Ronaldo: Můžeme být mistry Evropy

22.11.2007, 19:32
Aktuality
Hned tři hvězdní hráči portugalské reprezentace prohlásili, že věří kvalitě svého národního týmu, který to prý na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku dotáhne hodně daleko.

Záložník Manchesteru United Cristiano Ronaldo označil Portugalsko za jednoho z favoritů celého turnaje, neboť všichni hráči jsou prý ambicióznější pozvednout trofej nad hlavu.

"Myslím, že můžeme mistrovství Evropy vyhrát. Musíme myslet pozitivně – máme skvělé hráče i strukturu. Takže se chystáme až do finále," říká Ronaldo.

Jeho spoluhráč Maniche ale nezapomíná i na špatná období národního týmu, díky čemuž byli v tisku často propíráni. "Měli jsme několik nepříjemných období, ale dostali jsme se z toho. V dnešní době už nenajdete lehké zápasy. V kvalifikaci jsme neodehráli jediný jednoduchý zápas, ale hrajeme dobře," podotkl záložník Atlétika Madrid.

"Navíc se k nám připojilo několik mladých a kvalitních fotbalistů, kteří v reprezentaci prokázali své schopnosti."

Třetím do party je Pepe, jenž neskrýval svou radost z postupu, přestože poslední utkání s Finskem skončilo bez branek. "V samotném utkání jsme se trochu trápili, ale udělali jsme pro postup vše potřebné," uvedl stoper Realu Madrid. "Máme fantastický kádr a gratulace si zasloužíme. Jestli můžeme být mistři Evropy? Věřím v to. Máme velmi dobré hráče, které respektuje celá Evropa," uzavřel

Portugalsko mělo blízko ke zlatu již na minulém šampionátu. Dostalo se až do finále, kde ovšem podlehlo Řekům.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pes, ktory steka, nekuse.

Reagovat
smazaný uživatel

To sedí na Šrtela

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nepoznam.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ten šachista

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, po zápasu portugalsko finsko bych to asi neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

*Škrtela

Reagovat
smazaný uživatel

ked mohli EURO 2004 vyhrat Greci,tak to ho moze vyhrat z ucastnikov ktory postupili na EURO 2008 skoro kazdy

Reagovat
M11

to klidne muzou... jenze to i dalsich plno tymu...

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie, Německo, Nizozemsko, Francie

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatsko, Itálie, Německo, Portugalsko.

Reagovat
smazaný uživatel

mám za to, že jste tím Chorvatskem všichni jenom pobláznění..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě sou favoriti Portugalsko,Itálie,Chorvatsko,ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Italové ?...Tak to těžko, ti hrají hovínko

Reagovat
smazaný uživatel

No,tak k těm Portugalcum,,nevim nevim jestli Ronaldo neni tak trochu frajirek libovy,a za předvedene vykony bych si moc nevyskakoval,kdyžž remizuju s Finskem,neni to určitě duvod proč vykřikovat do světa tyhle kydy...těch tymu kde jsou same Individuality je asi pět,takže tak a chorvati? ti budou hrat dobře jen za předpokladu žže se jim bude dařit,potom jo,to budou k neporaženi...ale jestliže se jim vysere nějaky zapas nedej bože ten prvni...jsou zařezani,protože s jejich horkyma hlavama to neunesou,jak jsme mohli byt všichni už hodněkrat svědky...ale stejně,uvidime...všechno to jsou jen doměnky,a realita muže byt uplně jina...asi jako když vyhrali Řekove,to zvraceli uplně všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Finsku stacilo pohaluzy vyhrat O:1..a bylo asi vymalovánO..

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že stačilo málo a místo nich jeli na ME Finové, je to odvážné prohlášení. Na jihu Evropy je to ale celkem normální se takto vytahovat, přehánět. Je to ale pro ně lepší, než kdyby se podceňovali, to by bylo pro jejich fotbalové ambice smrtící. Sami moc dobře ví, kde je potřeba přidat, aby na Euru nebyli do počtu. V současné formě by skončili už ve skupině. Ale lepší časy přijdou. Olé PORTUGAL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že na to mají, ale je potřeba dávat goly. v posledních kvalifikačních zápasech měli velkou převahu, ale nedávali šance.

Ale souhlasím s manichem i ronaldem. ty mladí hráči se ještě můžou dost vykopat. Např Quaresma nebo dvojka ze Sportingu Moutinho s Velosem, po tehle třech už krouží celá Evropa. A taky bude asi důležitý aby si Almeida udržel v Brémách formu, protože Nuno Gomes už stárne. Hodně bych se těšil, kdyby byli s Čechama ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

vidim tam krome nas jeste tulipany a taky italy a silni budou i skopcaci-cerny kun turnaje-turecko

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, myslím, že Portugalsko i přes nepříliš povedenou kvalifikaci je jen z hl. favoritů na zisk poháru! mají asi nej hráče na světě, kterým je C.Ronlado, určitý člověk v televizi řekl, že jeho nadvláda v dnešním fotbale je určena tím, že si věří, každý si ymslí, že je namyšlený, ale je to jen tím, jak si věří.......potom Luiz Nani, další vynikající hráč Manuntd...Quaresma je další takový, Deco a maniche. Je jich tam hodně, myslím, že nikdo nemá takové hráče, kteří vyhrávají své soutěže....i Pepe, Real Madrid taky vyhraje Primera division. Např. Francie, tam má stálou formu jen Trezeguet a Ribery,možná ještě Benzema. Italové sou marní ve své lize, jak v AC Milán, tak v As Řím. Toni bude tahoun. Německo bych nepodcenoval, ale asi na to nemají. Nizozemsko na to má, ale je vždycky něco na Ms nebo na Me zaskočí, dlouho jsem je neviděl v boji o první místa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele