Previews

Atalanta hraje o finále po víc než padesáti letech

Ve středu večer se na stadionu Artemia Franchiho utká domácí Fiorentina s velmi silným soupeřem. S toskánským týmem se popere Atalanta, která sem zavítá ve značně lepší formě a uvolněnějším duchu. Fialky se v prvním semifinálovém klání Coppa Italia pokusí využít domácího prostředí.

Juventus žádá odplatu za nepovedené ligové klání proti Laziu

Jen pouhé tři dny poté, co se Juventus nepříliš úspěšně postavil Laziu a v lize opět prohrál, se oba týmy utkají znovu. Tentokrát v prvním semifinálovém duelu Coppa Italia a domácí Juventus bude nyní moci počítat s podporou zaplněné Allianz Stadium.

Čtvrtfinále na Střelnici podruhé. Jak moc do souboje mezi Jabloncem a Plzní promluví absence?

Původně se souboj o semifinále MOL Cupu mezi Jabloncem a Plzní měl odehrát na konci února. Rozmary počasí však tento plán zhatily. Tentokrát by již ale nic nemělo bránit konání duelu. Potvrdí hosté ze západu Čech roli favorita? Nebo se domácím povede navzdory řadě absencí překvapit?

Senzace z Valenciennes vyzve Lyon o finále Coupe de France. Uspěje trápící se outsider?

Valenciennes prožívá v Ligue 2 opravdu bídnou sezónu. Nebude trvat dlouho a jeho sestup se brzy stane realitou. Na druhou stranu v Coupe de France odvádí moc dobrou práci, dostalo se až do semifinále. A teď živí sen, že by se mohlo prokousat až do souboje o cennou trofej. Pro hosty ovšem bude velmi složité dosáhnout na kýžený úspěch, vyzvou totiž velikána z Lyonu.

Saarbrücken má finále na dosah. Musí však zvládnout derby proti Kaiserslauternu

Po vyřazení tří mužstev z nejvyšší německé soutěže schází třetiligovému Saarbrückenu jediný krok k historickému postupu do finále německého poháru. Pro jeho úspěšné zdolání si musí poradit s regionálním rivalem z Kaiserslauternu. Využije překvapení soutěže opět výhody domácího prostředí?

Sporting bude hájit v odvetě semifinále Taça de Portugal jednobrankový náskok proti Benfice

Lisabonské velikány čeká nadcházející týden možná nejdůležitější pasáž na portugalské scéně, jelikož nejprve mají na programu vzájemný souboj v semifinálové fázi národního poháru a pak se spolu utkají také v lize. Vzhledem k tomu, že momentálně soupeří o mistrovský titul a chtějí pravidelně sbírat velké trofeje, tak se v obou případech dá očekávat nesmírně napínavá a vyrovnaná bitva od začátku až do samotného konce.

LaLiga - preview 30. kola: Atlético může zpět do čtyřky

Atlético Madrid po dvou porážkách za sebou vypadlo z pozic zaručujících LM, nyní však má možnost se na ně vrátit. Porážky Athleticu potřebuje využít na půdě Villarrealu, jenž se v případě výhry na bod přiblíží atraktivnímu sedmému místu.

Liga Portugal - preview 27. kola: Braga v zajímavé pozici

Před utkáním s utrápeným Portimonense se portugalská Braga ocitla v zajímavé pozici. Sice musí odrážet nápor Vitórie, která se na ni bodově dotáhla, na druhou stranu v případě vítězství se může přiblížit třetímu Portu na dva body.

Serie A - preview 30. kola: Pět pondělních zápasů

Bohaté na fotbal je Velikonoční pondělí v Itálii. Na dálku se bude bojovat o Ligu mistrů, do boje totiž jdou Bologna i AS Řím. V záchranářských vodách si to rozdají Cagliari s Veronou a Sassuolo s Udinese, vše zakončí zápas suverénního lídra Interu proti Empoli.

Niké liga - preview 3. kola nadstavby: Trnava hostí Žilinu

Trnava se Žilinou svádějí boj o druhou příčku a v neděli odpoledne se potkají přímo na hřišti, Spartak má výhodu jednoho bodu a také domácího prostředí.

Eredivisie - preview 27. kola: Feyenoord proti Utrechtu

PSV Eindhoven poprvé prohrál a nabídl šanci Feyenoordu, který může ještě zdramatizovat boj o titul. Ajax se představí ve Zwolle, Twente hostí Heracles.

Bundesliga - preview 27. kola: Stuttgart dotírá na Bayern

Stuttgart prožívá skvělou sezonu a pokud porazí Heidenheim, přiblíží se druhému Bayernu na rozdíl jednoho bodu. Bochum hostí Darmstadt, Augsburg narazí na 1. FC Köln.

Ligue 1 - preview 27. kola: OM - PSG

PSG míří za dalším ziskem titulu a v neděli večer na něj čeká těžká zkouška, představí se totiž v Marseille. Brest cestuje do Lorientu.

FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Sparta chce zpět do čela

Slavia se v sobotu vyhoupla do čela tabulky a dnes bude odpovídat Sparta, která se představí v Českých Budějovicích. Baník hostí Teplice, otevřeny budou i stadiony v Hradci a Mladé Boleslavi.

Premier League - preview 30. kola: Manchester City - Arsenal

Neděle může napovědět o tom, kdo letos získá titul. Liverpool doma hostí Brighton, lahůdka přijde na řadu poté, Manchester City bude měřit síly s Arsenalem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele