Premier League - souhrn 21. kola: Liverpool vede o pět bodů

12.01., 22:45, aktualizováno 22.01., 22:40
Komentáře a souhrny
Darwin Núñez (© AFP)

Arsenal bez potíží zvládl bitvu o Londýn. Manchester City otočil zápas v Newcastlu a držel se dva body za vedoucím Liverpoolem, který následně neměl velké problémy v Bournemouthu.

Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers 0:0

22.01.2024 20:45

Góly: -

Brighton remizoval v dohrávce 21. kola Premier League na svém hřišti s Wolves 0:0. Vlci proti odpočatým Rackům po většinu zápasu strádali a nevýrazným výkonem odmítli šanci poprvé od sezony 1971/72 vyhrát v anglické nejvyšší soutěži čtyři střetnutí po sobě. Pobřežní tým z jihu Anglie naopak prodloužil sérii domácí neporazitelnosti v lize na devět utkání, avšak z duelu neodcházel s úsměvem. Remizoval totiž už po osmé, a ztratil tedy další důležité body v boji o vyšší pozice.

Hráči Brightonu prožili v této fázi sezony nečekaný luxus, když před utkáním s Wolves měli až 16 dní volno. Racci navíc chtěli využít výhodu vlastního prostředí, kde neprohráli devět soutěžních klání za sebou, přičemž zde naposledy porazili Tottenham 4:2. Vlci ale přijížděli na Amex Stadium v dobré náladě, jelikož pětkrát v řadě nepoznali přemožitele.

Souboj týmů ze středu tabulky odstartoval lépe ten domácí. Po rohovém kopu se k prodlouženému míči na vzdálenější tyči prodral Facundo Buonanotte a v pádu se dostal k nebezpečné hlavičce. Na brankové čáře však zaskočil Tommy Doyle a změnu skóre odmítl. Na druhé straně vyzkoušel Pedro Neto z hranice šestnáctky obstřelit Jasona Steela. Jeho pokus se ale těsně nevešel mezi tři tyče.

Krátce po změně stran pláchl domácí defenzivě aktivní Neto. Dobře načasovanou přihrávkou našel lépe postaveného Matheuse Cunhu, nicméně ten pálil z penaltového puntíku jen do prostoru, kde se nacházel Steele a z následné dorážky pozdravil pouze diváky v ochozech. Vzápětí zahrozili po rychlém protiútoku také Racci. Do pokutového území se probil Joao Pedro, nicméně skvělým obranným skluzem jej odzbrojil Nélson Semedo. V samotném závěru mohli překlopit skóre na stranu hostí postupně Cunha a Mario Lemina, ani jeden se však s úspěchem nesetkal.

Brighton tak prodloužil neporazitelnost na vlastním stadionu, když s Vlky uhrál bod. V příštím kole se 30. ledna střetne s Lutonem, Wolverhampton změří o dva dny později síly s Manchesterem United.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Liverpool FC 0:4

21.01.2024 17:30

Góly: 49. Darwin Núñez, 71. Diogo Jota, 80. Diogo Jota, 90+3. Darwin Núñez

Liverpool zvýšil svůj náskok na čele tabulky již na pět bodů poté, co zvítězil v Bournemouthu 4:0. Po ospalém prvním poločase, v němž se diváci nedočkali jediné vyložené šance, se prosadil proti konsolidované defenzivě domácích Darwin Núňez. Uruguayského reprezentanta, který střelecký účet v nastavení i uzavřel, podpořil taktéž dvougólový Diogo Jota, jenž navíc asistencí přispěl k první trefě. The Cherries tak po výtečné formě ze závěru loňského kalendářního roku padli ve druhém ligovém klání v řadě.

Lídra tabulky po úspěšných pohárových duelech s Arsenalem a Fulhamem čekala cesta až k jižnímu pobřeží Anglie do Bournemouthu, který postupně stoupal tabulkou. Kromě silvestrovské prohry s Tottenhamem totiž Třešně vyhrávaly zápas za zápasem a obraly nejednoho favorita. Opíraly se převážně o výkony Dominica Solankeho, jenž v prosinci nasázel šest branek. Tentokrát měl navíc zvýšenou motivaci, jelikož mezi lety 2017 a 2019 působil v barvách Reds.

Od úvodního hvizdu se utkání odehrávalo v poměrně vysokém tempu a oba týmy spoléhaly především na rychlé protiútoky. Byli to hosté, jejichž útočné akce působily mnohem nebezpečněji. Trápili se však v předfinální fázi, případně jejich slabé střelecké pokusy brankáře Neta příliš neprověřily. Díky zodpovědným obranám a mizérii v zakončení se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Vstup do druhého dějství byl ale pro fotbalisty Reds snový. Hned první větší akci dokázal ve 49. minutě Núňez nekompromisně proměnit, když se nikým nehlídaný ocitl u balonu na úrovni penaltového puntíku a přízemní střelou k pravé tyči otevřel skóre. I poté byl Liverpool týmem, který určoval tempo zápasu a díky tomu se mu v 71. minutě podařilo zdvojnásobit vedení. Diogo Jota obdržel výbornou přihrávku do pozice uvnitř pokutového území a na jeho přízemní pokus mířený k bližší tyči se Neto natahoval marně. Rozjetý Diogo Jota v závěru svůj famózní výkon korunoval druhou brankou. Conor Bradley mu naservíroval přihrávku do skvělé pozice a chladnokrevná rána Portugalce znovu rozvlnila síť. V nastavení ještě završil konečný dominantní výsledek Núňez.

Bournemouth tak prohrál s Reds po EFL Cupu i na ligové scéně. Spravit chuť si bude chtít 25. ledna v FA Cupu proti Swansea, Liverpool o den dříve v ligovém poháru navštíví Fulham.

Více informací k zápasu

Sheffield United - West Ham United 2:2

21.01.2024 15:00

Góly: 44. Ben Brereton, 90+13. Oliver McBurnie (pen.) - 28. Maxwel Cornet, 78. James Ward-Prowse (pen.)

Fotbalisté Sheffieldu remizovali ve 21. kole Premier League s West Hamem 2:2. Už na konci úvodní půlhodiny inkasovali jubilejní 50. branku v ročníku, což se v historii soutěže "povedlo" rychleji jen Barnsley v sezoně 1997/1998. Pak srovnal Ben Brereton Díaz, rodák z anglického Stoke, o jehož možnosti reprezentovat Chile se tamní funkcionáři dozvěděli v roce 2021 z počítačové hry, kde se shodou okolností objevila informace o původu jeho matky. Domácí ale museli dotahovat ještě jednou, a to se jim nakonec povedlo díky penaltě z dlouhého nastavení druhé půle. Tomu už ze hřiště přihlížel z českých reprezentantů pouze Tomáš Souček, Vladimír Coufal byl totiž chvíli předtím vyloučen.

Ani změna na postu trenéra ze začátku prosince nepřinesla zlepšení výsledků Sheffieldu. Jeden z problémů The Blades, nejhorší ofenzivu v soutěži, měl pomoci vyřešit Brereton Díaz, jenž do své rodné země přišel ze španělské LaLigy. West Ham se sice s rokem 2023 rozloučil výhrou nad Arsenalem, od té doby ale ani jednou nevyhrál a jeho pouť FA Cupem ukončil druholigový Bristol City.

Možná i kvůli těmto nezdarům vstoupili hosté do duelu poněkud nervózně, a v úvodu tak působil o něco fotbalověji poslední tým tabulky. Tato výstraha na Londýňany zjevně zafungovala, neboť jen o chvíli později napadající Danny Ings vypíchl míč obránci a posunul jej na Jarroda Bowena, ten ale svou přízemní ránu poslal mimo. Rozuzlení následné neurovnané pasáže přišlo po necelé půlhodiny hry, kdy Ingsova sražená střela propadla na zadní tyč k hlídkujícímu Maxwelovi Cornetovi, a ten pohotově poslal balon do sítě. Sheffield se však nevzdával a za svou aktivitu byl krátce před odchodem do kabin odměněn. Hlavičkový pokus Williama Osuly sice ještě fantasticky zlikvidoval Areola, dobíhající Brereton Díaz už se ale dorážkou nemýlil.

Kmenový hráč Villarrealu mohl po změně stran svůj debut v Premier League obohatit i o druhý gól, když ze strany postupoval na Areolu, křížným pokusem však bránu netrefil. Za bídu v zakončení pak byli domácí potrestáni. Ingse v rohu pokutového území podrazil Gustavo Hamer a nařízenou penaltu proměnil ve svůj čtvrtý ligový gól v této sezoně James Ward-Prowse. Divoký závěr pak okořenily červené karty na obou stranách, přičemž jako první se za brutální zákrok ze hřiště poroučel Rhian Brewster a chvíli po něm za druhé žluté napomenutí také Coufal. Aby toho nebylo málo, tak se nakonec kopala penalta i na druhé straně, kterou proti střídajícímu Lukaszi Fabiaňskému proměnil Oliver McBurnie.

Sheffield tak čtvrtou porážku od West Hamu v řadě nedopustil a získal bod. V příštím kole se představí 30. ledna na půdě Crystal Palace, Londýňané v první únorový den přivítají Bournemouth.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Nottingham Forest 3:2

20.01.2024 18:30

Góly: 19. Ivan Toney, 59. Ben Mee, 68. Neal Maupay - 3. Danilo, 65. Chris Wood

Fotbalisté Brentfordu ukončili ve 21. kole Premier League pětizápasové čekání na bodový zisk, když na svém stadionu zdolali Nottingham 3:2. Utrápené Včely vstoupily do utkání opět neslavně, když ve třetí minutě prohrávaly po gólu Danila. Domácí ovšem po distancu kvůli sportovnímu sázení posílil navrátilec Ivan Toney, jenž v 19. minutě chytře srovnal z přímého kopu. Z devítiminutové přestřelky, jež přišla před hodinou hry, vyšel s vítěznou trefou Neal Maupay.

Domácí celek nezažíval povedené období, když měl na svém kontě pět ligových porážek v řadě. Pomoct přerušit tuto nepříznivou sérii se měl pokusit i navrátivší Toney, jemuž vypršel trest za sázení trvající osm měsíců. Proti byl ovšem Nottingham, který se po skalpech Manchesteru United a Newcastlu vyhoupl o bod právě před Včely.

Forest udeřil již po třech minutách, kdy se k voleji zpoza šestnáctky probojoval Danilo a napálil balon nechytatelně k levé tyči. Srovnáno bylo v 19. minutě poté, co přímý volný kop z hranice pokutového území přetavil v gól přízemní střelou navrátilec Toney. Otočku ve skóre mohl zařídit po půlhodině hry Keane Lewis-Potter. Ten po Toneyho nabídce ke smůle domácího celku orazítkoval jen břevno. Byla to však poslední velká příležitost velmi vyrovnaného prvního poločasu.

Na další velkou šanci si diváci na Brentford Community Stadium museli počkat až do 53. minuty, kdy Toney poslal do vápna parádní centr, ten ovšem zakončil Lewis-Potter pouze do připraveného Matta Turnera. O šest minut později už však americký gólman nestačil zastavit hlavičku letící pod břevno, kterou po rohovém kopu vyslal Ben Mee. Vedení Brentfordu trvalo jen krátce. V 65. minutě totiž přispěchal s odpovědí v podobě přesného hlavičkového zakončení Chris Wood. Vyrovnaný stav rovněž netrval dlouho. Za další tři minuty se přesnou střelou z otočky prosadil Maupay a vrátil vedení na stranu Brentfordu. Na tuto trefu mohl odpovědět Orel Mangala, jehož rána jen těsně minula levou tyč.

Brentford tak přerušil sérii ligových proher a konečně zvítězil. Včely v příštím kole 31. ledna zamíří na stadion Tottenhamu, Nottingham o den dříve přivítá Arsenal.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace 5:0

20.01.2024 13:30

Góly: 11. Gabriel Magalhães, 37. Dean Henderson (vl.), 59. Leandro Trossard, 90+4. Gabriel Martinelli, 90+5. Gabriel Martinelli

Arsenal porazil ve 21. kole Premier League Crystal Palace jednoznačně 5:0, a po více než měsíci tak oslavil zisk tří bodů. Klíčem k úspěchu domácích byly rohové kopy a dvě gólové hlavičky Gabriela. Na první z nich neměl brankář Dean Henderson nárok, druhou si pak za záda smolně srazil sám. Brazilský bek, jenž tak měl lví podíl na obou prvopoločasových brankách, pomohl Kanonýrům k přerušení nepříznivé série, během níž severolondýnský celek čtyřikrát v řadě nezvítězil.

Po značném propadu formy se Arsenal už nutně potřeboval chytit. Z uplynulých sedmi soutěžních duelů totiž vyhrál jediný, přičemž poslední porážka s Liverpoolem znamenala vyřazení z FA Cupu. Jako ideální kandidát na zlepšení výkonů se jevilo právě Crystal Palace, které v minulém kole přerušilo osmizápasové čekání na výhru. Kanonýři si navíc s Eagles poradili v posledních třech vzájemných kláních.

Svěřenci Mikela Artety se prosadili již v 11. minutě, kdy centr z rohového kopu v podání Declana Rice přetavil ve vedoucí trefu stoper Gabriel. Další zajímavá příležitost se pro domácí naskytla rovněž po rozehrávce od praporku. Tentokrát se míč odrazil od zad hostujícího Jeffersona Lermy, gólman Henderson však výborně zasáhnul a další změnu skóre nepřipustil. Crystal Palace se k první nebezpečnější střele dostalo až po půlhodině hry, kdy špatnou rozehrávku Davida Rayi zachytil na hranici velkého vápna Lerma. S přízemním projektilem letícím na bližší tyč si španělský brankář zkušeně poradil. Arsenal udeřil prakticky hned nato, když si po další hlavičce Gabriela srazil míč do vlastní sítě gólman Henderson.

Třetí branku přidali Kanonýři v 59. minutě, kdy rychlý brejk bravurně sehráli Gabriel Jesus s Leandrem Trossardem. Druhý jmenovaný na hranici ofsajdu převzal balon, elegantní fintou se zbavil obránce a razantním projektilem překonal bezmocného Hendersona. Čestný úspěch mohl z přímého volného kopu zařídit Eberechi Eze, který přes zeď poslal pokus směřující pod břevno. Brankář Raya nicméně vytáhl důležitý zákrok a svůj tým podržel. V úplném závěru zápasu se ještě dvakrát prosadil Gabriel Martinelli, a zpečetil tak dominantní výkon Arsenalu.

Kanonýři se tedy znovu dočkali vítězství a mohou doufat ve vzestup formy, který otestují 30. 1. proti Nottinghamu, Crystal Palace ve stejný den vyzve Sheffield.

Více informací k zápasu

Manchester United - Tottenham Hotspur 2:2

14.01.2024 17:30

Góly: 3. Rasmus Højlund, 40. Marcus Rashford - 19. Richarlison, 46. Rodrigo Bentancur

Šlágr 21. kola Premier League mezi domácím Manchesterem United a Tottenhamem skončil remízou 2:2. Zápas, který ovlivnily především prostupné defenzivy na obou stranách, bleskurychle střelecky otevřel Rasmus Höjlund. Dánský útočník navíc ke konci první půle nahrál Marcusovi Rashfordovi, jenž Rudým ďáblům vrátil vedení. Kohouti se nicméně nevzdali a díky gólu Rodriga Bentancura minutu po návratu na trávník si z ostře sledovaného duelu odnesli bod.

Tottenham byl sice známý svou nevyzpytatelností na hřištích, alespoň dle jména, slavnějších celků, na Old Trafford však prohrál při osmi z posledních 10 návštěv. Tentokrát navíc přijížděl bez Heung-Min Sona. Připravena už naopak byla nová posila z Janova Radu Dragusin, kterého Spurs vyfoukli Bayernu. Přesto se rumunský bek do základní sestavy nedostal, na rozdíl od navrátilce na Ostrovy Tima Wernera. United na přestupovém poli mlčeli, a to navzdory 14bodovému manku na čelo soutěže.

Rudí ďáblové ovšem se stávajícími oporami začali snově. Už ve třetí minutě zakončil akci odstartovanou od vlastní brány pumelicí pod břevno Höjlund. Blízko vyrovnání byl chvíli nato Werner, jeho hlavičkový pokus ale mířil těsně vedle. V 19. minutě se už Spurs úspěšného zásahu dočkali, když skákající Richarlison umístil vysoký míč od rohového praporku přesně k pravé tyči. Zaplněnými tribunami to znovu zahučelo po půlhodině hry, kdy při snaze odvrátit centr hlavičkoval Destiny Udogie do tyče vlastní brány. Síť v ní se však záhy přece jen rozvlnila. Rashford si totiž ve 40. minutě narazil míč s Höjlundem a střelou na zadní tyč zařídil United jednogólový náskok. O ten mohl domácí připravit před odchodem do šaten Cristian Romero, hlavou ovšem poslal balon jen do břevna.

Zvonění brankové konstrukce hráče Manchesteru neprobralo, jelikož hned po změně stran udeřil Bentancur, jemuž na hranici vápna ideálně přihrál aktivní Werner. Tottenham si po vyrovnání vytvořil značnou územní převahu a domácí hrozili prakticky jen z rychlých kontrů. Jeden z nich po hodině hry zakončoval Scott McTominay, rána na zadní tyč ale minula cíl. Přestože hosté pokračovali v okupování útočné poloviny, brankář André Onana příliš práce neměl. Vážnou situaci nemusel řešit ani Guglielmo Vicario, a skóre se tak už do závěrečného hvizdu nezměnilo.

Vzájemný ligový zápas těchto soupeřů hraný na Old Trafford tedy poprvé od roku 2005 skončil remízou. Manchester United se v příštím kole představí 1. února na půdě Wolves, Tottenham o den dříve přivítá Brentford.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 0:0

14.01.2024 15:00

Góly: -

Hráči Evertonu remizovali ve 21. kole Premier League na svém hřišti s Aston Villou 0:0 a nedokázali vyhrát ani šestý soutěžní duel za sebou. Domácí na tom mohli být ještě o poznání hůře, kdyby si ovšem rozhodčí u videa nevšimli ofsajdového postavení předcházejícího trefě Álexe Morena. Stejný osud nicméně potkal v závěru i Karamelky, když zdvižený praporek obral o radost z přesného zásahu Abdoulayeho Doucourého.

Ačkoliv v tabulce si byly oba celky na hony vzdálené, z hlediska výkonnosti je nedávno potkal podobný osud. Jenže zatímco o záchranu bojující Everton nedokázal dotáhnout k výhře žádný z posledních pěti soutěžních duelů, Aston Villa těsně uspěla s Burnley a Middlesbrough. I přes lehce pokulhávající herní projev se tak Villans kromě postupu v FA Cupu zároveň udrželi v přímém kontaktu s čelem tabulky.

Agresivní vstup Karamelek do utkání vedl k první šanci, ve které se po centru Jacka Harrisona zjevil osamocený Arnaut Danjuma, ale jeho volej neměl potřebné parametry. Na druhé straně si poradil se skákající přihrávkou Moreno a zpoza šestnáctky vypálil nechytatelně k tyči. Gólové oslavy mu však překazila intervence videa, jež odhalilo předcházející těsný ofsajd Leona Baileyho. Krátce před odchodem do šaten si naběhl mezi dva stopery Dominic Calvert-Lewin a běžel vstříc Emilianu Martínezovi. Argentinský mistr světa však reflexivním zákrokem změnu skóre odmítl a následně si poradil také s dobře mířenou přízemní střelou Jamese Garnera.

Také po změně stran pokračovala série ostrých soubojů. Jeden takový odskákal Vitalij Mykolenko, jenž byl následně nucen pokračovat s ovázanou hlavou. Z hranice velkého vápna zkoušel štěstí John McGinn, nicméně jeho obstřel skončil jen pár čísel od pravé tyče. Na druhé straně se podruhé v zápase dostal k nebezpečnému zakončení Danjuma, ale ani tentokrát svůj volej nedokázal vměstnat do brankového prostoru. V samotném závěru mohl domácí příznivce zmrazit Matty Cash, který se zjevil úplně sám na penaltovém puntíku, avšak válečník Mykolenko mu skvělým obranným skluzem ve skórování zamezil. Hned vzápětí dostal míč do sítě Doucouré, ten ovšem svůj samostatný únik započal v ofsajdovém postavení.

Týmy se tak rozešly smírně, díky čemuž Everton alespoň ukončil třízápasovou šňůru ligových proher. Toffees sehrají příští duel v Premier League 30. ledna na stadionu Fulhamu, Aston Villa tentýž den přivítá Newcastle.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City 2:3

13.01.2024 18:30

Góly: 35. Alexander Isak, 37. Anthony Gordon - 26. Bernardo Silva, 74. Kevin De Bruyne, 90+1. Oscar Bobb

Manchester City v bláznivém utkání 21. kola Premier League porazil Newcastle na jeho hřišti 3:2. Gólovou přestřelku odstartovala ve 26. minutě nádherná patička Bernarda Silvy. Straky sice ještě do konce prvního dějství otočily vývoj střetnutí, po změně stran ovšem na hřiště přišel Kevin De Bruyne, jenž nejprve sám skóroval a poté v nastaveném čase druhé půle nádhernou asistencí přispěl k vítězné trefě Oscara Bobba. Norský mladík svou první branku v nejvyšší anglické soutěži zaznamenal proti do té doby skvěle chytajícímu Martinovi Dúbravkovi.

Newcastlu se závěr minulého roku nevydařil. Konec v Lize mistrů a pět proher z předešlých šesti duelů Premier League nevykouzlilo na tvářích fanoušků příliš úsměvů. V posledním soutěžním utkání ale Magpies v Tyne-Wear derby porazili Sunderland, a udělali tak důležitý krok k návratu staré formy. Nyní se proti nim ovšem postavili silní Citizens, kteří usilovali o návrat do čela.

Úvod duelu přinesl kromě neuznaného gólu Seana Longstaffa i zranění Edersona, za něhož musel do branky naskočit Stefan Ortega. Od této chvíle sice působili živějším dojmem Citizens a v polovině první půle se mohli radovat. Silva uklidil přízemní centr Kylea Walkera efektní patičkou do sítě a poslal Manchester do vedení.

Portugalec pak mohl přidat také druhý gól, jenže jeho ránu z první skvěle vychytal Dúbravka, a na tahu tak byl Newcastle. Ve 35. minutě po ose hřiště všem utekl Alexander Isak a povedeným obstřelem na zadní tyč oslavil svůj 50. start v dresu Magpies. Na svého kolegu navíc ani ne za dvě minuty navázal Anthony Gordon, který sice šel na Ortegu z o něco většího úhlu, výsledek jeho snažení však byl totožný. Do kabin tedy s náskokem překvapivě zamířili domácí.

O narušení tohoto stavu se krátce po návratu na trávník pokusil Julián Álvarez, jeho výborně kopnutou standardku ale bravurně zneškodnil Dúbravka. Další šanci vyrovnat měl po více než hodině hry na kopačce Phil Foden, proti ovšem opět byla slovenská reprezentační jednička.

Stejně jako v pohárovém zápase se pak dostal na hřiště z lavičky i uzdravený De Bruyne a efekt přišel prakticky okamžitě. Trvalo to pouhých pět minut, než si belgický kouzelník vzal míč ve středu hřiště, prošel s ním až k vápnu a nenápadným projektilem jej uklidil k tyči. V nastaveném čase navíc ukázal De Bruyne svou genialitu podruhé. Nádherným centrem našel střídajícího Bobba, ten udělal kličku Dúbravkovi a pohodlně vystřelil svému týmu vítězství.

Manchester tak v St. James' Parku nakonec uspěl. V dalším kole jej čeká 31. ledna souboj s Burnley, Newcastle se o den dříve střetne s Aston Villou.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC 1:0

13.01.2024 13:30

Góly: 45+4. Cole Palmer (pen.)

Chelsea porazila ve 21. kole Premier League na svém hřišti Fulham 1:0 a připsala si třetí výhru v soutěži v řadě. Po většinu utkání se však domácím již tradičně nedařilo nacházet skulinky v obraně soupeře. Ke gólu jim tak musel pomoct Issa Diop, po jehož faulu proměnil v závěru první půle již pátou penaltu v sezoně Cole Palmer. The Cottagers tedy nevylepšili bídnou bilanci ze Stamford Bridge, kde naposledy v lize zvítězili roku 1979, a navíc na stadionu souseda ze západního Londýna už více než 12 let ani jednou neskórovali.

The Blues naposledy dostali facku v EFL Cupu, když zaslouženě padli s Middlesbrough, což pro ně znamenalo již 31. porážku od začátku loňské sezony. Éra pod majitelem Toddem Boehlym tak zatím příliš úspěchů nepřinesla a pod palbou kritiky se ocitl i manažer Mauricio Pochettino. Zato v kádru Fulhamu vládla po posledních utkáních relativní spokojenost, neboť Chalupáři navázali na ligový skalp Arsenalu postupem v FA Cupu a o sérii výher je připravil až v ligovém poháru Liverpool.

Na Stamford Bridge ale Fulham začal velmi pasivně, obrovské problémy mu dělalo samotné podržení míče na půli The Blues. Ti se k prvnímu ohrožení branky propracovali v 15. minutě, kdy se na hranici vápna odhodlal ke střele Conor Gallagher, pravou šibenici však o kousek minul. Podobně neúspěšně dopadl o chvíli později i Armando Broja.

Djordje Petrović musel své umění předvést až krátce před úderem první půlhodiny, když vykopnul nebezpečnou ránu Harryho Wilsona. Těsně před odchodem do šaten se k zemi poroučel Raheem Sterling, za což sudí Anthony Taylor nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost Palmer a střelou k pravé tyči poslal Chelsea do vedení.

Po změně stran měl obrovskou příležitost na zvýšení skóre Sterling, měkoučký centr Enza Fernándeze ale nasměroval hlavou jen do brankové konstrukce. Modří byli aktivnější i nadále, zásluhou sebevědomého průniku střídajícího Noniho Maduekeho se dostal do dobré palebné pozice Levi Colwill. Urostlý rodák ze Southamptonu však svůj spolehlivý výkon nekorunoval vstřeleným gólem, neboť bránu vysoko přestřelil. V závěrečné části zápasu pak mohl atmosféru na stánku Chelsea zmrazit Raúl Jiménez, proti jeho střele se ovšem vytáhl Petrović.

Fulham na Stamford Bridge nepřekvapil, a The Blues se tak radovali ze šestého soutěžního vítězství před vlastním publikem v řadě. Chelsea v nejbližší době čekají dvě pohárová dobrodružství a ligový duel sehrají až 31. ledna na stadionu Liverpoolu. The Whites o den dříve přivítají Everton.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Luton Town 1:1

12.01.2024 20:45

Góly: 36. Zeki Amdouni - 90+3. Carlton Morris

Fotbalisté Burnley otevřeli 21. kolo Premier League remízou 1:1 v záchranářské bitvě s Lutonem. The Clarets se v první půli dlouho trápili a hosté jim v určitých pasážích hry takřka nepůjčili míč. Ve 36. minutě se nicméně šťastně prosadil jinak nepříliš produktivní Zeki Amdouni. Švýcarův gól dlouho směřoval k teprve druhé výhře před vlastním publikem v sezoně, jenže v nastavení srovnal Carlton Morris. Jeho zásahu předcházel kontroverzní souboj s brankářem, který jako nedovolený neposoudil Tony Harrington, jenž odpískal teprve svůj druhý prvoligový duel v ročníku.

Oba celky naposledy nezvládly své pohárové povinnosti, když Burnley prodloužilo proti Tottenhamu sérii proher na tři klání v řadě a Luton jen remizoval se třetiligovým Boltonem. Pro domácí byla páteční předehrávka velmi důležitá, jelikož se nacházeli na sestupové 19. příčce právě za svým soupeřem. The Clarets mohlo povzbudit alespoň to, že v prvním vzájemném měření sil v aktuální sezoně zvítězili 2:1.

Ačkoliv mnozí experti očekávali od záchranářské bitvy tuhý boj s minimem příležitostí, brankáři se dostali do permanence hned v první desetiminutovce. Jako první předvedl svůj um hostující Thomas Kaminski, jenž vychytal pokus Jóhanna Berga Gudmundssona. Záhy se prezentoval efektním skokem také James Trafford proti projektilu Rosse Barkleyho. Na domácích hráčích byla znát nervozita z významného utkání. O to větší vzpruhu pro ně představovala trefa Amdouniho, který ve 36. minutě po akci z levé strany zřejmě i silou vůle dotlačil balon za záda Kaminskiho.

Kouč Burnley a zároveň bývalý excelentní stoper Vincent Kompany vsadil do druhé půle vše na obranu. Luton se tak ocitl v poněkud neobvyklé roli, jelikož musel dobývat tuhý defenzivní blok soupeře. Po hodině hry navíc mohl domácí tým odskočit na rozdíl dvou branek, když tečovaný pokus Wilsona Odoberta vyrazil na poslední chvíli Kaminski. Podobným způsobem Francouz ztroskotal na Belgičanovi i devět minut před koncem základní hrací doby. Hosté si vytvořili velkou šanci až v nastavení, kdy Trafford podstoupil souboj s Elijahem Adebayem a Morris využil situace k pohodlnému zakončení do prázdné brány.

Bitva nováčků tak nakonec vyústila v dělbu bodů. The Clarets čeká 31. ledna duel s Manchesterem City, Luton změří o den dříve síly s Brightonem.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
21
14
6
1
47 : 18
48
2
Manchester City
20
13
4
3
48 : 23
43
3
Arsenal FC
21
13
4
4
42 : 20
43
4
Aston Villa
21
13
4
4
43 : 27
43
5
Tottenham Hotspur
21
12
4
5
44 : 31
40
6
West Ham United
21
10
5
6
35 : 32
35
7
Brighton & Hove Albion
21
8
8
5
38 : 33
32
8
Manchester United
21
10
2
9
24 : 29
32
9
Chelsea FC
21
9
4
8
35 : 31
31
10
Newcastle United
21
9
2
10
41 : 32
29
11
Wolverhampton Wanderers
21
8
5
8
30 : 31
29
12
AFC Bournemouth
20
7
4
9
28 : 39
25
13
Fulham FC
21
7
3
11
28 : 36
24
14
Brentford FC
20
6
4
10
29 : 33
22
15
Crystal Palace
21
5
6
10
22 : 34
21
16
Nottingham Forest
21
5
5
11
26 : 38
20
17
Everton FC
21
8
3
10
24 : 28
17
18
Luton Town
20
4
4
12
24 : 38
16
19
Burnley FC
21
3
3
15
21 : 42
12
20
Sheffield United
21
2
4
15
17 : 51
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (412)

Přidat komentář
$dolar$

Ať jde ta celá liga do pici. Jestli tohle se dá uznat jako gól, v dnešní době VARu, tak se nemáme o čem bavit.

Reagovat
r.mrazik

Var

To je fakt sranda liga.

Reagovat
Coutinho10

dobře jim tam, jak ten Trafford si pořád lehal s míčem na zem

Reagovat
EL Gringo

Nechápem čomu sa čudujete že bol uznaný gól, podľa mňa úplne regulárny gól, brankár si išiel len po faul a teatrálne padol tak ako celý zápas padal ( Pickford 2 )… Takže zaslúžená remíza

Reagovat
VTID94

Reagovat
r.mrazik

to je fakt, brankar schvalne nabehl na vystrcenou prdel toho hrace

Reagovat
Salfovic

Nebylo to v malém vápně a brankář tam šel jak na motýle.

Reagovat
vitasrp

Malý vápno je úplně irelevantní. Tohle je faul snad kdekoliv na hřišti.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
xjert02

balon utociho hrace prestal zajimat, kdyz videl, ze uz nema sanci se k nemu dostat a v ten okamzik sel uz jen UMYSLNE do hrace, ktery by se naopak na mic dostal. To je zkratka faul. Zrovna tohle pravidlo je jasne jak facka a ti jantari u pravidel fotbalu na tom nic nemenili, pokud se nepletu.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
John Obi Mikel

DEJTE NÁM SOUPEŘE (jiného než Middlesbrough venku)!

Reagovat
off-olda

Totální válec.

Reagovat
spider_8

Zaslouzena vyhra a nakonec i pekny zapas. Ale ty vole, my fakt nedame normalni gol ze hry. Tohle melo byt dva nebo tri nula a v pohode se dohravat a ne, ze z toho udelame takovy drama.

Reagovat
Maximm9

''pekny zapas''

Uhmm, nechces mi pujcit tvoje bryle ?

Reagovat
spider_8

Druhy polocas byl nahoru dolu, celkem dost sanci. Je pravda, ze moje naroky v posledni dobe nejsou vysoke, ale mne se to celkem libilo

Reagovat
Busby babes

Chelsea nad nama... zitra musime maknout

Reagovat
Svatej

Tradičně hroznej výkon, tam je fakt tak strašně málo věcí dobře.

Chilwell na křídle s Colwillem na bekovi mě fakt zničí. Žádný 343 z toho není, reálně Chilly hraje na úrovni křídla jako Sterling nebo Mudryk.

A nejvíc mě na tom sere, že Colwill nedává tý hře nic, čím by ospravedlnil svou přítomnost a skutečnost, že pro něj zabíjíme celou lajnu už půl roku.

- Nakopávanej fotbal do vápna proti nám téměř nikdo nehraje

- I když tam semtam něco proleze (a ještě k tomu jen z jedný strany, aby se využila přítomnost stopera na kraji), je ve vzduchu schopnej to stejně posrat tím, že se souboje nestihne zúčastnit

- Po zemi ho cvičí i průměrný křídla, protože logicky nemá takovou dynamiku a je zvyklej na jinej typ soupeřů.

A co mě na tom sere nejvíc je to, že je těžký sehnat naprosto špičkovýho beka. My ho máme a stavíme ho jinam, což nás dobrovolně staví do pozice týmu, kterej vlastně špičkovýho beka nemá. Je to jako se dobrovolně zbavovat konkurenční výhody.

Reagovat
Miguel19

Poche mi taky začíná srát, ale tady ho docela chápu. Do takového závěru bych Mudryka taky nedával. Prostě jsem v takové situaci, že ty vyrovnané závěry musíme ukopat, na což prostě Mudryk zatím není.

Bohužel si však myslím, že je Poche schopný ho tam nakonec hrát i od začátku zápasu. Pokud ano, tak může jít do prdele....

Reagovat
Svatej

Vlastně přesně podobnej postoj mám po menší úvaze (a diskuzi s vítou v prewku) taky.

Ještě zvládnu nějak přechroupat takovouhle příležitostnou situaci, kdy dává smysl to po Mourinhovsku ukopat s vazounama.

Hrát to ale od startu (tak jako se to dělalo i na startu sezony) je normálně fotbalovej zločin, don't change my mind...

Reagovat
Miguel19

Souhlasím. Až to začne hrát od začátku, pak můžeme pindat si myslím.

Reagovat
vitasrp

Nebyl to vůbec hroznej výkon, ale dobře no.

Reagovat
Svatej

V tom se určitě nebudu přít, bral jsem to subjektivně a nebyl jsem zrovna spokojenej

Reagovat
M0rb1D4S

A kdy jsi naposledy spokojený byl? Protože jak to tak tady sleduju, tak to bylo maximálně po našem finále LM.

Reagovat
Svatej

to možná tak působí, protože ty vyhrocený názory jsou výraznější a zapamatovatelnejsi, ale až takhle nekonečně prudivej nejsem

Reagovat
Salfovic

To prcal Tuchela, že nedal Gilmourovi ani minutku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

Čelzí blíž k titulu jak sestupu a to tu lidi měli strach že reálně můžete hrát o udržení

Reagovat
Svatej

Ale at nejsem furt jen negativní píčus

9 bodů za Arsenal a před United, byť se zápasem k dobru, je docela zajímavý

Reagovat
Miguel19

Jinak možná budu jediný, ale Colwill druhý poločas se mi líbil.

Reagovat
vitasrp

Mně taky, první půle nic extra, chyboval u tý šance Fulhamu, ale už tam měl dobrý dva balóny za obranu na Sterlinga.

V druhý půli přidal i několik výjezdů směrem vpřed, kdy docela pěkně podpořil defenzivu. V závěru samozřejmě udělal několik faulů v okolí vápna, to je samozřejmě špatně, ale u nás to dělá každý hráč, tak co.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
_Franklin_

Mne prislo, ze byl zbytecne moc zatazeny, nabizeli se tam nejaky nabehy zleva a ona tam proste nebyl a byl zalezly vzadu, mozna to tak po nem Pochettino chce, nebo mozna to bude tim, ze je to proste stoper.

Reagovat
_Franklin_

On*

Reagovat
Miguel19

Jo tyhle momenty jsou v každém zápase a pro to křídlo to musí být na hovno. Ale řekl bych, ze ne to pokyn od Pocheho.

Reagovat
_Franklin_

Ja se spis bojim, ze to bude tim, ze je stoper a neni na to zvykly, protoze Gusto pravou stranu utok podporuje vic a že by to bylo zamerne jen napravo a nalevo bud zalezlý no nevim

Reagovat
vitasrp

Však to je stoprocentní pokyn trenéra, chceš mít pět hráčů za míčem při ztrátě míče. Colwill, Silva, Disasi + Caicedo - Enzo.

To je naše defenzivní defenzivní při souvislejším útočení, proto Colwill útočí jen výjimečně a zůstává v defenzivním postavení jako třetí/krajní stoper.

Reagovat
_Franklin_

Asi mas recht no V tom pridape jak psal Miguel19, chudak to kridlo co je nad nim no...

Reagovat
spider_8

Tak je otazka, jestli to neni schvalne. Vedle nej hraje Thiago, ktery na tom rychlostne neni nejlip a Poche mozna chce, aby se Colwill drzel blizko neho. Stejne jako kdysi Azpi s Terrym.

Reagovat
Csaplárova past

U Chelsea se stačí dívat na 2min sestřihy ze zápasů, 90min zápas už nedávám.

Reagovat
jk

Čukotka celkem luck dneska. Za stejnej zákrok jako Gusto už máme letos dvě redky.

Reagovat
Svatej

Vsak my taky

Reagovat
jk

Takže dvě jsou max a pak už se to netrestá? Ufff

Reagovat
icemike

Plus typicka Sterlingova penalta.

Reagovat
Wazza228

Sancho první zápas a hned asistence... Se teď bude snažit.

Reagovat
Busby babes

Cekql jsem gol...

Reagovat
Miguel19

Newcastle je tak marnej, že už jsme před nimi. To Howe neustojí.

KdB

Reagovat
kissak

Kéž by.

Reagovat
biznizmen

Reagovat
MystycMac

Castle do druhej ligy zbytočný tým...City jasný titul nečudoval by som sa keby vyhrali komplet všetko do konca ligy...

Reagovat
kissak

Ty jsi taky zbytečný.

Reagovat
diastan

Dnes jedine...KDB

Reagovat
Salfovic

A tomuto se milé děti říká game changer.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kissak

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Pospovič

Uff, konečně City v nastavení nějaké body urvalo, ale ta forma je podobná jak loni, snad to bůh Kevin nakopne. Asi budu jediný, ale Alvarez bez Haalanda se mi vůbec nelíbí

Boj bude ještě zajímavý, Liverpool jede slušné bomby

Reagovat
Mastný Chobot

KDB im to vyhral ale to zakoncenie Bobba bol tiez velky luxus.

Reagovat
kissak

Pěkně mu to vyšlo.

Reagovat
Setwo

To je celkom sila, ze tu tomu City fandi a komentuje dohromady 5 ludi... City otoci takyto dolezity zapas, KDB po zrani rozhodne o vitazstve a tu su 3 komentare co sa za tych 10 rokov co to tu City valcuje nevytvorila nova vlna fauniskov co by fandila aj City?

Reagovat
Kincl

Tak lidi někde v sobotu chlastaj nebo paří

Reagovat
Kinky7

ja myslim ze v cechach jich moc nebude

Reagovat
Salfovic

Pomohlo by, kdyby angažovali nějakého Čecha, ale to bude dost problém

Reagovat
Kinky7

to jedine ze by nasli nejakeho do akademie

Reagovat
MCFC_8

Zdrziavam sa komentarov...vychutnam si to na konci ligy...

Reagovat
Kinky7

Reagovat
masly008

Taky si myslím že si to všichni 3 užijete bohužel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Busby babes

Ne no.

Reagovat
Kinky7

ti prijdou az tak za 10-20 let

Reagovat
elChe

Ta generace teprve roste...mladej ma 9 let, hraje fotbal...spousta kluku dresy MC...ale na eurofotbale na ne jeste nenarazis

Reagovat
Gazdo

Ono to City tych fanusikov ma uz aj vo veku ked bezne valcuju socialne siete len proste EF je socialna siet skor pre takych pamatnikov ako pre mlade decka co fandia City. Tu uz sa to podla mna nejako rapidne nezmeni

Reagovat
Svatej

Reagovat
diastan

Ty uz ani EF nikdy zajimat nebude...jsou uplne jinde.

Reagovat
oli9

Oni mají nějaké weby u prdele... To je tik tok, instagram proste jen na co kliknou a vidí video... Číst článek bez videa nebo číst komentáře... Pravěk pro děcka

Reagovat
elChe

je to tak, mladej ty informace o fotbale nasava od youtuberu

Reagovat
oli9

YouTube ten jsem zamlada taky hltal tím myslím roky 2007 atd.. Pamatuju si jak se vždy dělá Alp nějaké lrewiew jako upoutávka na zápas ale tenkrát byl jutub ještě skvělý... Dnes má potřebu kdejaký 13 lety jutuber všem radit do života atd.. Ten sport ještě beru

Reagovat
masly008

Číst články je přežitek i tady

Reagovat
Luc-Luc

Plastic club bez duse nikoho nezajima

Reagovat
El Cid z City

KdB, Rodri, Walker(odmítl Bayern), Dias ,Ederson- osa týmu, o které se fakt nedá říct, že by byla bez duše.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kinky7

Na Luc Luca nemá smysl reagovat

Reagovat
diastan

Náhodou ..zrovna dobrá ukázka chlapca, kterého City nezajímá

Reagovat
Luc-Luc

KdB jako zrzek dusi nema 100%

Reagovat
oli9

I kdyby byli 3 no a...

Reagovat
Kinky7

tady je k tomu nejaka statistika

https://www.statista.com/statistics/890430/fans-of-premier-league-clubs-in-england/

ono to bude opravdu tim ze fans na diskuznich forech jsou z 95% 18+

Reagovat
Kinky7
Reagovat
SunFells

To je jak s Čukotkou, ty vemena se nakonec objeví

Reagovat
Zdechlina

KdB TOP škoda, aspoň remíz mohli Zámci uhrát. Ale to by museli druhou půli něco zahrát

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
mastakillah

KDB world class neskutečný

Reagovat
Pharrell

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
oli9

Zrzci nemají duši

Reagovat
kissak

I když mě včera nastal.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kapřík

neuvěřitelnej

Reagovat
Coutinho10

frustrující...

Reagovat
KKralik77

Hele kucí, Pochetino jakej chce hrat vlastně focus ? Na to se nedá koukat.

Reagovat
Unai

Ford focus st

Reagovat
KKralik77

Má vůbec řidičák ?

Reagovat
martin.b

@NicoSchira

Karim #Benzema would like to leave #AlIttihad to return to play in the european football.

Už ani muslimům se tam nelibí a v Evropě celý léto seriózní debaty jakou konkurenci pro nás představují…

Reagovat
Luc-Luc

Jo, nema to uroven, staci se mrknout na highlighty. Aji sigma by temhle ittihadum nalozila fest.

Reagovat
KKralik77

Hele normálně ty záložní tam behaj jak Jarda když má kocovinu. (III.trida)

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
guestikor

Dlouho nás s ním nespojovali, ale na hostovačku bych ho do Arsenalu bral

Reagovat
Maximm9

Nakonec i ten Salah zustane radsi v Liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

Tak to dúfam

Reagovat
avicii

Reagovat
mayday

V šesta sedmatřiceti to tam dochodit možná, ale teď by byl blázen.

Reagovat
r.mrazik

prdele...takhle se toho caseho a varana nezbavime

Reagovat
Greny

Jo jsem zvědav jak se k tomu postaví Saudi, někteří stali velký prachy, to se asi bude blbě vykupovat ze smlouvy a pokud za ně budou chtít velký prachy tak bude sranda

Reagovat
Miguel19

Hlavně že někteří už cpali ty týmy do LM

Reagovat
Wazza228

#mufc are exploring a 6-month loan deal for Al Ittihad striker Karim Benzema. [@Javier_EPP, @caughtoffside]

Reagovat
SunFells

Seriózní říkáš jo?

Reagovat
El Cid z City

Pořád tomu týmu něco chybí jak v defenzivě tak v ofenzivě, málokdy dorazíme soupeře anebo ho skvělou defenzivou k ničemu nepustíme, časté výpadky koncentrace, neproměněné šance...3b z castlu jsou super nehledě na to, jak ho nedávno pool totálně rozbil, pro nás hodně těžkej soupeř vždycky, hlavně u nich. Oscarův gól docela haluz,to bylo fakt těžký.Teď se zkusit držet za poolem na dostřel, brnkat jim na nervy a oni třeba udělaj chybu.

Reagovat
aragorn

My určitě neuděláme nějakou větší sérii výher (6+ zápasů). Jsme letos výsledkově trochu nekonzistentní + nás začínají celkem kosit absence + zatím jdeme ve všech soutěžích dál.

Bude to spíš o vás, kolik ztratíte. Liverpool vidím reálně na cca 87 bodů když moc.

Reagovat
fenixLFC

jak sa ja netesim na zapas na goodisone. nie kvoli tomu zeby hrali dobre ale uz dnes boli premotivovani ako hovado. nam zas tie kopyta zrakvia pol timu tam fakt nejde o vysledok ale o to kolko protihracov zrania...

Reagovat
Spikous

To sa teste na zmrda Tarkowskeho ktorý tam je schopný niekomu zlomiť nohu. Komplet cely ten tím bude hrať zákerné hneď ako sa dostane pod tlak

Reagovat
Bayern +

S Dycheom na lavičke to majú dovolené a ideálne nastavené. Presne taký tím PL potrebuje, obdobu niekdajšieho Burnley či Stoke.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Unai

Not great, not terrible ebening

Reagovat
VTID94

Reagovat
Zaschrona

Jordan Pickford has kept more Premier League clean sheets than any other goalkeeper so far this season

Reagovat
Wazza228

Letos působíte mnohem kompaktněji a je to znát. Jsem rád, že se daří Garnerovi a usadil se v základní sestavě.

Reagovat
Zaschrona

Hrajeme dost takový antifotbal, ideálně co nejvíc bez míče, ale dohromady je to mnohem větší zábava než to, co jsme předváděli po odchodu Carla. Garner podle mě není úplně bez šance se dostat brzo do repre, jestli takhle vydrží.

Reagovat
Kinky7

A co že hrajete antifotbal. Hrajete to na co máte hráče. A hrajete sakra dobře

Reagovat
Busby babes

dalsi meh prumernej zapas. porad dokola to same. debilni chyby vzadu, spatne reseni nadejnych situaci vepredu. Aspon ze jsme dali 2 goly, a dali je utocnici.

Bruno toho hrozne moc odmaka. dneska toho zas spousty odbojoval. Sand se uz vrati priste Shaw a bude to zas o neco lepsi. Licha tomu taky poimuze no. Nemuzeme hrat nejak dlouhodobe s Jonnym jako celenm zakaldni sestavy.

Scott to mirne zlepsil ten stred, docela dobre se vracel a dneska pomahal lip Mainovi v tom stredu. priste bych tam dal Casemira no.

Dalsi dva tydny pauza, tak snad pak konecne budem vypadat, ze na tom treninku i neco delame.

Reagovat
iamek

Dva týdny klidu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United

No nic, je mi to strašně líto, ale ETH taky není ten pravý, ale co už není jediný který neuspěl a teď bude na novém vedení najít toho správného, snad už to ale budou dělat nějací kompetentní lidi

Reagovat
iamek

Tragédie . Proti současnému Spurs bod je málo. Kromě Hojlunda od všech bída . ETH takticky génius . Dat AWB na LB a Dalota na RB je mistrovsky tah a završil dokonalým nasazením Mctominaye . Bůh

Ať jdou všichni do hajzlu. Kreteni.

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

Reagovat
Busby babes

jako snaha tam je, ale finalni reseni je spatny, to je nas problem celej rok no. kdyz pak pridame stupidni chyby vzadu...

jako oba krajni beci... nevim, zas tak bidny to od nich nebylo. nepredvedli nic navic, to jo. ale asi by to nevypadalo jinak, kdyby hrali na svych postech. kazdopadne proc je takhle prohodil, to fakt netusim...

Reagovat
iamek

Za cely zapas tam nebyl usek, kdy by MU kontroloval hru. Mít doma 35% držení míče a dve střely na bránu je ostuda. Navíc Spurs chybelo spousta hráčů.

Reagovat
Busby babes

to porad i nam no. ale jasne, bylo to nic moc.

Jestli to ETH rychle nezlepsi, zvlast ted, kdyz jsme venku z poharu, bude dost casu na treninky a tak, vraci se hraci zpatky, Sancho je pryc... tak neprezije sezonu no.

Reagovat
Neutron

Ako myslis, ze doteraz nebol cas nieco natrenovat? Ono to tak sice vyzera, ale ci to bude nedostatkom casu, nie som si isty.

Reagovat
Busby babes

no v tom kolobehu kdy hrajes zapas kazde 3-4 dny + se ti ruzne toci zraneni hraci, tam se proste blbe neco natrenovava, proste mu davam benefit of doubt ted uz nebude mit na co se vymluvit.

Reagovat
papos182

Vzdyt vam ze zakladu chybel jen Shaw

Reagovat
Busby babes

Shaw, Casemiro, Licha. tihle hraci byli loni osou tymu. + pak treba Mount, Maguire, Lindelof, ti by meli prednost pred Evansem.

Reagovat
papos182

Case a Licha byli ready na lavicce. To Spurs chybelo tak 5 hracu zakladu.

Reagovat
Busby babes

a? oba se vraceji po zraneni a jeste nejsou k dispozici hrat v zakladu celej zapas. Nechapu, proc bych nemohl zminit Martineze, kdzy jsme zacinali zapas s Evansem

Reagovat
jk

Tak 70-80 ste měli dobrou pasáž kdy jsem docela čekal, že tam něco pustíme. I v prvním poločase bych řekl, že byla desetiminutovka kdy ste měli kontrolu nad zápasem.

Nikdo nebyl výrazně lepší bych řekl.

Reagovat
Salfovic

Tak třeba rozdíl v držení míče je brutální.

Reagovat
Busby babes

coz nevim, jestli tohle byl zapas, kde tohle o necem vypovidalo... my jsme hrali hodne zbrkle zas. rychle dopredu, nahoru, v tom prechodu na riziko a proto jsme ten balon rychle ztratili... chtelo to mozna vic te trpelivosti. Ale zas ani Spurs nebyli mimo ty standardky nejak extra nebezpecni. takze sice balon meli hodne, ale nic moc z toho...

Reagovat
jk

Ale tak my na tom balonu fakt hrajem většinu zápasů. To mi zas nepřijde nic extra nového. Navíc utd nám dali dost prostoru pro rozehrávku a pressovali až někde od půlky, takže sme měli čas ten balón držet.

Reagovat
Busby babes

jo, tak nejak bych to asi taky videl. vic se mi libilo to, jak jste hrali vy v tom, ze jste nebyli tak zbrkli. my jsme to chteli hrat hrozne rychle, nebyli trpelivi... zas na druhou stranu jste sice meli hodne balon, ale nic moc z tho taky nebylo. Remiza odpovidajici

Reagovat
iamek

Pozitivum ještě Martinez. Za těch oázou minut vypsal luxusně

Reagovat
Busby babes

v to doufam, ze s nim se nejak zlepsi ta rozehravka zezadu. ale pokud to bude vypadat tak netrenovane jak ted, tak s tim ani on nic neudela.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Likan7

Reagovat
Likan7

Sorry, mělo být

Reagovat
Dontlookatme

Klasickej deluded utd fan Naopak pro současný utd bod zlatej

Reagovat
J0EL

Reagovat
Man__United

Čekal jsem že když už je Casemiro zpátky, Mount se taky pomalu vrací, je tam Mainoo a Eriksen, že to bude pro Mctominaye konečná a už si nezahraje a třeba kdyby přišla nějaká zajímavá nabídka kolem 30-40 milionů tak by mohl konečně odejít

Reagovat
iamek

I za 20. Hlavně ať už táhne

Reagovat
Man__United

Reagovat
vodka

Reagovat
jk

Bod zvenku asi dobrej. Zápas celkem zábavnej. Naše záloha oproti začátku ligy ale úplný joke, to se nedá na to jak byl nastavený standart. Dragusin dobrý cameo, Werner taky potěšil.

Skipp a Gil sice sympoši ale neřekl bych, že mají v Angeho týmu budoucnost. Celkem bych uvítal Donleyho aspoň z lavičky.

Reagovat
Gunner14

Skóre 24:29 v půlce ledna

Reagovat
SunFells

Wow ale nedivím se, jsou strašní

Reagovat
Gunner14

Masakr

Reagovat
Petr.Petr

20 let bez titulu

Reagovat
Gunner14

Petře Petříčku chlapče rozmilý

Slzičky se ronily?

Reagovat
iamek

A letos ten progres . Za par stovek mega

Reagovat
SunFells

Reagovat
mistr129

Jako už jste taky v té fázi, že vytahovat čas bez titulů není úplně vhodný

Reagovat
Salfovic

Jakmile překročí čekání 10, tak končí veškerá prdel.

Reagovat
Gunner14

Jejich městský rival vyhrává titul za titulem a borec vytáhne tohle

Reagovat
Petr.Petr

"tohle" ...myslis pravdu? No a co ze vyhrava titul za titulem city, predtim to byl utd, ted je to nekdo jinej. Za nedlouho se to zase otoci a bude vyhravat treba jeste nikdo dalsi a city bude bojovat o zachranu jako tomu bylo do nedavna nez na ne ukazal prstikem rozmazlenec s ropou. Nejsem blazen co predpoklada, ze veci budou porad stejny a porad bude neco vychazet. Stalost je neexistujici pojem v celym vesmiru, nota bene ve fotbale.

Reagovat
Nizzie

Hochů co ty bereš za matroš.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Neutron

Tak nas mestsky rival je aktualne ovela schopnejsi ako vsetci vasi…bohuzial.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
owny✨

Zápas dobrej, celkově jsme byli lepší, což beru jako úspěch vzhledem k absencím a tomu, že se hrálo na OT. Věřím, že kdyby byl dnes k dispozici alespoň někdo z hráčů jako Son, Sarr, Maddison nebo i Kulusevski, tak v pohodě vyhrajeme.

Reagovat
Cobra

Kulu chyběl hodně. BJ má tu finálku otřesnou.

Reagovat
r.mrazik

to byl zase zapas o hovne

rash totalne z formy, ten typek pokazdy naboura hlavou do obrance

skoda,ze nemame napravo hrace,aby garnacho mohl hrat zleva...takhle tam mame spatnyho rashe a on je napravo horsi

eriksen na tom uroven uz nema...aneb takove to,ze po x milionech utracenych za hrace, tak hraje spatny mctom a mainoo z akademie...

jinak hrat napravo dalota a nalevo bissaku se ukazal jako uzasny tah...

Reagovat
Salfovic

U Rashe jsem zvědavej, jestli v příští sezoně potvrdí trend střídání výborných a tragických sezon.

Reagovat
r.mrazik

jestli bude pokracovat timhle stylem,tak pomaze do PSG

Reagovat
Kinky7

My si ho vezmeme. Guardiola z něj udělá monstrum

Reagovat
r.mrazik

Tohle má zaregistrovany Trpis. Na toho je i Pepek krátký

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on midfield: "I don't think you are lightweight when you put out Fernandes, Eriksen, Mainoo. I think we can be more calm, but also more to do with the routines in the back four, every time you have to change there, has a big impact on our game."

Ten Hag on Hojlund, Rashford scoring in same PL game for first time: "I hope they keep going, there is progress, they are coming routines + that is what you need, especially in the front line where a quick decision has to be made. In a split second you need intuition."

Ten Hag: "I think we scored two great goals + we concede two very soft goals, you have all the time threat in set plays. The second goal from a goal kick, we should defend the diagonal, do better recovery. But I have seen some good spells. So slightly disappointed."

nevim no. jasne, neni to idealni kdyz se tam ti hraci toci, ale zas i ten B tym by mel byt schopen rozehrat zezadu lepe. tak ted se hraci vraci, tak uvidime, jestli se to zlepsi.

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on AWB at left-back: "We expected Luke Shaw + trained with him but this morning he dropped out, not fit enough to start. So to change then back + adapt our gameplan too much, so we decided to put Wan-Bissaka."

Reagovat
Miguel19

Timo už je produktivnější jak Antony?

Reagovat
jk

A trvalo mu to 65 minut…

Reagovat
Miguel19

Jako je to sympaťák, ale vůbec mu nevěřím

Reagovat
jk

“I think a lot of people wanted to see me scoring more goals, but at Spurs, with the tactics we have and the way the manager wants me to play, I can bring a lot to the group with my assists and maybe [by] not being the main man who scores — to make deep runs to create space for the others and, like yesterday, to create an assist.”

Fakt bych řekl, že to je přesně typologicky hráč pro Angeho na křídlo. Možná nebude dávat góly ale hlavně to na jeho gólech určitě nebude stát, takže třeba mu to, že není pod takovým tlakem jako byl v chelski pomůže.

Reagovat
Busby babes

tak neni to uplne tezky...

Reagovat
John Obi Mikel

To i Sancho v Dortmundu po půlhoďce

Reagovat
Miguel19

Tak to je sranda liga.

Reagovat
ratusek

To skore hrozní šašci. Celej tým

Reagovat
Swarley

Kdyz se divam na nas pocet vstrelenych golu, tak mozna bylo levnejsi koupit cely Luton nez tu nasi sebranku..

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

@David_Ornstein

Everton + Nottingham Forest expecting to be informed on Monday that they’ve been found in breach of PL profitability & sustainability rules for 3yr cycle to June 2023. Both have prepared mitigation & will launch robust defences

Chelsea v suchém triku.

Reagovat
SunFells

Forest

Reagovat
Zaschrona

Nejhorší je, že s tím jak to vypadá ohledně našich nových majitelů, tak to snadno může dopadnout i odečtem bodů za administraci. Milarda liber dluhy, jestli se nezvládne dostavět ten stadion, aby byl v našem vlastnictví, tak tohle nevybereme...

Reagovat
Amon

Dneska som nevidel zápas, ako sme hrali? Van de Ven sa zranil, že bol vystriedaný? Ako hral Werner a čo je dofrasa s Kulusevskim. Díky.

Reagovat
kulych

Na to jaká byla sestava směrem dopredu a záloha tak to vypadalo dobře. Šancí jsme měli asi o něco málo vic, tyč/břevno na obou stranách, přičemž Romero to napalil hlavou asi ze dvou metrů - škoda. Werner nehrál špatně, jen ta koncovka... Ale s tim se tak nějak počítalo. Johnson klasicky zadrbal, co mohl, ale i tak se dostával do dobrých průniků. Kulu je jen nemocný, takže bude ok. Van de Ven měl křeče, tak šel raději dolů. Jinak Ange se zápasem nic moc udělat nemohl, na lavičce byl nelepší Gil, což mluví tak nějak samo za sebe...

Reagovat
Amon

s Hojbjergom a Skippom v zaklade, a bez Sona a Kulusevskiho to dopadlo ešte dobre.

Reagovat
jk

Skipp tam byl k hovnu, ale z Hojbjerga bych obětního beránka fakt nedělal. Sice ze zálohy zdaleka nevymačká tolik co Bissouma nebo Madders ale dneska zas ten balón tlačil dopředu a byl na něj spoleh dozadu.

Reagovat
kulych

Skipp neodehrál úplně špatný zápas podle mě. Dvakrát tam krásně z první vysunul Wernera do brejku. Kdyby tam byl Sonny, místo něho, tak jsme díky tomu vyhráli.

Reagovat
jk

To, že zpracoval a nedojebal tu Romerovu famózní přihrávku jsem docela čuměl. Jak převzal ten balón tak jsem si řekl, že to je v prdeli ale byl z toho gól.

Ale jinak za mě fakt zklamal, já jsem čekal, že bude pressovat jak ďábel a bude nejofenzivnější záložník a pomůže vybojovat hromadu balónů. Ale on dost často jen stínoval a vezl se. Třeba jeho pohyb u gólu Rashforda je vypovídající…

Reagovat
kulych

A ještě jedna poznámka za mě - veliký obdiv Angemu, že i s tímto týmem a takovou zálohou dokáže přehrávat MU (ano nemají nejlepší sezónu) na OT. Kdyby tam byli předchozí trenéři, tak to zakopeme na vápně a chodíme celý zápas jen do brejků a čekáme, kdy nám dojdou síly

Reagovat
Amon

Reagovat
jk

Ten posun v celkové filozofii je fakt osvěžující no.

Reagovat
Amon

Ved myslim v podstate to iste. Obaja su momentalne nasou 5. a 6. volbou do trojclennej zalohy. Takze dobre zahrali asi ked mame bod

Reagovat
Cobra

Reagovat
Thelvin

Hojbjerg hrál v pohodě. Je jasný že má svoje limity, ale včera byl vidět a odmakal to dobře. Víc kritický bych byl na Skippa, ten moc vidět nebyl, na Tottenham nemá

Reagovat
jk

Záloha úplně mimo. BJ asi nejhorší zápas v dresu Spurs bych řekl. Micky se snad nezranil, braly ho křeče a radši střídal. Deki při absenci Madderse dost chyběl, přechod do útoku byl úplně toporný, jediný kdo to držel byl Bentancur a Werner, fakt hodně to vázlo. Ani Porro a BJ se pořádně nedostali do hry. Richarlison zase skvělý bojovný výkon, Romero topka.

Remíza spravedlivá.

Reagovat
Amon

bod z OT beriem.

Reagovat
Thelvin

Vesměs souhlas, remíza spravedlivá. Jen bych nerad aby zapadla Porrova bezvadná práce dozadu, skřípalo to jen v útoku, asi i díky BJ byla pravá strana úplně odseklá a Porro si to tam neměl s kym dát.

Reagovat
jk

United fakt dost vsadili na overload nalevo. Deki je dozadu silnější než BJ, který se sice taky vracel ale není to ono. Řekl bych, že to skřípalo hlavně proto jakou nasadili utd taktiku. Škoda že sme toho nevyužili víc.

Reagovat
Thelvin

Zase můžeme být rádi, že se rozhodli to hrát přes Rashfordovu stravu, přes Garnacha by to asi bylo nebezpečnější

Já remízu beru. Sice sme je přehráli, ale na rozhodnutí zápasu nezbyly v druhém poločase síly a na lavičce nebyla kvalita. Naopak McTom mohl proměnit a z dobrého výkonu na OT bychom neměli vůbec nic.

Reagovat
jk

Tak Garnacho těžil hlavně z toho, že tam měl hodně prostoru. Což se u nás právě zaseklo tím, že BJ prostoru měl minimum. A on není takový dribler jako Deki že přejde přes tři hráče, je kurevsky rychlej a potřebuje to do prostoru. Což nám docela vycházelo na druhé straně s Wernerem, který těch balónů odtahal nejvíc z celého týmu.

ETH tu dostal klasicky naloženo, ale jeho přípravu na naše slabiny tu nezmínil nikdo.

Reagovat
VTID94

According to Mozzartsport, 18 year old Crvena zvezda right back Kosta Nedeljkovic has been sold to Aston Villa for €9 million.

Nedeljkovic will remain on loan at Crvena zvezda until the ene of the season.

Reagovat
iamek

mufc will NOT have buy back clause for Hannibal Mejbri. Sevilla can buy Hannibal in June for €20m, this is the value of the buy option clause. Hannibal travels to Spain tonight.

Suma hezka, ale doložka skoda :/. Každopádně konečně ty mlade aspoň za něco prodáváme. Pokud ho teda budou chtít.

Reagovat
Wazza228

Za mladíka s jednou sezónou v Champu je to fajn. Klauzule tam nějaká být mohla, ale to by asi pak byla suma nižší. Divím se, že nejel za turecko na AFCON, na MS ho vzali.

Reagovat
Busby babes

17 mega liber, to by bylo fajn. zvlast za hrace, co ma za nas 13 zapasu

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Sevilla reach provisional agreement with Man Utd to sign Hannibal Mejbri on loan. Deal expected to have a buy option (€20m inc add-ons) + fixed buy-back clause. 20yo travelling for medical as clubs work to finalise terms @TheAthleticFC

Tak nakonec luxus . Takhle bych to bral i u Alvareze nebo Mejii. Možná i u Facunda.

Reagovat
Muffi

tyhle buybacky jsou dost k ničemu.

PSG v letech 17-20 pustilo řadu mladých hráčů s potenciálem a navzdory místním komentům, jací to jsou kokoti, reálně se z nich prosadili jen Diaby a Nkunku, oba po 4 letech v bundeslize a pořád u nich máš trošku otazník. Při vší úctě, Villa je pořád jen underdog kde můžeš, u Nkunka se na top úrovni uvidí v CFC.

Na druhou stranu tam máš třeba Lo Celsa, kde jsou za kokoty jeho hypovači a Spurs, protože to je mnohem víc hráč za 25-30 co PSG dostalo, než 50 vypláznutých Spurs. Podobné případy Nsoki, Augustin, Weah, Zagré.

Aby buyback pro tým jako United vyšel, ten hráč se musí dostat na opravdu top úroveň, musí ti sedět do aktuálního systému a musíš mít na jeho pozici/roli volno. Jinak je to vyhazování peněz.

Reagovat
Busby babes

vsak se taky ty buyback klauzule skoro nikdy neuplatnujou, ne? a kdyz uz, tak jde spis o pripad: mame tam klauzuli za 10, ale nekdo za nej da 20, tak to vezmem a obratem ho strelime

Reagovat
Fairplay

Z pohledu fanouška Realu mi přijde, že při každým prodeji nadějnýho mladíka trneme, jestli tam bude buy back a nakonec skoro nikdy žádná škoda, že tam není Snad jen v případě Hakimiho mě to tehdá mrzelo, jinak většina prodejů byla podle mě načasovaná tak akorát a vyloženě vystřelil pak snad jen Marcos Llorente, kterej se ale z nějakýho důvodu rozhodl ve stylu Saula v 26 prakticky ukončit karieru...

Reagovat
Busby babes

Prave jedinej pripad co me napada je Reguillon, ne? Toho jste tenkrat takhle koupili a obratem prodali do Spurs? Nebo ne?

U nas se taky vzdycky breci ze mladej odchovanec odchazi, ale zatim se zadnej nikde poradne nechytil. Nekteri maji fajn kariery ale zadne superstar to nejsou

Reagovat
Zaschrona

Everton’s Dominic Calvert-Lewin has the biggest xG underperformance across Europe’s top five leagues this season.

Reagovat
C-M@ster

OT za zkoušku nic nedám.

Ví tu někdo o normálním pronájmu v Praze pro 2(-3) osoby s kočkou cenově kolem nějakých 20k.

Pro příklad byl jsem teď na prohlídkách dvou bytů - jeden kousek od Edenu se vším všudy i s internetem 19,6 2kk, 50m (nevybavenej), druhej Vršovice nějakých 20,5 tisíc - 44m - polovybavenej. Takže hledám cenově obdobný - ale u obou to udali někomu jinýmu.

Hledáme už pár měsíců a s realitkama i majitelama je vesměs otřesná komunikace. Hledáme na bezrealitky, sreality, reality idnes i facebooku. Lokalita střed až jihovýchod - nusle, michle, vršovice, Žižkov, chodov atd.

Popravdě by mi stačilo i doporučení na realiťáka, co zvedá telefony/odepisuje a mohl by něco takovýho mít.

Reagovat
Papra

2kk se vším za 20 ve vršovicích a okolí je dnes bohužel spíš utopie. Můžeš najít ale přeji hodně štěstí.

Od léta bych ti mohl něco podobnýho nabídnout na stodůlkách , kde budeme pouštět náš aktuální nájem, ale chápu, že to asi není sexy ani lokalitou, ani časem.

Reagovat
C-M@ster

Noo, jako byl jsem na prohlídce jednoho, kterej byl 19,6 i s internetem a jinýho, co by vyšel na nějak 21k.

Nakonec jsme zakotvili blíž centru taky za 21k, takže asi dobrý, i když známá sehnala 2 měsíce dozadu větší a o 3k levnější.

Ale to je o štěstí, no...

Reagovat
Remt

A chápu správně že se bavíte o cca 20k + energie jo?

Reagovat
C-M@ster

Neee, už včetně všeho.

Reagovat
C-M@ster

Jinak Stodůlky asi nic, chtěli jsme i ať to za náma mají příbuzní jednoduchý, což teď mají.

Reagovat
Remt

Sice ti neporadím, ale.. Mě jako člověku z menšího města (50 000 obyvatel) přijde ta cena za nájem úplně brutální Zajímalo by mě jak moc se liší mzdy třeba v našem městě versus Praha v konkrétních stejných profesích. Několikrát jsem přemýšlel nad tím co by mě přesvědčilo k tomu přestěhovat se do Prahy, nicméně to by muselo být tak +12-15k čistýho oproti tomu co beru, abych se tam měl stejně jak tady A to se podle mě nemám nijak dobře a ceny nájmů i bytů jsou tu taky na můj vkus dost drahý.

Reagovat
C-M@ster

Já nad tím přemýšlel taky nedávno, když by si člověk udělal tabulku plus a mínus, v čem je v Praze přidaná hodnota pro mě a nevidím ji tam moc... ale aktuálně se rodinná situace vyvrbila tak, že tu budem.

Jinak v profesi, co teď dělám, byl rozdíl platu Brno - Praha 16 %.

Reagovat
Remt

Moje profese třeba není za mě nijak dobře placená, nicméně myslím si že ta stejná profese v Praze bude mít tak do 5-7k hrubyho víc než já tady, což by znamenalo že jít tam by byla ekonomická sebevražda. Vše dražší, něco i o dost než v menším městě, ale příjmy o tolik vyšší nejsou.

Ale aspoň, přes velmi vysoké ceny nemovitostí, tam máš alespoň nějakej výběr. Já když se koukám po nějaký 3+1 v rozumný energetický náročnosti na koupi, tak je těch bytů třeba 10-15 v celým městě a 2/3 z nich stojí o půlku víc než si můžu dovolit ::velký úsměv:: Obecně s bydlením je to teď, hlavně pro mladý lidí po škole, za mě šílená doba.

Reagovat
j_mrazik

Jedním okem jsem koukal na ManUtd vs Tottenham. Rashford mi přijde hrozně nahoře a zároveň úplně z formy. Na ostatní se vzteká, že mu nepřihrajou, ale on sám to nikomu nedá. Naopak Garnacho má aspoň takový ten chaos efekt, nemá to přes nohu a může to sypat tomu blonďákovi na teč nebo proti noze. Z toho by pár gólů padnout mohlo. Jinak se mi líbí Mainoo, snad se prosadí víc. Na míči vypadá fotbalově, souboje zvládá, mladej. Jinak ten tým je takovej zvláštní bez energie, mezi hráčema nulová chemie po tak dlouhý době. Všichni mi přijdou hrozně nasraný, ale zároveň ne tím zdravým způsobem, že jdu a zlomím to. Asi by to chtělo pomalu nebo spíš rychle hledat nového manažera.

Reagovat
andkoo

Rashford sa tvari ako majster sveta, uz od zaciatku sezony je na facku...zvysku timu zufalo chyba kvalita a aspon trochu inteligencie, tam je vela hracov zase len na odstrel a vymenu za nieco lepsie (mozno aj manazer, ale to sa este uvidi)

Reagovat
VTID94

Chris Heck says that Aston Villa is filming its season behind the scenes in the hope of selling it on as a documentary series. @TimesSport #avfc

To by mohlo byť super

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nikikrew

len kedy to ma clovek pozerat ked je tak vela dokumentov online

Reagovat
Nieuwendyk

Hlavně kdU byste dotáhli ten titul

Reagovat
andkoo

ak sme nahodou este chceli zabojovat o LM (aspon to 5.miesto), tak vcera bol prave ten zapas...snad dobojujeme tu sezonu a budeme aspon pred chelsea

Reagovat
Greaber

Taky bych byl rád, když bychom skončili alespoň před United, ale říkám si: To jsme to dopracovali, když se místo boje o titul těšíme na souboj kriplů

Reagovat
Benzema

O titul ste nebojovali odkedy odišiel Ferguson

Reagovat
J0EL

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bbbauch

To je tak, kdyz nekdo poradne necte a chce hlavne rejpat.. ten sikula pod nim je krasnej priklad..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LaVolpe

Myslím, že letos pro PL to 5. místo nebude znamenat LM, když Newcastle a Man Utd jsou úplně out z pohárů.

Reagovat
andkoo

som myslel, ze ostatne kluby este nahraju dost bodov..city v LM, v europskej lige pojde niekto z nich tiez daleko

Reagovat
VTID94

An “official offer” from Aston Villa for 18-year old Beşiktaş forward Semih Kılıçsoy will arrive at the Turkish club “within a week”

- [@fanatikcomtr] #avfc

Reagovat
scvrklýangličan

Dnesni zapas ukazal hlavne to, ze Henderson neni brankar hodny Premier League.

Reagovat
Higi

Výhra samozřejmě super, 5:0, paráda, co si budem... Ale jak řekl Bosák před 5. gólem, 2 góly ze standardky a 2 góly z protiútoku, ale při obléhání vápna a vytváření šancí z našeho pomalého tempa prostě 0 gólů... A tohle je jak přes kopírák posledních několik zápasů. V tomhle opravdu vidím docela velký problém, kdy mi přijde že Jesus na hrotu je prakticky vlastně skoro jak nějaký záložník na hrotu... Havertz na LCM strašně statický a kraje obran Zinchenko stále ve středu hřiště a White tu ofenzívu taky kolikrát zrovna dvakrát nepodpoří extra, ale hejtit ho určitě za výkon nechci, to ne...

Jen říkám, že pokud se nic nezmění, tak na tyhle naše "ofenzivní" výkony prostě v několika dalších zápasech dojedeme a body pravděpodobně neposbíráme...

Reagovat
TomG

Já mám hříšnou myšlenku, že Rice, ačkoliv je absolutní dělo a skvělej přestup, musí přestat hrát tolik na jistotu. Jasně, má před sebou 2 CAMka, ale ta překvapivá rychlá přihrávka na riziko je něco, co v “obléhacích” zápasech musí přijít i od něj.

Reagovat
Higi

Já si zase nemůžu pomoct, ale čekal bych víc kreativity od Havertze. Vždyť hrajeme vlastně jen s jedním DM a to je Rice, a před ním je ofenzivní 4ka a na to mi přijde naše kreativní hra hrozně nízká... neříkám, že by to ESR na pozici Havertze změnil nebo tak... na druhou stranu si nemůžu pomoct, ale přijde mi, že Havertz je v té hře strašně málo zapojen a kolikrát jen sklepne balón, posune, občas se rozeběhne když může, a valí to dopředu, ale při sebemenší komplikaci už to zasekává a dává dozadu... prostě tak mi to připadá, takové neslané nemastné. Pozitivum u něj je jeho výška a vyhrané hlavičkové souboje asi? + i osobní souboje, ve kterých je docela, říkám docela silný mi přijde... ale pokud se bavíme o hře směrem dopředu a celkové ofenzivní kreativitě, nevěřím že by ESR nebyl lepší v tomhle... jenže to je potřeba zkoušet.... Nelson a ESR by prostě ty šance měli dostávat... já rozhodně nemůžu říct, v čem je problém, ale narovinu říkám, že naše ofenzíva podlemně hraje strašně pod svoje možnosti, tak mi to připadá, a něčím to chce zlepšit..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to jako nestranny fanoušek... Palace by porazil i Wigan. Ten tým by neporazil snad ani Slovácko.

Reagovat
gocii

Ale Man City si na nich lame zuby pravidelne

Reagovat
Salfovic

Nedávná domácí remíza City s CP, když v 75´ minutě ještě vedli 2:0 je jedním z největších fotbalových WTF, co jsem kdy viděl

Reagovat
Salfovic

Hráči CP v 94´ minutě na protest proti tendenčnímu pískání rozhodčího odešli ze hřiště ?

Reagovat
Golasso

Pískat tendenčně vyžaduje nastavit nějaký metr a konzistentně se ho držet. Jsi naivní, pokud si myslíš, že jsou toho rozhodčí v PL schopni.

Reagovat
Mastný Chobot

Super vysledok pre sebavedomie timu. Hlavne pre Martinelliho a Trossarda. Snad to pomoze ofenzive aj na dalsie zapasy.

Inak Martinelli z lavicky sa mi paci ovela viac ako v zaklade, kludne by som to tak nechal aj do dalsich zapasov. A do zaklade pokojne aj ESR

Reagovat
Man__United

Jadon Sancho won a penalty for Dortmund today vs Köln...

He wanted to take it and begged Niclas Füllkrug for the ball, but the striker didn't allow him.

Sancho said: "Gimme the Ball! Gimme the Ball!", as per @berger_pj.

tohle je jeho pravá tvář

Reagovat
Neutron

Vysvetli ako to myslis s tou pravou tvarou.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvář která je napravo.

Reagovat
Neutron

Reagovat
teenz

Reagovat
Man__United

EXCLUSIVE: Man Utd to name Man City’s Omar Berrada as new CEO. Led by INEOS with Glazer backing. Will take exec leadership of football + business, seat on board + report to owners. Highly regarded & many will see as major coup @TheAthleticFC #MUFC #MCFC

Takže nakonec ne Blanc

Reagovat
Man__United

OFFICIAL: Manchester City can confirm Omar Berrada has resigned from his role as chief football operations officer at City Football Group.

Berrada will join Manchester United as new CEO. Decision made as he informed #MCFC during talks, as per @David_Ornstein.

Reagovat
Busby babes

zajimave

Reagovat
Grahf

hmm, snáď je to známka toho, že opúšťa potápajúcu sa loď

Reagovat
Salfovic

Spíš na rozloučenou místo flašky dostal kruh.

Reagovat
Miguel19

Spíš "vyhrál" lístek na Titanic.

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

K vám nejde ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mimalu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mastný Chobot

Omar Dawson

Reagovat
J0EL

Reagovat
Maximm9

Reagovat
ZJEV

Reagovat
vladis271

Reagovat
Wazza228

Ví někdo, jak dlouho tam byl? Chtěl jsem docela Blanca, jelikož měl zkušenosti s budováním a řešením problémů, tak mě je zajímá, jestli tam Omar byl od začátku projektu, nebo přišel až, když už to dobře fungovalo.

Reagovat
iamek

Omar Berrada joined Man City from Barcelona in 2011, having worked at the Catalan club for nearly eight years as a senior media business development manager and head of sponsorship. [@David_Ornstein]

Reagovat
Wazza228

tak to zní fajn

Reagovat
Kinky7

Od roku 2011. Měl na starosti sponzorské smlouvy - mimochodem pokud nás pravomocně odsoudí tak dostane flastr jak prase za daňové podvody

Reagovat
iamek

Wow tak tohle je mega

Reagovat
r.mrazik

To je hustý.

Možná tuší, že s těmi ffp podvody to nevypadá moc dobře

Při naší smůle pouze city dolů a on dostane zákaz fotbalu

Reagovat
iamek

Omar Berrada did not play any role in the sponsorship and salary deals that have led to Manchester City being charged with 115 alleged rule breaches by the Premier League.

Snad ne

Reagovat
r.mrazik

Přesně to bych o sobě říkal taky

Reagovat
iamek

Pokud bude v tomhle bez trestu, tak je to neskutečný update. Musíme doufat

Reagovat
r.mrazik

Jj. Já si dělám jen srandu.

Tohle je super překvapení

Reagovat
Salfovic

Vy jste o něm před tím slyšeli ?

Reagovat
iamek

Ještě z Barcelony. Tenkrát City pritahlo jeho a pak ještě Soriana a Begiristaina.

Reagovat
Salfovic

Ty dva jsem znal, ale o tomhle jsem tedy slyšel poprvé.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
oli9

Kua ten livesport blbne dneska nebo spíš už druhý den. Apka mi pořád padá nebo když jsem na ni tak pak random, něco se pokazilo

Reagovat
Nikikrew

Jj same here

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Na Maatsena čtu samou chválu

Reagovat
PanAu

A cos čekal

Reagovat
Whitemedia

On si Německo povodí, i v PL by byl fajn, kdyby dostal šanci.. ale bohužel zločinec rád vysoké hošky..

Reagovat
Salfovic

Stačilo ho dát jen na jeho post

Reagovat
Greny
Reagovat
Front hell

Pěkný

Reagovat
SunFells

Jejda, to musí být jalová kvočna nešťastný.

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Agenda proti Martinellimu neagenduje

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

https://videa.hu/videok/sport/cpanl-T6tBLH9roeqCy77w

V MotD konspirovali o nasich signaloch podla Odegaardovych stuciek

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SunFells

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Shottack

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nieuwendyk

Ale až to uvidí víte kdo, to bude zase něco

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Kluby PL zatím v zimě koupily jen 5 hráčů, co se to děje

Reagovat
jk

Tak přísnější finanční pravidla, trend hostování. Těch faktorů bude víc.

Reagovat
Salfovic

Na hostování zatím nikdo.

Reagovat
jk

Tak minimálně Spurs přivedli na hostování Wernera a v rámci PL poslali hostovat Reguilona.

Reagovat
Strakosha

Koukám, že o těch hostovačkách máš opravdu přehled

Reagovat
Salfovic

Četl jsem to na TM, kde nebyly, ale v předchozích sezonách jo, to mě zmátlo.

Ale ten Werner mě měl trknout.

Reagovat
SunFells

Nottingham utli, jinak nic

Reagovat
Mastný Chobot

Vsetci su spokojni a Nottingham setri na pokuty

Reagovat
John Obi Mikel

Boehly udělal velký nákupy předtím, tak teď by měl mít zásoby a nemusí do koloniálu.

Reagovat
fenixLFC

v zime sa ti neoplati moc nakupovat, respektive ti hraci neurobia taky rozdiel. radsej pockaju do leta, budu vediet ako na tom su a kupia hracov lacnejsie nez v zime

Reagovat
Bandita_Harry

Nám to posledné dve zimy celkom vyšlo

Reagovat
Pablos

jsem v šoku, však v téhle sekci se pod jakýmkoliv článkem prodá nebo koupí minimálně 1000 hráčů

Reagovat
vitasrp

Mám k dispozici tyto vstupenky na zápasy Manchesteru United

Man United - West Ham (4.2.), 4 lístky, cena 2800 Kč za kus.

Man United - Everton (předběžně 9.3.) 4 lístky, cena 2800 Kč za kus

Kdyby někdo chtěl vyrazit, napište mi na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
J0EL

Pisal som ti mail (nie na ManU ), pls pozri.

Reagovat
vitasrp

Mrknu na to, radši mi ale napiš, z jakýho emailu si to posílal, ať to čistě náhodou nepřehlédnu.

Reagovat
J0EL

No, tak tu naozaj nechcem velmi zdielat svoj mail s menom ale pisal som ti este 19.1.

Reagovat
vitasrp

Jo už to mám, bezva. Dneska odpo odepíšu.

Reagovat
J0EL

diky mam to

Reagovat
Bandita_Harry

však tu su všetci, zlatíčka

Reagovat
Coutinho10

hodně překvapivě alespoň pro mě dost poklidný zápas na Bournemouthu

Reagovat
avicii

0:4 na ihrisku vo forme hrajúceho Bouremothu veľká paráda.. po prvom polčase zlepšený výkon v polčase druhom, zasluzena vyhra.. vyzdvihnem Bredlyho za super debut, stoperska dvojka TOP a tiež dvojka v predu Darwin - Jota v strede ihriska výborný MacAllister

Reagovat
O.Giroud

hlavne Gomez načasoval formu v pravý čas, ale Konaté beštia neskutočná a dnes tam aj pekne zakladal akcie, ale som zvedavý či už vydrží dlhšie bez zranenia

Reagovat
avicii

No ak nie tak to bude veľký problém bez Matipa .. Quansah zatiaľ veľmi dobre ale spoliehať sa len na dvoch stopérov plus Gomeza ako zaskok na všetky pozície v obrane by bolo veľké riziko .. nepríde nikto teraz ale ten stopér ktorý by mal nahradiť Matipa v lete by sa zišiel

Reagovat
O.Giroud

No začína sa dosť spomínať Hancko aj jeho agent už niečo naznačil, takže to vyzerá na stopéra až v lete asi aj kvôli výkonom práve Quansaha a ono aj taký Endo má niečo nahrané na stopérovi.

Reagovat
Bandita_Harry

Stopéra by to chcelo aspoň na hostovacku do leta, niekoho skúsenejšieho kto sa neurazí keď nebude hrávať pravidelne, dnes ta obrana zahrala skvele, len máme tam malo hráčov a zápasov bude ešte veľa

Reagovat
avicii

Endo je tiež možnosť

Reagovat
fenixLFC

tvl vazne ten blbecek na canal+ prirovnal jotu k Lafatovi?

Reagovat
Kejza

Reagovat
Bandita_Harry

Rovnaká výška?

Reagovat
Salfovic

Jo, Lafata už si odhlašuje Canal+.

Reagovat
fenixLFC

pochopitelne, vacsiu poctu v zivote uz nedostane takze uz si ich nemusi platit

Reagovat
Kowe

porovnani bylo jenom ohledně toho, jak oba dokážou zakončit a jak efektivní jsou

Reagovat
fenixLFC

ja viem a to je taktiez totalna sracka

Reagovat
Nieuwendyk

Je no. Lafi bezkonkurenčně lepší než ubrečený liverpoolský letec

Reagovat
dantetomas

Tak minimalne v tom lietani su si dost podobni

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VTID94

Jurgen Klopp said Mo Salah will return to Liverpool to undergo rehabilitation & may return back to AFCON if he recovers in time and Egypt are still in the competition.

[@LewisSteele_]

Reagovat
Mastný Chobot

Tieto repre su fakt skvela vec pre kluby

Reagovat
fenixLFC

najlepsi su marocania. v bayerne lekari tvrdili ze mazraoui bude out na cca 6 tyzdnov (ci kolko). prisli marocki lekari a povedali ze to je tak na tri tyzdne a moze ist na AFCON

Reagovat
krisa

a po AFCON na půl roku v hajzlu

Reagovat
fenixLFC

tak snad vypadnu co najskor, idealne uz v skupine alebo v provm kole, dovtedy sa nam bude darit tvarit ze je zraneny a hned po vypadnuti ho budeme moct stopercentneho postavit

Reagovat
VTID94

Veď to je úplná šialenosť aby ho po aj tak urýchlenom uzdravení poslali naspäť na Afcon. Môže sa stať horšie a nekopne si do konca sezóny. Neverím že by chcel Klopp tak riskovať

Reagovat
martin.b

tak nesrovnávejme zase zranění na 2-3 měsíce, kdy z toho hráč komplet vypadne s tímto spíš "diskomfortem" ve stehnu, který je na 1-2 týdny aktivní rekonvalescence.

Reagovat
avicii

Snáď vypadnu, Kapverdy by ich mohli poraziť a to by im 2 body asi nestačili na postup ďalej.. a ak áno dostanú nejakého víťaza skupiny

Reagovat
Bandita_Harry

Takúto pohodu som fakt nečakal, hurá na Fullham, Darwin konečne Debuty tiež duper

Reagovat
SunFells

Wow, bravo Live. Vyhrát na Bournemouthu není nic snadného, ještě takhle bez TAA a Salaha.

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Díky za uznání, Třešničky šli fakt hodně nahoru. Výsledek úplně neodpovídá realitě.

Reagovat
Coutinho10

a ještě celkem v suchým triku

Reagovat
martin.b

@OptaJoe

10+10 - Darwin Núñez is the first Premier League player to register at least 10 goals and 10 assists in all competitions this season. Perfect

Reagovat
avicii

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

*

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

Darwin keby sa spojil s Diogom, tak to je mašina na góly

Reagovat
Benzema

Reagovat
SunFells

Reagovat
krisa

sice těch gólů měl mít možná jednou tolik ale i tak slušné statistiky a umění se dostat do x šancí za zápas Jestli zlepší produktivitu, tak bude úplné top zvíře

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
frezi

Po 1. polčase to tak jednoznačne nevyzeralo, každopádne Diogove zakončovanie to je na neskutočnej úrovni, nechápem jak to môže triafať také uhly

Reagovat
eder

Pět bodů nic není. Ty ropné swině v čele s Haluziolou si jistě nějak poradí...

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
13

Prime Suarez byl nejlepsi hrac, ktereho jsem kdy v PL videl, pricenz taky mu trvalo sezonu dve nez se dostal do te monstrozni formy.. Darwin ukazuje ohromny potencial a porad je mlady..

Jinak s takovym mnozstvim absencim smaznout Bournemouth venku, naprosta parada.

Reagovat
Janek 7

Taky jsem to necekal, ze to skonci 0:4. Vcera ten utok Jota, Nunez fungoval naprosto paradne. Nunez je opravdu lepsi, kdyz ma na zakoceni jeden dotek a nema cas moc premyslet. Jinak potecial ma obrovsky. Libi se mne, jak je dravej. Nevypusti zadnej souboj i smerem dozadu a nejde jen tak odstavit od balonu. Ja verim, ze mu to tam zacne padat a bude z nej monstrum. Bradley na RB znovu vybornej. Ten by to mohl hrat uz furt a TAA se posunout do zalohy. Jones a Gomez take chytli formu ve spravny cas. Hrajou skvele.

Reagovat
masly008

Chápu když je ti 13 a nezažil jsi Titiho.

Reagovat
iamek

Mags Mernagh – the designer of Leicester City's training ground – is now the director of infrastructure at #mufc and overseeing the enhancements at Carrington.

Informal discussions have been held by senior #mufc figures over a potential move away from Carrington since 2022.

Senior figures visited Leicester City's immaculate training complex that opened in 2021 and were bowled over by the infrastructure.

Reagovat
SunFells

Hned poté co se nejvyhlášenější budovatel infrastruktury rozhodl zůstat u Saudů, tam bude spojitost.

Reagovat
iamek

mufc and INEOS are working hard to find a way to bring Dan Ashworth to the club. They are really pushing.[@FabrizioRomano

Pome pro nej

Reagovat
Salfovic

Saudský princ mu udělá nabídku, jakou nebude moci odmítnout.

Reagovat
iamek

Jean-Claude Blanc will be part of the #mufc board and will work alongside Omar Berrada.

Reagovat
Busby babes

tak tohle bylo uz oznamene hned na ty Vanoce, ze Blanc bude jeden ze dvou clenu boardu za Ineos.

Reagovat
iamek

Porad byla ve hře varianta, ze bude na místě Beddarda. Před jeho jeho jmenováním teda. Takhle to dopadlo dobre .

Reagovat
Miguel19

Jinak Gusto překvapivě out pro zítřek. Takže na krajích Disasi s Colwillem a na křídle Chilwell

Reagovat
Salfovic

Fanklub defenzivního fotbalu zaplesá

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele