PSG prodloužilo s Verrattim, záložník se upsal do roku 2026

28.12.2022, 21:59
Aktuality
Marco Verratti (© AFP)

Marco Verratti spojil i svoji další budoucnost s PSG. Italský záložník, jenž za úřadujícího francouzského mistra nastupuje od roku 2012, prodloužil smlouvu do roku 2026...

Paris Saint-Germain mělo s Verrattim smlouvu do konce nadcházející sezony, v posledních týdnech se čekalo na prodloužení, které bylo oznámené před zápasem se Štrasburkem.

Verratti je nejdéle sloužícím hráčem PSG, za které hraje od roku 2012. Italský záložník proti Racingu nastoupil k 399. soutěžnímu zápasu za pařížský velkoklub, s nímž získal 29 trofejí, včetně osmi mistrovských titulů.

"Bylo jasné, že můj příběh zde se bude psát i nadále," řekl Verratti v tiskové zprávě po podpisu nového kontraktu.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (12)

Přidat komentář
Roberto Baggio

Reagovat
Mass

Verrati, co sem koukal na PSG byl naprosto klíčovej. Za tou nebránící trojkou vepředu tam lítal jako čert, vyhrál mrtě balónů, neztrácel a smysluplně rozehrával.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
EaP

Veľkoklub …… do príchodu tých Moslimov získal ten klub 1 PVP a raz sa dostal do semifinále LM. Vyhral 3x titul , tuším 82,86 a 91 , a asi podobný počet domácich pohárov. Od roku 2000 do roku 2011 sa len raz dostal do finále domáceho pohára. A pritom mal vždy najbohatších vlastníkov z celej ligy. Dokonca aj televíznu spoločnosť . To už Benfica či Porto sú oproti PSG veľkokluby

Reagovat
stoner

Reagovat
kilobyte

Když budeš přehlížet úspěchy Porta a Benficy, tak bude zase PSG velkoklub oproti nim.

Reagovat
Bandita_Harry

Velkoklub to momentalne je ci chces alebo nie

Velkoklub Nottingham forest alebo Huddersfield ? Crvena Zvezda? FCSB? Spartak Trnava ?

Reagovat
EaP

No nie, nieje. Teda nie na pomery Európskeho merítka. AC, Barca, Real, Inter, Man.UTD, Bayern …. To sú aspoň pre mňa velkokluby aj keď všetky tieto kluby majú občas útlm . Ale svoju povesť si vybudovali procesom výkonov na ihrisku. Svoju hodnotu nadobudli postupne od piky. Pre mňa nieje velkoklub mužstvo , ktoré napumpovalo miliardy do kádra behom 10 rokov a jediný úspech to malo na domácej pôde kde v podstate neexistuje žiadna konkurencia. V Európe ma za toto obdobie PSG niekoľko neuveriteľných failov a jedno finále LM ktoré ma mimochodom aj Tottanham. Benfica či Porto sú taktiež hegemóni svojich líg a Porto ma dokonca aj titul z LM. Takže by som povedal, že je určite väčším klubom. To je ale môj názor . Ostatne, teraz osemfinále ukáže , na čo reálne ma PSG. Podľa mňa to bude opäť koniec a ďalšia smiešna sezóna za miliardu

Reagovat
Bandita_Harry

Ja tiez nemusim ropakov, a viac uznavam timy ktore si vypisal a som rad ked im ujde LM a ich cakanie sa o nejaky rok predlzi, ale urcite to pride. Z tvojho pohladu moze byt ale najlepsich hracov si nekupia a uspechy Porta, Benficy,Ajaxu, Monaka budu skor jednorazove a hned ich tieto kluby rozoberu, vsak to poznas...

Reagovat
EaP

Prísť to určite príde . Ale za akú cenu ? Ten titul bude vyslovene kúpený peniazmi , pretože vykúpia to najlepšie čo trh ponuka za absolútne premrštené čiastky a platmi , ktoré si nikto iný dovoliť nebude môcť . Podľa mňa nieje náhoda , že jak Neymar tak Mbappe , Rabiot a ďalší nechceli zostať v PSG. Jedna vec je tých pokemonov platiť , druha je, udržať ich koncentrovaných a hladných po úspechu ak hrajú neatraktívnu ligu a v konkurencii najlepších strácajú dych či už takticky alebo aj fyzicky nakoľko nemajú poriadnu celosezonnu záťaž ťažkých zápasov . Práve kluby ako Benfica, Porto, Ajax , Sevilla im ukazujú , že ak je dobrý skauting, ochota s mužstvom pracovať úspech sa dostaví . Oni však chcú všetko hneď teraz a nakoniec z toho majú akurát 5 rokov po sebe stratu vyše 400 mega euro.

Reagovat
Allianz_Arena

Zřejmě záleží, co si pod velkoklubem kdo představuje. Jít cestou Ajaxu apod. nemohou, pokud chtějí být lepší než tebou vyjmenované velkokluby. LM uniká i City, kteří jsou roky nejlepší v nejkvalitnější soutěži, není to tak jednoduché vyhrát LM, určitě se to nedá brát jako hlavní důvod pro kritiku práce klubu. Posmívání se francouzské lize už je taková klasika. Každopádně 29 trofejí za 10 let ve Francii je vizitka hodně velkého klubu A pokud ani to ne, tak mít na soupisce Messiho, Neymara a Mbappého snad už ano...

Reagovat
Seydou Doumbia

hele velkoklub, top hráč a podobný věci to je stejně založený jen na nějakém subjektivním názoru...pro někoho top hráč je top 5 na svém postu, pro někoho top 10 pro někoho top 20...být 20 nejlepší levý bek z 1 000 000 na světě je top, ale když si vezmeš číslo 200 je to taky top, ale oproti realu madrid by ten hráč už vypadal jako tragéd, ten co je 20 nejlepší by pořád dle mého obstál...čili dost subjektivní...za mě psg je top klub i když je nenávidím a to jakou cestou se tam dostali je jejich věc, ajax nebo benfica jsou taky top kluby, protože obstojí i proti těm uplně nejlepším (ne vždy, ale oproti tomu jaké mají možnosti ano)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele