Previews

Niké liga - preview 21. kola: Dotáhne se Trnava na Žilinu?

Vedoucí Slovan Bratislava se představí v Trenčíně, kde může zvýšit 11bodový náskok v čele Niké ligy. Dunajská Streda v rámci 21. kola narazí na Podbrezovou.

Eredivisie - preview 23. kola: Alkmaar - Ajax

Magnetem nedělního programu Eredivisie je střetnutí mezi Alkmaarem a Ajaxem. Feyenoord se představí na půdě Almere City, kdežto Twente hostí Go Ahead Eagles. Poslední Vitesse potřebuje zabrat na hřišti rotterdamského Excelsioru.

Bundesliga - preview 23. kola: BVB proti oblíbenému Hoffenheimu

Borussii Dortmund čeká souboj s Hoffenheimem, a jestliže zvítězí, upevní si pozici v nejlepší čtyřce. Eintracht Frankfurt chce proti Wolfsburgu uhájit pozici na pohárových příčkách. Augsburg a Freiburg doufají v ukončení čekání na výhru.

Ligue 1 - preview 23. kola: Zapíše PSG další výhru?

Paris Saint-Germain suverénně kraluje Ligue 1 a další tři body chce přidat proti Stade Rennes. OGC Nice potřebuje zabrat s Clermontem, zatímco LOSC Lille se představí v Toulouse. Marseille doufá, že zastaví propad proti Montpellieru. RC Lens po obědě poměří síly s AS Monaco.

FORTUNA:LIGA - preview 22. kola: V akci Slavia i Sparta

Slavia bude v neděli odpoledne plnit roli favorita proti Pardubicím, a jestliže zvítězí, posune se bod za vedoucí Spartu. Úřadující český mistr následně může odpovědět na hřišti Slovácka. Olomouc se pokusí zastavit čekání na výhru v Českých Budějovicích.

Konferenční liga - preview odvetných zápasů předkola play-off

Jednoho postupujícího už Konferenční liga zná, ve středu se přes Gent prokousalo do další fáze Maccabi Haifa, tradičně ve čtvrtek se pak rozluští sedm dalších. Ajax pocestuje na daleký sever Norska, Frankfurt vyzve konkurenta z Belgie, Slovan se pokusí ještě zabojovat proti Sturmu...

Evropská liga - preview odvetných zápasů předkola play-off

Sparta bude proti Galatasarayi dohánět jednogólové manko, potřebuje proti tureckému soupeři vyhrát, aby se dostala do osmifinále. Do akce půjdou i lisabonské výběry a další portugalský celek z Bragy. Rennes se pokusí obrátit situaci proti AC Milán, Marseille pod novým trenérem uvítá Šachtar...

Sparta bude doma proti Galatasarayi dohánět ztrátu bez kapitána Krejčího

Sparťané budou ve čtvrteční domácí odvetě 2. kola Evropské ligy s Galatasarayem Istanbul dohánět ztrátu 2:3 z úvodního zápasu. Kvůli kartám jim budou chybět tři hráči základní sestavy včetně kapitána Ladislava Krejčího.

Rozjetý Arsenal chce udělat první krok do čtvrtfinále LM na půdě Porta

Arsenal v loňském ročníku usiloval o návrat na anglický trůn po dlouhých devatenácti letech a jen kvůli zpackanému závěru sezóny ho těsně předstihl Manchester City, nyní se stejným protivníkem a také s dalším gigantem z Liverpoolu znovu bojuje o ligový titul.

Znovu proti sobě od roku 2002: PSV v osmifinále Ligy mistrů uvítá Dortmund

Na nizozemské scéně není v letošní sezóně lepšího. PSV vládne Eredivisie pevnou rukou, jen pár zápasů se mu nepovedlo a prorazit může také v Lize mistrů. Dortmund je jistě ostříleným a zkušeným protivníkem, nicméně formu nevykazuje tak dobrou jako eindhovenský klub. Na poli Bundesligy totiž stěží odolává v top čtyřce tabulky, za úplně nejúspěšnějšími zaostává.

Ve jménu Maradony. V Neapoli se utkají dva bývalé kluby legendárního Argentince

Po téměř čtyřech letech se proti sobě opět postaví Neapol a Barcelona, aby dopřály stadionu Diega Armanda Maradony další show. Vykoupit se potřebuje především domácí mužstvo, které se v tomto ročníku oproti minulosti abnormálně trápí. A Barcelona toho hodlá naplno využít i díky nové tváři na domácí lavičce.

Simeone zpátky na San Siru. Domácí Inter je však tentokrát k nezastavení

Po skoro čtrnácti letech se proti sobě opět postaví Inter a Atlético. Jejich první střet mezi nejlepšími šestnácti týmy Ligy mistrů nabídne zcela jistě skvělou atmosféru zaplněného stadionu San Siro, který opět věří, že se Nerazzurri dokážou probít až do finále.

Liga Portugal - preview 22. kola: Sporting v patách Benfice

Benfica je v čele tabulky o tři body odskočena od Sportingu, který má ovšem dva zápasy k dobru. Právě jeden z nich čeká lisabonský celek v pondělní dohrávce 22. kola portugalské ligy na půdě šestého Moreirense, s nímž Sporting prohrál vzájemný zápas naposledy v roce 2003.

LaLiga - preview 25. kola: Sníží Girona náskok Realu?

Rayo v sobotu obralo o dva body první tým soutěže Real Madrid, Girona má tak v pondělní dohrávce 25. kola španělské ligy šanci snížit náskok Bílého baletu v čele tabulky na tři body. Do cesty se jí ovšem postaví Athletic Bilbao, jenž z páté pozice atakuje umístění zajišťující Ligu mistrů.

Premier League - preview 25. kola: Everton hostí záchranářský souboj

Jeden zápas 25. kola je v plánu v anglické lize v pondělí. Everton v něm přivítá další celek bojující o záchranu Crystal Palace. Domácí v lize po sérii dobrých výsledků nevyhráli už sedmkrát v řadě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele