Pro Sabitzera skončilo hostování v Manchesteru United kvůli zranění předčasně

15.05.2023, 22:00
Aktuality
Marcel Sabitzer (© AFP)

Manchesteru United bude v závěru sezony chybět kvůli zranění kolena záložník Marcel Sabitzer. Vedení klubu dnes oznámilo, že rakouský reprezentant má poškozený meniskus a do zbývajících tří kol Premier League už nezasáhne. K dispozici nebude ani na finále Anglického poháru, v němž se United utkají 3. června s městskými rivaly City.

Devětadvacetiletý Sabitzer, který přišel v lednu na hostování do konce sezony z Bayernu Mnichov, vynechal kvůli problémům s kolenem už sobotní zápas s Wolverhamptonem.

Od začátku roku odehrál Sabitzer za United 18 zápasů a dal v nich tři góly. Zazářil v úvodním čtvrtfinále Evropské ligy proti Seville, v němž se trefil dvakrát, tým ale nakonec uhrál jen remízu 2:2 a po prohře v odvetě v soutěži skončil. V únoru s Manchesterem slavil triumf v Ligovém poháru.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
TaLy___

Příšel proto aby zacelil díru po Eriksenovi a to se mu povedlo.

Reagovat
Freedo

Nebyl špatnej, ale určitě se nevyrovnal Eriksenovi.

Reagovat
Bayern +

Ou, to je veľká škoda. Už som sa tešil na peniaze za prestup.

Reagovat
Bandita_Harry

Dostanete niečo za Gravenbercha

Reagovat
JohnnyBravo

Svůj účel to hostování splnilo, ale na odkud to asi není. I když by za něj asi Bayern moc nechtěl, tak se ty peníze daji určitě investovat líp. V podstatě je to náhrada za Bruna, kterej tam nikoho nepustí a furt si můžeme radši stáhnout Dialla z hostování

Reagovat
andkoo

suhlasim, hral dost vysoko, v podstate je to AM a my by sme skor potrebovali niekoho blizsie ku Casemirovi..take nieco ako Erikssen, akurat niekoho trochu fyzicky nadupanejsieho

Reagovat
Kuba94

Jako hráč z lavičky a na slabší týmy se hodí a jestli bude za drobné, tak proč ne. Už byly horší přestupy.

Reagovat
LeonardoUžoa

Já bych Marcela bral. Skvělej hráč na šířku kádru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele