Serie A - preview 11. kola

08.11.2008, 08:50, aktualizováno 09.11.2008, 09:29
Previews
V Miláně se schyluje k boji druhého s třetím, domácí Inter hostí Udinese. Na první příčce je ovšem konkurenční AC, které jede do Lecce. Neapol hostí Sampdorii a Lazio Sienu. Vzestup formy chce potvrdit Juventus na hřišti Chieva. Janov hostí Regginu a Fiorentina Atalantu.
Turín FC - Città di Palermo  (sobota 18:00)
Turínští v minulém kole nenavázali na úspěch proti Atalantě, když prohráli se Sampdorií 0:1. Nyní si budou chtít připsat tři body proti Palermu. Sicilský klub je však nabuzen tříbrankovou výhrou nad Chievem Verona.

Turín sice opustil sestupové pozice, jenomže pouze s osmi body se tam zase rychle může vrátit. Zvláště když je jeho odstup nad sestupovou propastí pouze dvoubodový. Toro dlouho sahalo na stadionu Luigi Ferraris po zisku jednoho bodu, nakonec však z Janova odjíždělo s nepořízenou, pět minut před koncem utkání totiž zajistil všechny tři body ve prospěch Sampdorie Claudio Bellucci. Pod velkým tlakem je trenér De Biasi, jenž bojuje o setrvání v klubu. Pro něho to bude velice klíčové utkání, jelikož další bodová ztráta by pro něj mohla znamenat konec v klubu.

Palermo letos střídá úspěchy s neúspěchy. Devátý celek soutěže dokáže vyhrát na Juventusu, ale poté prohrát před domácím publikem s Fiorentinou. Především kvůli nevyrovnaným výkonům není Palermo na pohárových příčkách. Trenér hostů může být spokojen s poslední výhrou svých svěřenců, Palermo dokázalo porazit Chievo 3:0. "Jsem spokojen se všemi mými hráči, pro nás to byl důležitý výsledek," chválil své hráče trenér Ballardini.

Palermo nemá na Turín dobré vzpomínky, Sicilané s ním v minulé sezoně jednou remizovali a podruhé dokonce prohráli 1:3.

Domácí celek trápí početná marodka, trenér De Biasi nemůže počítat s Dominiquem Malongou, Ignaziem Abatem, Eugeniem Corinim, Matteem Serenim, Cesare Natalim, k tomu všemu ještě musíme přičíst vykartované Mattea Rubina a Cesara Nataliho. I sicilský klub hlásí ztráty. V brance se neobjeví reprezentant Marco Amelia, dále nebudou hrát Andrea Raggi, Ciro Capuano, Mark Bresciano a Moris Carrozzieri. Poslední dva jmenovaní stojí kvůli karetnímu trestu.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Alex Calderoni - Aimo Diana, Marco Di Loreto, Cesare Pratali, Marco Pisano – Riccardo Colombo, Blerim Dzemaili, Simone Barone, Paolo Zanetti - Roberto Stellone, Nicola Amoruso
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Alberto Fontana - Mattia Cassani, Simon Kjaer, Cesare Bovo, Frederico Balzaretti - Giulio Migliaccio, Fabio Liverani, Antonio Nocerino - Fabio Simplicio - Fabrizio Miccoli, Edinson Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - AS Řím  (sobota 20:30)
AS Řím se pokusí na půdě Boloni navázat na skvělý výkon z utkání s Chelsea, ve kterém svého britského protivníka jasně převálcovalo. Naopak Boloňa bude nabuzena k získání bodů díky novému trenérovi. Nováčka Serie A vede Siniša Mihajlovič.

Bývalý záložník Lazia se k funkci trenéra Boloni dostal teprve tento týden, přesto však již myslí na porážku Říma. Mihajlovič nahradil Daniele Arrigoniho, se kterým se dostal tým až do sestupových pozic. Arrigoni přitom nezačal vůbec špatně. Hned v prvním kole si připsal výhru na hřišti AC Milán, ovšem poté šly výkony pomalu, ale jistě z kopce. Nyní je Boloňa předposlední a bude mít co dělat, aby se v Serii A vůbec udržela.

Francesco Meranini, president Boloni, je přesvědčen, že právě Siniša Mihajlovič dokáže klub spasit. Srb není v trenérské branži žádný zelenáč. Na pozici hlavního trenéra sice nikdy předtím nepůsobil, ovšem dva roky dělal asistenta Robertu Manicinmu v Interu Milán. "Pro mě je to skvělá příležitost," řekl Mihajlovič. "Jsem si jistý, že se dokážeme vyhnout sestupu. K tomu ale potřebujeme začít získávat body. První příležitost bude proti Římu."

Nejslabším článkem současné Boloni je bezesporu defenzíva, která je, spolu s obranou poslední Regginy, nejhorší v lize. Zadáci Rossoblu dovolili soupeřům vstřelit devatenáct branek, což je před jedenáctým kolem trestuhodná bilance. Nicméně Mihajlovič slibuje taktické změny a bodování před vyprodaným Stadio Renato Dal’Ara. Nový trenér Bologni bude mít k dispozici kompletní základní obrannou čtveřici. ¨

Situace v Římě je obdobná. Spallettiho svěřenci se nachází na sedmnáctém místě a v případě nulového zisku bodů v Boloni by je čekal pád do sestupového pásma. Nicméně ve věčném městě se blýská na lepší časy. Giallorossi v týdnu porazili londýnskou Chelsea poměrem 3:1 a mají tak k dispozici značně navýšenou morálku a sebevědomí. Porážka Blues ukončila Římu tragickou sérii pěti zápasů bez bodu.

"Díky této výhře mají chlapci mnohem větší motivaci k získávání dobrých výsledků. Proti Chelsea ukázali kvality, kterými jsme disponovali dříve. Nyní jsme mnohem sebevědomější, avšak naše nynější situace v Serii A nás nemůže nechat klidnými," prohlásil Luciano Spalletti. Římané doposud vyhráli v Serii A pouhé dva zápasy, naopak šestkrát odcházeli ze hřiště poraženi.

Velmi dobrým aspektem pro Giallorossi je, že se velmi dařilo Mirku Vučiničovi. Černohorský útočník slavil dva úspěšné zásahy do sítě Petra Čecha a v Římě doufají, že si střeleckou formu přenese i do Serie A. Ofenzíva je totiž trnem v patě AS. Pouhá statistika hovoří jasně. Nejlepším střelcem Říma v lize je stoper Christian Panucci se dvěma zásahy, který se mimo jiné proti Chelsea trefil také.

Luciano Spalletti hodlá ponechat naprosto stejnou sestavu, která porazila Blues. Tedy rozestavení 4-3-1-2 s Davidem Pizarrem podporujícím útočné duo Francesco Totti – Mirko Vučinič. Siniša Mihajlovič bude postrádat pouze nedoléčeného záložníka Sergia Volpiho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Francesco Antonioli - Cristiano Zenoni, Claudio Terzi, Evangelos Moras, Salvatore Lanna - Adailton, Davide Marchini, Davide Carrus, Gaby Mudingayi, Francesco Valiani - Marco Di Vaio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alexander Doni - Cicinho, Juan, Philippe Mexes, Christian Panucci - Simone Perrotta, Daniele De Rossi, Matteo Brighi - David Pizarro - Francesco Totti, Mirko Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.20 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - AC Siena  (neděle 15:00)
Římské Lazio hostí na Olympijském stadionu doposud nikterak výraznou Sienu. Oba celky si naposledy připsaly výhru, Lazio zdolalo 1:0 Catanii, Siena zas stejným výsledkem favorizovanou Fiorentinu. Nicméně týmy se nacházejí na opačných pólech tabulky, Biancocelesti na pátém místě, hosté ze Sieny na místě dvanáctém.

Lazio Řím už nejspíše zažehnalo menší krizi, kvůli které přišlo o vedoucí pozici a příčky zaručující Ligu mistrů. Římáné totiž dokázali dvakrát po sobě porazit nejprve Chievo a poté Catanii. Momentálně se Biancocelesti nacházejí na páté příčce, znamenající start v Poháru UEFA.

Římský klub se však netají většími cíli, rád bych proklouznul do Ligy mistrů, ovšem konkurence na špici Serie A je letos obrovská a Lazio to nebude mít vůbec jednoduché. Prezident římského klubu Caludio Lotito se nechal slyšet, že hlavní prioritou je zisk Maura Zarateho, ten je v Římě pouze na hostování. Trenér Lazia Delio Rossi před utkáním se Sienou varuje, hosté totiž cestují do Říma povzbuzeni výhrou nad Fiorentinou.

Zásah Houssina Kharjy čtvrt hodiny před koncem utkání znamenal překvapivé vítězství 1:0 nad Fiorentinou, hostující Viola navíc nenašla na dobrou defenzivní činnost Sieny recept. Vítězství nad Fiorentinou bylo teprve třetí vítězství Sieny v letošní sezoně.

Trenér Sieny Giampaolo byl s výsledkem spokojejn, zároveň však ví, že jej čeká s týmem ještě velký kus práce. "Víme, kolik pro nás, a především naše fanoušky, zápas znamenal, byli jsme velmi motivování a nadšeni vítězstvím," neskrýval svojí radost po utkání Daniele Gallopa. Nyní čeká Sienu utkání s Laziem Řím, který je pátý a v tomto duelu bude favoritem.

Lazio má se Sienou vyrovnano bilanci. V minulé sezoně skončila obě střetnutí remízou 1:1. Siena navíc už pěkně dlouho na Olympijském stadionu nevyhrála, a tuto nepříjemnou bilanci zkusí nyní napravit.

Lazio bude především postrádat vykartovaného Gorana Panděva, Římanům nepomůže ani Simone Del Nero, Fabio Firmani, Matuzalem a Christian Manfredini. Ani Siena nevstupuje do tohoto utkání kompletní, hrát nebudou brankář Dimitrios Eleftheropoulos, dále Nicola Belmonte, Daniele Ficagna a Brazilec Packer.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo Carrizo – Stephan Lichtsteiner, Mobido Diakite , David Rozehnal, Aleksander Kolarov – Ousmane Dabo, Cristian Ledesma, Mourad Meghni – Stefano Mauri, Mauro Zarate – Simone Inzaghi
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Gianluca Curci – Luca Rossettini, Cosmin Moti, Daniele Portanova, Cristiano Del Grosso – Simone Vergassola, Paul Codrea, Daniele Galloppa – Houssine Kharja – Mario Frick, Massimo Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Ke šlágru kola se schyluje na stadionu San Siro. V rámci desátého kola se zde střetne domácí Inter Milán s Udinese Calcio a půjde o přímý souboj o špičku tabulky, nejméně pak o druhé místo. Oba celky jsou na třetím, respektive druhém místě - mají ovšem stejný počet bodů. Od prvního AC Milán je dělí bod jediný.

Udinese je zatím příjemným překvapením soutěže a záložník Gokhan Inler věří, že jeho tým má proti Interu šanci ukázat, že je na aktuální pozici právem. Udinese se skutečně daří, hořkost porážky naposledy okusilo ve druhém kole, od té doby má osm zápasů bez prohry.

"Bude to skvělé utkání," řekl švýcarský reprezentant Inler pro klubové stránky. "Budeme čelit výbornému týmu, proti němuž budeme moci dokázat své kvality. Musíme předvést co nejlepší výkon. Pro mě osobně je utkání na San Siru proti soupeři jakým je Inter velkou poctou."

Udinese do Milána přijíždí v dobrém rozpoložení, jelikož v týdnu dokázalo přehrát Spartak Moskva a zajistilo si místo ve vyřazovacích bojích Poháru UEFA. Proti Interu by chtěli svěřenci trenéra Pasquala Marina podobný výsledek zopakovat. Obrana Interu navíc v posledních dvou zápasech inkasovala pět branek, takže pokud svojí obrannou práci nezlepší, může to mít těžké.

Jiného názoru je ovšem brankář Nerazzurri Julio Cesar, jenž si nemyslí, že by měl Inter něco dokazovat. Obhájci titulu se totiž se sedmi obdrženými brankami v dosavadním průběhu řadí mezi celky s nejlepší obranou v lize. "Ne, nemyslím si to. Nemusíme nikomu nic dokazovat. Musíme jen jít na hřiště a hrát svojí hru," řekl Cesar. Inter naposledy porazil v domácí soutěži Regginu 3:2 a v Lize mistrů senzačně remizoval na půde kyperského nováčka Famagusty.

Co se týče absencí, je jich na obou stranách pomálu. Černomodrým bude chybět jen zraněný Christian Chivu. Za špatný výkon v posledním zápase by pak mohl zaplatit Nicolas Burdisso, jenž bude pravděpodobně nahrazen Ivanem Cordobou. Hostům by mohl chybět kanonýr Antonio Di Natale, kterého ovšem v posledních zápasech více než dobře gólově zastupuje Fabio Quagliarella.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Samuel, Maxwell - Vieira, Cambiasso, Zanetti - Quaresma, Ibrahimovič, Balotelli
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Ferronetti, Coda, Domizzi, Lukovic - Inler, D'Agostino, Isla - Pepe, Quagliarella, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.45 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Reggina Calcio  (neděle 15:00)
Poslední celek soutěže, Reggina, zajíždí na půdu Janova, domácí fotbalisté drží šňůru pěti zápasů bez porážky a prodloužit jí budou chtít i v tomto duelu. Janov si naposledy připsal bod na hřišti Udinese, Reggina podlehla až v samotném závěru Interu Milán 4:3.

Janovští fotbalisté dokázali sesadit z první příčky Udinese, když remízovali 2:2 na jeho hřišti. Výsledek ale mohl být ještě lepší, jelikož hosté na Stadio Friuli vedli od 67. minuty 2:1, domácí nakonec stačili ještě vyrovnat, přesto ztratili vedoucí příčku v tabulce. Janov se díky bodovému zisku posunul na sedmé místo a na pohárové příčky ztrácí jeden jediný bod. Trenér Gian Piero Gasperini tedy může být s výsledky svého týmu spokojen. "Nemám rád dosavadní spekulace o Lize mistrů či Poháru UEFA, vždyť jsme teprve ve čtvrtině cesty celé soutěže," klidnil emoce trenér Gasperini.

To platí i pro poslední Regginu, start sice týmu z Kalábrie nevyšel, ovšem sezona je ještě dlouhá. Reggina teď měla těžká utkání, která nezvládla, hosté podlehli Fiorentině, Neapoli a naposledy Interu Milán, kde ovšem předvedli dobrý výkon. Svěřence trenéra Nevia Orlandiho srazila na kolena až branka v 90. minutě, kterou vstřelil Ivan Cordoba. Reggina musí na tento výsledek rychle zapomenout a pokusit se bodovat v následujícím zápase proti Janovu, který je však také ve velmi dobré formě.

Loni se oba celky potkaly v rámci ligy dvakrát a pokáždé zvítězil domácí tým 2:0, i nyní se očekává výhra Janova, ovšem hosté z Kalábrie si budou chtít špatný vstup do sezony napravit.

Janov se musí obejít bez zraněných Mattea Para, Omara Milanetta a Francesca Modesta. Také na straně Regginy jsou tři zranění, a to sice Giosa, Emmanuel Cascione a Maurizio Lanzaro.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Giuseppe Biava, Matteo Ferrari, Salvatore Bocchetti - Marco Rossi, Thiago Motta, Ivan Juric, Giandomenico Mesto - Giuseppe Sculli, Diego Milito, Andrea Gasbarroni
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Andrea Campagnolo - Bruno Cirillo, Carlos Adrián Valdez, Gleison Santos, Andrea Costa - Francesco Cozza, Edgar Barreto, Carlos Carmona, Luca Vigiani - Franco Brienza, Bernardo Corradi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Fiorentina sehraje důležitý duel s Atalantou. Fialky totiž může jak vítězství, tak prohra katapultovat. Prohra může domácí posunout až o několik pater níže, dotáhla by se na ně právě Atalanta. V případě vítězství mohou nakouknout i na nejvyšší příčky.

Domácí záložník Ricardo Montolivo, produkt mládežnické líhně hostů, si nemyslí, že by měla být Atalanta lehkým soupeřem. "Musíme si dát na Atalantu pozor. Týmy nám situaci na domácí půdě často ztěžují a je pro nás těžké dát jim branku. Atalanta má dobře organizovanou hru a největší hrozby přicházejí z protiútoků," varuje Montolivo, ačkoliv hosté vyhráli letos na hřišti soupeře jen jednou. "Pro mě to bude speciální utkání, na Bergamo mám plno vzpomínek," dodal.

Gigliati se budou zároveň snažit napravit poslední porážku od Sieny, která podle Montolivových slov velice bolela. "Prohra se Sienou byla skutečně bolestivá, podobné zápasy bychom neměli prohrávat."

Fiorentině o víkendu opět najde posilu v Albertu Gilardinovi, jenž se po trestu vrací. Nejlepší střelec ligy má na svém kontě již sedm branek a měl by svému týmu pomoci. Místo v základní sestavě mu udělá Giampaolo Pazzini. Další útočné eso, Adrian Mutu, je zraněno. Toho zastoupí mladý Jovetič. Na marodce jsou rovněž Comotto s Jorgensenem.

Obránce Atalanty Maximiliano Pellegrino doufá, že jeho tým dokáže uhrát ve Florencii uhrát dobrý výsledek. Vzápětí ovšem dodává: "Fiorentina má velice dobrý tým se skutečně kvalitními hráči. Navíc se jim vrací Gilardino, toho se ovšem nebojíme. K utkání sice cestujeme bez několika důležitých hráčů, ale i přesto můžeme uspět."

Kouč hostů Luigi Del Neri je bez klíčového muže Cristiana Doniho, který si podobně jako Jaime Valdes odpykává jednozápasový trest. Na lavičce by se po zranění již mohl objevit bývalý hráč Fialek Christian Vieri. Stejný osud ovšem nepotká šestici zraněných, jmenovitě Luca Cigarini, Karamoko Cisse, Antonino D'Agostino, Marino Defendi, Thomas Manfredini a Alessio Manzoni jsou mimo hru.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Dainelli, Gamberini, Vargas - Kuzmanovic, Felipe Melo, Montolivo - Semioli, Gilardino, Jovetič
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Coppola - Garics, Rivalta, Capelli, Bellini - Ferreira Pinto, De Ascentis, Guarente, Padoin, Cerci - Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
SSC Neapol se pokusí opět atakovat čelo tabulky na Stadio San Paolo v souboji se Sampdorií Janov. Bude se jednat o souboj dvou celků z opačných pólů tabulky, ovšem Sampdoria již chytá druhý dech.

Janovský celek měl velmi bídný začátek sezóny, ovšem nyní má na kontě tři výhry v řadě ve všech soutěžích. Vše začalo výhrou v Bělehradu v rámci Poháru UEFA. Od té doby nepoznali Blucerchiati hořkost porážky. Nyní je však čeká nesmírně těžký úkol. SSC Neapol totiž na stadiónu San Paolo nezná nic jiného, než výhru. Zatím všechny týmy, včetně Fiorentiny, Palerma či Juventusu, odjely z Neapole s prázdnou

Ve svém posledním utkání však janovský celek nepředvedl nikterak oslnivý výkon. Svěřenci Waltera Mazzarriho sice porazili FC Turín 1:0, ale i sportovní ředitel Sampdorie viděl, že hráči měli své rezervy. "Remíza by byla mnohem spravedlivější výsledek proti Turínu. Ovšem ve fotbale se takovéhle věci stávají a nemůžeme se za ně cítit provinilí. Všichni jsme hráli, abychom vyhráli a nám se to podařilo," řekl Giuseppe Marotta, sportovní ředitel klubu.

V modrém táboře Neapole panuje jiná nálada než u Janovských. SSC bojuje o čelo italské ligy a je skvělým oživením bojů o nejvyšší příčky. Neapol měla možnost posunout se na první místo minulý víkend. Ovšem na San Siru prohrálo 0:1 vlastní brankou Denise v posledních minutách. Nicméně Rossoneri měli na mále. Argentinské ofenzivní duo Lavezzi – Denis dělalo zadákům Milána velké starosti.

"Byli jsme výborní proti Rossoneri a určitě jsme si zasloužili více," řekl trenér Edy Reja. "Pokud budeme pokračovat v tvrdé práci, můžeme to dotáhnout hodně daleko," dodal slovenský záložník, Marek Hamšík. Neapol má však jednu výhodu, nemá takové problémy s marodkou jako soupeř.

Blucerchiati stále nemohou počítat se zraněným playmakerem Angelem Palombem. Chybět bude také Stefano Lucchini, který má zlomené žebro. Mimo hru by měl být také Jonathan Bottinelli, jenž odcestoval do Argentiny kvůli rodinným problémům.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Gennaro Iezzo - Fabiano Santacroce, Paolo Cannavaro, Matteo Contini - Daniele Mannini, Manuele Blasi, Walter Gargano, Marek Hamšík, Luigi Vitale - Gustavo German Denis, Ezequiel Ivan Lavezzi
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Luca Castellazzi - Hugo Campagnaro, Daniele Gastaldello, Pietro Accardi - Marco Padalino, Gennaro Delvecchio, Daniele Franceschini, Daniele Dessena, Mirko Pieri - Claudio Bellucci, Antonio Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Juventus FC  (neděle 15:00)
Jako souboj Davida s Goliášem by se dalo nazvat utkání nováčka Chieva, aktuálně okupujícího předposlední pozici, se šestým Juventusem, jenž má skvělou formu.

Chievo vyhrálo v prvním kole, ale od té doby v devíti zápasech uhrálo jen tři remízy. To stálo práci kouče Giuseppe Iachiniho, jehož v úterý nahradil Domenico Di Carlo. Toho nečeká snadný start - Juventus totiž jede na vlně vítězství, body neztratil už v pěti zápasech, z toho dvakrát v Lize mistrů zdolal Real Madrid. "Není moc času na aklimatizaci, hlavně kvůli situaci v lize. Musíme si vyhrnout rukávy a začít pracovat, musíme brzy získat co nejvíce bodů," hlásí nový kouč.

Šancí pro domácího outsidera by mohla být rozsáhlá marodka soupeře. Andrade, Buffon, Kneževič, Poulsen, Salihamidžič, Trezeguet, Zanetti a Zebina - ti všichni nejsou trenéru Ranierimu k dispozici. Středeční zápas s Realem vynechali i Grygera a Marchisio, oba by měli být dnes připraveni. Dalším problémem Juve by mohl být fakt, že tahouni týmu, Del Piero s Nedvědem, už nejsou nejmladší a hrací plán neděle - středa - neděle by se mohl projevit na jejich kondici.

Di Carlo na druhé straně má opačné starosti - k dispozici má kompletní tým a v tréninku se mu, jako každému novému kouči, chtěli všichni hráči předvést v co nejlepším světle. Juventus ale i tak zůstává jasným favoritem, třeba i proto, že s Chievem v lize dosud nikdy neprohrál. Z deseti vzájemných zápasů jich devět vyhrál a jen jednou remizoval.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Mandelli, Yepes, Mantovani - Luciano, Pinzi, Bentivoglio - Marcolini - Bogdani, Pellissier.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Manninger - Mellberg, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro - Marchionni, Sissoko, Tiago, Nedved - Del Piero, Iaquinta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.45 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Cagliari Calcio se pokusí potvrdit dobrou formu v utkání na Sicílii, kde jej přivítá Calcio Catania. Ovšem na Stadio Angelo Massimino se body nerozdávají, takže to budou mít hosté ze Sardinie velmi těžké.

Matías Silvestre, obránce Catanie, vyzdvihuje důležitost zisku maxima bodů z utkání proti Cagliari. Elefanti už totiž klesli na desátou příčku a nyní se chtějí vyhnout třetí porážce v řadě. "Máme před sebou dva velmi důležité domácí zápasy (proti Cagliari a Turínu). Nedělní utkání bude velmi těžké, ale musíme se začít hrát jako předtím a splnit náš cíl – předejít sestupu," řekl zadák sicilského týmu.

"Jsem přesvědčen, že dokážeme vytěžit z následujících dvou zápasů maximum bodů. Máme podporu skvělé fanouškovské základny, což je nesmírně důležité. Musíme se neustále zlepšovat, i když jsme prohráli poslední dvě utkání," dodal Matías Silvestre. Trenér Walter Zenga má k dispozici svůj tým v plné síle. Hodlá však změnit sestavu od posledního zápasu v Římě.

Massimiliano Allegri, trenér hostí, doufá, že jeho tým dokáže navázat na drtivou porážku Boloni 5:1, kterou jí uštědřili předminulý týden. Ostrované zaznamenali strašný vstup do sezóny, ovšem nedávno se věci začaly otáčet a Cagliari se díky tvrdé práci trenéra Allegriho i týmu zvedá. Svůj domácí stánek proměnilo, stejně jako loni, v nedobytnou pevnost. Ovšem venku to stále není ono.

"Pracujeme s větší pozorností. Věřím v poctivou každodenní práci a nyní jsme se stali lepšími díky naší zlepšené fyzické kondici. Víra presidenta Massima Cellina byla klíčová jak pro mne, tak pro celé mužstvo, neboť mezi nás přinesla klid," řekl trenér Massimiliano Allegri. Dále dodal: "Nikdy jsem neměl obavy, přestože jsem byl několikrát zklamaný. Bylo velmi těžké po pěti za sebou jdoucích přímých prohrách, ale nikdy jsem neztratil víru v náš potenciál."

Allegri dále varoval své svěřence, že je bude na Sicílii čekat obtížný test: "Před námi je nesmírně těžký zápas. Catania hraje dobrý fotbal a v předchozích několika letech se vyhýbala sestupu především díky silním domácím zápasům." Allegri nebude mít k dispozici zraněného obránce Francesca Pisana a záložníka Andreu Parolu, taktéž pro zranění. Nastoupit nebude moc ani suspendovaný záložník Davide Biondini.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Albano Bizzarri - Gennaro Sardo, Lorenzo Stovini, Matías Silvestre, Pablo Álvarez - Marco Biagianti, Pablo Martín Ledesma, Giacomo Tedesco - Jorge Martinez, Michele Paolucci, Giuseppe Mascara
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Federico Marchetti - Carlos Javier Matheu, Diego Lopéz, Paolo Bianco, Alessandro Agostini - Michele Fini, Daniele Conti, Andrea Lazzari - Andrea Cossu - Robert Acquafresca, Alessandro Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.00 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
US Lecce - AC Milán  (neděle 20:30)
Vedoucí celek Serie A, milánské AC, zajíždí na jih Itálie, kde se střetne s Lecce. Domácím zatím patří titul "remízového krále" a bod by brali určitě i v souboji s Milánem. Ten však drží osmi zápasovou šňůru bez porážky a z tohoto utkání chce získat za každou cenu tři body.

Deset zápasů a z toho hned pět remízových, to je bilance letošního nováčka z Lecce. To si rozdělilo body i v posledních dvou zápasech, nejprve 1:1 s Palermem, a poté 0:0 s Atalantou Bergamo. Díky těmto bodovým ziskům se svěřenci trenéra Maria Beretty pohybují mimo sestupových pozic. Celkově jedenáct bodů řadí tým Lecce na třínáctou příčku. Mario Beretta chválil tým především za to, že v zápase s Atalantou udržel nulu. Proti Milánskému AC bude potřeba velmi dobrý a zodpovědný výkon právě v obraně, jelikož si je tým dobře vědom ofenzivní síly Rossoneri, zvláště když jsou ve formě Brazilci Ronaldinho a Kaká.

Právě Ronaldinho poslední dobou táhne Milán svými góly, někdejší nejlepší hráč světa rozhodl jedinou trefou ve třetí minutě nastavení utkání s portugalskou Bragou v Poháru UEFA. AC Milán je od minulého kole v čele italské ligy. V souboji dvou týmů ze špice tabulky porazil 1:0 Neapol, jedinou trefu obstaral opět Ronaldinho. Milánské AC se tedy vyhřívá na prvním místě Serie A, a také skupiny Poháru UEFA. Rossoneri samozřejmě nic jiného než výhru proti Lecce neberou. Carlo Ancelotti zatím může být spokojený i s defenzivní činností, Milán je společně s Interem a Juventusem nejlépe bránící tým soutěže.

Milán a Lecce na sebe naposledy narazily před dvěma lety, tenkrát dopadlo utkání na stadionu Via del Mare lépe pro domácí. Lecce zvítězilo 1:0 jedinou brankou Konana. Navzdory výhře 1:0 je Lecce jednoznačným outsiderem, v celkové vzájemné bilanci je lepší Milán, který vyhrál drtivou většinu zápasů.

Lecce hlásí dvě ztráty, zranění jsou pouze Angelo a Petrachi, kdežto na straně Milána je mimo hru Andrea Pirlo, Alessandro Nesta, Paolo Maldini a Massimo Ambrosini.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Francesco Benussi - Tiziano Polenghi, Guglielmo Stendardo, Souleymane Diamoutene, Andrea Esposito - Guillermo Giacomazzi, Andrea Zanchetta, Luca Ariatti, Fabio Caserta - Jose Ignazio Castillo, Simone Tiribocchi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Christian Abbiati - Gianluca Zambrotta, Daniele Bonera, Kakha Kaladze, Marek Jankulovski - Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf - Kaká, Ronaldinho - Marco Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.75 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1071215:722
2.Udinese Calcio1063119:821
3.Inter Milán1063116:721
4.SSC Neapol1062214:820
5.SS Lazio1061318:1219
6.Juventus FC1053211:718
7.Janov CFC1052314:1017
8.ACF Fiorentina1052312:817
9.Città di Palermo1051415:1416
10.Calcio Catania104339:815
11.Atalanta BC104249:914
12.AC Siena103348:812
13.US Lecce102539:1111
14.Cagliari Calcio1031610:1310
15.UC Sampdoria92437:1110
16.Turín FC102269:148
17.AS Řím92169:177
18.Chievo Verona101366:166
19.Bologna FC102088:196
20.Reggina Calcio101278:195

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (143)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojďme legionáři ! Giallorossi už se snad chytili

Reagovat
smazaný uživatel

Turín-Palermo 2:1

Bologna-AS 2:1

Reagovat
Slejdy

AS win...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA TORINO !!!

Palermo má nahráno a Toro na ně celkem umí, tak proč ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že zítra konečně udržíme nulu a vyhrajeme. Dnes by Turín mohl urvat remízu, Roma tuším vyhraje...

Reagovat
GEGE

Jsem zvedavy na Rimany...tipuju 1:2(Di Vaio-Totti,Vucinic)

Reagovat
smazaný uživatel

turin-palermo-12

bologna-as-2

Reagovat
Slejdy

Palermo remizka...AS jednoznacne musi byt 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně přišla změna rozestavení, už bylo třeba. Vucinic musí být na hrotu, to levé křídlo mu moc nevyhovuje. Riise sedí, super. Věřím v 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2, jako za starých časů

Reagovat
smazaný uživatel

De Biasi tomu vlastnímu vyhazovu tolik pomáhá a pořád nic .

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic by moh dát gól, sám jsem ho ale posadil na lávku...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře děláš, dneska to bude Tottiho zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale každopádně by tam byl podle mě lepší než Floccari...

Reagovat
smazaný uživatel

Váhal jsem mezi nima a stále váhám... No ale dám tam teda Mirka, stejně ten útok potřebuje změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono by se v útoku našlo pro Floccariho místo..., jen bys musel přestat protěžovat svýho sienskýho "snajpra"

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mezi touto trojkou je o tomto víkendu docela těžký rozhodovat. Ale Mirka a Fabrizia bych dal určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou rady

Reagovat
smazaný uživatel

ta záloha Torina se mi vůbec, ale vůbec nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jsem mluvil, Serie B volá...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si to myslel. ne, ne..., jestli to bude dneska o ničem, tak vyhodit De Biasiho. nic proti němu, ale není zbytí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti němu mám celkem hodně, s ním zkrátka výš hrát nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to myslel taky - s ním se situace prostě nezlepší, ale nic proti němu nemám. jinak do budoucna bych to zkusil nejspíš s Donadonim. dokázal bych si ho tam představit...

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEE !!!

Jürgen SÄUMEL !!!

no aspoň, že tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, zda a kde trénuje Alberto Zaccheroni?

Reagovat
smazaný uživatel

naposled jsem četl (myslím někdy v červnu), že Zaccha angažoval nějakej egyptskej klub...

Reagovat
smazaný uživatel

já se teď díval na wikipedii a tam je poslední angažmá Turín 06-07, ale takmožná tonemají aktualizované...Jinak Tante grazie Torino, Palermo nabírá větší ztrátu na čelo (i když jinak nic proti nim). Byla by škoda, kdyby Tiurín sestoupil je to tradičník klub, který vždycky něco znamenal (viz. např. Valentino Mazzola)

Reagovat
Tomanatura

Nikde netrénuje, mají to tam správně

Reagovat
smazaný uživatel

Juve poďme pro 3 body,důležitej zápas,takové musíme zvládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol a Juventus

Reagovat
GEGE

Dneska to bude boj proti slabsim nam to moc nejde...tipuju 0:1(Kaka)FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Lecce, pomožte...Forza Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u dvou zajímavých zápasů dneška (Genoa-Reggina a Chievo- Juventus) chybí preview. Takže si vsadím jedničku a dvojku?!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Internazionale dnes kompletní (Maxwell na levém beku není žádná slabina), to jsem na ně zvědavej. Viola by neměla mít s Bergamascou větší problémy (Atalanta bez Doniho - poloviční) a u neapolitánců bych to viděl rovněž na vítězství (Doria má až moc absencí), ale kdoví. Cassano je čaroděj...

p.s.: snad se dnes předvede Jovetič..., třeba skvělou asistencí na Gilův gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fiore jsem dal under 2,5 a Napoli hraju úplně všade!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už se těším a jsem zvědav na Inter v plné síle. Havně aby hrál Samuel s Ivanem a budu spokojený - konečně by nemusely být žádné chyby..Tip: 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Doni je stále taková hvězda? Vždyť je mu už hrubě přes třicet, svého času málem přestoupil do AC. Borec.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem nepostradatelnej pro ně..., pořád skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce má i svojí písničku...

Reagovat
smazaný uživatel

Holá holá, rozstřílení Dorie volá.

Reagovat
smazaný uživatel

proč máš teda v tipovačce x ?

Reagovat
smazaný uživatel

Odhalils mě .

Reagovat
smazaný uživatel

Matení pro nepřítele

Reagovat
One-Real

Napoli-Doria 3:1 2x Denis, 1x Lavezzi, 1x Cassano .

Reagovat
M11

nevidim jediny duvod proc dnes zase nevyhrat.. podme Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna taková otázečka trochu mimo: nevíte někdo, zda se na všesch lékařských fakultách v ČR (tj. Hradec Kr., Brno, Praha, Plzeň) dělají přijímačky i z fyziky? Asi ano, že? Díky za odpověď a odpusťte mi toto scestné téma.

Reagovat
Jajinek

A Olomouc jsi vyřadil záměrně??....tsss....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ještě Olomouc, na ten jsem zapomněl - samozřejmě neúmyslně. Víš o tom něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni se na webové stránky->info pro zájemce o studium.-> A bud tam bude napsáno,co chtějí,nebo ukázkové testy... Tam by to mělo být...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím to, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa : Reggina - to bude zajímavý zápas. Škoda, že jej dávají ve tři...

Reagovat
M11

jj taky si myslim.. Janov to podle me zvladne ale mohl by to byt dobry zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, oba týmy hrají pěkný fotbal, ale grifové sou doma. Takže CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Reggina možná hraje pohledný fotbal, ale v tabulce je poslední, takže by byl velký šok, kdyby vydolovala z tohoto utkání byť jen bod.

Reagovat
smazaný uživatel

neřikej

Reagovat
M11

jasne Janov je favorit.. ale Reggina jako obvykle pujde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

No prave u Juve nevim co dat.Maji hodne velkou narodku,zapas s Realem v nohou navic Chievo se taky nikam nepohrne jak Real.Asi X polocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pato,myslim ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být na mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milano - Udinese tohle je asi pro odpoledne nejzajimavejsi zapas. tak podme na to at vyhraje ten lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Massimo

Reagovat
Tomanatura

Gila

Reagovat
smazaný uživatel

Jeda

Reagovat
Tomanatura

Mascara?

Reagovat
M11

ALEX zase primak stejny jak s AS este lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam jo?

Reagovat
M11

jj rikam jeste lepsi sibenice nez s AS

Reagovat
smazaný uživatel

na čem muzu videt zapas Inter udine???- pres net?? dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou padá v prvních poločasech gólů jako šafránu .

Reagovat
M11

tj teda

Reagovat
smazaný uživatel

jak u koho

Reagovat
smazaný uživatel

celkově je tohle kolo takový nějaký ospalý...

Reagovat
smazaný uživatel

treba se to jeste rozjede :)

Reagovat
smazaný uživatel

jinak prvni pule nabidla celkem dost pohledny fotbal z obou stran. Jednu golovku ovsem Quaresma zazdil bo tam mel uplne volneho Ibru a ten by strilel prakticky kam by chtel byl by sam pred brankarem.ale nadruhou stranu v te rychlosti tezko si vsimnout volneho hrace a ta strela nakonec nebyla tak spatna:) uvidime co pule druha

Reagovat
smazaný uživatel

V první půli zatím jen pár střel od obou celků. Maccarone minul halvičkou skoro prázdnou bránu, Ghezzalovu ránu mu vyrazil Carizzo. Na druhé straně Foggia nůžkama pálil do vzduchu, Zarate běhá, ale na gól čeká. Jinak, lituji pomezní rozhdčí(ženu), co pískne proti Laziu, tak ji ukamenují nadávkami. Mimochodem, zlomili tam rohový praporek

Reagovat
smazaný uživatel

ale diváků je dost

Reagovat
smazaný uživatel

ukamenují nadávkami

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Ten pán si dá gol snad kdykoliv se mu zachce. Jinak zatím nic moc, dost stereotypní hra. Možná by stálo za to vyzkoušet Alexe pod dvěma hroty jako tvůrce hry. Přihrávku i myšlenku má, navíc by měl trošku víc prostoru, přeci jen chumly obránců nejsou nic pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má jako být?Vypadá to opravdu otřesně. Nechápu, jak takoví hráči můžou celý poločas klouzat. Vůbec se mi nelíbí "náhradníci" Iaquinta a De Ceglie, pravá strana je bez Grygery mrtvá(což se dalo očekávat, ale v zápase, kdy je mrtvá i levá, je to děs). Naštval mě Chiellini. Hráč, který hraje na hraně si nechá dát takhle nesmyslnou žlutou. A Sissoko? Ten se asi zbláznil. Doufám, že je Claudio trošku usměrní a druhá půle bude lepší. Ještě, že máme Alexe. Vybojuje si přímák a nedá brankáři šanci, luxus.

Reagovat
M11

momo uz jde dole.. muzem byt radi ze nesel ven

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie mi přišel vcelku dobrý, centry sice nic moc, ale je rychlý, dokáže přejít jeden na jednoho...

Reagovat
smazaný uživatel

co si Claudio s tím Giovincem udělali ? to dá na kraj zálohy fakt jako radši beka, než jeho ? nic proti De Cegliemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo umí na kraji...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale spíš v obraně. já vím, že Giovinco zatím, co byl na hřišti, tak žádná sláva, ale je mladej a na lavičce Ranierimu těžko dokáže, že na to má. nevím no..., nějak se mi to nezdá.

Reagovat
M11

dnes mel kazdopadne hrat.. nejsme ze strany schopni dat centr.. ikdyz se paolo snazi

Reagovat
smazaný uživatel

Floro Flores teď lu-xus-ně ! škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

tak udinese tu druhou puli rozjelo ve velkem stylu,pekna individualka

Reagovat
smazaný uživatel

zatim je to hustej val ten Floro Flores jim tam dava na prdel :))

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Zarate si zahrál na Del Piera...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovič je fantastickej . já věděl, že ho mám dneska postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom, co ho mere zařadil jako potenciální posilu AC

Reagovat
M11

Reagovat
herbage

Měl dneska Imbrahimovič nějakou šanci?

Reagovat
Tomanatura

Zhruba 2.

Reagovat
smazaný uživatel

měl..., tu po které jsem tenhle koment napsal a před chviličkou další za kterou si Samir zaslouží další

Reagovat
smazaný uživatel

Iaquinta to málem zazdil, ale je to tam! Další 3 body (snad) doma.

Reagovat
M11

moje nervy

Reagovat
smazaný uživatel

kyjevani jsou naštěstí totálně marní...

Reagovat
smazaný uživatel

co ted nedali...neskutečný!

Reagovat
smazaný uživatel

ou je Inter zacina zlobit

Reagovat
Tomanatura

100.pro Violonccelo

Reagovat
smazaný uživatel

Bobo Vieri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tréwa nás s tím Floccarim zabije .

Reagovat
smazaný uživatel

varování dostal...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Udine v čele s Handanovičem..., opravdu citlivě poskládanej stroj. líbí se mi. a to nejsou bianconeri žádní betonáři..., prostě jen umí a ví, co mají dělat. absence Feliepeho a Zapaty na nich není vůbec znát. být Marinem (i když mu nesahám ani po kotníky), dal bych si s jejich návratem do sestavy obrovskej pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Domiziho žeru , ale překvapuje mě Coda. Každopádně Felipe teď pravidelně sedí a na Zapatu taky nijak nespěchají, a to dělají dobře. Navíc to Domizzi s Codou táhnou i v UEFA .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

na Cruze neplati zadna obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti hmm pekna tycka

Reagovat
smazaný uživatel

Julio Cruz to je proste neskutecny 1:0

Reagovat
Tsigi

MIlito letos král střelců

Reagovat
smazaný uživatel

a ty nejspíš král 11.kola fantacalcia

Reagovat
Tsigi

no zase sem posadil dneska Rocchiho takže to zas tak skvělý nebude......

Reagovat
M11

jeste ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ? vítězný gól v nastavení ? zase ? no..., proč ne.

škoda, Udine jsou neskuteční sympaťácí. gratulace Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťáci? Větší beton jsem dlouho neviděl. Oni hráli možná 25 minut, pak to byl odkop, odkop, odkop...

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych neřek. první poločas s váma hráli vyrovnanou partii a ve druhým, kdy jste museli přitlačit na pilu - to, co jste jim dovolili. rozhodně nebetonovali, když to nebylo nezbytně nutný a snažili chodit do ofenzívy, když byla možnost. nezapomínej, že hráli na San Siru proti Interu..., tam si to nemůže jen tak někdo dovolit otevřít...

Reagovat
smazaný uživatel

takových 65 minut jen odkopávali, vepředu zůstávali tak 2 hráči Na druhou stranu je to jasné, na San Siro se jezdí betonovat...

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy?

Reagovat
smazaný uživatel

se jezdí betonovat? Od vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď pořád tak zahleděný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, tys viděl tým, který by přijel na San Siro hrát otevřený fotbal? Já alespoň letos ještě ne. Teda v zápasech Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos, ale když jsem se zeptal od kdy, odpověděl si mi: od vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý , já to myslel nadneseně, že prostě soupeř na SDan Siro většinou přijede bránit. Jasně, že jsou výjimky, ale letos u Inter u fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

sice použiju zápasy AC, ale Lazio, Neapol, Sampdoria - tihle všichni přijeli hrát na San Siro fotbal. Udine první poločas taky..., druhej se museli v důsledku vašeho tlaku stáhnout, ale o betonu tady prostě mluvit nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na AC to je neco uplne jineho

Reagovat
Shevchenko

My máme o čem mluvit. Bůh má asi město Milán rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle sezonu konečně obě jeho části

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ty Slepičkovy žvásty o tom, že Moratti byl taky namočen do Calciopoli byly pěkně trapné. Mylsím, že si ho prověřili a byl čistej, narozdíl od pánů Moggiho, Gallianiho atd.Taková ryba jako Moratti určitě taky přišel na kontrolu a kdyby něco udělal, tak ho jistě obviní, mi neříkej, že má větší páky než Silvio...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom já nic nevím, mě se neptej

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V prdeli všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Inter vyhral po golu z nastaveni.Skoda Udinese, dneska hrali jak je jejich zvykem velmi pekny pohledny fotbal. Dneska si rozhodne porazku nezaslouzily a za predvedeny vykon by si bod zaslouzily,nicmene fotbal neni o sancich ale o golech a proto je zaslouzeny vitez Inter.takze gratulace do Milana no a vecer doufejme ze se AC pochlapi a zvitezi v Lecce.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha to je děs ta naše hra...Nevím jak dlouho budeme mít takové štěstí, tam nikdo netvoří hru, je to bez nápadu. Všechnoi je to na náhodu, musíme se zachraňivat dlouhými centry...Ibra začal hrát stylem procházka po zeleném prostoru, Vieira neběhá, Quaresma a Balotelli nic...Skvělý výkon Cordoby - nej. hráč na hřišti. Skvěle taky Samuel a Maicon. Konečně se mi ta obrana líbila. Ale ten útok Druhá věc je, že každý sopueř přijede betonovat a to se pak těžko hraje. Třeba dneska to Udine to byl děs...Ale jinak hlavně, žže body zůstaly doma, to se počítá Slepička opět dokázal, že je nejhoším komentátorem Česka (spolu s Tittelbachem a Poulíčkem)

Reagovat
Tomanatura

Jojo, Ibra byl dnes (pro mě opět) špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední tak 2,3 zápasy jde dolů

Reagovat
Tomanatura

Jako celý Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale jsem rád za Cordobu a Samuela, alespoň obrana bude skvělá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele