Rodríguez se omluvil, ze São Paula se stěhovat nebude

21.02., 13:53
Aktuality

James Rodríguez bude rovněž v roce 2024 oblékat dres São Paula. 32letý kolumbijský záložník nebyl v klubu spokojen a před dvěma týdny požádal o odchod, vše si ovšem nakonec rozmyslel a za své chování se omluvil.

Rodríguez se brazilskému klubu upsal koncem července minulého roku a není spokojen se svým herním vytížením. Na podzim naskočil do dvanácti utkání a odehrál 639 minut, letos se na trávníku neobjevil ani jednou. Spokojenost podle tisku nepanuje ani na straně vedení, to si od jihoamerického záložníka slibovalo více, podle tisku navíc fotbalista bojuje s nadváhou.

"Omluvil se, chce i nadále hrát za São Paulo," sdělil technický koordinátor brazilského klubu Muricy Ramalho.

"Nikdy nevynechal trénink a poctivě si plnil povinnosti. Je to hodný kluk a jeho omluvu jsme přijali. Znovu chce obléknout náš dres a my takovou hvězdu nemůžeme jen tak pustit. Promluvil si s trenérem, požádal o odpuštění a bylo mu vyhověno," dodal.

Rodríguez se proslavil v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii, na němž byl se šesti brankami nejlepším střelcem. Po šampionátu přestoupil za 80 milionů eur z AS Monaco do Realu Madrid. Ve španělském velkoklubu se plně neprosadil, přesto za něj odehrál 85 ligových zápasů, nejvíc, co se mu v jednom klubu povedlo.

V letech 2017-19 byl Rodríguez na hostování v Bayernu Mnichov, po němž se ještě na jednu sezonu do Realu vrátil. Od té doby hráč s nebezpečnou levačkou střídal relativně krátká angažmá, působil v Evertonu, katarském Al Rayyanu a Olympiakosu Pireus. V kolumbijské reprezentaci odehrál 96 utkání a vstřelil 27 gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kucka

"Muricy sorry, pánové sorry."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele