Problémy generálního partnera Bohemians neohrozí, ujistil Jakubowicz

11.05.2023, 14:38
Aktuality

Bohemians 1905 uvedl, že problémy společnosti Malina Group, která je generálním partnerem pražského celku, klub ekonomicky neohrozí. Podle předsedy představenstva Dariusze Jakubowicze si Bohemians plní smluvní závazky vůči sponzorovi, ačkoliv ten mu od začátku tohoto roku neplatí.

"O potížích generálního partnera Malina Group víme a snažíme se být v kontaktu s lidmi, kteří mají zájem společnost reorganizovat. Chci jen fanoušky a ostatní partnery ubezpečit, že i když to klub ekonomicky velmi pocítil, zásluhou hlavního akcionáře to dramaticky ani existenčně klub neohrozí," uvedl Jakubowicz v prohlášení na klubovém twitteru.

Energetický holding Malina Group je generálním partnerem "Klokanů" od loňského července. V dubnu Hospodářské noviny informovaly, že společnost je v problémech a shání investora. Před týdnem na sebe společnost u soudu podala insolvenční návrh.

Bohemians navzdory potížím generálního partnera zažívají nejlepší prvoligovou sezonu od ročníku 2001/02, kdy skončili po 30 kolech rovněž čtvrtí. Stejnou pozici drží i v nadstavbové skupině o titul, v neděli je čeká doma přímý souboj o čtvrtou příčku proti pátému Slovácku.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
bobis21

"zásluhou hlavního akcionáře to dramaticky ani existenčně klub neohrozí" uvedl Jakubowicz

Největší akcionář je on, takže se nenápadně ve 3. osobě pochválil

Reagovat
Mass

Reagovat
Kucka

Reagovat
ratusek

EF polibek smrti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele