RAMOS: ESPANYOL NENÍ MIDDLESBROUGH

15.05.2007, 22:22
Aktuality
Sevilla dostane zítra ve skotském Glasgow šanci stát se prvním týmem po 21 letech, který dokáže obhájit triumf v Poháru UEFA. Před rokem si svěřenci trenéra Juandeho Ramose snadno poradili s Middlesbrough, nyní na ně čeká tvrdší oříšek...

"Myslím si, že to bude mnohem obtížnější než před rokem, protože jsme byli pasováni do role favorita. Samozřejmě doufáme, že budeme mít stejné štěstí a zápas bude opět atraktivní jako loňské finále. Rádi bychom také zopakovali podobný výsledek, ale víme, že nám to hodně zkomplikují," varuje Ramos před sílou barcelonského Espanyolu.

"Být favoritem týmu často neprospěje. Hraje se jenom na jeden zápas a Espanyol si v soutěži vedl velmi dobře. Víme, že to bude hodně složité. Tentokrát nemáme takovou šanci soupeře překvapit, znají nás velmi dobře," říká dále Ramos.

Sevilla loni ve finále excelovala a anglickému Middlesbrough nadělila čtyři branky. Teď může tento triumf obhájit a napodobit tak Real Madrid, jemuž se jako zatím poslednímu stejný kousek podařil v sezóně 1985/1986.

"Očekávám velmi ambiciózní Espanyol s cílem vyhrát trofej a oplatit nám několik let starou porážku. Na cestě do finále vyřadili silné protivníky a soutěži obětovali hodně. Toho se obávám, ukazuje to, jak moc chtějí ten zápas vyhrát. Co mě ale uklidňuje je fakt, že moji hráči hráli ve velkých zápasech vždycky dobře," připomíná Ramos.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*R9

21:56 PJ: Nebudu dalším manažerem City »

Tak aby ne, už máš na starosti tyto stránky a my ti za to děkujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

by se teprve vidělo, jakej je to věrnej Rudej Ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

No nabízeli mi to, ale poslal sem je do háje. Čekam až skončí Ferguson.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele