup. Kdo vyhraje, má podle mě šanci se udržet, a pokud zápas skončí remízou, budou do zimy na dně oba.
jk
17.09.2022 20:01
#
Sonny krásný ❤️
Jordi Alba
17.09.2022 20:01
#
Sony konečně
Rothbard
17.09.2022 20:04
#
Leicester letos sestup? Ach jo, ten klub je tak sympatický.
Sales
18.09.2022 09:59
#
Nevim no sympatický mi ten klub už nějak poslední dobou nepřijde v čele s mrdkou Vardym. Klidně ať spadnou
Nikikrew
17.09.2022 20:11
#
Rodgers druhý vyhodený?
O.Giroud
17.09.2022 20:18
#
uz pred sezonou bolo neskoro, ale neviem asi ma ako odstupne slubenu dceru majitela alebo neviem
Paddington
18.09.2022 10:34
#
Mimalu
17.09.2022 21:21
#
*třetí
Nikikrew
17.09.2022 23:15
#
Orlandiiik
17.09.2022 20:12
#
už ho poznávám kluka ušatýho
Nikikrew
17.09.2022 20:14
#
Ten ľavý obranca Leicestru je v pohode?
Trapper
17.09.2022 20:14
#
Ten Bosák je nejhorší komentátor na světě tvl..
Orlandiiik
17.09.2022 20:16
#
♥ Sonnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy
jk
17.09.2022 20:16
#
Sonyho odpověď všem
Mastný Chobot
18.09.2022 10:56
#
15-year-old Ethan Nwaneri is with the Arsenal squad to face Brentford today. [@precbrown95] #afc

To je nejaka charita?
SunFells
18.09.2022 12:20
#
Masakr. Ale myslel jsem že v Anglii se může hrát seniorský fotbal až od 16.
Nikikrew
18.09.2022 12:32
#
Tvl v tom veku som tak hrával pogy
Golasso
18.09.2022 12:34
#
pogy
Mastný Chobot
18.09.2022 12:35
#
ale s 8-ročnými, nie?
Nikikrew
18.09.2022 12:44
#
Pls ale vtedy už moja kariéra končila, každopádne viac-menej rovesníci
protiproudu
18.09.2022 13:25
#
skončit na 8-ročných bych v 15ti nechtěl
Mastný Chobot
18.09.2022 11:45
#
Tak dnes vraj bez Odeho
Euphael
18.09.2022 11:48
#
masly008
18.09.2022 11:50
#
Pokud bude Thomas tak je to menší ztráta.
ʎuʍo
18.09.2022 12:02
#
Toho ještě nezavřeli?
masly008
18.09.2022 12:16
#
není za co, se s tím smiř.
jk
18.09.2022 12:17
#
REPLIKATOR
18.09.2022 13:06
#
Golasso
18.09.2022 11:54
#
ESR prý taky zraněný, něco souvisejícího s růstem . Snad dobře zaskočí Vieira
mr.Silver
18.09.2022 11:54
#
Vieira time
Gunner14
18.09.2022 11:55
#
LaVolpe
18.09.2022 12:01
#
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Tierney - Vieira, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli.
masly008
18.09.2022 12:03
#
Nechápu proč už nehraje Tomi.Klidně místo Gabriela a White na střed nebo jakkoliv.
Taiger
18.09.2022 12:10
#
White na střed, když je na věku výbornej a zároveň máme zdravýho Xhaku i Thomase?

Absolutně hloupý nesmysl
masly008
18.09.2022 12:16
#
Myslel jsem na střed obrany místo třeba gabriela a Tomi na svůj post
Gunner14
18.09.2022 12:02
#
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Tierney - Xhaka, Partey, Saka, Vieira, Martinelli, Jesus
Gunner14
18.09.2022 12:04
#
Ta lavička Sousa, Smith, Nwaneri
Mastný Chobot
18.09.2022 12:17
#
ten káder je šialene úzky. Ani nie 5 zranených a už sme v piči
Miguel19
18.09.2022 12:27
#
Tak 5 zranění je dost na každý tým
Hachim Mastour
18.09.2022 12:31
#
Mastný Chobot
18.09.2022 12:32
#
Nie je to málo, ale nie je to ani toľko, aby sme mali na lavičke 3 hráčov s 0 štartami a 15-ročného kidda
mistr129
18.09.2022 13:12
#
kvasha16
18.09.2022 13:25
#
Golasso
18.09.2022 12:33
#
To je pravda, ale náš kádr je opravdu úzký na některých postech vzhledem k potřebě kvalitních a dostatečně zkušených náhradníků.
masly008
18.09.2022 13:24
#
vždyť máme každý post zdojený
masly008
18.09.2022 13:25
#
*zdvojený
SunFells
18.09.2022 12:36
#
REPLIKATOR
18.09.2022 13:06
#
Neon
18.09.2022 13:08
#
Na arsenalský dlouholetý standard to dost málo.
Taiger
18.09.2022 13:58
#
Nikikrew
18.09.2022 12:32
#
Tá lavička je absolútne šialená
aramaki
18.09.2022 13:00
#
Pls niekto stream? Dík.
aramaki
18.09.2022 13:02
#
Mervin
18.09.2022 13:03
#
Proč nestřílel Xhaka?
Nikikrew
18.09.2022 13:18
#
Salibaaaaaaaaaaaa
Mervin
18.09.2022 13:18
#
Saliba
Mastný Chobot
18.09.2022 13:18
#
SALIBA THE MONSTER
Euphael
18.09.2022 13:19
#
na na na na na na na Saliiiba
mistr129
18.09.2022 13:19
#
yes
VasAFC
18.09.2022 13:19
#
T t tddd tt
Trand
18.09.2022 13:20
#
Salibaaaaaaa
Tommy the Gunner
18.09.2022 13:20
#
SALIBAAAA
LaVolpe
18.09.2022 13:23
#
No myslím, že zlatá repre pauza.
Mastný Chobot
18.09.2022 13:29
#
Xhaka, Jesus, dokonalé
Tommy the Gunner
18.09.2022 13:29
#
JESUUUUUUS
Trand
18.09.2022 13:30
#
Jesuuuuuuuuuuuuuus
Trand
18.09.2022 13:30
#
Granit krásně
Neon
18.09.2022 13:30
#
Zrovna když jsem si říkal, že chybí Odegaard na nějakou překvapivou přihrávku do golovky.
VasAFC
18.09.2022 13:30
#
Xhakinho
Tommy the Gunner
18.09.2022 13:31
#
SunFells
18.09.2022 13:33
#
Tak to uvidíš víc dělat Vieiru než Odegaarda.
Mastný Chobot
18.09.2022 13:35
#
Rozhodca je špičkový zatiaľ
Nikikrew
18.09.2022 13:49
#
Domaci totalne bezzuby (co som prekvapeny dost) ale je to najma zalohou kde Xhaka uplne bossuje midfield a je dnes pravym kapitanom muzstva. Sice futbalova nuda ale zapas s prehladom kontrolujeme a zasluzene vedieme.
masly008
18.09.2022 13:49
#
Hodně pohodový poločas
LaVolpe
18.09.2022 13:49
#
S Parteym ten střed vypadá úplně jinak. Za mě nejlepší hráč prvního poločasu.
masly008
18.09.2022 13:55
#
Ale je neskutečné jak rozdílné výkony podává Xhaka s ním a bez něho.
Taiger
18.09.2022 13:57
#
SunFells
18.09.2022 13:59
#
masly008
18.09.2022 14:02
#
chceš mi říct že když hraje se sambim nebo momem tak hraje takhle?
Taiger
18.09.2022 14:03
#
Ano

Máslo dneska troll jak hrom
masly008
18.09.2022 14:05
#
To nemělo být trolení, mně to tak prostě přijde že s thomasem hraje o dost lépe.
Nizzie
18.09.2022 14:10
#
Samozřejmě s Thomasem hraje o něco lépe, ale že by to bez něj byl v konkrétním případě Xhaky tak velký rozdíl si nemyslím.
acko_bez_naflusu
18.09.2022 14:00
#
Trand
18.09.2022 13:50
#
Pohodový zápas zatím. Brentford hraje velmi disciplinovaně směrem dozadu, ale dopředu neměli vůbec nic.
Mastný Chobot
18.09.2022 13:52
#
Veľmi dominantný výkon. Obrana a záloha šlapú, Saliba a Xhaka najlepší na ihrisku. Martinelli dozadu parádny, ale dopredu ma frustruje dnes.
Taiger
18.09.2022 13:53
#
Xhaka zatím MOTM
SunFells
18.09.2022 13:57
#
Nestává se že by Brentford někdo přejel v duelech, pěkně.
jk
18.09.2022 14:11
#
FCSL
18.09.2022 13:58
#
Tak snad nebude legendární Pepi Csaplár
acko_bez_naflusu
18.09.2022 13:59
#
Arsenal skvěle
Mastný Chobot
18.09.2022 14:00
#
Dúfam, že tam hodí Marquinhosa čo najskôr
Taiger
18.09.2022 14:02
#
Není kam spěchat s ním, pokud dáme 3., tak jo, za tohodle stavu ať tam je ten stávající tým co nejdýl
Nizzie
18.09.2022 14:08
#
Vieira pojď mi.
Nikikrew
18.09.2022 14:08
#
Vieiraaaa
GG WP
Mastný Chobot
18.09.2022 14:08
#
oh yes to je gólik
Tommy the Gunner
18.09.2022 14:08
#
VIEIRAAAAA
Trand
18.09.2022 14:09
#
Vieiraaaaaaa
Mastný Chobot
18.09.2022 14:09
#
Bernardo Vieira
Gunner14
18.09.2022 14:09
#
Vieiraaaaa blazen
Taiger
18.09.2022 14:10
#
Fabio je sheesh
Neon
18.09.2022 14:11
#
To ticho, jak letěl míč
Tommy the Gunner
18.09.2022 14:17
#
Xhaka
Trand
18.09.2022 14:17
#
Xhaka
NANANANANANA GIROUD
18.09.2022 14:20
#
Xhaka
acko_bez_naflusu
18.09.2022 14:24
#
Saliba neskutečný přehled
Trand
18.09.2022 14:25
#
Jesus je skvělý, Zinch je skvělý, ale stejně mám největší radost ze Saliby
acko_bez_naflusu
18.09.2022 14:27
#
Mastný Chobot
18.09.2022 14:29
#
toho komentátora z Canal+ mám rád, má dobrý prehľad a všetko, ale "Gabriel Magales" nech si strčí do riti
Nizzie
18.09.2022 14:44
#
A jeho neustále "mimoriadně" a "mekučký", asi si z toho udělám příště chlastací hru, protože něco minoriadneho udělá někdo za zápas tak 10x.
Golasso
18.09.2022 14:49
#
Mně přijde jako latentní slepice, jestli si ho teda nepletu s nějakým podobně znějícím Slovákem. Když prohráváme, tak celkem často vypínám zvuk.
Nizzie
18.09.2022 14:52
#
To si ho asi pleteš, tenhle týpek je kromě mimořádně častého užívání slova "mimořádný" úplně v pohodě. Naopak umí i věcně zhodnotit co se povedlo a co ne.
Frony
18.09.2022 14:55
#
Matúš je jednoznačně nejlepší cz/sk komentátor
Nikikrew
18.09.2022 14:55
#
Nizzie
18.09.2022 14:56
#
Golasso
18.09.2022 15:00
#
"Řemeslně" určitě, já mám jenom prostě pocit, že k nám nechová kdovíjaké sympatie
Frony
18.09.2022 15:05
#
Je k nám docela dost přísný
J0EL
18.09.2022 16:22
#
Golasso
18.09.2022 14:59
#
Je to možný, že si ho pletu nebo mi to jen přijde, ale když prohráváme, tak si tam nad kterýmkoliv soupeřem div nepohoňkává a když vyhráváme, tak je to jen takové vlažné zhodnocení, "jak jsme teda jakože celkem dobří no ..." .
Bayern +
18.09.2022 14:31
#
WHU je o 15:15, nie?
Coutinho10
18.09.2022 14:58
#
Trand
18.09.2022 14:34
#
Proč nestřídá?
acko_bez_naflusu
18.09.2022 14:35
#
Partey pro mě muž zápasu Hned za ním Xhaka a Saliba
Mastný Chobot
18.09.2022 14:41
#
hehe, to bol záber na Teda Lassa?
Trand
18.09.2022 14:43
#
Jj a jeho asistent vedle
Neon
18.09.2022 14:43
#
Jo, i Coachem Čekal bych ho ale spíš v Leicestru, tam se brzy uvolní místo.
ashburtongrove
18.09.2022 14:44
#
Hlavne na Coache
Gunner14
18.09.2022 14:56
#
Coach je totiž fanda Arsenalu
acko_bez_naflusu
18.09.2022 14:46
#
Ten Jesus to je hrozně nepříjemná vosa v každým souboji pro zadáky
Trand
18.09.2022 14:49
#
Hráč mladší než Emirates Stadium
acko_bez_naflusu
18.09.2022 14:50
#
15 let
acko_bez_naflusu
18.09.2022 14:53
#
Kdo byl do teď nejmladším?
Liveral
18.09.2022 14:54
#
U nás myslím Cesc, celkově v PL netuším
mistr129
18.09.2022 14:54
#
Elliott
Frony
18.09.2022 14:56
#
Harvey Elliott
Nizzie
18.09.2022 14:55
#
A zítra písemka z matiky
Seydou Doumbia
18.09.2022 15:35
#
je nějaký limit, kdy můžeš nastoupit do profi zápasu za áčko nebo tam můžou poslat i pětileté mimino?
ashburtongrove
18.09.2022 20:18
#
V jakym svete je petiletak mimino?
Seydou Doumbia
18.09.2022 20:21
#
to neber doslova, kdyby ho nasadili mezi dospělými tak je to miminko
Coutinho10
18.09.2022 14:58
#
West Ham team to face Everton: Fabianski, Coufal, Zouma, Kehrer, Cresswell, Rice, Soucek, Fornals, Paqueta, Bowen, Antonio

Subs: Areola, Scamacca, Lanzini, Downes, Cornet, Dawson, Ogbonna, Benrahma, Emerson
Talker
18.09.2022 15:28
#
Everton zatím hodně slušnej
DieFohlenBMG
18.09.2022 15:29
#
zase hrajou jak vopařený čuráci
Manik...
18.09.2022 15:46
#
Coufal tragický
VTID94
18.09.2022 15:49
#
Práveže Bowen pred ním je tragický a Coufal hasi co môže...
kolouch
18.09.2022 15:51
#
Neřekl bych, že víc než zbytek týmu
DieFohlenBMG
18.09.2022 15:52
#
neřekl bych, spíš u Součka poslední dobou trnu pokaždý, když je u balonu
Manik...
18.09.2022 15:57
#
Je fakt, že po tom co jsem to napsal, se zvedl
DieFohlenBMG
18.09.2022 15:51
#
Ten Paqueta je tam zatím úplně k hovnu
O.Giroud
18.09.2022 15:54
#
to je hrozny futbal, ved si borci ani z jedneho timu nevedia prihrat
kolouch
18.09.2022 16:06
#
Zatím děs běs. Plno nepřesností, ani náznak nějaké akce ani jednoho z týmů. Paqueta zatím nejhorší hráč na hřišti, špatný byl už v obou předchozích zápasech KL
Csaplárova past
18.09.2022 16:27
#
Snad to Everton dokáže udržet. Kdyby nekolabovali v těch závěrech, tak jsou v tabulce úplně jinde
opretis
18.09.2022 17:09
#
není ten Scamacca tak trošku kunda?
REPLIKATOR
18.09.2022 17:16
#
Mastný Chobot
18.09.2022 20:23
#
meno tvarovalo jeho charakter
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.