Sevilla trenéra dlouho nehledala, důvěru dostal Alonso

10.10.2023, 17:40
Aktuality

Sevilla bude mít v nadcházejících měsících co napravovat a důležitou roli by měl sehrát Diego Alonso. 48letý Uruguayec byl dnes odpoledne jmenován novým trenérem španělského klubu.

V Andalusii na přelomu týdne skončil José Luis Mendilibar, jemuž k pokračování nepomohl ani fakt, že s týmem před několika měsíci slavil triumf v Evropské lize. Vaz mu zlomil pomalý start do letošního ročníku a nepřesvědčivý úvod v základní skupině Ligy mistrů, kde Sevilla uhrála remízy s RC Lens a PSV Eindhoven.

Alonso má se španělskou ligou zkušenosti z aktivní hráčské kariéry, během níž oblékal dresy Valencie, Atlética Madrid, Santanderu, Málagy a Murcíe.

Jako trenér se na starý kontinent vydává poprvé a smlouvu podepsal do konce sezony. Dříve vedl Guaraní, Peñarol, Pachucu, Monterrey nebo Inter Miami, do února tohoto roku byl koučem uruguayské reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
JakubOcko

Tohle jim nepomůže letos Sevilla bez pohárů A nastane náš čas

Reagovat
Sigma Olomouc

Spadnou do EL --> vyhrají EL --> budou hrát LM

Reagovat
Raul=Real

To čo je za voľbu? Jebe?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Vydrzi tak do februara, kedy ho nahradi XXXX, ktory s nimi vyhra EL a dalej to uz pozname….

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele