Richarlison se dočkal odchodu z Evertonu a přestoupil do Tottenhamu

01.07.2022, 10:21
Aktuality
Richarlison (© AFP)
Everton letos bojoval o záchranu v anglické Premier League a s jeho výsledky a výkony nebyl spokojen Richarlison. Brazilský útočník se netajil přáním změnit dres a to mu nakonec splnil Tottenham, dnes dopoledne bylo vše oficiálně potvrzeno...

Richarlison včera úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a dnes podepsal kontrakt. Kohouti zaplatí padesát milionů liber, dalších deset milionů může liverpoolská strana vyinkasovat v závislosti na bonusech.

25letý Jihoameričan vyrůstal ve Fluminense, před pěti roky přestoupil do Watfordu a o dvanáct měsíců později ho koupil Everton. V anglické lize celkem posbíral 173 startů a nastřílel 48 branek.

Tottenham je letos na trhu hodně aktivní a Richarlison je již čtvrtým novým přírůstkem do kabiny, před ním přišli Fraser Forster, Ivan Perišić a Yves Bissouma. Další nové tváře pak budou následovat - vedení jedná o hostování obránce Clémenta Lengleta z Barcelony a z Middlesbrough by měl přijít jiný zadák Djed Spence.

Autor: Tomáš Pavlík / tottenhamhotspur.com

Komentáře (404)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele