Problém pro Wolfsburg, letos mu zřejmě už nepomůže Naldo

28.02.2016, 15:07
Aktuality
Wolfsburg neprožívá povedené jaro a další dvě nepříjemnosti ho postihly včera. Vlci doma prohráli 0:2 s Bayernem Mnichov, vedle toho pak přišli o jednoho hráče základní sestavy - letošní sezona podle všeho skončila pro brazilského obránce Nalda...

Bývalý fotbalista Werderu se zranil v 72. minutě a následně musel střídat. Důvodem bylo pravé rameno, které si vyžádá operaci, s níž bude spojena hodně dlouhá pauza.

"V pravém rameni jsem okamžitě ucítil bolest a nemohl v utkání pokračovat. Samozřejmě mě velmi mrzí, že v dalším a hodně důležitém průběhu sezony nebudu moci týmu pomoci," řekl 33letý fotbalista.

Naldo až do sobotního střídání nevynechal ani jednu bundesligovou minutu a pravidelně nastupoval rovněž v Lize mistrů. V té má Wolfsburg po výhře 3:2 v Gentu dobře nakročeno do čtvrtfinále, v domácí nejvyšší soutěži ovšem jeho situace už tak dobrá není, jelikož je až na osmém místě tabulky.

"Naldo patřil do základní sestavy a podával dobré výkony, je to tak hodně citelná ztráta," posteskl si sportovní ředitel Klaus Allofs.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teď by se hodil Klose z Norwiche

Reagovat
smazaný uživatel

By se hodil ted kdokoliv..

Reagovat
Rudnevs

ale stále sú tam kvalitný mladíci - Korczowski a Sprenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Se stěma ramena roztrhl pytel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele