Sevilla má posilu do obrany, z Galatasaraye přišel Marcão

09.07.2022, 13:49
Aktuality
Sevilla nutně potřebovala posilu do středu obrany a tu si opatřila v turecké nejvyšší soutěži. Španělský klub koupil brazilského stopera Marcãa, ten se podrobil zdravotní prohlídce a následně podepsal pětiletý kontrakt...

Andalusané za šestadvacetiletého fotbalistu zaplatili dvanáct milionů eur, další tři miliony ještě mohou doplatit v závislosti na bonusech.

Marcão v minulosti hrával za portugalské kluby Rio Ave a GD Chaves a v Istanbulu působil tři a půl roku. Od svého příchodu zapadl do základní sestavy a se spoluhráči vybojoval tři trofeje včetně mistrovského titulu ze sezony 2019/2020.

Sevilla nutně potřebovala stopera poté, co do Aston Villy prodala Diega Carlose. Jednat se přitom nemusí o jedinou významnou ztrátu, vyloučeno stále není to, že ze španělského klubu odejde Jules Koundé.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Witcher

Rozmohl se nám tady takový nešvar

Reagovat
Seydou Doumbia

on se taky bojí prošlých jogurtů ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele