Premier League - souhrn 28. kola: Arsenal jde do čela

09.03., 15:25, aktualizováno 11.03., 22:58
Komentáře a souhrny
John Stones (© AFP)

Dlouho očekávaný souboj Liverpoolu s Manchesterem City vítěze nepoznal, na Anfield Road se zrodila remíza 1:1. Toho využil Arsenal, který se posunul do čela tabulky. V pondělní dohrávce uspěla Chelsea, která si poradila s Newcastlem United.

Chelsea FC - Newcastle United 3:2

11.03.2024 21:00

Góly: 6. Nicolas Jackson, 58. Cole Palmer, 76. Mychajlo Mudryk - 43. Alexander Isak, 90. Jacob Murphy

Chelsea zdolala v dohrávce 28. kola Premier League před vlastními fanoušky Newcastle 3:2. K výhře zavelel už v šesté minutě Nicolas Jackson, když tečoval střelu Cola Palmera. Straky sice dokázaly do konce první půle vyrovnat, ale v 58. minutě se opět blýskl anglický mladík přesnou ranou z hranice vápna. O výhře The Blues pak v 76. minutě rozhodl po individuální akci Mychajlo Mudryk. Londýňané ukončili čtyřzápasové čekání na vítězství proti Magpies, na které se navíc dotáhli s jednobodovou ztrátou a utkáním k dobru.

Výkony Chelsea nebyly ani v tomto ročníku ideální, o čemž svědčilo až 11. místo v tabulce. Blues prožili velmi nabitý únor, těšit je mohl postup do čtvrtfinále FA Cupu nebo ligová remíza s Citizens. Spíše však stále převládal smutek z prohraného finále EFL Cupu či ze ztráty v minulém kole na hřišti Brentfordu. Na jejich půdu tentokrát přicestoval Newcastle, jenž se rovněž na jeho poměry trápil a v lize se nacházel pouze o jednu pozici výš.

Blues se brzy dostali do vedení zásluhou Jacksona, jenž v šesté minutě dokázal ideálně tečovat přízemní střelu Palmera. Ve 23. minutě se už senegalský útočník odhodlal ke střele sám, ráně ale nedal dostatečnou razanci, aby rozvlnila síť za Martinem Dúbravkou. V dobré příležitosti se ocitl Joe Willock, ve vápně se protlačil k centrovanému balonu, jenže obránce mu nedal potřebný klid na zakončení a míč šel vysoko nad branku. Ve 43. minutě Newcastle využil zaváhání domácí obrany a Aleksander Isak krásným obstřelem na zadní tyč srovnal stav utkání. V nastavení se chytře zbavil obránce Raheem Sterling, poté však vypálil přímo do středu branky.

Druhý poločas odstartoval pumelicí pod břevno Miguel Almirón, dobře postavený Djordje Petrovič ji však za svá záda nepustil. Na druhé straně se v 58. minutě prosadil Palmer, když nikým nehlídaný obdržel míč na hranici šestnáctky a přízemní ranou překonal Dúbravku. Vzápětí hostující defenzivě utekl Sterling, jenže poté nedokázal udělat kličku gólmanovi a následnou střelu vyrazil na brankové čáře jeden z doběhnuvších obránců.

V 76. minutě o osudu zápasu definitivně rozhodl střídající Mudryk, který prokličkoval obranou, posadil si brankáře a uklidil míč do sítě. V poslední minutě hrací doby zkorigoval skóre bombou na přední tyč Jacob Murphy.

Chelsea tak těžký duel zvládla a doma získala tři body. Obě mužstva se vrátí zpět do ligové akce až 30. března. Blues se střetnou s Burnley, Straky změří síly s West Hamem.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City 1:1

10.03.2024 16:45

Góly: 50. Alexis Mac Allister (pen.) - 23. John Stones

Prestižní souboj 28. kola Premier League přinesl remízu Liverpoolu s Manchesterem City 1:1. Úvodní branku utkání vstřelil ve 23. minutě John Stones, jenž využil perfektně zahraného rohového kopu Kevina De Bruyneho. Na první zásah anglického obránce v ročníku však navázal po změně stran proměněnou penaltou Alexis Mac Allister. Z dělby bodů měl nicméně největší radost Arsenal, který se v průběžné tabulce udržel na první příčce o skóre právě před Reds.

Výborná forma obou celků, rozdíl jediného bodu na čele tabulky a také dvě z největších trenérských osobností fotbalového světa na každé z laviček. To vše slibovalo parádní přímý souboj o první pozici. Čísla hrála o něco více pro Liverpool v roli domácího týmu. Z posledních 30 vzájemných klání těchto dvou rivalů totiž vyhrál hostující celek pouze dvakrát.

Základní jedenáctka Reds, jejíž výběr byl vzhledem k široké marodce pro Jürgena Kloppa pořádně tvrdým oříškem, vstoupila do utkání výrazně pomaleji než soupeř, který si během první desetiminutovky připsal hned dva nebezpečné pokusy. Nebylo tak překvapením, že gól s číslem jedna patřil právě Citizens. Po rohovém kopu De Bruyneho měl největší tah na branku Stones, na jehož zakončení neměl gólman nárok. V závěru půle mohl vyrovnat Luis Díaz, z hrany vápna však nezamířil přesně a balon proklouzl vedle levé tyče.

Krátce po změně stran doběhl Ederson pozdě do souboje s Darwinem Núňezem a rozhodčí odpískal pokutový kop. Nabídnutou příležitostí nepohrdl Mac Allister, který suverénní exekucí navázal na penaltový úspěch proti Spartě. Akce měla pro hosty další negativní dopad v podobě nutnosti vystřídat Edersona, který při vlastním faulu utrpěl zranění. Díaz zazdil obrovskou příležitost také ve druhé půli, tváří v tvář brankáři hrubě nezvládl pokus o obstřel. Rozhodnuto mohlo být v 74. minutě, Phil Foden však v souboji s domácím gólmanem tečoval hlavou míč pouze na břevno. Příležitost zvrátit zápas na stranu světlemodrých měl ještě v 89. minutě Jérémy Doku, jeho parádní ránu z úhlu ovšem zastavila tyč.

Velký šlágr na Anfieldu tedy dospěl k remíze a směrem k titulu toho příliš nenapověděl. Další ligový duel čeká Reds až 31. března, kdy změří síly s Brightonem. Citizens ve stejný den vyzvou dalšího konkurenta v boji o titul, tedy Arsenal.

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC 2:2

10.03.2024 15:00

Góly: 46. Lucas Paquetá, 90+1. Danny Ings - 11. David Datro Fofana, 45+2. Konstantinos Mavropanos (vl.)

Burnley se vzepřelo ve 28. kole Premier League prognózám a remizovalo na hřišti West Hamu 2:2. Hosté se ziskem prvního venkovního bodu od konce prosince posunuli z poslední příčky tabulky, přesto pro ně měl nerozhodný výsledek hořkou pachuť. V průběhu poločasové přestávky se totiž těšili z dvougólového náskoku, jenže Londýňané rychle po změně stran snížili a v nastavení srovnali zásluhou Dannyho Ingse. Ten se trefil v aktuálním ročníku poprvé, v těch minulých přitom nasázel v rámci této soutěže 70 branek. Tomáš Souček a Vladimír Coufal odehráli v dresu londýnského celku celé utkání.

V táboře West Hamu byl v polovině února oheň na střeše, když Kladiváři podlehli Arsenalu vysoko 0:6. Zdrcení hráči pak ještě nestačili na Nottingham, poslední dva ligové výsledky ale lehce zlepšily fanouškům náladu, přičemž o výhře nad Evertonem rozhodl krásnou ranou Tomáš Souček. Další triumf měl dle papírových předpokladů přijít proti sklíženému Burnley, jež získalo v roce 2024 pouhé dva body.

To však v Londýně začalo velmi aktivně, což rezultovalo ve vedoucí trefu. David Datro Fofana se uvolnil mezi dvěma hráči domácích a poté vyslal nádhernou střelu, která doplachtila až do horního rohu branky. To nakoplo West Ham, který postupně začal čím dál více hrozit. Největší zbraní Kladivářů byly centry Coufala, které dělaly hostům velké problémy, nicméně na poslední chvíli je vždy dokázali zneškodnit. The Hammers se tak do poločasové přestávky střely na bránu nedočkali, naopak na druhé straně ještě padl gól, když si přihrávku ze strany od Joshe Cullena nešťastně srazil do sítě Konstantinos Mavropanos.

Hned z první akce po změně stran došlo ke snížení. Zaváhání defenzivy hostů vedlo k tomu, že se Lucas Paquetá řítil sám na bránu a gólmana nekompromisně po zemi prostřelil. Poté přišel velký nápor domácích. Ze závaru po rohovém kopu vystřelil Jarrod Bowen, naneštěstí pro něj pouze do zad Paquety. O chvíli později Mohammed Kudus spálil obrovskou příležitost, když po zaseknutí střílel z ideální pozice pouze nad břevno. V další šanci trefil Coufal po teči jednoho z obránců pouze horní tyč. V 82. minutě zkoušel štěstí Souček, který byl dobře postavený v šestnáctce, jeho pokus však vychytal brankář James Trafford. Domácí se nakonec téměř dočkali, nicméně trefa Ingse nebyla kvůli předcházejícímu těsnému ofsajdu uznána. V nastaveném čase se přece jen anglický forvard trefil, čímž zařídil srovnání. Zkušený útočník poté ještě trefil břevno.

Burnley tak vůbec poprvé dokázalo v roce 2024 ve venkovním utkání získat alespoň bod, přesto jeho hráči odcházeli zklamaní. V příštím kole se na jeho hřišti představí 16. března Brentford, West Ham přivítá o den později Aston Villu.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest 1:0

10.03.2024 15:00

Góly: 29. Andrew Omobamidele (vl.)

Fotbalisté Brightonu porazili ve 28. kole Premier League před vlastními fanoušky Nottingham 1:0. Rackové se po třech soutěžních porážkách v řadě, které utržili na hřištích soupeřů, vrátili na Amex Stadium, kde předvedeným výkonem potěšili své příznivce. K radosti Albionu přispěl i hostující Andrew Omobamidele, jenž si vstřelil vlastní gól po nedorozumění při bránění přímého kopu. Zatímco The Seagulls poskočili na osmé místo v tabulce, Forest se stále nachází těsně nad sestupovým pásmem.

Na začátku kritické části sezony Racky fatálním způsobem opustila forma. Nejprve vypadli z FA Cupu na hřišti Wolves, následovala vysoká ligová porážka s Fulhamem a nešťastný trojboj zakončili čtyřgólovým výpraskem v osmifinále Evropské ligy v Římě. Záchytný bod tak mohl představovat duel proti Forest, kteří z posledních sedmi klání v rámci Premier League vyhráli jediné.

Domácí fotbalisté v úvodních minutách sevřeli soupeře kolem vápna a snažili se najít správnou cestu k bráně. V 15. minutě se k hlavičce vyšplhal Jakub Moder, Matz Sels ovšem vytáhl pohotový zákrok. Po další necelé čtvrthodině došlo při přímém kopu Racků k nedorozumění mezi gólmanem Forest a stoperem Omobamidelem, kdy se spoluhráči srazili a od obránce balon propadl do sítě. Vedení mohl okamžitě vymazat Divock Origi, který si šikovně naběhl na centr, nicméně Bart Verbruggen proti ráně k tyči zasáhl. Po zbytek poločasu drželi míč většinou hosté, k vyrovnání se však nepropracovali.

O smazání manka se hráči Forest snažili i ve druhé půli, obrana Albionu však náporu odolávala. Rackové uchlácholení vedením nedokázali vyrovnat tempo hostů, což se jim mohlo vymstít v 67. minutě, kdy Moder sjel soupeře skluzem a sudí mu málem udělil červenou kartu. Po konzultaci s videorozhodčím ale ukázal pouze kartonek žluté barvy. Ani toto varování domácí neprobralo, a tak se k nebezpečnému zakončení z úhlu dostal Chris Wood, Verbruggen ovšem vytáhl důležitý zákrok. Roberto De Zerbi zareagoval na tlak The Tricky Trees střídáními, díky nimž Rackové těsné vedení ubránili bez komplikací.

Brighton se tedy po sérii neúspěchů konečně chytil a pojistil si postavení v první desítce. V lize se znovu představí až 31. března proti Liverpoolu, Nottingham vyzve už 16. března Luton.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Tottenham Hotspur 0:4

10.03.2024 14:00

Góly: 50. James Maddison, 53. Brennan Johnson, 90+1. Heung-min Son, 90+4. Timo Werner

Hráči Tottenhamu po perfektním vstupu do druhé půle zvítězili ve 28. kole Premier League na hřišti Aston Villy 4:0. Úvodní dějství sice nepřineslo ani jednu střelu na bránu, krátce po změně stran se ovšem v rozmezí tří minut hosté hned dvakrát prosadili, přičemž vítěznou trefu zaznamenal James Maddison, který asistoval u rozhodující branky v minulém utkání. Naděje Villans na vyrovnání zmařil po hrubém faulu v 65. minutě vyloučený kapitán John McGinn. V početní převaze se vyřádil Heung-Min Son, jenž v nastavení zapsal gól a asistenci. Pátí Kohouti tak stáhli náskok čtvrtých Lvů na pouhé dva body.

V Birminghamu byl na programu duel, který mohl oběma zúčastněným celkům do zbytku sezony mnoho napovědět. Spurs i Villans totiž sváděli lítý boj o nejlepší čtyřku znamenající jistotu účasti v Lize mistrů. Domácí sice měli před výkopem na svého soupeře pětibodový náskok, v případě porážky a úspěchu Tottenhamu v dohrávaném zápase se však mohly role výrazně obrátit.

Ačkoliv měli od úvodního hvizdu zdánlivou herní převahu hosté, kteří dominovali statistice držení míče, z pohledu ofenzivní nebezpečnosti vládla Villa. Již v páté minutě se z brejku parádně utrhl Ollie Watkins, ve vápně byl však čistě sražen k zemi posledním bekem Mickym van de Venem. Divácky atraktivní tempo zbytek první půle bohužel neudržel, k vidění nebyl ani jeden přesný střelecký pokus a pokračovala pouze marná snaha Spurs o obehrání soupeře postupnou kombinací.

Již první desetiminutovka druhého dějství nicméně divákům ve Villa Parku z hlediska akčnosti vše vynahradila, radost ovšem přinesla výhradně příznivcům hostujícího mužstva. V 50. minutě si na přesný centr Papeho Matara Sarra naběhl Maddison a volejem z těsné blízkosti překonal Emiliana Martíneze. Vzápětí propukla euforie severolondýnských hráčů podruhé, nekompromisní dělovkou zevnitř pokutového území přinutil argentinského brankáře ke druhé kapitulaci Brennan Johnson. Pochmurný průběh domácího celku napsal další kapitolu v 65. minutě, kdy kapitán týmu McGinn nemilosrdně poslal k zemi Destinyho Udogieho a zaslouženě obdržel předčasný lístek do sprch. Konečný výsledek určilo až dlouhé nastavení. Hned v jeho úvodu se Son střelou těsně pod břevno stal pátým nejlepším kanonýrem v klubové historii. Dominanci The Lilywhites dokázal po přihrávce Sona proměnit v gól také Timo Werner, který předvedl pohlednou ránu na vzdálenější tyč.

Tottenham tak udělal další krok k posunu na čtvrté místo zaručující Ligu mistrů. Aston Villa se v příštím kole pokusí 17. března skolit West Ham, zatímco Spurs o den dříve zavítají na hřiště Fulhamu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Brentford FC 2:1

09.03.2024 18:30

Góly: 19. Declan Rice, 86. Kai Havertz - 45+4. Yoane Wissa

Hráči Arsenalu nadále pokračují ve skvělé formě, když ve 28. kole Premier League porazili Brentford 2:1. Vítězství se však nerodilo snadno, když o rychle nabyté vedení přišli v závěru první půle, kdy Aaron Ramsdale při svém výkopu trefil Yoana Wissu, od nějž se míč odrazil do sítě. Člen anglické reprezentace se přitom v bráně Kanonýrů objevil v lize poprvé od listopadu. Pár minut před koncem základní hrací doby ale hlavou udeřil Kai Havertz, jenž rozhodl o osmé výhře domácích v řadě.

Ti se tak prodrali na první místo tabulky, kde se jen o bod za nimi nachází Liverpool se zápasem k dobru.

Vedení Arsenalu sáhlo zkraje roku po několikadenním herním soustředění v Dubaji a od té doby se výkony Kanonýrů rozzářily. Domácí fotbalisté zasáhli v roce 2024 do sedmi ligových zápasů a všechny vyhráli s celkovým skóre 31:3. Prostor k polevení ale nepřicházel vzhledem k vyrovnanému čelu tabulky ani proti Brentfordu, jehož útok vedl Ivan Toney silně spojovaný s přestupem do červené části severního Londýna.

Kanonýři na hrací ploše podle papírových předpokladů od úvodního hvizdu dominovali, dlouho se jim však nedařilo propracovat do nebezpečného zakončení. To se změnilo v 19. minutě, kdy si na povedený centr Bena Whitea naskočil Declan Rice a dobře umístěnou hlavičkou poslal míč za záda Marka Flekkena. Územní převaha svěřenců Mikela Artety pokračovala i po vstřelené brance, ale gólové příležitosti díky pevnému defenzivnímu bloku Včel nepřicházely. V nastavení první půle navíc chyboval Ramsdale, jehož pozdní odkop ve skluzu zblokoval Wissa tak šťastně, že se balon odrazil mezi tři tyče a na Emirates Stadium bylo srovnáno.

Trend z první půle pokračoval i po změně stran. Arsenal dobýval šestnáctku Brentfordu a zvyšoval svoje střelecké úsilí. Přesto byli v 55. minutě blíže vedoucí trefě hosté, když se snažil vyběhnutého Ramsdalea nachytat ranou z velké dálky Toney. Anglický gólman ale tentokrát skvěle zasáhl a odvrátil míč do zámezí. Zhruba čtvrthodiny poté se o slovo přihlásil stoper Nathan Collins, jenž vyplaval ve vápně osamocený, nicméně na Ramsdalea ze vzduchu nevyzrál. Rozhodnout tak mohl autor prvního gólu Rice, jehož projektil zpoza pokutového území skončil na spojnici brány. Londýňany to však mrzet nemuselo, jelikož se jejich hrdinou stal Havertz, který po druhé asistenci Whitea prostřelil Flekkena tvrdou hlavičkou pod břevno.

Ligová jízda Arsenalu rokem 2024 tak pokračovala ziskem dalších tří bodů. Příští zápas ho v Premier League čeká až 31. března, kdy pojede na stadion Manchesteru City. Brentford se představí už 16. března v Burnley.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Fulham FC 2:1

09.03.2024 16:00

Góly: 52. Rayan Aït Nouri, 67. Tom Cairney (vl.) - 90+8. Alex Iwobi

Fulham sice dokázal poprvé od roku 2016 skórovat na Molineux Stadium, přesto ve 28. kole Premier League prohrál s Wolves 1:2. Fanoušci domácích měli před utkáním starosti s tím, kdo bude střílet góly, jelikož zranění Hee-Chan Hwang a Matheus Cunha obstarali téměř polovinu všech branek The Wanderers v tomto ligovém ročníku. Odpovědi na jejich otázky nakonec přinesli krajní obránci, když v 52. minutě otevřel skóre Rayan Aït-Nouri a o čtvrt hodiny později měl velký podíl na zvýšení vedení Nelson Semedo, byť tento zásah byl nakonec označen jako vlastní.

The Cottagers byli až do nedávného výjezdu na Old Trafford týmem, který na hřištích soupeřů vybojoval druhý nejmenší počet bodů z celé ligy. Na ikonickém stadionu se však vybičovali k nečekanému výkonu a Rudé ďábly skolili pozdním gólem Alexe Iwobiho. Fulham pak navíc využil nabytého sebevědomí k jasné výhře 3:0 nad Brightonem. Stejným poměrem prohráli Wolves v Newcastlu, předtím ale v krátkém časovém sledu porazili Chelsea a Tottenham.

O poznání lepší vstup do utkání zažívali hostující hráči, kteří také poprvé zaměstanali gólmana soupeře. V sedmé minutě vybídl Iwobi ke střele z úhlu Andrease Pereiru, jeho ránu ale José Sá reflexivně vyrazil na roh. Další obrovskou šanci měl ve 25. minutě Harry Wilson, jehož do rychlého úniku vyslal opět Iwobi. Své technické zakončení šajtlí ovšem zakroutil těsně vedle pravé tyče. Závěrečnou šanci první půle si připsal stoper hostů Tosin Adarabioyou, který ranou uvnitř vápna napálil břevno.

Krátce po změně stran za to vzal Wilson, z rohu vápna ale pálil o kus mimo. Záhy ovšem přišla premiérová šance domácího týmu a na Molineux Stadium hned vypukla gólová radost. Po přímém kopu totiž vracel míč do předbrankového prostoru Toti. Tam čekal osamocený Aït-Nouri, který suverénní ranou na bližší tyč otevřel skóre utkání. Vítězství pak pojistil další bek Semedo, jehož střelu z hranice vápna tečoval do protipohybu gólmana bránící Tom Cairney, který si do statistik připsal vlastní branku. Jeho smolný moment nabral důležitosti v osmé minutě nastavení, kdy skóre pouze korigoval Iwobi.

Celek z Wolverhamptonu tak vítězstvím protáhl sérii domácích vzájemných duelů bez porážky, když v ligové soutěži naposledy padl v roce 1985. V příštím kole přivítá 16. března Bournemouth, na hřiště Fulhamu přijede tentýž den Tottenham.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Luton Town 1:1

09.03.2024 16:00

Góly: 11. Jean-Philippe Mateta - 90+6. Cauley Woodrow

Crystal Palace remizoval ve 28. kole Premier League doma s Lutonem 1:1. Jediným úspěšným střelcem "Orlů", kteří pohrdli řadou stoprocentních gólových příležitostí, se stal Jean-Philippe Mateta, jenž v 11. minutě efektně patičkou potrestal chybu hostující obrany. Vše směřovalo k páté ligové porážce Kloboučníků v řadě, v závěrečném nastavení ji však odvrátil svým prvním gólem mezi anglickou elitou Cauley Woodrow. Za zmínku stojí také premiéra Sunnyho Singha Gilla, který se stal prvním britským rozhodčím jihoasijského původu v historii Premier League.

Luton sice nadále bavil svou předváděnou hrou, jenže body mu to už více než měsíc nepřineslo. Malou útěchou byl pro nováčka fakt, že tři poslední porážky přišly od soupeřů nacházejících se v elitní šestce tabulky. Crystal Palace bylo naopak týmem, který mohli Kloboučníci považovat za celek, přes který se dalo probojovat k záchraně. "Orli" ale pod vedením Olivera Glasnera pookřáli a naposledy sahali po překvapení na půdě Tottenhamu.

"Orli" na začátku zápasu působili živějším dojmem a v 11. minutě se jim podařilo otevřít skóre. Po chybě hostující obrany se do samostatného úniku dostal Daniel Muňoz, jenž se kličkou vyhnul brankáři, našel v ještě lepší střelecké pozici Matetu a ten parádně patičkou poslal míč do sítě. Následný průběh první půle výrazně komplikovaly časté ztráty a nepřesnosti z obou stran, a domácí příznivci se tak další šance dočkali až chvíli před pauzou. Druhý gól v zápase mohl přidat Mateta, jenž však z dobré pozice ve vápně branku Thomase Kaminskiho minul.

Luton po změně stran zvýšil obrátky a po odehrané hodině si hezkou kombinací vypracoval možnost k vyrovnání. Alfie Doughty našel ve vápně přesným centrem Carltona Morrise, jehož střelecký pokus z voleje ale skončil pouze v náruči Sama Johnstona. The Hatters si nicméně museli hlídat i zadní vrátka, jelikož The Eagles nadále hrozili z brejků. Po jednom z nich se k hlavičce zblízka prodral Mateta, Kaminski ho však reflexivním zákrokem o gólovou radost připravil a udržel naděje svého týmu na bodový zisk při životě.

Nebezpečnějším z obou mužstev byli ovšem domácí. Zhruba 10 minut před koncem vystrašil Kaminskiho ranou téměř z půlky Eberechi Eze, jehož projektil se svezl po horní tyčce, kterou v nastavení trefil i Odsonne Édouard. Neproměněné příležitosti nakonec domácí mrzely dvojnásob. Z poslední akce duelu totiž hlavou udeřil prvním gólem v sezoně Woodrow.

Na čtvrtý pokus tak Luton vybojoval při návštěvě hlavního města alespoň bod. Klobočníky čeká už 13. března dohrávka v Bournemouthu. Crystal Palace si musí na další zápas počkat do 30. března, kdy bude hrát v Nottinghamu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Sheffield United 2:2

09.03.2024 16:00

Góly: 74. Dango Ouattara, 90+1. Enes Ünal - 27. Gustavo Hamer, 64. Jack Robinson

Sheffield ve 28. kole Premier League pouze remizoval na hřišti Bournemouthu 2:2, a to i přesto, že ještě asi čtvrthodinu před koncem držel dvoubrankový náskok. "Třešně" však nadále tlačily a po gólu, který vsítil Dango Ouattara, rozhodl v nastaveném čase o dělbě bodů Enes Ünal. Domácí mohli i vyhrát, ale hned na počátku zápasu selhal při exekuci pokutového kopu kanonýr Dominic Solanke. The Blades tedy po třech potupných porážkách získali alespoň bod a minimálně do souboje Burnley s West Hamem se odpoutali od samého dna tabulky.

Některá média označila předchozí výkon Sheffieldu, který vyústil v domácí porážku 0:6 od Arsenalu, za vůbec nejhorší v historii Premier League. Ačkoliv by se o tomto tvrzení dalo polemizovat, nutnost zlepšit se byla vzhledem k poslední příčce v tabulce pro The Blades neoddiskutovatelná. Pokračující krize soupeře chtěl využít Bournemouth, jenž naposledy zdolal jiného nováčka z Burnley.

"Třešně" vstoupily do duelu velmi aktivně. Hostující Tom Davies tempo zpočátku nestíhal a ve 13. minutě se dopustil faulu, po kterém sudí nařídil pokutový kop. Solanke ale roli kanonýra nepotvrdil, neboť při rozběhu podklouzl a vysoko přestřelil. Po chvíli mohl zaváhání napravit jeho spoluhráč Antoine Semenyo, když se opřel do odraženého balonu. Proti prudkému pokusu k tyči se ovšem skvěle natáhl Ivo Grbič. Nakonec to byly Žiletky, které udeřily. Hamer se po zmatcích v defenzivě dostal k dorážce a otevřel skóre. O vyrovnání se snažil Semenyo prudkou hlavičkou, avšak Grbič jeho pokus znovu lapil.

Převahu ve druhé půli si opět rychle vypracovali domácí hráči, ovšem k mnoha střeleckým pokusům se nedostali. Krátce před uplynulou hodinou se hra vyrovnala a Žiletky se také začaly potkávat s míčem na kopačkách. To nakonec vedlo i k rohovému kopu, při němž Grbić špatně vyběhl a balon propadl až k Jackovi Robinsonovi, který před prázdnou bránou nezaváhal. Vzápětí Dango Ouattara napřáhl z dálky. Defenziva sice ránu zblokovala, nicméně k dorážce se dostal Solanke a snížil.

Při zpracování si ale pomohl rukou a videorozhodčí gól odvolal. Podle pravidel si ovšem vedl Ouattara při hlavičce v 74. minutě a zařídil snížení pro "Třešně". Útočník z Burkiny Faso mohl i vyrovnat, avšak jeho další pokus skončil těsně nad břevnem. To se následně přece jen povedlo Ünalovi, jenž si naběhl na prodloužený centr a překonal bezmocného Grbiće.

Bournemouth tak nevyhrál ani čtvrté domácí ligové utkání roku 2024 a získal jen bod. Další zápas ho čeká už 13. března, kdy bude dohrávat duel s Lutonem. Sheffield si naopak musí počkat na souboj s Fulhamem až do 30. března.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 2:0

09.03.2024 13:30

Góly: 12. Bruno Fernandes (pen.), 36. Marcus Rashford (pen.)

Manchester United se po dvou ligových zaváháních vrátil na vítěznou vlnu, když ve 28. kole Premier League porazil na Old Trafford Everton 2:0. Výsledek atraktivního duelu se šancemi na obou stranách určily dvě penalty, které v úvodní půli vybojoval Alejandro Garnacho. Mladý Argentinec se stal prvním hráčem Red Devils, jemuž se takový kousek v jednom utkání nejvyšší anglické soutěže podařil. O úspěšné zahrávání pokutových kopů se podělili Bruno Fernandes a Marcus Rashford. Karamelky tak podlehly domácím už popáté v řadě.

Po sérii pěti ligových zápasů bez porážky přišlo pro Manchester United těžké vystřízlivění, když po domácí prohře s Fulhamem nestačil ani v městském derby na Citizens. Ideálním soupeřem pro návrat na vítěznou vlnu se zdál být tápající Everton. Karamelky totiž v lize nevyhrály už 10 střetnutí v řadě a jedinou dobrou zprávu pro ně představovalo snížení bodového odečtu.

Aktivní napadání liverpoolského celku domácím od začátku způsobovalo obrovské problémy, jako první se nicméně radovali Rudí ďáblové. James Tarkowski zasáhl ve vlastním vápně Garnacha a nařízenou penaltu ve 12. minutě s přehledem proměnil Fernandes. S bleskovou odpovědí málem přispěchal z voleje pálící Dwight McNeil, jeho projektil ale prosvištěl vedle levé tyče. André Onana se proto poprvé výrazně zapotil až ve 25. minutě, kdy vytáhl povedenou ránu Jamese Garnera zpoza šestnáctky.

Své schopnosti následně prokázal na druhé straně i Jordan Pickford, když zneškodnil pokus Fernandese z přímého kopu směřující do šibenice. Po půlhodině hry už ovšem Manchester udeřil podruhé. Další penaltu opět vybojoval kličkující Garnacho a z bílého bodu se nemýlil Rashford.

Chvíli po změně stran se mohl na střeleckou listinu přidat i sám 19letý křídelník. Ten se po pravé straně prohnal do pokutového území, ránu z úhlu však poslal těsně nad břevno. O něco lépe mířil po hodině zápasu Fernandes, Portugalcův přízemní pokus ale konečky prstů vytěsnil Pickford. V 76. minutě potvrdil chabou střeleckou formu Dominic Calvert-Lewin. Někdejšího tahouna fotbalistů v modrém se snažil najít ostrým pasem do malého vápna Lewis Dobbin, jenže střídající Angličan nezareagoval včas a promáchl.

Manchester tak napravil nedávná zaváhání a doma získal tři body. Oba celky čeká další ligový zápas až 30. března. Toffees změří síly s Bournemouthem, Red Devils se utkají s Brentfordem.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
28
20
4
4
70 : 24
64
2
Liverpool FC
28
19
7
2
65 : 26
64
3
Manchester City
28
19
6
3
63 : 28
63
4
Aston Villa
28
17
4
7
59 : 41
55
5
Tottenham Hotspur
27
16
5
6
59 : 39
53
6
Manchester United
28
15
2
11
39 : 39
47
7
West Ham United
28
12
7
9
45 : 49
43
8
Brighton & Hove Albion
28
11
9
8
50 : 44
42
9
Wolverhampton Wanderers
28
12
5
11
42 : 44
41
10
Newcastle United
28
12
4
12
59 : 48
40
11
Chelsea FC
27
11
6
10
47 : 45
39
12
Fulham FC
28
10
5
13
40 : 44
35
13
AFC Bournemouth
27
8
8
11
37 : 49
32
14
Crystal Palace
28
7
8
13
33 : 48
29
15
Brentford FC
28
7
5
16
40 : 52
26
16
Everton FC
28
8
7
13
29 : 39
25
17
Nottingham Forest
28
6
6
16
34 : 50
24
18
Luton Town
27
5
6
16
38 : 55
21
19
Burnley FC
28
3
5
20
27 : 62
14
20
Sheffield United
28
3
5
20
24 : 74
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (418)

Přidat komentář
MystycMac

Keby neboli Everton tupci tak si napohodu uhraju 0:0 šialenstvo faulovať hráča keď aj tak by branu netrafil alebo by to potiahol až ku čiare...United katastrofa v útoku vôbec nevedia čo majú robiť Casemiro najhoršie DM v PL ten už je v lese úplne pomaly stráca jednoduché lopty, Obrana nekvalitná akurát Onana je zazrak že už dlho nespravil hrubicu ale aj to pride...

Reagovat
Neutron

Ty sa vrat komentovat radsej Real Madrid…viem, ze trollis, ale aj to napicu

Reagovat
Jkb

Chyby jsou součástí hry, pokud máš brankáře, který je dobrý s míčem a chceš aby brankář hrál s míčem, tak chyba dřív nebo později přijde, jsou to jenom lidi, každej člověk dělá chyby.

Jinak Onana má celkem dobrou první sezónu na ostrovech, časem bude pro United oporou.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Grahf

Do konca sezony ten sheffield snáď dáme

https://i.redd.it/ks6cmkbm6cnc1.jpeg

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Acquanni

To je ta největší šílenost, že ať vypadá podle tabulky a zápasu u United jakkoli špatně, tak herně je to ještě horší

Reagovat
aragorn

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

Reagovat
Whitemedia

Kai

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Ł60 million down the drain

Nicméně dost vyčerpávající zápas, snad si to v úterý nevybere moc velkou daň.

Reagovat
Trand

Kai super gól, ale klidně mohl být venku. Simulovat je jedna věc, ale simulovat se žlutou je idiocie, doufám, že příště si to odpustí. Na druhou stranu stejně tak jsme dle mě měli mít penaltu za faul na Trossarda chvíli předtím. Strašně těžký zápas, Brentford hrál nepříjemně, fyzicky a 3 body jsou zlatý.

Příští zápas na City, tam musíme minimálně remizovat, pokud to s titulem myslíme vážně. S naší formou z posledních zápasů si myslím, že na to máme, tak uvidíme

Reagovat
Zdechlina

Kulervoucí závěr Kai Arsenal

Reagovat
Gunner14

King Kai důležitý udělat takový clutch zápas potom co jsme všechny v lize drtili. Ramsdale si tu šaškárnu vyžehlil v druhém poločase a díky výhře se na to nebude tolik vzpomínat, tak aspoň že tak

Teď trénovat rohy na krátko, portugalci budou zase padat při každém balónu do vápna, tak snad bude tentokrát normální rozhodčí

Reagovat
herbage

Já nevím, proč to nezkusí někdy kopnout na Saku/Rice střelu z voleje, když tam skoro každý roh byli sami na hranici vápna. Rice to proti Portu zkusil na Trossarda a byla z toho největší šance. Minimálně to jednou zkusit a uvolní to pro další rohy 1 hráče soupeře z malého vápna než to 20x kopnout dle jednoho scénáře

Reagovat
Gunner14

To nám vyšlo už několikrát, chtělo by to zkoušet častěji, ale zase na druhou stranu nemůžeme si moc stěžovat na naše standartky, máme je suverénně nejlepší v lize

Reagovat
PP

pičoval sem na to hned po první poločase.. Že je potřeba proti nim udělat nějakou změnu.

Reagovat
herbage
Reagovat
Rohlíček

Kai <3

Reagovat
Bot690

Tsanamina ee waka waka eee Sixty milion Down the drain, Kai Havertz scores again

Reagovat
Bot690

Tsanamina ee waka waka eee Sixty milion Down the drain, Kai Havertz scores again

Reagovat
Acquanni

Za mě je vlastně dobře, že Brentdord nám ten vítr z plachet trochu sebral. Aby hráči neměli pocit, že to půjde samo proti Portu a proti City stejně jako to bylo většinu posledních "easy" zápasů. Každopádně proti Portu musíme předvést lepší výkon, protože ti budou hrát pro nás minimálně stejně nepříjemně jako Brentford dneska.

Reagovat
Acquanni

Jinak zítra snad Live se City plichta a se City snad neprohrajeme. Po letech věřím, že tam jsme schopni i vyhrát, ale samozřejmě bych bral všemi deseti remízu, protože je pořád favorit City.

Reagovat
J0EL

Reagovat
PP

No, před měsícem bych nám i věřil, ale teď jak jsou v plné polní bude remiza dobrá..

Reagovat
Acquanni

Říkám, remízu bych bral všemi deseti, ale prostě po letech věřím, že tam můžeme i vyhrát. Poslední roky jsem tak maximálně doufal, ale nevěřil bych výhře na Etihad ani za nic.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Nikikrew

Tak to bola pekna ochutnavka pred Portom, obavam sa ze tam sa bude predlzovat aj 10 min po nasich 12 rohov.

Kai nas opat zachranil. Doteraz si pamatam co som dostal asi po 3 kole tuna cocku kvoli tomu, ze som povedal ze Havertz bude hrat aj hrot....

Nie je to dlhodobe riesenie, v lete by mal prist novy utocnik. Vseobecne tazky zapas, ktory som aj ocakaval. Uvidime, ci si nevyberieme dan z tohto zapasu. MOTM White, excelent.

Reagovat
Greny

OT : nějaký neoficiální spekulace že se Daní Alves zabil

Reagovat
Neutron

Wtf

Reagovat
Greny

Nevím skáče mi to na Twitteru asi hodinu

Reagovat
masly008

Jinak ať jde Arteta do prdele fakt. S takovou budeme doplácet i za Havertze

Reagovat
Man__United

Tom Cleverley will assume the position of Interim Head Coach at Vicarage Road.

This follows Watford FC terminating the contract of Valérien Ismaël after today's home defeat to Coventry City.

Reagovat
Golasso

Já vám říkal, že Havertz bude skvělý .

Reagovat
Bot690

Tsanamina ee waka waka eee Sixty milion Down the drain, Kai Havertz scores again

Reagovat
eder

Strašnej křivák...

Reagovat
masly008

Je to větší dive než Jota který za to měl penaltu?

Reagovat
eder

Joty se přinejmenším obránce dotkl, to se nedá srovnávat...

Reagovat
J0EL

Samozrejme

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Dive je dive

Reagovat
eder

To souhlas, ale v případě dotyku je minimálně prostor pro diskusi zda mohl či nemohl ovlivnit pohyb. Kdežto úplně bez dotyku je to trapná křivárna...

Reagovat
Golasso

Jsem si jistej, že i Havertz se časem naučí padat tak šikovně, aby to nabízelo prostor pro diskuzi. Jota je v tomhle prostě dál no

Reagovat
Front hell

Jota udělal dva kroky a teatrálně spadl,tady opravdu není místo pro diskusi úplně ta samá sracka

Reagovat
Golasso

Naposledy jsem viděl někoho tak tetrálně spadnout po pár krocích na konci Kill Bill

Reagovat
Petr.Petr

Nerikej…to jsme necekali ze i v ars jsou diveri…ja myslel ze to dela jen krysa bruno. Co tim chci rict. Az budes priste zase hystericky bulet nad simulaci nekoho z ostatnich tymu, uvedom si, ze za den na to bude simulant nekdo z tvyho super arsiku. Je to tak odjakzeziv. Tak priste uz nevyplakavej a uvedom se, nebo se zase ztrapnis, ju?

Reagovat
Front hell

Front hell

27.08.2023 12:05

Jako Saka je diver,o tom žádná. Ale co se tady rozjelo. Komedianti

Front hell

29.12.2023 13:14

Saka je diver.

Nadávam tady na hrače Arsenalu pravidelně za simulace. Takže až budeš mít zase příště hysterický záchvat tady poučovat, pamatuj, že budeš opět za kokota

Reagovat
Petr.Petr

O to nejde. Jde o to, ze jen malomyslni lide maji potrebu, chut a cas psat takovy hovna…on simuluje, je to krysa. Nacez za tyden zasimuluje typecek z jeho tymu. To nevidis, jak je to smesny, detinsky, ubohy? To ti to musim tady vasvetlovat? Kolik ti je? Ja te trollim, mam z vas tady prdel, ale ty mi realne odpovidas a beres to vazne, coz delate z arsiku vesmes vsichni, ikdyz si hrajete, jak jste nad veci, ale cas kterej venujete kecum v komentarich mluvi o opaku, kluci

Reagovat
Front hell

Nevyšlo,tak najednou jde o trolling. Bohužel i ten se musí umět bráško

Reagovat
Petr.Petr

to zes to nepobral neznamena, ze to nevyslo.

Reagovat
Front hell

Jasně dospělý Peťo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Golasso

Si hleďte svých diverů

Reagovat
guestikor

Uz me s tim prihravanim sere. Nekolikrat mu soft kontakt nepiskli a bude zkouset padal dal. Ted mu to rozhodci budou davat sezrat a nepisknou mu uz vubec nic...

Ze ale takove situace vytahujou zrovna fanousci Liverpoolu je kouzelne

Reagovat
Front hell

Měl dostat druhou žlutou. Strašně hloupé od něho.

Reagovat
Nikikrew

To on bude robievat, aj tie caste lakte su na palicu. Preto asi nebudem nikdy jeho najvacsi fanda, ale rozohral sa do skvelej formy a pre uspech spravi vsetko. Jesus si asi posedi

Reagovat
Front hell

Hraje momentálně skvěle

Reagovat
masly008

Měli jsme mít penaltu na Trosse, strašně hloupé od rozhodčího a VARu.

Reagovat
Front hell

Jo ta se dala písknout,ale co to má společného s tím že se kai zachoval hloupě, to nevím.

Reagovat
masly008

Protože to bylo před tím. Pokud by jsme dali tak nemusí zkoušet toto.

Já to nechci obhajovat, ale problém jsou rozhodčí a VAR, když nepískají takové pentle jako na Trosse tak se nedivím že to hráči zkouší i při takových blbostech.

By mě zajímalo kdyby to pisknul jestli to VAR zruší.

Reagovat
Front hell

No nevím. Nějak se mi nechce věřit, že by to nezkusil kdyby jsme vedli. Vem si že takový Jota mohl dávat do prázdné a i vedli a stejně simuloval.

Jako pro mě je to trapné a ještě mu za to hrozila žlutá a vyloučení. Takže oslabení mužstva. Prostě za mě strašná hloupost,tohle udělat.

Kdo ví. Když byli schopni posvětit ten trapas Joty

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Salfovic

Klasciké něco něco, ale

Reagovat
Edgar Davids

Nevypada to dobre no ale nepochopim, proc spadne? je ve vybuchu rychlosti, spravne si to pichne do behu a jasne muze ziskat vyhodu a on sebou radeji hodi o zem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Neutron

Reagovat
bbbauch

Tsanamina ee waka waka eee Sixty milion Down the drain, Kai Havertz dives again

Reagovat
J0EL

Si sa opustil dneska zase

Reagovat
bbbauch

Mel bych se krotit, aby gunnerovi nepraskla cevka

Reagovat
J0EL

To skor tebe podla toho co si tu predviedol

Reagovat
Hachim Mastour

včera sme teda hodne simulovali

Reagovat
eder

aspoň jeden objektivní

Reagovat
Gunner14

The ball was in play for less than 50% of tonight's match between Arsenal and Brentford.

Total time: 105:01

Time in play: 49:26

ale dobrá příprava na Porto, tam se budou snažit o to stejný zase

Reagovat
Golasso

To je šílený, ale jak říkáš, Porto to zkusí znovu a nejspíš i další soupeři tohle budou zkoušet. Je to proti nám ideální taktika, když to rozhodčí toleruje. Musíme se to naučit zvládnout, hlavně dávat rychlé góly z úvodního tlaku a umět změnit systém hry na přímočařejší, když to bude potřeba.

Reagovat
Gunner14

chce to na ně vlítnout a dát co nejdřív gól

Reagovat
masly008

Jsem psal při zápase, jeden aut házeli 28 vteřin. A to jsem to počítal od chvíle kdy byl ten hráč připraven házet ne kdy míč opustil hřiště.

Ale Beny taky standartně u autu zdržoval ikdyž byla remíza. On je v tom strašný.

Reagovat
Gunner14

I na jejich stadionu to bylo podobný, naštěstí máme clutch Kaie

Reagovat
Jordi Alba

Skoro jak v LL.

Reagovat
bbbauch

Tak jeste ze vy to nedelate

Reagovat
Gunner14

Cože??? Jakože Arsenal se snaží mít co nejmíň balón ve hře? Aha

Reagovat
bbbauch

Kdyz se vam to hodi, tak zdrzujete uplne stejne

Reagovat
Gunner14

ty jseš věčně mimo, neumíš anglicky nebo si to nepochopil o co tam jde?

Reagovat
aramaki

Reagovat
lofin9

Ty si tym Arsenalom slusne posadnuty

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

https://efsearch.owny.cz/?a=bbbauch&s=&f=&t=&o=n

Prani otcem myslenky.. ze to palcuje nymand, co komentuje United asi tak 100x vic nez ja Arsenal, je jen obrazem toho, jak je mimo

Reagovat
J0EL

uz nezvladas

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Front hell

Reagovat
Frony

Reagovat
Golasso

Jakože se systematicky snažíme redukovat reálný herní čas na minimum od začátku zápasu? Jasně, to děláme pořád. Sice to jde kompletně proti naší taktice, ale fck logic asi ...

Reagovat
bbbauch

Redukovat realny herni cas je dost vznesenej nazev pro zdrzovani ano, slabsi tymy proti tymum, ktery kazdyho valcujou zdrzujou a kouskujou hru od zacatku. What a surprise. A kdyz se to hodi vam, tak zdrzujete taky. To je zas povyku kvuli necemu, co se deje uplne bezne..

Reagovat
Gunner14

Reagovat
bbbauch

Poplacte si nad tim, jak se slabsi tymy snazi alespon nejak uspet a jsou na vas zli

Reagovat
Gunner14

A ty tady pláčeš, že vám se tohle stát nemůže nebo co?

Chápu, že sis zvykl nesledovat pořádný fotbal s United, ale my preferujeme když je balón ve hře a hraje se, ne když je přes půl zápasu mimo hru.

Lowest ball in play times this season

Sheff Utd v Wolves 46:40

Spurs v Chelsea 47:57

Brentford v Arsenal 49:08

Luton v Burnley 49:11

Arsenal v Brentford 49:26

Tady máš statistiku, která ti vyvrací i to co píšeš s válcováním, ale hádám ti to stejnak nepomůže

Reagovat
bbbauch

Zvladej trochu kluku

Reagovat
Gunner14

Baumax pls s tebou fakt nemá cenu řešit fotbal

Reagovat
bbbauch

Dojdi si na vzduch nebo si dej nejaky dychaci cviceni..

Reagovat
bbbauch

Btw co to vyvraci prosimte? Ja snad psal, ze se tohle deje jenom v zapasech slabych proti silnym, nebo co? Aneb kdyz se ohanis logikou a vypustis ze sebe uplnej nonsens

Reagovat
jk

Pokud ste se od loňska nějak výrazně neposunuli, tak v zápasech woolwiche byl míč ve hře 55.4% času (nejvíce City 61.8). Tedy desáté místo pro woolwich. Zrovna Brentford jsou nejvíc zdržující mrtki v PL, takže tohle brát jako referenčního zápas fakt nelze.

Pokud se budem bavit čistě o tom, který tým zdržuje s rozehráním tak woolwich má průměr 28.3s, což je zase někdě uprostřed.

Reagovat
mistr129

Tam jsou ale všichni tak na 15 sekundách a White na minutě

Reagovat
aramaki

Reagovat
Gunner14

On nemá logiku, zbytečný mu to vysvětlovat. Nad tebou píše, že to děláme úplně stejně prý

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Jasně že to dělá i woolwich. Třeba loni s newcastlem si na to Howe dokonce stěžoval.

However, when we look at Arsenal specifically, Howe’s arguably got a point. Mikel Arteta’s side managed to chew up just over 28 minutes through delays – their second-highest total in a match this season behind their away game at Liverpool (28m 42s) – and Arsenal’s average delay per stoppage was 37.5 seconds. Again, that’s their second-highest mark in a game this season.

Delays at restarting play from free kicks (12m 7s – 43.7%) and throw-ins (8m 17s – 29.5%) made up the bulk of that time. Both of those totals are the Gunners’ second-highest figures in a game this season.

Reagovat
bbbauch

To neni mozny prece

Reagovat
jk

Ano šokující zjištění.

Reagovat
aramaki

Ja s vami súhlasím a keď to potrebuje, tak zdržuje úplne každý. Akurát Porto to robí tak nechutne, že to hraničí so stratou sebaúcty.

Reagovat
bbbauch

Tak jasne, jsou ruzny cesty, jak toho dosahnout.. a delo se to vzdycky a taky bude, dokud neprijde cistej cas, komercni prestavky..

Reagovat
masly008

A nebo dokud nebudou dělat rozhodčí svou práci pořádně.

Reagovat
bbbauch

Takze dokud neprijde cistej cas a komercni prestavky …

Reagovat
masly008

ne.stačí aby to rozhodčí tlačili ať se rozehrává hned.Pár krát otočí aut pro zdržování, dá kartu golmanovi klidně v 5 minutě atd.

Ono by to šlo.

Reagovat
jk

Tak to i Brentford nebo Newcastle.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Swarley

Reagovat
Frony

Píská Turpin, ten jim ty sračky co jim vycházely v Portugalsku žrát nebude.

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
masly008

se slabými rozhodčími.To píše každý fanoušek PL.

Mimochodem se teď dívej na Pool - City.To v jiné lize fakt neuvidíš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

Druhý poločas Liverpool absolutní válec city nic... Halland vymazaný nulový...

Jinak jak nastoupil Robo a Mo tak byla vidět zkušenost

Skvělý Endo, Virgil, i Nunez...

Kdyby nebyl Gakpo úplný nymand tak v nastavení alepson střílí.. Škoda city jsme měli porazit...

Reagovat
oli9

No dala se klidně pisknout penalta v té poslední minutě.. Šel tam jak dement

Reagovat
Gunner14

Top of the league

Reagovat
ashburtongrove

To maji za ty dementni nadpisy tady, pry na čele jen do nedele neno jak to bylo

Reagovat
Gunner14

teď sundat Porto a můžeme radostně do repre pauzy

Reagovat
fff

Diaz dnes 3 sance, z ktorych 2 krat netrafil branu a raz ani nevystrelil. Byt tam Mane tak ten gol da, Diaz je strasne labilny v zakonceni.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Plus teda este Gakpo, ten chalan potrebuje v priemere 3 pracovne dni, aby sa rozhodol co chce vlastne urobit a dalsie dva dni na strelu, ak sa rozhodne vystrelit.

Reagovat
dantetomas

Tito City sa dali a asi mali porazit. Fakt by ma zaujimalo, preco sa nepiskala na konci pencla.

Reagovat
LokoLFC

Protože jsou prostě vymrdaný čůraci. Že to nevidí ten kokot na hřišti pochopim, ale že VAR řekne, že je to ok, a ten píčus se nejde ani podívat.

Reagovat
Referee©

Pozor na vaginální opisy!

Reagovat
SunFells

Live ♥ Krásný počin. City to v druhé půlce mentálně úplně ztratilo, Liverpool je přiměl hrát přesně jejich hru a to jim chyběl jen Grealish, který by sice dost pomohl držet kontrolu, ale oproti omezením Live to byla dost malá nevýhoda. Kloppo se rozloučil s duely s Guardiolou majestátně

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Reagovat
8lampard8

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Bowie

Reagovat
Front hell

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
avicii

Wow..My sme boli kurva lepší v tom druhom polcase a mali sme vyhrať už po niekoľkých krát túto sezónu musím napísať ze znovu veľká hrdosť na tento tím (to fanúšikovia City nikdy nemôžu pochopiť, to je to co hovoril Trent) .. Diaz mal dat aspoň 2 góly, škoda Darwina keď vychytal Ortega..

Reagovat
Janek 7

skoda. Na konci se ale mela kopat penalta. Jasnej faul.

Reagovat
avicii

Za mňa to neni úplne 100 percentná penalta

Reagovat
fff

Toto sa musi piskat.

Reagovat
Janek 7

Taky souhlasim. Jasna penalta. Trefil ho kolikama. Balon nezasahl. Nechapu VAR.

Reagovat
Kinky7

Balón právě že zasáhl a až pak ho trefil

Reagovat
avicii

Keby to piskol tak to VAR neotoci to je asi viac ako iste..zahral prv loptu to ho zachránilo

Reagovat
fff

To aj Jones proti Spurs. Ci trochu stuchol do lopty je jedno. Kolikmi do hrudnika je faul vzdy a vsade na ihrisku.

Reagovat
avicii

Hmm keď to povieš takto ak toto není penalta tak Jonsova redka je úplný bullshit ale to som tvrdil ze Jonse nemal byt čo vylúčený

Reagovat
fff

Reckless is when a player acts with disregard to the danger to, or consequences for, an opponent and must be cautioned

Pokial kopacka kolikmi do hrudnika vo vyske hrudnika nie je reckless tak neviem co by to malo byt.

Reagovat
avicii

Reagovat
El Cid z City

Kolik znáš fanoušků City?

Reagovat
Kiss Me Polka!

proč by jako fans city neměli dokázat pochopit, co znamená cítit hrdost?

Reagovat
El Cid z City

Neuvěřitelně hloupej a i dost povýšenej názor, třeba někdy dospěje.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Strašný komediant

Reagovat
Janek 7

Nadherny zapas. Klopp muze byt pysny na hrace Liverpoolu. Dnes si zaslouzili vyhrat. Otazka je, proc se nekopala po faulu Dokua na MacAllistera penalta. Jasny faul.

Reagovat
Dontlookatme

Ptz je MacAllister strasnej simulant, i tady tomu pridal. To je stejny jak u Jesuse, porad to zkousi a pak jednou, kdyz je to opravdu faul, tak uz mu to rozhodci z principu veri min.

Reagovat
oli9

Od toho je tam VAR.. Za každou picovinu, ruku neruku to tam volá a zkoumá se

Reagovat
Janek 7

Jo, ale k tomu je tam VAR a tohle je jasnej faul. Nechapu k cemu tam ten VAR je, kdyz nezavolaji rozhodciho k monitoru. Dalsi chyba VARu a ze jich je uz dost

Reagovat
Luc-Luc

Byli jsme lepsi i pres mnohe absence, Shiti nevedeli v druhe puli, co se deje. Mac Allister MOTM. Tesne za nim Endo, Virgil, Quansah. Vyborny vykony Ten karate kid Doku na konci, to byla cista penalta. Oliver je curak

Reagovat
Setwo

Ešte nikdy som nevidel, žeby sa takto muselo brániť City proti niekomu ako teraz v druhom polčase… to na konci kľudne mohla byt penalta, Oliver si to mal ísť pozrieť.. kontroloval to vôbec VAR?

Reagovat
fff

VAR to kontroloval.

Reagovat
LokoLFC

což je vlastně vtipné samo o sobě

Reagovat
LaVolpe

VAR kontroloval, ale byli posraní to písknout.

Reagovat
pingla

to jsi asi neviděl zápas ve Villa Parku

Reagovat
J0EL

tam boli na uterak

Reagovat
Melda

Minulou sezonu jin Newcastle taky dával sodu.

Reagovat
Front hell

Jak všem ukázat,že jsi toho moc neviděl

Reagovat
Setwo

tak sledujem takmer len naše zápasy síce sme ich viackrát porazili, ale hernú prevahu sme väčšinou nemali.. a to sme mali teraz aj širokú marodku

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak jestli se v Kolumbii pije Yerba Maté to bych se hadal pane Hornigu. Kolumbijce jsem s tím zatím neviděl, jen Arg, Uru, Bra a Parag

Reagovat
Benzema

Škoda, mohli sme a mali sme to vyhrať Quansah a Bradley už teraz sú skvely hráči Haaland dnes úplne neviditeľný a do kombinácia nulový

Reagovat
O.Giroud

Tak Haaland je neviditeľný často ak nedá gól nič zvláštne

Reagovat
martin.b

Bejt ten incident někdy kolem 60min, rozhodování asi bude jiný, pro Dokua hrála malá intenzita a dotek míče, Oliver ani Attwell na to prostě neměli koule tohle písknout no, tak snad je nebudou mít zázračně hned v příštím zápase

Reagovat
oli9

přesně to jsem si říkal..

50. minuta tak to piskne

Reagovat
LokoLFC

Proti City se penalty v boji o titul nepiskaj. To uz musi bejt vrazda jako ta prvni v dnesnim zapase.

Reagovat
bbbauch

Za tim VARem sedel Stevie Wonder

Reagovat
fff

Ked to tento rok nevyhra o par bodov, tak o Spurs, Odegaardovej ruke a tomto sa bude teda este vela hovorit. Toto musi byt penalta.

Reagovat
Janek 7

Presne

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Reagovat
J0EL

Ty si blazon

Reagovat
fff

Samozrejme .

Reagovat
J0EL

Tak je to hovadina, nas tiez parkrat okradli a takuto picovinu tu nikto z nas nenapisal. najma ked je dokonca este 10 zapasov.

Reagovat
fff

Podla teba to co som napisal nie je pravda ? Precitaj si to este raz.

Reagovat
J0EL

Ze sa o Odegaardovej ruke bude este vela hovorit. Nie nebude.

Reagovat
fff

OK

Reagovat
J0EL

No nebude, hovorite tu o tom akurat vy stale dookola a to ste neboli ani v jednom z tych zapasov lepsim muzstvom.

Spurs je ina no, tam to bol kolosalny ojeb.

Reagovat
fff

Ok

Reagovat
fenixLFC

Jojo doma sme neboli lepsi

Reagovat
J0EL

Neboli. Bol to vyrovnany zapas.

xG: Liverpool (0.98) 1-1 (0.90) Arsenal

Shots: 13-13, na branu 3:2,

zablokovane strely 4:5

51:49 drzanie lopty.

Velke sance 1:1.

Prihravky: 442:423.

Reagovat
fenixLFC

doma sme mali vyhrat. nielen kvoli neodpiskanej penalte ale najma kvoli tomu ze sme nedali ten najazd.

Reagovat
Bakary3

Ten zápas byl remizovej úplně v pohodě.

A oprav mě, ale myslím si, že ten zákrok odegaarda byl za stavu 0:1 a Liverpool skóroval nedlouho poté, tedy to nevidím tak, že by to Liverpool tolik posralo.

To plakani už je trošku moc.

Reagovat
fenixLFC

tvl jake plakanie zas? len vravim ze sme v tom zapase mali vyhrat a boli v nom lepsi

Reagovat
J0EL

A ja vravim, ze trepes nezmysly. Neboli ste lepsi ani podla statistik. Ten zapas bol vyrovnany.

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

trepes nezmysly ty, boli sme v zapase lepsi, vy ste si okrem jednej vynimky vytvarali sance len po standardkach. vyrovnany statisticky bol ale boli sme v nom lepsi a mali vyhrat

Reagovat
J0EL

Neboli ste lepsi. Bodka.

Reagovat
J0EL

Ale nahovarat si to kludne mozes dalej

Reagovat
Front hell

Opravdu čekáš, že tenhle šašek bude objektivní. Vždyť ve druhém vzájemném zápase jsme měli idealně získat nula bodů

Reagovat
J0EL

Tiez pravda no

Reagovat
Svandik68

Fandím Liverpoolu a nějakou ruku Odegaarda si nepamatuju už teď.

Reagovat
fff
Reagovat
J0EL

Reagovat
Remt

Já teda ano, to byla kardinalni hovadina a to jak se to komentaori snažili "vysvetlit" bylo trapne

Reagovat
Benzema

Reagovat
Golasso

To jsi asi jediný

Reagovat
Vopi11

Není, ten zápas si vybavuju. Koukali jsem s kolegou, který fandí Arsenalu. Naprosto zasloužená remíza.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Ok, tak není jediný, ale tady na fóru by vás dost možná spočítali na prstech jedné Odegaardovy ruky.

Reagovat
J0EL

1 Odegaardova ruka = nova jednotka ublizenosti scouserov

Reagovat
Golasso

To zní dobře . Akorát bude potřeba vymyslet, jak se Odegaardova ruka přepočítává na fénixovy slzy, protože těch potenciálních jednotek se tady vyskytuje víc

Reagovat
Neutron

Fenixove slzy liecia.

Reagovat
Vopi11

Lidi, kteří si nepotřebujou postěžovat, trollit atd nejsou tolik slyšet a nemají takovou potřebu neustále něco psát.

Reagovat
redyyz

Ale bude sa o nej hovorit a stale sa spomina. Zvlast, ked je ten odsup ma spici taky maly.

https://www.youtube.com/watch?v=yDFOOD3WNig

Reagovat
O.Giroud

Akože pískla by sa penalta a premenili by sme ju tak automaticky vyhráme 2:1? či ako, Diazovi by sa uznal gól v nejakej 30min a zrazu by sme už nemohli dostať 2 góly keď sme stále hrali o jedného menej?

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu proti tottenhamu sme tie dva goly dostali tak ako tak, viac si toho neboli schopni vytvorit. cize by to bol bod, taktiez sme dali dva regulerne goly

Reagovat
O.Giroud

No mne ide o to, že sa tu sťažuje na vec ešte z 30 min a berie tú istotu, že vlastne uznať nám ten gól tak automaticky v tom zápase bodujeme. Ale tak dajme tomu, že ten zápas so Spurs by sme bodovali, sú to sráči. Ale tú ruku Odegaarda, to už je trapné vyťahovať v kontexte, že sme prišli o body. Bolo to za stavu 0:1 potom sme aj tak o pár minút vyrovnali na 1:1 aj tak sme ten zápas nedali a to sme išli protiútok 4 na 1, tak prečo by sme vlastne ten druhý gól mali dať, keby tú penaltu zapíska? a to sa ešte nebavím ani o tom, že sme tú penaltu ani nemuseli dať.

Reagovat
fenixLFC

tak v tom zapase spurs by sme podla tvojej optiky logicky bodovali v zapase s arsenalom tu penaltu beriem ako chybu rozhodcu a ako zmarenie jasnej sance, na to sa stazuje. nie ako dovod ze sa stratili body. tie sa stratili kvoli tomu ze sme nedali ten najazd

Reagovat
fenixLFC

a najma teda v takto tesnych zapasoch a sutazi kde rozhoduju detaily mozu byt pododbny chyby rozhodcov fatalne na celkovy vysledok ligy

Reagovat
O.Giroud

Ja neviem, ja nechcem byť moc taký čo keď ti rozhodca posere zápas tak automaticky to celé hodiť na neho po sezóne. Liga je o 38 zápasoch, tak jasné že každý by chcel aby rozhodci nerobili chyby, ale to sa nedá ako sa nedá aby hráči nerobili chyby, či už je to Alisson alebo Foderingham, Van Dijk alebo Robinson,...

Reagovat
Giwdul

Tak tady jde spíš o to, že nejvíce chybných rozhodnutí VARu jde statistiky zatím v této sezóně za Liverpoolem. A pokud potřetí prohraje Klopp ligu o bod, tak už to bude opravdu psycho. Nějaké cance o tom, kdo byl nebo nebyl v těch zápasech, kdy byl Live poškozen, lepší, jsou úplně mimo mísu. Realita je, že VAR opakovaně a z týmů PL nejčastěji chyboval v neprospěch Liverpoolu. A to není žádný můj výmysl, ale závěry z dodatečných hodnocení rozhodnutí VARu.

Jedna věc je dělat chyby, jistě, to se stává, je to lidské, ale to, co se stalo třeba proti tomu Tottenhamu, je naprosto neomluvitelné. To pak opravdu ať jdou s celým VARem dop.rdele a hrají to celé znovu na lidský faktor jako zastara. Pořád je mi 100x sympatičtější, když rozhodčí na hřišti udělá chybu, než když rozhodčí na hřišti udělá chybu a VAR jeho chybu ještě potvrdí. Co to jako je? Liverpoolu se tohle letos stávalo opakovaně a v tak vysokém poměru k celkovému počtu rozhodnutí VARu, která byla zpětně vyhodnocena jako chybná, že už se to vážně nedá bagatelizovat argumenty jako liga má 38 zápasů a chyby se dějí. Ne, tohle se prostě dít v tak vysoké intenzitě a četnosti nesmí.

Reagovat
masly008

Jenže je tady ještě zapotřebí se podívat kolik těch chyb stálo ten který tým body.

Když ti udělá chybu a neuzná gól za stavu 4:0 tak je to asi rozdíl než třeba teď se city kdy mohli třeba vyhrát z penalty.

Reagovat
Giwdul

Jo, ale komu kolik vzal VAR bodů je pořád jen hypotéza. Pokud tedy neuzná regulérní gól v 99 minutě za stavu 0:0, kde se dá skutečně předpokládat, že 1:0 by bylo v případě uznání výsledné skóre. A ty chybně posouzené situace v případě Liverpoolu rozhodně nebyly za rozhodnutých stavů.

Reagovat
Front hell

Pravda. Když si rozhodčí vymyslel faul na Allisona, po kterém dali city regulérní gól,tak byl stav 1:1

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Front hell

Takže budeme tady fňukat když nam ublíží, ale když si vymyslí faul pro Liverpool tak dáme facepalm. Vy jste komedianti to není ani možné

Reagovat
O.Giroud

Tak hovorím, ten Spurs dajme tomu, o tom sa ale ešte bude dlho hovoriť aj keby ten titul dáme o bod a fff to teda podal, že tieto 3 situácie nám stratili body, aspoň tak som to pochopil. Tak nechápem stále to vyťahovanie Odegaardovej ruky, pochybujem že keby nám to zapískali tak do polčasu vedieme 2:1. Proste tam sme to mali rozhodnúť z toho protiútoku

Reagovat
Remt

Tak nebude.. my už jsme se o ní taky několikrát tady bavili

Reagovat
O.Giroud

Ale si. O tejto penalte dajme tomu, rozhodla by zápas (ak by sme ju premenili) Ale gól proti Spurs či ruka Odegaarda boli v 1. polčase. Mohlo to dopadnúť ešte akokoľvek. Viac by som sa bavil o Arnoldovej šancí proti Arsenalu, Darwinovi proti Lutonu či Diazovi proti ManCity.

Reagovat
Giwdul

Ale to je přece jedno. Polemizovat můžeme o tom, nakolik by to zápas ovlivnilo, ale jedinou zřejmou realitou je, že šlo o nepochybné poškození a chybné rozhodnutí VARu. Prostě je to už vážně k nas.rání. Na jedné straně nemají koule písknout očividný faul ve vápně v 98 minutě za nerozhodného stavu, ale na druhé straně mají koule neuznat gól ve finále ligového poháru kvůli něčemu, co se pískne tak jednou z 10ti případů. Přece musíš chápat, že tohle fanoušky Liverpoolu už musí frustrovat.

Reagovat
dantetomas

Tak sme si zaprehanali. Spurs bol ultraojeb, ale nikde nie je napisane, ze by LFC tie penalty premenil. A hlavne ti rozhodcovia su totalne nekonzistentni - raz pomozu, raz poskodia…

Reagovat
owny✨

Spurs nebyli žádný ojeb, jenom vaše neschopnost.

Reagovat
Registrujisejenproto

Co ten titul, bude letos?

Reagovat
jk

Pokud vím, tak letos měli Spurs sestoupit.

Reagovat
Bakary3

přesně, protože proti jiným týmům se nechybuje

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Tvl zase Odegaardova ruka . To by mě zajímalo, jak dlouho vám to ještě vydrží.

Reagovat
Kinky7

Dnes Haaland špatný. Foden, Walker naopak nejlepší od nas

Reagovat
ednkfdzkgfd

walker proboha proc? cely zapas byl cvicen diazem, dopredu neudelal vubec nic,kdyz uz se dostal k centru kopl ho k autove care, pozicne tolikrat uplne mimo, ten jednoznacne kandidoval na nejhorsi vykon v zapase

Reagovat
Kinky7

Tak asi 3 gólové bloky. Poslední chvíli ustřelil Diazovi míč z golovky. Nicméně jo Diaz ho cvičil neskutečně ale řekni mi kterého hráče jste nám neprovetrali

Reagovat
celeb

walker celkovo ma biednu sezonu. Vela zlych rozhodnuti, chyb z ktorych padli goly, smerom dopredu takmer sa uz takmer vobec neponuka do sprintov a spatnych prihravok od brankovej ciary a hru velmi spomaluje.

Ako rychlostne je stale super, ale nieco mu chyba oproti minulym sezonam. Aj vcera - pol zapasu k nicomu, potom tam ale mal vzadu zopar klucovych zakrokov.

Inak aj Ruben ma vyrazne horsiu sezonu od ostatnych.

Inak Kovacic v 2. polcase vyrazne pomohol, ale ja by som tam nechal Alvareza. V 1. polcase bol podpriemerny, ale v casoch najvacsieho tlaku LFC po gole bol jednym z mala, ktory tu loptu vedel chvilu podrzat, ci vybojovat. Zda sa, ze jeho psychicka odolnost je vyrazne nadpriemerna. Doku tam spravil 1 tyc, ale okrem toho dost sed. Akoby si prestal verit na tie dribblingy, iba ich naznacuje a 95% lopt ide aj tak spat dozadu. Celovo posledne zapasy ma dost biedne.

Reagovat
LyEX

Dopredu určite, ale dozadu konečne predviedol niečo a mal zopár gólových blokov, a to po niekoľkých kolách, kde nezrozumiteľne a neskusene na jeho vek púšťal pravákov na zakončenie pravou nohou, išlo ma roztrhať. Ale tak asi tam boli súkromné záležitosti, ktoré ho rozptyľovali

Reagovat
LyEX

Stones je top vždy keď je zdravý, najlepší stopér/záložník čo City má na túto pozíciu (Rodriho počítam ako čisto záložníka).

Reagovat
mimi_united

Arsenal tento rok titul

We are Londoners

Reagovat
Kinky7

Nicméně zápas byl opravdu reklamou na fotbal.

Reagovat
masly008

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Remt

Jednoznačně

Reagovat
Front hell

Bavilo

Reagovat
Vopi11

Reagovat
fff

Každopádne remíza je fajn, mame teraz slušný los. Čoskoro sa vráti Alisson a Konate snad (hoci dnes ani nebolo citit, ze by chybali) a hlavne TAA plus Salah bude uz snad fit a bude moct hrat cele zapasy. Stratime my, MC aj Arsenal este a uvidíme na konci.

Reagovat
avicii

Trent Alisson Gravenberch by mohli byt fit po repre pauze nie?

Reagovat
vladis271

Arsenal na Emirates nevyhra. Ale aj keby sme boli v cele po dalsom kole nic to neznamena. Dajte sem niekto los. My mame vonku Everton a MU. A oba musime vyhrat.

Reagovat
fff

10 kol je este strasne vela. Cisto podla rozpisu mame asi najlahsi los, no kazdy tam ma samozrejme rizikove zapasy.

Reagovat
Kinky7

Máte nejlehčí los. Villa utd everton venku asi nejtěžší zápasy

Reagovat
Nikikrew

My mame vonku stale City, United, Spurs a neprijemny Brighton a Wolves + Chelsea a Villans doma. City nas doma, vonku Spurs a Brighton a doma Villans. Vy stale hrate na Villans predsa.

My mame najtazsi los, ak prehrame na City, budeme to mat uz tazke

Reagovat
fff

Jop, je toho este vela pred nami. Ked si to takto rozpisal tak Arsenal ma fakt vela rizikovych zapasov, zvlast ked sa k tomu este prida LM (neviem si predstavit, ze by sa to doma a Portom neotocilo).

Reagovat
vladis271

U nas si nvm predstavit zeby sme vyhrali na OT aj v Goodisone. A ak ano si ten titul asi zasluzime

Reagovat
avicii

Pre nás je nevýhoda ze sú tie zápasy derby, hlavne v prípade zufaleho Evertonu ktorý proti nám bude klasicky prosiť

Reagovat
fenixLFC

na OT si to viem predstavit, respektive neverim ze im domace publikum dovoli sa zabetonovat v 10 ludoch na vlastnom vapne a len dufat. nejak verim tomu ze doma budu chciet hrat na tri body a to nam bude vyhovovat.

viac sa bojim toho goodisonu. tam bude zaklad aby nam dali ten zapas co najneskor. pretoze ti premotivovani kopytaci sa nam zas pokusia zrakvit pol zostavy. my tam tych tazkych zapasov mame viac, este doma spurs a villa park, ale goodison bude peklo, najma ked dostnau dalsi trest, ich fnas zas dostanu hystericke zachvaty a budu zaroven furt hrat o zachranu

Reagovat
masly008

harje se na etihadu

Reagovat
Front hell

Na Emirates jsme vyhráli 1:0

Reagovat
J0EL

Nehovoriac o tom, ze sme ich absolutne k nicomu nepustili

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

My mame teraz ok zreb ale potom mame peklo v maji, city ma teraz dva tazke zapasy a zvysok roka uz pohoda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Dlouho jsem neviděl tak dobrý zápas. Vysoká škola fotbalu, kvalita šílená.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak jsme první no a cooo..

Reagovat
LaVolpe

Už vylezl Haaland z Gomezove kapsy? To bylo jediný, na co se zmohl.

Reagovat
Svandik68

Spíš z Virgilovy kapsy, ale nevylezl.

Reagovat
Benzema

Reagovat
stiflerovamama

Zápas výborný, obrovská kvalita, ťažko hľadať v PL kvalitnejšie zápasy ako Liverpool s City. Už prvý polčas bol od nás herne dobrý, a v druhom polčase to bolo naozaj výborné. Škoda nepremenených šancí, Diaz proste musí aspoň jednu takúto šancu premeniť. Svoje šance malo aj City, ale za ten výkon sme si predsa len tie 3 body zaslúžili viac, trošku mi to pripomína zápas proti Arsenalu, ktorý sme tiež mohli dotiahnuť do víťazného konca, snáď nám tie body nebudú chýbať no.

A teda ten incident v závere, za mňa teda úplne jasná penalta, šľapák na hruď, nie je o čom. To, že to nevyhodnotili ani na to, aby sa išiel Oliver pozrieť na monitor je proste výsmech. Podobne ten zákrok Walkera na Salaha na polke ihriska, šľapák štupľami napred a nepíska sa ani faul.

Reagovat
fff

Diaz je uzasny pracant a to mu nikto neberie samozrejme, no Mane makal rovnako a navyse bol omnoho lepsi v zakonceni. Snad sa v tom Diaz este zlepsi, no oproti Manemu mu podla mna vzdy bude nieco chybat.

Reagovat
avicii

Dnes bol skvelý až na tie šance, keby to dnes rozhodol tak smelo prehlasim ze jeho najlepší zápas v našom drese.. mat možnosť tam poslať Jotu, City ma veľký problém

Reagovat
Setwo

Diogo je chladnokrvny v zakonceni, keby sme ho dnes mohli poslat do unavenej obrany City, tak verim že streli gol

Reagovat
PP

mě přišlo z toho záběru VARu, že to stihl stáhnout a trefil ho spíš kolenem do ramena. Samozřejmě se to dalo bezproblémů písknout už jen kvůli vysoké noze a nebezpečné hře, ale po VARu bych to nepískl.

Jinak reklama na fotbal, za mě jste to za ten tlak měli vyhrát, ale samozřejmě výsledek beru všema deseti..

Reagovat
fff

Je vidiet, ze dokonca este MacAllister este hrudnikom trafil loptu ako prvy. A koleno do ramena to urcite nebolo.

Reagovat
vladis271

Bojim sa, ze odchodom Kloppa tieto epicke bitky s City skoncia.

Reagovat
Remt

Souhlas. Zápas to byl jak sviňa. Hodně jsem se bavil.

Reagovat
Hachim Mastour

Oni sa začali už s Rodgersom nie?

Reagovat
farwest

Ono kdyby Diaz proměnil jednu ze svých tří šancí, tak by se nějaká pencle nemusela vůbec řešit; když tohle zahodíme proti takovému soupeři, tak nemůžem nechat výsledek rozhodčím, tldr můžem si za to sami. Jinak parádní fotbal a docela jsem měl prdel z toho, jak byl Haaland celou dobu neviditelný. U KDB nechápu, co řešil, asi byl frustrovaný z toho, jak ho Endo strčil do kapsy. Parádní podpis. VVD klasa.

Reagovat
Remt

Na druhou stranu v posledních pár minutách dvakrát trefili brankovou konstrukci.. na šance cca vyrovnané

Reagovat
fff

Tiez pravda, Doku a 2 krat Foden v 2. polcase.

Reagovat
dantetomas

Foden to hral rukou

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
PP

Ten Diaz byl v té finální fázi otřesný.. Byt tam Jota, tak dva goly dá. Přitom pressink, build-up hry, to měl Diaz výborné, ale všechno to dycky spláchl dohajzlu.

Reagovat
drussbarb

Když Liverpool pálil šance, vzpomněl jsem si, jak proti nim totéž dělala Sparta. Škoda

Reagovat
MystycMac

Tých Rozhodnutí v neprospech Liverpoolu a United už mi príde tuto sezónu extrém ...

Reagovat
pobody's nerfect

Tož pěkně je city přejeli že?

Reagovat
MystycMac

v podstate áno Remíza pre Live nič nerieši.

Reagovat
pobody's nerfect

Furt je o bod před city. City nemají osud sezóny 10 zápasů před koncem ve svých rukou. Jestli remíza pro někoho nic neřeší, jsou to právě city.

Reagovat
fenixLFC

Naprosto famozny zapas a skoro ako vzdy ked hrame so city reklama na futbal. Malo to vsetko, dramu, nervy, obrovsku hracsku aj trenersku kvalitu. Naozaj suboj dvoch najlepsich timov ktore zarovdlen nehrali prehnane takticky. Radost sa na to pozerat

Kazdopadne remiza absolutne zasluzena. Drvivu vacsinu druheho polcasu sme city nicili a mali prilezitosti to rozhodnut, na druhu stranu po sanci dokua (fodenovu tyc po ruke neratam) mohlo rozhodnut aj city. Skoda toho vypadku koncentracie pri gole kde si to mal vvd s nunezom postrazit. Strata bodov tak mrzi najma kvoli tomu ze sme boli doma. Titul tak bude tazky, vytvorit si 4 bodovy naskok na city by sa hodilo ale s tym uz sa neda nic robit

Tak ako tak zakrok dokua na macallistera- otazka je co vlastne chceme piskat ako penaltu. Za seba suhlasim so smicerom. Faul to bol, na polovici by to jednoznacne piskol. V tomto ohlade sa mozme citit poskodeni. Na druhu stranu keby to piskne tak sa zas zblazni druha polka internetu, punditov a vsetkych ktori by sli narativ ako sa nam pripiskava. Za mna by to bola ohromna skoda takze ma mrzi (aj ked ich chapem) to nadavanie ze to nepiskol, ten zapas mal takto skoncit a ked nie mali sme si to rozhodnut sami

Za nas vykon sa ale hanbit nemusime, prave naopak. To ze nasa zaloha prehra tu manchestersku som vazne necakal. Endo s macallisterom a v druhom polcase aj elliot boli naprosto famozni. Vyborne zahrali aj virgil s diazom. U virgila skoda toho rohu a tej chybicky ked ho prekvapil haaland. Mimo to bol ale absolutne dominantny. Diaz bol technicky famozny, hrozne pomaha aj do obrany. Na druhu stranu tu tutovku proste musi premienat. Co ma ale mega unho sere je ako stale caka na loptu a nejde jej naproti. Potom mu chyba stotina sekundy podobne ako pri sanci kde ho predbehol walker.

Na druhu stranu najslabsi vykon dominik, salah a klasicky gakpo. Dominik je skvely pri pressingu a ziskavani lopty, ale vsetko mu trva o nieco dlhsie nez by malo cim zabije kopec akcii, pripadne posle prihravku na paty, pomaly alebo dopredu. A to su proste detaily co rozhoduju. Salah mal famozny nastup, vymyslel najazd diaza ale potom sa uplne vytratil. A gakpo bol uplne k nicomu a clovek ani nevedel ze tam je. Ked prisiel namiesto nuneza ktory tam stoperov sikanoval, podrzal a rozohral lopty atd tak to bolo o tri triedy horsie...

No nic, ide sa dalej. Titul pravdepodobne bude mat city ale lepsie remiza ako prehra. Za tento zapas si obe strany zasluzia absolutorium

Reagovat
janinho

nechapem tej logike preco by sa nemala piskat penalta aby bol internet v klude. ak je to faul v strede, tak to je faul aj v 16tke, nie? presne rovnaka situacia ako pred rokmi ked si na anfielde nabehol po penaltu lamela. vyuzil hlupost protihraca a doku tu vysoku nohu oznamil okoliu tak 5 sekund dopredu. za mna jednznacna penalta a nie je o com. ak doku nevie branit, tak nech nelezie do vlastnej 16tky, jednoznacne trafil protihraca nad pasom, ktory bol pri lopte skor a mohla z toho byt nebezpecna situacia. nechapem, ze sa to neriesilo. a umysel absolutne nie je podstatny, ani ederson asi nesiel do suboja s tym ze sepali darwina, ale proste tam bol neskoro.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Benzema

Reagovat
nani92

odkedy som dostal redku v LM proti Realu MAdrid, tak to vidím rovnako

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

ak je to faul v strede, tak to je faul aj v 16tke, nie?

tak to je uplne bezna situace, ne? Si nikdy nenapsal neco ve smyslu: to bylo na penaltu malo?

Reagovat
janinho

kludne mi ukaz kde som niekedy nieco take napisal... vzdy som tvrdil a budem tvrdit to iste, je jedno ci je 1.minuta alebo 70.min, je jedno ci je zakrok v stredovom kruhu alebo v 16tke... pravidla maju platit rovnako. lebo su tendencie ze nemal ho vylucit hned na zaciatku, lebo to bol prvy zakrok a pod.. ak zakrok je na CK tak nech je to aj po uvodnom vykope. mal by som v pici ci sa internet zblazni alebo nie... bol to faul a mala to byt penalta a myslim si ze aj Pep si to dobre uvedomoval.

Reagovat
Neutron

najhorsie na tomto je, ze hoci mas pravdu a spravodlivost je iba jedna tak po nejakom takomto rozhodnuti by ten clovek asi dopiskal...nielen, zeby ho media znicili, tak urcite by boli v strede zaujmu aj jeho rodinny prislusnici a podobne, a to je grc.

Reagovat
janinho

keby to rozhodnutie bolo spravne tak preco by ho mal niekto znicit? zase neporovnavajme to s tymi uletmi od Orebra a pod. tu penaltu by si obhajil kedykolvek. sa mi zda ze aj webb povedal v studiu ze to bola jasna penalta. okrem toho je tam VAR. nechapem preco to neskumali, alebo neposlali sudiho pozriet si to v spomalenom zabere na monitore.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
LyEX

Toto mi bude chýbať, parádny zápas, lebo myslím si, že jedného z asi 3 najlepších manažérov LFC nenahradí, zato Guardiola sa vyjadril, že ostáva. Ináč za mňa penalta jasná, bol by som nahnevaný ak by to bolo naopak.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
MystycMac

Doku zAntonyovatel

Reagovat
Mastný Chobot

Piskaj koniec ligy!

Neveril som na konci roka, ze sa este dostaneme vobec do realneho boja o titul a teraz sme prvi, wow. Najblizsie 2 zapasy definuju sezonu. Na Etihade by som nam za normalnych okolnosti neveril, ale City ma dnes moc nepresvedcilo.

Reagovat
martin.b

Anfield je těžkej, Foden kterej je poslední dobou táhl byl dnes poloviční, o Haalandovi s Kevinem ani nemluvím, na Etihadu to bude jinej tým, ale šanci rozhodně máte

Reagovat
Euphael

Edersonovi se stalo co?

Reagovat
Kinky7

tezko rict. vypadalo to na koleno nebo vazy.... podle me na Arsenal nebude

Reagovat
PP

ale zase Pool je v laufu, vrátili sem jim docela důležití hráči, náhrady se osvědčily.. za mě to mají nejlíp rozjeté oni, hraje jim do karet, že ještě hrajeme s City.. Ale super sezona teda..

Reagovat
Mastný Chobot

Z tych troch timov to budeme mat najtazsie urcite a velku nadej si nerobim, ale ako pises, za mna super, ze tam vobec momentalne sme, lebo pred par tyzdnami by som neveril, ze to bude mozne

Reagovat
vladis271

Tak na to, ze ta City nepresvedcilo dnes by som absolutne nevsadzal.

Oni na Anfielde nevedia. Mna by vobec neprekvapilo ak by od dnes dali uz dokonca ligy plny pocet bodov. A ak by uz stratili len s vami 2 body aj tak im to na titul vyjde.

Ja proste neverim, ze mozete na Etihade vyhrat.

City je favorit. Lebo oni daju svoj beast mode.

Reagovat
celeb

oni maju svoje 'oblubene' stadiony, taky WHL ich musel desit aj v snoch.

Reagovat
danielfc

ale ano, Arsenal, keď všetko vyhraje, tak má titul.... akurát, že s tým losom to vyzerá cca -12 bodov

Reagovat
Golasso

Všechno nevyhrajeme, ale 12 bodů snad neztratíme.

Se City aspoň remíza a kromě toho už můžeme všechno vyhrát, i když se nám to nejspíš nepovede. Tipuju, že do konce sezony ztratíme cca 7 bodů.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Euphael

Bude zalezet taky na tom, kam dojdeme v LM

Reagovat
Golasso

To je pravda, uvidíme.

Reagovat
hona.kub

Arsenal má na konec ligy z těch tří nejtěžší los dle mého, ještě to bude zajímavé...

Reagovat
protiproudu

"Arsenal, keď všetko vyhraje, tak má titul"

to tak bývá, že kdo je první kdykoliv v sezóně, tak když všechno vyhraje, tak má titul

Reagovat
Front hell

Samy Einstein tady

Reagovat
fenixLFC

pritom to ani nie je nutne pravda

Reagovat
J0EL

No na 99% by to sadlo, pretoze keby sme vsetky zapasy vyhrali aj my aj vy, nemyslim, ze by ste dokazali preskocit nas GD. Ale je to jedno, lebo obe muzstva este body postracaju.

Reagovat
eder

Obě mužstva ještě body poztrácejí, máš pravdu. Ale jedno z nich ještě ztratí i kredit. A Reds to nebudou...

Reagovat
Front hell

Tak snad už nebudete hrát tak priposrane jak na Emirates

Reagovat
eder

Reagovat
eder

Reagovat
vladis271

Nesadlo. Mame na papieri lahsi los, caka nas zapas este so Sheffieldom. Zeby sa pri 10 kolach nedalo vymazat +7?

Reagovat
eder

Nech je, oni jsou ti moudří. Vědí všechno lépe...

Reagovat
J0EL

Nesadlo. Ak vyhrame vsetky zapasy, tak vzdy musime dat minimalne o jeden gol viac ako super. Teda vy by ste museli takmer kazdy vas zapas vyhrat o 2 goly. Nepravdepodobne. Ale nema zmysel to riesit.

Reagovat
Jardin

Je to fakt blbá debata, protože se to nestane, ale...

Za mě šance, že Liverpool s lehčím losem (vč. zápasu se Sheffieldem) dotáhne GD 7 se mi zdá jako dost pravděpodobné. Naše zápasy budou těžké, tam bych s výhrou počítal vesměs o gól a na těch hypotetických výhrách bychom se určitě nadřeli víc než Liverpool.

Reagovat
Radin

Ještě to bude rvačka s Vilou a United o ten 4 flek..

Reagovat
Jurgen

Krásný zápas LFC - MC . Přesně proto fanoušek kouká na fotbal, na férovku si to rozdaly dvě supertěžké váhy. Na konci je smolnějším týmem LFC, ale vyhrát mohly obě strany, takže ve výsledku spravedlivý výsledek. Diaz po dlouhé době povedený zápas, ale to jeho zakončení...on je hrozně málo efektivní. Endo na pána...co ten tam odebral míčů záloze MC, která je normálně strojově bezchybná při držení míče. VVD beast mode, tam fakt neměl Erling žádnou šanci .

Pokud jde o velké téma penalty, stejně jako při zápase City s United jsem pro nepískat. Že je to na půlce faul, neznamená, že je to penaltový faul. To by se pískalo každý zápas 8 penalt a to nechceme. Za mě naprosto v pořádku rozhodnutí. Je to zkrátka kontaktní sport a Mac to zkusil, ale taky bych jí nefoukl prostě.

Co mi ale vadí, je ta změna kurzu pískání v průběhu ročníku. Je jasné, že někde někdo něco nepískne stejně, to ani nejde zařídit, aniž by byli rozhodčí roboti, ale na začátku se dávaly karty za vše...odkopnutý balon po odpískání o metr, dnes nic. Ukazování, že má hráč dostat žlutou (Foden ukazoval), to mělo podle výkladu rozhodčích být okamžitě karta pro hráče, který to naznačuje. Ale i změna v intenzitě zákroků, kdy dneska se povoluje podstatně kontaktnější hra (viz ta penalta/nepenalta) a na začátku ročníku se pískalo útlocitně úplně vše . Měli by si před začátkem ligy říci, co tedy bude a nebude a držet to celý rok...Možná mi to jen přijde, ale rozhodčí strašně otočili metr. Když si člověk pustí červené karty ze začátku sezony, je to až vtipné, že nyní za to není často ani karta...Viz souboj Rodri myslím a Salah, kdy ho po odehrání míče vzal kolíky na nárt. Za mě je v pořádku, že nepískal, je to stejné jako Ederson - Garnacho, ale na začátku sezony by pískl faul a pravděpodobně by ho i vyloučil.

Reagovat
xjert02

za posledni odstavec.

Reagovat
Kinky7

Jo tohle je je řekl bych přesné zhodnocení.

Reagovat
owny✨

Goals:

2 — Timo Werner in March

2 — Gabriel Jesus in last 3 months

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
PP

Gratulace! My zase:

Premier League - souhrn 28. kola: Arsenal jde do čela

Reagovat
VasAFC

Reagovat
lofin9

určite to bude tým, že je Jesus preťažený z toho množstva zápasov, ktoré v tom období odohral

Reagovat
masly008

Maddison za celou sezonu 4 goly

Haverz za poslední měsíc 4 goly

Reagovat
masly008

Jen v lize.

Reagovat
jk

Madders ga/90 0.71

Havertz 0.56

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočné, ďalší triumf

Reagovat
jk

Bez HK sme byli přitom na sestup…

Reagovat
Front hell

Už víme. Často tady o tom vzlykáš

Reagovat
jk

Ty vaše cryptovtipy chápete fakt asi jen vy…

Reagovat
Front hell

Kéž by to byl vtip. Bohužel u tebe smutná pravda

Reagovat
jk

Strašný cringe tohle

Reagovat
Front hell

Přání otcem myšlenky

Reagovat
jk

Přání otcem myšlenky bylo, když si tu tvoji kolegové z fansbase woolwiche mysleli, že “systematicky neredukujete herní čas, protože to jde proti vaší taktice”

Popravdě zábavnější jste, když se snažíte působit chytře, ne když se snažíte působit vtipně

Reagovat
Front hell

Jk a jeho klasická Arsenal křeč. Jak už jsem ti párkrát psal, méně je někdy více. Klesáš pak na úroveň Peťulky či ownyho. A ten poslední odstavec. Ukázkový ,,kluku "

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Tyvole ty tu vybliješ tři posty úplně o hovně, kdy se mě snažíš urazit nebo co, aby si to zakončil tím jak jsem v křeči.

Jeslti si chtěl nemjaky laciných palečky tak snad si ty tvý moudra přečtěte i zbytek party

Reagovat
Front hell

Jako že jsem tě prvním pravdivým komentářem urazil nebo se snad o to snažil? Né .

Buď v klidu a dýchej. Z té nasranosti nejsi schopen napsat ani správně slovo.

Reagovat
jk

No já jsem v klidu. Akorát nechápu proč tu sypeš ty laciný a zbytečný blitky a pak se snažíš působit strašně nad věcí

Reagovat
Front hell

No moc to nevypadá,ale co už. Asi si byl taky nervózní z večerního zápasu. Ale je to tam. Postup bráško

Reagovat
jk

Nervozní? To vaší fanbase tu už tejden dopředu cvaká prdel, že nebudete mít dost času ukázat tu ofenzivní smršť. Někam si s tou projekcí zajdi

Reagovat
Front hell

Že by cvakalo se říct nedá,ale pro méně zdatné to tak může klidně být

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Golasso

Ty jsi zábavný, ať už děláš cokoliv .

Reagovat
Kixi Syhimour

[Will Robinson] There have been more Watford managers since 2019 than there have been Dalai Lamas since 1589.

Reagovat
John Obi Mikel

https://www.facebook.com/share/v/n5cgfgLcUgKW718f/

Zase se jim pomáhá Brentford si stěžuje na FB

Reagovat
Front hell

Měl být vyloučený o tom žádná. Ale že tam nedají jak tahali Trossarda v 16 , nebo jak v druhém poločase každý souboj odleželi hráči Brenfordu na zemi v brutalních bolestech

Reagovat
Gunner14

Plus první Havertzova žlutá byla hodně přísná

Reagovat
tweek

No, ta byla imho úplně jasná. Od kdy se za loket do ksichtu nedával žlutá?

Reagovat
Colossus_AFC

Brentford je asi nejtrapnější tým ligy. Většinou tak 50 minut proti silnějším proválejí a stejně to vždycky nakonec poserou Tím postem to ještě podtrhli. Snad spadnou, nezajímavý tým.

Reagovat
jk

Oni jsou schopný se proválet i k prohře s Sheffieldem. Už by i s Frankem mohli vypadnou z PL.

Reagovat
John Obi Mikel

3 body berem, teď nepřipustit překvapení s Liškama

Reagovat
vitasrp

Ze 3 střel na bránu dostaneme dvě branky. Ani jedno nebyla pořádná šance. Naprostá klasika, fakt.

Pochettino v druhý půli pomohl, přehodil to na 4-2-2-2, Sterling šel doprostřed, Gallagher na kraj a výkon týmu to zlepšilo.

Hlavní rozdíl byl v tom, že nás už Newcastle nemohl tak snadno zmáčknout u našeho vápna. Respektive vytáhnout to mohli úplně stejně a taky to dělali, ale Sterling hrál mnohem výše a blíže Jacksonovi než v první půli Connor, takže jsme mohli jít do dlouhého míče a měli jsme tam obsazený prostor hráči, kteří mohli vyhrát balón, udržet jej případně prodloužit za sebe a jít do brejku.

Celý by to ale samozřejmě bylo úplně k hovnu, kdyby to Palmer netrefil, to je mi jasný. To byl zlomový moment tohohle utkání.

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu i náš první gól byl dost šťastný.

Reagovat
icemike

Všechny 3

Reagovat
Bot690

Tsanamina ee waka waka eee Sixty milion Down the drain, Kai Havertz scores again

Reagovat
masina_LFC

paul joyce

@_pauljoyce

·

14m

Michael Edwards has now agreed to return to role at FSG/Liverpool. First priority will be finalise Richard Hughes as sporting director

parádička, neveril som, že ho FSG presvedčia, ale toto je skvelá správa pre budúcnosť klubu bez Jurgena

Reagovat
avicii

Bomba

Reagovat
Luc-Luc

tohle je posila z nejvetsich

Reagovat
fff

bude to velmi zaujimave leto

Reagovat
avicii

Bude nový tréner ale posíl veľa netreba.. vymenil by som len za nových hráčov Matipa a Thiaga, v prípade odchodov náhrady, tu hlavne o Kellehera bude záujem podla mňa, uvidíme ci bude záujem u nového trénera o Fabia Carvalha..

Reagovat
fff

Osobne som mal na mysli hlavne Salaha. S Kloppom by som osobne cakal, ze zostane. Jednak, ze on sam bude chciet zostat a jednak, ze Klopp by ho nechcel predat ani v pripade poriadnej ponuky. Bez Kloppa by som nebol prekvapeny, ak by v pripade znacne vysokej ponuky Edwards a spol. zvazovali aj Salahov predaj.

Reagovat
avicii

Hej toto je jedna saga ktorá môže byť zaujímavá

Reagovat
Kowe

Reagovat
SunFells

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Maresma

Edwards + Xabi a docela bych se na tu novou eru i tesil.

Reagovat
martin.b

velká naděje pro zvládnutí post-Klopp éry, naprostej genius a top decision maker v oboru, teď ještě vybrat toho správnýho kouče, věřím, že to Michael s Richardem zvládnou.

Reagovat
J0EL

Je okrem Xabiho este niekto k dispozicii, kto by prichadzal do uvahy? Nepride mi, akokeby toho bolo tolko na vyber aktualne.

Reagovat
Maresma

Podle vseho je nase druha volba Amorim ze Sportingu.

Reagovat
martin.b

otázka, na kolik ty jména co kolovaly v médiích odpovídali preferencím Edwardse, Alonso určitě bude vysoko na seznamu, spíš nejvýš, i skrz Hughese, kterej se dobře zná s jeho agentem. Do úvahy může připadat Flick s Nagelsmannem, pak již zmíněný Amorim, nebo Slot. Ale dost pochybuju, že by šel klub podobnou cestou jako v případě Rodgerse, kde vsadili čistě na potenciál bez špetky leadershipu.

Reagovat
avicii

Hughes možno bude chcieť Iraolu ?

Reagovat
J0EL

Tak to nebude ziadna vyhra, ze ano?

Reagovat
avicii

Stopne ho Edwards neviem, určite budeme chciet asi niekoho úspešnejšieho.. toto by bolo niečo na štýl Rodgersa..

Reagovat
j_mrazik

Pořád se mi plete Woodward a Edwards.

Reagovat
SunFells

To i Glazerům celé ty roky

Reagovat
Kinky7

Reagovat
Benzema

Reagovat
SunFells
Reagovat
martin.b

to je mladší verze Hodgsona, včetně toho naklánění hlavy

Reagovat
SunFells

Ale jak dnešní Woy, kterému je o 20 let víc

Reagovat
fenixLFC

Edwards potvrdeny

Reagovat
fff

Michael Edwards named FSG CEO of football. Resigns from Ludonautics June 1 + replaces Mike Gordon in charge of Liverpool. Will appoint SD (Hughes) to recruit Klopp successor & help identify/manage a 2nd club. Turned down #CFC + #MUFC @TheAthleticFC #LFC

Reagovat
fenixLFC

jojo. preto mi pride vtipna ta expreska tu na EF, jednak kvoli tomu ze si zas ten taliansky debil Romano bude brat zasluhy ale najma kvoli tomu ze ta expreska tvrdi ze sa edwards vracia ako sportovy riaditel

Reagovat
avicii

FSG chcú ďalší klub. ? Niečo na štýl kde by sme mohli pripravovať hráčov pre Liverpool?

Reagovat
martin.b

Ale je fér říct, že účka i chelsea mu nabízeli sporting manager pozici, FSG z něj udělali defacto GM klubu.

Reagovat
Busby babes

hezky, to jsem neveril, ze ho dotahnete zpatky

Reagovat
avicii

Tiež som moc neveril..odmietol Chelsea aj United, musí mať dobrý vzťah s FSG..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele