Premier League v kostce (32. kolo)

04.04.2016, 23:31
Názory a komentáře
Přesně před rokem byl Leicester poslední a na záchranu ztrácel sedm bodů. I dnes je mezi ním a nejdůležitějším protivníkem odstup sedm bodů, Foxes však Premier League kralují a šest kol před koncem zhlíží na druhý Tottenham s výše zmíněným luxusním náskokem. V neděli totiž porazili Southampton 1:0, zatímco Spurs o den dříve ztratili při remíze 1:1 s Liverpoolem.

Šlágr kola měl lépe rozjetý tým Jürgena Kloppa, který se díky skvělému Philippu Coutinhovi dostal do vedení. Konečný výsledek však stanovil již poměrně jasný nejlepší střelec Premier League Harry Kane. Anglický kanonýr nastřílel v novém kalendářním roce už deset branek, v čemž se mu rovná už pouze Sergio Agüero.

Střelec Manchesteru City byl nejlepším hráčem svého týmu při suverénní výhře na hřišti Bournemouthu. Drtivý výsledek 4:0 se urodil i v Birminghamu, kde Aston Villa už bez Rémiho Gardeho potupně podlehla Chelsea. Svoji marnost posledních měsíců potvrdil i Watford, jenž zcela jasně nestačil na Arsenal. V jeho dresu zářil mladík Alex Iwobi, který si připsal druhou trefu v Premier League. Alexandre Pato nebo Ruben Loftus-Cheek se v elitní anglické soutěži trefili vůbec poprvé.

V bitvě o záchranu už definitivně rezignovala Aston Villa, která může příští týden stvrdit svůj pád do Championship. Po sobotní porážce v Norwichi to vypadá zle nedobře i s Newcastlem, jenž právě na Canaries (17. místo) ztrácí už šest bodů. Nadějí může být zápas k dobru, který má však i o dva body lepší Sunderland.
Zápas 32. kola: Norwich vs. Newcastle

Na podzim padlo ve vzájemném utkání Newcastlu s Norwichem osm branek, přičemž hned polovinu obstaral Georginio Wijnaldum. V sobotu už to bylo o něčem jiném, obrovská záchranářská bitva neměla jasného hrdinu, avšak východisko z utkání je jasné. "Ptačí derby" Strak a Kanárků zvládli lépe ti zelenožlutí, kteří udělali výrazný krok k záchraně.

Newcastle celý duel pouze dotahoval. Góly Timma Kloseho a Dieumerci Mbokaniho ještě stihl umazat žolík Aleksandar Mitrović, jenž vyrovnával na 2:2 krátce před koncem utkání. Ve třetí minutě nastavení však vstřelil kontroverzní vítěznou branku Martin Olsson. Kontroverzní proto, že asistující Jonny Howson krátce před ní zahrál rukou.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 32. kola: Dimitri Payet

Někdo umí dát míči skvělou rotaci - tak jako kdysi David Beckham nebo Šunsuke Nakamura. Pak jsou tu hráči, kteří udeří do balónu s bláznivou razancí jako třeba stoper Alex nebo Zlatan Ibrahimović. No, a potom je tu Dimitri Payet, který je schopen po krátké debatě s kulatým nesmyslem poslat předmět sváru zkrátka tam, kam on sám chce. Wayna Hennesseyho nezachránila ani sedmičlenná zeď, francouzský génius vtiskl míči neopakovatelnou trajektorii, po níž zaplul přímo do šibenice,

Zas a znovu, Dimitri Payet je prostě mistrem mrtvého míče. Na tohle by se dalo koukat pořád dokola :)

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 2. duben 2016


Zákrok 32. kola: Karl Darlow

Při brance Mbokaniho možná mohl zasáhnout lépe, Karl Darlow však v dresu Newcastlu rozhodně nezklamal - jako jeden z mála hráčů Magpies v utkání s Norwichem. Ještě za stavu 0:0 navíc pětadvacetiletá brankářská trojka vytáhla senzační reflexivní zákrok proti jiné Mbokaniho střele. Ránu do protipohybu stačil vyrazit bleskovým vytrčením kopačky.

Newcastle z utkání na půdě Norwichi nevytěžil ani bod. Gólman Magpies Karl Darlow tak má alespoň malou náplast v podobě nejlepšího zákroku 32. kola.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 4. duben 2016


Hráč 32. kola: Philippe Coutinho

Byl to souboj týmů, které praktikují asi nejnáročnější styl fotbalu v celé Premier League. V bojovném utkání Liverpoolu s Tottenhamem se Philippe Coutinho vyjímal svoji skvělou technikou, na trávníku pobíhal ladněji a rychleji než většina spoluhráčů i protihráčů. Jeho skvělý výkon nakonec na tříbodový zisk nestačil, přesto byl o víkendu ze všech nejlepších.

Svým spoluhráčům připravil pět šancí, především Daniela Sturridge zásoboval skvělými pasy, a neskončily gólem jen vinou špatného zakončení. I toho se tak nakonec musel chopit sám - právě se Sturridgem si narazil, hbitě se odpoutal od obou strážců a brilantně zakončil. Pokus o simulaci při běžeckém souboji s Alderweireldem budiž nešvárem, který Coutinho musí ze své hry ještě vymazat.

Brazilský kouzelník v červeném dresu. Philippe Coutinho neprožívá perfektní sezónu, ale proti silným soupeřům se zpravidla dokáže vyhecovat k parádnímu výkonu. Ten sobotní proti Tottenhamu mu vynesl titul nejlepšího hráče 32. kola.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 4. duben 2016


Břídil 32. kola: Cheikhou Kouyaté

Dvě minuty hrůzy si v sobotu odpoledne prožil Cheikhou Kouyaté. Jeho mizerná zpětná přihrávka na Adriána neskončila gólem jen díky parádnímu zákroku kolegy Cresswella, o pár vteřin později už ale senegalský záložník pokazil West Hamu zápas definitivně. Do Gayla zajel se zvednutou kopačkou, byl vyloučen a Crystal Palace přesilovky záhy využilo.

Dvě minuty hrůzy si v sobotu odpoledne prožil Cheikhou Kouyaté. Jeho mizerná zpětná přihrávka na Adriána neskončila gólem jen díky parádnímu zákroku kolegy Cresswella, o pár vteřin později už ale senegalský záložník pokazil West Hamu zápas definitivně. Do Gayla zajel se zvednutou kopačkou, byl vyloučen a Crystal Palace přesilovky záhy využilo. Kouyaté je i proto naším břídilem 32. kola.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 4. duben 2016


Sestava 32. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Sam Allardyce z něj byl vyloženě nešťastný. Sunderland West Brom jasně přehrával, ale Ben Foster v brance Baggies nebyl k překonání. Chytil všech sedm střel a především proti ráně Defoa z bezprostřední blízkosti a nájezdu Cattermola se skutečně blýskl. Překonal ho jen Dame N’Doye, který se však nacházel v ofsajdu.

Do ideální sestavy se znovu vešla i dvojice zástupců z Leicesteru. Nominaci si zopakoval kapitán Wes Morgan, který opět držel defenzivu Foxes, a především vstřelil jediný gól v utkání se Southamptonem. Podobná charakteristika platí i pro Christiana Fuchse, avšak s tou výjimkou, že Morganovi na vítěznou branku parádně nacentroval.

Čistě defenzivní kvalitou si cestu do sestavy kola vybojoval jediný hráč. Daley Blind z Manchesteru United v utkání proti Evertonu vymazal obávaného Romela Lukakua a celkem šestkrát přerušil útok soupeře. To Hector Bellerín toho směrem dozadu proti zoufalému Watfordu moc předvést nemusel. Naopak neúnavně podporoval ofenzivu a vstřelil i jeden gól.

Totéž se podařilo Philippu Coutinhovi, o jehož výkonu se dočtete výše. Parádně vyšel zápas i Pedrovi, který podpořil drtivou výhru Chelsea nad Aston Villou dvěma góly. Trefil se rovněž mladík Alex Iwobi, jenž byl i při konkurenci Alexise či Özile nejlepším hráčem Arsenalu. Na výkony z posledních týdnů pak navázal i Jan Kirchhoff, který na defenzivním štítu Sunderlandu přerušil osm pokusů o útok WBA, osmkrát odklidil míč z nebezpečí a činil se i v ofenzivě, když nahrál spoluhráčům do dvou šancí.

Debut jako hrom má za sebou Alexandre Pato, který sice nebyl na hřišti takovým živlem, jako to umí Diego Costa, ale měl prsty ve většině gólových situací Chelsea. Proměnil penaltu, již sám vybojoval, spolu s Oscarem vytvořil první Pedrovu branku, načež Pedro doklepl do sítě Patovu povedenou ránu z hranice vápna. V útoku jej doplnil Sergio Agüero, jehož Manchester City taktéž čtyřikrát skóroval. Sám Argentinec se prosadil jednou, ale do tří šancí spoluhráčům nahrál - a skvělým obloučkem na Silvu založil další gól.
Statistické okénko 32. kola

- Jak vypadá dokonalá fotbalová pohádka? Asi tak, že přesně před rokem jste poslední v tabulce se sedmibodovou ztrátou na záchranu, ale dnes celé Premier League vládnete s, jak jinak, sedmibodovým náskokem na marně dotírající zbytek pole...

- Leicester míří za titulem, po vítězství nad Southamptonem má v čele tabulky už sedmibodový náskok; svěřenci Claudia Ranieriho přitom k výhrám nevynakládají víc než je nezbytně nutné, výsledkem 1:0 uspěli už počtvrté v řadě (a popáté z posledních šesti zápasů)

- Chelsea porazila Aston Villu hladce 4:0 a dočkala se překvapivého maxima; v jedné z nejhorších sezón své novodobé historie totiž už popatnácté v řadě neprohrála a vytvořila letošní rekord Premier League

- West Bromwich dosáhl kýžené hranice 40 bodů, k níž mu pomohla bezgólová remíza se Sunderlandem; Tony Pulis vskutku nastolil destruktivní (avšak úspěšnou) taktiku, vždyť Baggies v sobotu už posedmé odehráli zápas, aniž by byť jedinkrát vystřelili na branku soupeře

- alespoň nějaké pozitivum se však na vystoupení WBA najít dá, v jeho dresu totiž debutoval teprve šestnáctiletý Jonathan Leko; mládežnický reprezentant Albionu s konžskými kořeny je vůbec prvním fotbalistou ročníku 1999, který nastoupil v Premier League

- Anthony Martial je v letošní sezóně patrně nejlepším hráčem Manchesteru United v poli, včera navíc gólem rozhodl zápas s Evertonem a zapsal se do historických análů Red Devils; vstřelil totiž jubilejní tisící gól United na Old Trafford v historii Premier League


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (271)

Přidat komentář
jacobT

Akurát pre Iwobiho to bol už druhý gól v PL, prvý dal o kolo skôr proti Evertonu.

Reagovat
Hachim Mastour

Už strhli tomu Lestru body za doping ?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich dosáhl kýžené hranice 40 bodů, k níž mu pomohla bezgólová remíza se Sunderlandem; Tony Pulis vskutku nastolil destruktivní (avšak úspěšnou) taktiku, vždyť Baggies v sobotu už posedmé odehráli zápas, aniž by byť jedinkrát vystřelili na branku soupeře

Ten Pulis, to je hovado

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď nie toto

Reagovat
soukup

takhle pragmaticky to nevedl ani první roky ve Stoke

Reagovat
vodka

až na pár zápasů se na to fakt absolutně nedá dívat...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

To je slušný peklo... Ale bohužel, oni snad nikdy nesestoupěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesestoupí no, Pulis by dokázal zachránit snad kohokoliv, ale otázka je, jak dlouho s ním vedení a fanoušci budou mít trpělivost. Já zápasy West Brom sice nesleduju, ale pokud hrajou zápasy, ve kterých ani nestřílí na branku, tak to musí být fakt peklo.

Reagovat
fenixLFC

videl som dost ich zapasov na to aby som mohol pvoedat-je to peklo výnimkou boli cca 2-3 zapasy ked hral sessegnon-rondon-berahino

Reagovat
kvasha16

s Pulisom nezostupi snad nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a aj tak to stacilo na vyhru nad ManU

Reagovat
nani92

Patička

Reagovat
Mariano13

zákrok kola a asi aj zákrok roka ..aspoň pre mňa ... Newcastle majú šťastie v nešťastí s tými brankármi ... snáď nejak ukopú tú záchranu

Reagovat
aurelio

U mňa teda toto kolo vyhráva Forster s tým zákrokom po strele vlastného spoluhráča.

Reagovat
paver

Reagovat
D.Drogba

či Cresswell na brankové čáře

Reagovat
fenixLFC

zakrok roka forster proti arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda doufam more! mam tam cast familie tak doufam ze se udrzej...

Reagovat
smazaný uživatel

V Newcastlu jsou cikánské ghetta?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde, že jen střelec trefil jeho nohu. z tohodle záběru to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Asi prvý krát kedy,ÚPLNE ale že ÚPLNE súhlasím so zostavou kola...konečne sme našli spoločnú reč USTY :D

Reagovat
smazaný uživatel

starter - ready - vystrel z pistole - sipka ustymu primo do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Coutsa, ale casto nesimuluje. Hento bola vynimocna simulacia...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

To ten Pato hrál opravdu tak dobře? :)

Reagovat
fenixLFC

skor asi nikto nehral lepsie. Ale tiez som trochu prekvapeny, co som tak videl tak vsade davali do zostavy kola mbokaniho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Usty si vzdy presadi svoje kone, ak su s niekym nerozhodne (teraz Mbokani).

Reagovat
Usty

Než Mbokaniho bych třeba zrovna volil i Mitroviće...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Nehral s Lukakuem spis Smalling?

Reagovat
EXoRcIsT

nie

Reagovat
Busby babes

prave ze ne. kdyz jsem videl, ze ho ma na starosti Blind, tak jsem si rikal, ze to bude hodne vesely... a bylo. Nemel s Lukaku prakticky zadnej problem.

Reagovat
r.mrazik

aha...asi je logicky,ze hral lukaku na slabsiho blinda zamerne...

Reagovat
EXoRcIsT

Blind dost casto chybuje a paradoxne fyzicky najsilnejsieho utocnika PL strcil do vrecka v oboch zapasoch

Reagovat
vodka

lukaku mi teda nepřijde, že by hrál nějak silově, i když dispozice by pro to měl. to takoví carroll, benteke, rondon, deeney, i ten ighalo a giroud využívají sílu mnohem víc.

Reagovat
vodka

+ i pelle třeba...

Reagovat
Usty

Ighalo?

Reagovat
salami

jo, vždyt pulku golu do brány v podstatě dotlači díky síle a rychlosti

Reagovat
vodka

já si u něj vybavím prostě situace, kdy přebírá balon s tím, že má na zádech obránce a přetlačí ho silou mnohem častěji než u lukakua. a k těm ostatním klidně můžeme přiřadit ještě i Gomise...

Reagovat
Busby babes

Lukaku je prave hovado svoji postavou, ale ze by to nejak extra vyuzival... jeste by imho potreboval byt trochu dravejsi, trochu hajzlik nebo jak to vysvetlit. casto je moc hodnej.

Reagovat
Zaschrona

je hrozne linej

Reagovat
smazaný uživatel

staci povedat, ze by mal byt ako Delle Alli

Reagovat
vodka

smalling obsazoval dost barkleyho

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Kirchhoff

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec som to necakal, a uz vobec nie na DM. Ma kvalitnu rozohravku na tak vysokeho hraca. A skvele odobera lopty.

Reagovat
Wat

Já jsem to hlavně nečekal po tom jeho úvodním vystoupení, jak tam zmatlal všechno, na co šáhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zakrok kola,tak za toto si zasluzi klobucik dole,fakt super reflex nohou :)

Reagovat
niflheim

Blinďák

Reagovat
Gareth Bale 11

Trosku prehlizeny mi tu prijde Dembele, protoze cela nase hraje je oprena o nej a ma v tuhle chvili zivotni formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je opravdu skvělý letos.

Reagovat
smazaný uživatel

pobavil ma v sobotu tento prispevok:

Unfortunately, today we learned that Dembele is in fact a mortal human being,

and if pressed maniacally by 4 players at once, he will actually lose possession.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ako fakt z Dembeleho som bol v tomto smere pocas zapasu velakrat uplne zufaly z tohto dovodu. Neskutocna sila na lopte.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho velka prednost, napr ako tam v jednom momentne obral o loptu a odstrcil Cana, ktory je taktiez silny na lopte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Usty počítá především kanadské body.

Reagovat
Usty

Nebyl lepší než Kirchhoff no.

Reagovat
vodka

nn, na spurs přece nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

To někdo říkal? Pokud vím, tak se protestovalo jen proti tomu, že je to náš nejlepší záložník. Což teda bylo hodně husté prohlášení, vzhledem k tomu jak hrál poslední 2 sezóny.

Reagovat
vodka

hledat se mi to uplne nechce, ale minimalne sandro ho prodaval, co si pamatuju a nekteri dalsi taky...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sandro...

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak zrovna on toho nažvaní.

Reagovat
Counter

Tak jsem na to zběžně koukl a srandra ani nemá cenu číst Ten tam psal i takové věci, že Dembélé je nepoužitelný do kombinace, protože nedokáže nahrát ani na tři metry... Nebo taková klasika "Dembele nema ani na Tottenham".

Ale šlo by přihodit ještě tohle:

Iacob 16.10.2015 23:22 #

Jsem starej Dembélé-hater, no. Podle mě prostě jeho přítomnost na hřišti snižuje úroveň naší hry (předržováním míče, bržděním akcí). Takže radši budu mít na DM kvalitního obránce a posouvače, který nechá tvořit ostatní. Klidně i toho Wimmera.

+ níže: Jestli v zimě nabídne Neapol, je to potenciální výhra pro všechny strany. ... My ho nevyužijeme, on může nastoupit na DM, CM, AM, RW, ale nikde ho nevidím jako první volbu. Dokonce na žádném z těch postů ani druhou.

Zbytek komentů jsou pak vesměs hádky s kiwwim, který ho má odjakživa za jejich nejlepšího záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec se mu místo našlo a ta jeho nekreativita není tolik vidět. Taky se zlepšil pozičně a nahrávat už taky umí i jinam, než jen do stran.

Reagovat
smazaný uživatel

mně teda přišel kreativní a dost dobrej už dřív. asi jsem starej Debélé-fan

Reagovat
Counter

Prostě jsi jej špatně odhadl (což je samozřejmě běžné a stává se to kdekomu)

Reagovat
Mastný Chobot

mne nie

Reagovat
Counter

Tak ty se svým obíháním náměstí bez spoďárů patříš do úplně jiné ligy...

Reagovat
Mastný Chobot

za ten omyl môže Wenger a Ozil, inak by som mal pravdu

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Usty

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ještě s Frankem a Torresem takoví děcko..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hlavně když se frajer ptal Torrese z jaké je země

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Azazelo RD

Otevřeně přiznala, že je slepice.

Reagovat
tunkic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Payet

Cresswell taky výboný zákrok

v sestavě kola Pato, Pedro a Blind svět se v prach obrací

Reagovat
Swarley

tak Blind odehrál ten zápas opravdu skvěle...například ten zákrok proti Lukaku byl super...

bohužel jak už to u nás letos bývá, byl po zásluze za svůj dobrý výkon potrestán a zranil se...

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že ne. ale v kontextu týhle sezony to zní fakt vtipně

Reagovat
smazaný uživatel

však Blind je v kontextu týhle sezony úplně v pohodě..

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cipinho

Iwobi se pěkně rozehrává, s takovou už si Theo ani Ox nešktrnou. A Elneny se taky jeví jako dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

zatím to jde

Reagovat
Harakan

No uvidíme. Přál bych mu to, ale zrovna Ox je přesně i ukázka toho, jak může dopadnou. Ox by asi potřeboval nějakou změnu, protože jsem od něj čekal daleko víc...

Reagovat
Harakan

I přes to bych ho do United bral hned

Reagovat
Cipinho

Já bych mu ještě šanci dal, je pořád dost mladej. Naopak Thea bych se s radostí zbavil.

Reagovat
cristiano.K.

to spíš dopadne jak Gnabri, nevidím na něm nic vyjímečného.

Reagovat
Counter

Gnabryho především položilo do kolen vážné zranění (kolene).

Reagovat
cristiano.K.

jo o tom žádná, ale herně mi ho připomíná o Gnabrym jsem si rovněž nemyslel,že by mohl pomýšlet někdy dlouhodobě na základ. Lavičkový hráč ok.

Reagovat
Counter

Na takové soudy je ještě brzo. Iwobi v tuhle chvíli vyniká tím, že na svůj věk působí dost vyspělým dojmem a všichni si pochvalují jeho přístup, což je to nejdůležitější. A Wenger v něm musí vidět velký talent, když ho takhle šoupl do základu hned proti Barceloně i dalších ligových zápasech.

Reagovat
cristiano.K.

hraje hodně jednoduše, což je fajn, ale i v tom mi připomíná Gnabryho. Iwobi je o něco víc zatím ve hře, Gnabry býval často neviditelný a pak dal gol zničeho.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je zvláštne, lebo kým Gnabry je typické ostré krídlo, ktoré vyniká rýchlosťou a driblingom, tak Iwobi sa zatiaľ javí ako oveľa univerzálnejší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

A už jen proto, že ostrá křídla jsou v současnosti skoro přežitek, věřím Iwobimu víc než Gnabrymu.

Reagovat
SunFells

Gnabry žádné ostré křídlo není.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Na Gnabrym bylo hodně výjimečného. Možná z něj ještě něco bude, ale třeba ne v Arsenalu.

Reagovat
PP

Ten Payetův gol naprostá nádhernost..

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

to to leti... a ted jak vali v Nottinghamu.

Reagovat
ADM

7 rokov..ale čakal som že dopadne lepšie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Je to o přístupu no.

Reagovat
Wat

Tyjo, tak to je nářez.

Reagovat
Busby babes

hele co ten Barkley? To jako ze misto Maty nebo jak? ( a ano, ja vim, neprodejnej, 70 mega a tak... )

Reagovat
r.mrazik

pry bereme vsechny tri...stones,lukaku a barkley...200 mega na drevo

Reagovat
Busby babes

to je jak v manageru... Ed je hroznej klikar. dela to same, je za to placenej a v realnym svete.

Reagovat
r.mrazik

akorat bych se mozna pak zacal bat,ze bychom koncili na 10 miste...preci jen z evertonu uz mame Kvetaka a jaka to byla kvalita...

Reagovat
Zaschrona

ale i Rooneyho

Reagovat
fenixLFC

No to si vylepsil

Reagovat
Zaschrona

Fajn, klidne si ty nejlepsi hrace ted nechame a vemem Wazzu zpatky.

Reagovat
vladis271

je zranený, bude treba žeriav na jeho prepravu, tipujem, že už v tom tukovom valci ani nie je vidieť.

Reagovat
Zaschrona

Ve stredu zalohy s Barkleym a Stonesem by si to porad daval jako pan.

Reagovat
Busby babes

treba se pristi rok tohodle dockas.. jen teda budou mit kluci cervenej dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

fans Liverpoolu jsou obcas zabavni. druhej nejlepsi strelec historie PL, jo, vylozene provar ten jeho nakup.

Reagovat
fenixLFC

a nam sa budete smiat ze zijeme z historie

Reagovat
bbbauch

jakoze tuhle sezonu hraje bidne znamena, ze jeho nakup byl spatnej?

Reagovat
Busby babes

jestli sis nevsiml, tak Wazza porad hraje. jo, lonskej pdozim mel bidnej ale od novyho roku hrat zas super. A v repre valel celou dobu.

Reagovat
fenixLFC

pol sezony vas tahal dole, od nového roka hral cca mesiac a potom sa zranil...vyborna bilancia

Reagovat
Busby babes

takze proste od nas provar nakup, protoze se mu pul roku nepovedlo? z deseti sezon? pokracuj...

Reagovat
fenixLFC

jezis trosku nadhlad

Reagovat
Busby babes

heh, placnes kravinu, dostanes to sezrat a pak to zakoncis: trosku nadhled... ok. ja se bavim.

Reagovat
fenixLFC

sorry ze som pisal z mobilu a nedal smajlika a hovoril som o tejto sezone, ale to si vy zjavne nedate povedat a ked je zraneny tak ho furt budete obhajovat (vid aj pri repre) a furt argumentovat statistikami bez ohladu na sucasnu realitu..uz sa tesim ako sa vrati a zas budete nadavat

Reagovat
bbbauch

Tak zrovna v tomhle kontextu ho proste obhajovat bude asi kazdej, nesnaz se odbocit, proste si napsal picovinu tak si to priznej a nekopej kolem

Reagovat
fenixLFC

to ze po vacsinu doby u vas bol fajn/dobry/skvely (dosad si co chces)? nemam problem. ale po tom co tuto sezonu predvadzal argumentovat rooneym mi prave stastne neprislo

Reagovat
bbbauch

Jenze tady se nehodnoti sezona, ale prestup.

Reagovat
vodka

skoro jako sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš dost

Reagovat
r.mrazik

ten nastesti utekl jeste jako dite...toho jsme mohli zpracovat dlouhodobeji

Reagovat
Zaschrona

Po prvni vete jsem si rikal, ze urcite napises neco ve smyslu, ze nam utekl jeste pred tim, nez jsme ho znicili. Takze prekvapeni.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Harakan

Barkley ať klidně zůstane kde je... A 70 mega

Reagovat
fff

Ze 70, Ty z nejakeho lacneho kraja pochadzas. Vsak Zasch Ti to este vysvetli.

Reagovat
Zaschrona

bych se opakoval

Reagovat
fff

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

ja jsem skromnej kluk. Zaschronovi neco parkrat retweetnu a on pujde s cenou dolu.

Reagovat
pantondavo

Aguero na první gól nenahrával

Reagovat
Wat

Však to tam ani není napsané.

Reagovat
Hokaido

Dnes je to přesně dva roky, co Leicester vyhrál Champ a postoupil do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac prichadzajuci z pralesnej ligy hned v zostave kola Premier League ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Koho myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

asi Pedra

ale na něj reagovat nemá cenu

Reagovat
Ritchie

spíš Pata, Pedro tu je nějakou dobu

Reagovat
kylo ren

Smalling do west hamu

Reagovat
iamek

Dobrej vtipek

Reagovat
kylo ren

Koukni do expresek

Reagovat
r.mrazik

Komici

Reagovat
smazaný uživatel

úlet

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

RUMOURS: Pjanic jets into London ahead of Premier League move (goal.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte chce přivést Miralema Pjaniće z AS Řím. (Sky Sports)

Tak to fakt vypadá reálně, když to hlásí i sky.

Reagovat
Mastný Chobot

kde sú tie časy, kedy sa toto dalo napísať...

Reagovat
Maresma

Reagovat
salami

Fabregas a Pjanič vedle sebe se mi moc nezdá a zbavit se Fabregase mi přijde jako zvláštní, když Chelse potřebuje doplnit tým na uplně jinejch postech

Reagovat
kiwwi

Sir Alex Ferguson explains why he signed David de Gea over Manuel Neuer

Sir Alex: “Eric Steele had been scouting David de Gea for quite a while, but then Neuer came on the scene at Schalke. And I think Schalke would've been happy if we'd have gone and taken him,”

“So my problem was Eric, because he was adamant that we must take De Gea. I said 'but Eric, the boy Neuer is the complete unit; he's mature, his physique is unbelievable', and he says 'yeah, but in three years' time, De Gea will be better'.

“I said ‘that’s a statement’.

“Eric and I went out to watch him (De Gea) against Valencia away, and the things he'd been speaking about - his agility, his confidence, his speed - were evident.

“And Eric had been building a relationship with his parents, and was so adamant, that I had to trust him - and I'm glad I did, because he was right.”

UFFFFF tak to teda chvalapnubohu, ze zrovna tu Fergie nemal pravdu (ale sluzi mu ku cti ze si nechal poradit od odbornika)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Eric

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

UFFFFF? To by ti bylo tak moc proti srsti mit v tymu nejlepšího brankare světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Už teraz najlepšieho mame v time...Neuer by ale samozrejme bol super tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a vlastne bz sme aj riešili aj to isté, kedže by určite chcel neskôr ísť do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

To by byl průšvih, kdyby k vám přišel nějakej Neuer, no..

Reagovat
vodka

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma vraj coskoro nahradit F1

https://streamable.com/ffgg

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zábavnější

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Azazelo RD

A ekologičtější.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou je to docela zábavný

SPOILER

Ale od začátku jsem si myslel, že to modrej zvrátí

SPOILER

Reagovat
jacobT

príliš veľa času strávil v boxoch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobrý (oproti F1 teda), napětí, akce, překvapení (toho oranžovýho jsem fakt nečekal!)

Reagovat
Azazelo RD

Spoiler! Oranžovej mi přišel první část trati nalitej, ale slušnej závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam pár sporných předjížděcích manévrů. Co na to traťoví rozhodčí?

Reagovat
Mastný Chobot

a čo ten piesok na trati?

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
tomasinho

200. pro čtvrteční výhru nad BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

překvapivě

Reagovat
Counter

včera zase nezvládal no. Ale jako obvykle mu to prošlo a nakonec je za hrdinu, jehož charakter Luis Enrique velebil na tiskovce

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdeček a zdaleka ne poprvé. Snad se mu to jednou vymstí

Reagovat
Busby babes

stejne jako Torres: Balon!!!!

Reagovat
kvasha16

kokot jak ho niekto moze davat na rovnaku uroven ako Costu co sa tychto veci tyka

Reagovat
bbbauch

To uz je z blata do hovna

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester players can get streets named after them if they win the Premier League

Už vidím leicesterskú ghetto štvrť na Kanté street a Mahrez road

Reagovat
bbbauch

Kanté street by stejne postupne obsadila vsechny

Reagovat
Counter

Ranieri district

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Prosil bych Drinkwater Road hned vedle Captain Morgan Road.

Reagovat
smazaný uživatel

A Huth square.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

a okazaki lane by byla postavená celá nakřivo a některé domky by průběžně padaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Okazaki Park

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Tinkerman square

Reagovat
Hokaido

Největší sranda stejně bude až to vyhrajou, stane se z nich celosvětovej boom a děti v Africe budou nosit dresy s jmenovkou Drinkwater.

Reagovat
Counter

Poslouchal jsem před pár dny BBC 5 live (kvůli Rorymu Smithovi samozřejmě ♥), kde se mj. bavili právě i o tomhle novém boomu. Říkali tam, že Ranieri si od začátku sezony vždycky před tiskovkou podá ruce se všemi přítomnými novináři, přičemž v posledních týdnech už celý proces trvá sakra dlouho, protože tam jsou zástupci ze všech možných zemí světa a praská to tam ve švech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

tam, kde Lišky dávají dobrou noc (ovcomrdům pořádně na prdel, saluti d´Italia !)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele