Souhrn kvalifikace o postup na ME 2024 - úterý 17. 10.

17.10.2023, 19:51, aktualizováno 17.10.2023, 22:54
Komentáře a souhrny

Mistrovství Evropy už zná devět ze čtyřiadvaceti účastníků. Tím nejnovějším je Anglie, která v úterý doma porazila Itálii 3:1. Po dramatickém průběhu se o těsnou výhru 2:1 nad San Marinem nakonec v dánském dresu postaral Yussuf Poulsen. Maďarsko ztratilo body v Litvě, kde pouze remizovalo 2:2.

Skupina C

Anglie - Itálie 3:1

17.10.2023 20:45

Góly: 32. Harry Kane (pen.), 57. Marcus Rashford, 77. Harry Kane - 15. Gianluca Scamacca

Anglie v osmém kole skupiny C porazila ve Wembley Itálii 3:1 a s definitivní platností si zajistila postup na mistrovství Evropy. Skóre sice v 15. minutě otevřeli hosté, ještě do přestávky však z penalty srovnal Harry Kane. Už jeho gól by Albionu, který na domácí půdě neprohrál 36. kvalifikační duel v řadě, stačil k místence na německém šampionátu, po přestávce však o výhře rozhodly tvrdá rána Marcuse Rashforda a druhý zásah anglického kapitána. Až ze třetí pozice tak bude na postup útočit Squadra azzurra, která listopadový sraz načne duelem se Severní Makedonií, jež ji obrala o účast na mistrovství světa.

Před více než dvěma lety se oba týmy ve Wembley střetly v dramatickém finále posledního Eura a nyní je na stejném místě čekal důležitý souboj o účast na tom příštím. Domácí Albion by si místenku do Německa zajistil i pouhou remízou, naopak Italové se nemohli radovat z postupu ani v případě výhry. Výrazně by se mu však přiblížili. Oběma celkům přitom komplikovala situaci marodka. Zatímco na straně Anglie chyběli Ben Chilwell nebo Bukayo Saka, Azzurri nemohli počítat s Cirem Immobilem či Federicem Chiesou.

V prvních 10 minutách si stihly obě strany připsat jen po jedné žluté kartě. Krátce poté již přišlo i první ohrožení branky, Rashford však z přímého kopu nemířil přesně. To Italové se po své první střele mohli rovnou radovat z gólu. Přihrávka Giovanniho Di Lorenza v 15. minutě doputovala na malé vápno k volnému Gianlucovi Scamaccovi, který s přehledem zakončil. Di Lorenzo sehrál jednu z hlavních rolí také v další důležité situaci, kdy po jeho skluzu v pokutovém území šel k zemi Jude Bellingham. Následovala tak penalta, ze které ve 32. minutě vyrovnal Kane. Do poločasu ještě mohli skórovat Rashford za domácí a Destiny Udogie za hosty, ani jeden ale neuspěl.

Také po změně stran potvrzoval svou fantastickou podzimní formu Bellingham. Ten v 57. minutě vybojoval míč před anglickým pokutovým územím, následně ho vyvezl na útočnou polovinu a předal Rashfordovi. Jeden ze smutných penaltových hrdinů finále posledního Eura si balon navedl do střelecké pozice poblíž penaltového puntíku a propálil Gianluigiho Donnarummu. Italové se tak museli začít více tlačit dopředu, což byla příležitost pro anglický rychlý přechod do útoku. Po jednom takovém musel Donnarumma nadvakrát likvidovat přízemní pokus Phila Fodena. V 77. minutě si navíc Kane po nákopu Marca Guéhiho poradil s oběma stopery soupeře a zvýšil na 3:1. Závěr zápasu si již Albion s přehledem pohlídal.

Anglie si tedy úspěšně dokráčela pro vítězství a zároveň pro jistotu postupu na závěrečný turnaj. V dalším zápase, kde jí už o nic nepůjde, přivítá 17. listopadu Maltu. Italové ve stejný den hostí Severní Makedonii, kterou nedokázali porazit v posledních třech vzájemných zápasech.

Více informací k zápasu

Malta - Ukrajina 1:3

17.10.2023 20:45

Góly: 12. Paul Mbong - 38. Ryan Camenzuli (vl.), 43. Artem Dovbyk (pen.), 85. Mychajlo Mudryk

Fotbalisté Ukrajiny v osmém kole kvalifikační skupiny C o postup na mistrovství Evropy i přes nepříznivý vývoj zápasu přehráli domácí Maltu 3:1. Outsidera duelu sice poslal do vedení Paul Mbong, hosté ale zvládli utkání obrátit i díky vlastnímu gólu Ryana Camenzuliho. Středomořskému celku tak teprve druhý střelecký zápis v kvalifikaci k bodovému zisku nestačil, zatímco Ukrajinci poskočili v tabulce před Itálii. Právě s týmem z Apeninského poloostrova se žlutomodří v závěrečném utkání střetnou v přímém boji o druhou příčku.

Celek z východní Evropy zatím proplouval kvalifikací velmi obstojně i vzhledem k tomu, že všechna svá domácí utkání musel absolvovat v zahraničním azylu. Při poslední příležitosti, kdy Ukrajincům poskytla dočasné útočiště pražská Sparta, si připsali veledůležité vítězství nad Severní Makedonií. Aby si udrželi reálnou naději na postup z druhého místa, potřebovali nyní uspět také na hřišti Malty. Ta zatím nezískala ani bod, vstřelila pouze jeden gól a v soutěžním zápase neuspěla již více než rok.

Podle předpokladů začali aktivněji hráči Ukrajiny. Už ve třetí minutě pláchl po křídle Mychajlo Mudryk a po narážečce s Arťomem Dovbykem trefil z úhlu boční síť. Obrovské překvapení pak přišlo krátce před čtvrthodinou hry, když se Mbong uvolnil po parádní týmové kombinaci a pumelicí dostal outsidera do vedení. Reprezentanti Malty poté statečně bránili a nepouštěli soupeře na dostřel. Nicméně v závěru poločasu přišla chyba, když míč letící mimo bránu usměrnil za záda vlastního gólmana Camenzuli. Do konce půle navíc stihli Ukrajinci skóre otočit, když Dovbyk proměnil pokutový kop střelou kolem Henryho Bonella.

Vyrovnat mohl zpočátku druhé půle Mbong, ale jeho slabý pokus lapil Anatolij Trubin. Stejně si na opačné straně vedl Heorhij Sudakov, jehož nedůrazná střela se také nepotkala s úspěchem. Ukrajinci ve svém tlaku polevili, a domácí se tak začali více potkávat s míčem. Většina akcí nicméně skončila ještě před vápnem hostů. Reprezentanti Ukrajiny se tak často dostávali k protiútokům, jeden takový zakončoval Mudryk, gólovou radost mu však na poslední chvíli překazil pohotovým zákrokem Bonella. Hráči londýnské Chelsea se nakonec poštěstilo, když vypálil zpoza vápna přesně k tyči.

Ukrajina tedy uspěla, a přímý postup tak má čistě ve svých rukou. Stvrdit jej bude moct 20. listopadu, kdy se v přímém souboji utká s Itálií. Malta o tři dny dříve zakončí skupinu duelem s Anglií.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Anglie
6
5
1
0
19 : 3
16
2
Ukrajina
7
4
1
2
11 : 8
13
3
Itálie
6
3
1
2
11 : 7
10
4
Severní Makedonie
6
2
1
3
7 : 14
7
5
Malta
7
0
0
7
2 : 18
0

Skupina G

Litva - Maďarsko 2:2

17.10.2023 20:45

Góly: 20. Fedor Černych, 36. Pijus Širvys - 67. Dominik Szoboszlai (pen.), 82. Barnabás Varga

Fotbalisté Litvy zaskočili v osmém kole kvalifikace na mistrovství Evropy lídra skupiny G z Maďarska, se kterým na vlastní půdě uhráli remízu 2:2. K překvapivému výsledku nakročil tým z Pobaltí už během prvního poločasu, kdy se prosadil hned dvakrát. Hosté, kteří v posledním roce a půl zdolali například Německo či Anglii, se však nechtěli vzdát své série neporazitelnosti a po změně stran zabrali. To nakonec vyústilo ve srovnání, na kterém měl největší podíl Dominik Szoboszlai, jenž nejprve proměnil pokutový kop a poté asistoval u gólu Barnabáse Vargy.

Litva se v minulém kole dočkala dílčího úspěchu, když po necelých třech letech vyhrála v kvalifikaci o Euro venkovní utkání. Triumf z Bulharska jí však nijak výrazně nezlepšil situaci v tabulce, byť matematická šance na postup pořád existovala. Připravit ji o ni měl ale už zápas s Maďarskem, které se navzdory menšímu počtu odehraných duelů v porovnání s druhým Srbskem vyhřívalo na první příčce.

I přesto mohli otevřít domácí skóre, když maďarská obrana zapomněla na hranici vápna na osamoceného Gvidase Gineitise, jenž z první přestřelil. Hosté toto ohrožení nebrali jako varování, a tak to nakonec týmu z Pobaltí opravdu vyšlo. Kapitán Fedor Černych totiž napřáhl z velké dálky a jeho tvrdá rána zamířila přesně k pravé tyči. O vyrovnání se mohl postarat Szoboszlai, ale jeho povedený přímý kop zlikvidoval Emilijus Zubas. Vzápětí obrovskou šanci spálil Roland Sallai, když z blízkosti nedokázal trefit bránu. Lépe si na druhé straně vedl Pijus Širvys, který se vyšplhal na centrovaný balon a poslal jej hlavou do sítě.

Hned v první minutě druhé půle vstřelili Litevci další branku, když odražený balon umístil Gytis Paulauskas, nicméně situaci předcházel ofsajd, a tak gól neplatil. V následné příležitosti se po rohovém kopu zjevil na opačné straně hřiště Varga, ovšem jeho prudkou hlavičku dokázal brankář konečky prstů vytěsnit. Maďaři postupně zvyšovali svůj tlak, ale domácí defenziva v čele se Zubasem statečně odolávala. Avšak v 67. minutě získali hosté penaltu, kterou s přehledem proměnil kapitán Szoboszlai ranou do šibenice. Aktivita hostů pokračovala, což vedlo k vyrovnání, když Varga usměrnil balon hlavou přesně a prudce k tyči po rohovém kopu. Velký obrat už ovšem nenastal.

Maďarsko tak teprve podruhé v kvalifikaci zaváhalo, když stejně jako v černohorské Podgorici získalo jen bod. V příštím kole se 16. listopadu představí v Bulharsku, Litva bude hrát tentýž den v Černé Hoře.

Více informací k zápasu

Srbsko - Černá Hora 3:1

17.10.2023 20:45

Góly: 9. Aleksandar Mitrović, 73. Aleksandar Mitrović, 77. Dušan Tadić - 36. Stevan Jovetić

Fotbalisté Srbska zvládli osmé kolo kvalifikační skupiny G na mistrovství Evropy a porazili Černou Horu 3:1. První poločas se nesl ve znamení přesných zásahů útočných es obou rivalů. Na brzkou trefu Aleksandara Mitroviče totiž ve 36. minutě zareagoval hostující kapitán Stevan Jovetič. Šťastnější byl nakonec útočník Al Hilalu, neboť dalším gólem a asistencí výrazně přiblížil Orly k účasti na evropském šampionátu.

Domácí celek si sice neúspěšným výletem do Budapešti lehce zkomplikoval cestu k postupu, případný triumf by ho však závěrečnému turnaji výrazně přiblížil. Následně by Srbové měli situaci stále ve svých rukách, narazí navíc již jen na trápící se Bulhary. Výhra by se hodila i jejich bývalým federálním partnerům, kteří měli o dva body méně. Ty pak kromě papírově snadného utkání s Litvou čekal na konec skupiny složitý duel proti Maďarům.

Roli favorita začal v deváté minutě naplňovat Mitrovič. V křídelním prostoru si našel přihrávku Saši Lukiče, míč si sám navedl skrz obranu soupeře a střelou na zadní tyč rozjásal diváky. Další vrásky na čele hostujícímu trenérovi Miodragovi Radulovičovi přidělalo zranění Andriji Vukčeviče a nucené brzké střídání. Smůla se Černohorcům přestala lepit na paty ve 36. minutě. Během rychlého protiútoku Adam Marušič potáhl míč, dlouhou přihrávkou našel Jovetiče a ten prudkou střelou vyrovnal stav utkání.

Změna stran přinesla klid do srbských řad. Trpělivý projev s míčem na kopačkách přinesl ovoce v 73. minutě. Po sérii rychlých přihrávek oslovil Dušan Tadič ze strany hřiště Mitroviče, který z bezprostřední blízkosti přidal svou druhou přesnou trefu. Vzápětí si oba zkušení reprezentanti role vyměnili, což vedlo k Tadičově tvrdé ráně upravující skóre na 3:1.

Srbsko tedy na vlastním hřišti zvítězilo a před závěrečným duelem si vytvořilo dobrou výchozí situaci. Pro jistotu postupu mu bude stačit porazit Bulhary, které přivítá 19. listopadu. Černá Hora o tři dny dříve změří síly s Litvou.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Maďarsko
6
4
2
0
11 : 4
14
2
Srbsko
7
4
1
2
13 : 7
13
3
Černá Hora
6
2
2
2
6 : 8
8
4
Litva
7
1
3
3
8 : 12
6
5
Bulharsko
6
0
2
4
3 : 10
2

Skupina H

Severní Irsko - Slovinsko 0:1

17.10.2023 20:45

Góly: 5. Adam Gnezda Čerin

Fotbalisté Slovinska zvládli v rámci osmého kola kvalifikační skupiny H na mistrovství Evropy výjezd do Severního Irska, z nějž si odvezli všechny body za výhru 1:0. O výsledku střetnutí rozhodl už po pěti minutách hry Adam Gnezda Čerin, jenž krásně proměnil volný přímý kop. Domácí celek doufal po změně stran ve vyrovnání, brzy však přišel zádrhel, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Shea Charles. Hosty tak nemusela mrzet neuznaná trefa ve formě hrajícího útočníka Lipska Benjamina Šeška, i bez ní totiž zvládli důležitý krok v cestě na Euro.

Trenér Severního Irska Michael O'Neill přiznal, že už se jedním okem dívá na Euro 2028 poté, co se potvrdilo, že se jeho tým nekvalifikuje na mistrovství Evropy v příštím roce. Naopak Slovinci už měli postup téměř zajištěný, jelikož v posledním klíčovém utkání porazili Finsko 3:1, a vyšvihli se tak do čela skupiny H. Tam měli čtyřbodový náskok právě na Seveřany. K další výhře měli velmi dobré papírové předpoklady, protože tým z Ostrovů nasbíral pouze šest bodů, a to ze vzájemných klání proti San Marinu.

Slovinci hned od začátku naplňovali roli favorita, již v páté minutě se totiž z volného přímého kopu parádně trefil i s pomocí tyče Gnezda Čerin. Následně získali územní převahu fotbalisté ze Severního Irska, jenže jejich útoky ztroskotaly na stabilní defenzivě hostů. Postupem času otěže zápasu opět převzali svěřenci trenéra Matjaže Keka a po půlhodině hry se krátce radovali z pojišťovacího gólu, jenže rozhodčí po konzultaci s VAR branku Šeškovi neuznal kvůli ofsajdu. Ve zbytku úvodního dějství se oba týmy sousředily hlavně na obranu, a nevznikaly tak žádné gólové příležitosti.

Po změně stran se nezměnil ráz utkání z konce první půle, nadále na place převládala opatrnost se snahou neudělat chybu v defenzivě. V 58. minutě odešel po druhé žluté kartě předčasně do sprch Shea Charles, a snížil tak šance severoirského národního týmu na bodový zisk. V oslabení hrající mužstvo z Ostrovů se však nevzdalo a v 70. minutě málem vyrovnalo. Pohledný rychlý protiútok vedený na pravé straně zakončil George Saville uvnitř vápna střelou bez přípravy, nepříliš prudký pokus na bližší tyč však skvěle chytající Jan Oblak bez velkých obtíží zneškodnil. V závěru utkání se na hranici šestnáctky k odraženému balonu dostal opět Saville, jenže následně trefil pouze náruč slovinského gólmana.

Slovinci tak proti outsiderovi nezaváhali a získali důležité tři body. Oba týmy se vrátí zpět do akce 17. listopadu, Severoirský národní tým změří síly s Finskem, Slovinsko naopak zavítá do Dánska.

Více informací k zápasu

San Marino - Dánsko 1:2

17.10.2023 20:45

Góly: 61. Alessandro Golinucci - 42. Rasmus Højlund, 70. Yussuf Poulsen

Dánští fotbalisté se v osmém kole kvalifikační skupiny H o postup na mistrovství Evropy překvapivě dlouho trápili s hráči San Marina, které nakonec porazili 2:1. O křeči hostů vypovídal i fakt, že úvodní branka utkání, o kterou se postaral talentovaný mladík Rasmus Höjlund, padla až ve 42. minutě z premiérového zakončení mezi tři tyče. Poslední tým žebříčku FIFA následně šokoval Seveřany, když se o první soutěžní gól svého týmu od října 2021 postaral Alessandro Golinucci. V závěrečné třetině utkání nicméně ostudu odvrátil Yussuf Poulsen, čímž zároveň navýšil náskok Dánů před třetím Kazachstánem na čtyři body.

Dánové udělali v posledním utkání klíčový krok k místence na nadcházející Euro, když na vlastní půdě porazili Kazachstán 3:1. Ve vyrovnané tabulce si tak vytvořili čtyřbodový náskok na třetí Finsko a při shodě náhod jim stačil k jistému postupu už jen jediný úspěch. Ten měl být pouze formalitou, jelikož Seveřané přijeli na hřiště San Marina. V utkání s otloukánkem se nečekalo nic jiného než vysoká výhra hostů, kteří už nepoznali hořkost porážky pět klání v řadě.

Defenziva sanmarinského národního týmu však v samotném úvodu utkání překvapivě nepouštěla Dány k žádným vážným ohrožením branky. První gólová příležitost Seveřanů přišla až v 19. minutě, Christian Nörgaard se rozhodl vyslat dalekonosný projektil, který ovšem těsně minul levou tyč. Dánští fanoušci vytvářeli svým reprezentantům téměř dokonalé domácí prostředí, jenže červenobílí se i tak v útoku během prvního poločasu neuvěřitelně trápili. Utrpení Seveřanů utnul až ve 42. minutě nejlepší střelec Dánů v kvalifikaci Höjlund, jenž si uvnitř šestnáctky našel přihrávku za obranu a parádní střelou pod břevno otevřel skóre.

Po přestávce nadále pokračovalo těžké dobývání obrany San Marina ze strany Dánů, kteří se v prvních minutách druhé půle marně snažili o vstřelení pojišťovací branky. Srdnatě hrající San Marino se v 61. minutě dočkalo vůbec prvního gólu v letošní kvalifikaci. Odvrácený rohový kop se dostal ke zcela volnému Golinuccimu a ten střelou o zem překonal šokovaného Kaspera Schmeichela. Dánskou blamáž odvrátil až v 70. minutě střídající Poulsen, kterého po průniku po levé straně našel centrem Jonas Wind. Inkasovaná branka vzbudila v hráčích San Marina vášně a rozhodčí musel fotbalisty na obou stranách umravňovat žlutými kartami. Po zbytek zápasu již Seveřané nedopustili žádné překvapení a výsledek si pohlídali.

Dánové se na půdě San Marina silně natrápili, ale i tak si odvezli povinné tři body. Předposlední utkání kvalifikačního cyklu odehrají obě reprezentace 17. listopadu. Dánsko změří síly se Slovinskem, San Marino poté zavítá do Kazachstánu.

Více informací k zápasu

Finsko - Kazachstán 1:2

17.10.2023 18:00

Góly: 28. Robert Taylor - 77. Baktyor Zajnutdinov (pen.), 90. Baktyor Zajnutdinov

Reprezentace Finska v osmém kole skupiny H kvalifikace o mistrovství Evropy překvapivě doma prohrála s Kazachstánem 1:2. Zápas přitom měla po přímém kopu Roberta Taylora výborně rozehraný, po změně stran však přišel její kolaps. Vše odstartovala penalta nařízená za hru rukou, již v 77. minutě proměnil Bakhtiyor Zaynutdinov. Stejný hráč pak krátce před koncem dokonal obrat, kterým se hosté dotáhli k vedoucímu tandemu na rozdíl jediného bodu. Skandinávci naopak můžou po skončení večerního programu přijít o možnost umístit se na prvních dvou příčkách tabulky.

Před minulým kolem se ještě na čele tabulky nacházely v rozmezí jednoho bodu hned čtyři týmy, porážky Suomi a Kazachstánu však poslaly do trháku Slovinsko s Dánskem. Seveřané museli před klíčovým soubojem v Helsinkách zlepšit ofenzivu, když dvakrát za sebou vyšli střelecky naprázdno. Kazašský útok rovněž nebyl v nejlepší formě, navzdory pouhým čtyřem gólům z posledních čtyř utkání však Jestřábi získali slušných šest bodů.

Souboj sousedů v tabulce ze začátku svazovala opatrnost, ale hráči Suomi postupem času získali převahu. Ve 13. minutě si Joel Pohjanpalo našel na zadní tyči přetažený rohový kop a akrobatickým způsobem se pokusil o zakončení, pohledné střele ovšem chyběla přesnost. O čtyři minuty později se zaskvěl Igor Shatskiy, jenž reflexním zákrokem vyrazil přízemní tvrdou střelu k tyči od Kaana Kairinena. Po chvíli si Nikolai Alho naběhl do vápna na přihrávku za obranu, kazašský gólman však projektil po zemi z jeho pohledu k pravé tyči pohotově zneškodnil. Tlak Seveřanů se neustále stupňoval, defenziva Jestřábů ovšem kapitulovala až ve 28. minutě po trefě Taylora z přímého volného kopu. Ve zbytku prvního dějství si Finové bez problémů hlídali náskok a nepouštěli Kazachy do žádných velkých šancí.

Finský národní tým v nastoleném trendu pokračoval i po změně stran, nicméně se Seveřané těžce dostávali do vážných gólových příležitostí. V 55. minutě se však v ojedinělé šanci Kazachů na vyrovnání objevil Bagdat Kairov, jenomže na skákající balon těsně špičkou kopačky nedosáhl a místo toho se nepříjemně srazil s Lukášem Hradeckým. Následně se na druhé straně málem prosadil Daniel Hakans, jenže po uvolnění v levé části vápna těsně minul vzdálenější tyč. V 64. minutě se k dalekonosné střele odvážil Askhat Tagybergen, který pro smůlu Jestřábů pouze orazítkoval břevno. Necelých 15 minut před koncem však získali Kazaši daleko lepší příležitost ke srovnání skóre, a to v podobě penalty za ruku Richarda Jensena. Pokutový kop následně suverénně proměnil Zaynutdinov, který nakonec přesnou hlavičkou po rohovém kopu dokonal v úplném závěru šokující obrat Jestřábů.

Veledůležitý souboj tak nakonec ovládl podceňovaný Kazachstán. Ten v příštím kole 17. listopadu přivítá San Marino, na hřiště Finska tentýž den zavítá Severní Irsko.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slovinsko
8
6
1
1
17 : 6
19
2
Dánsko
8
6
1
1
17 : 7
19
3
Kazachstán
8
5
0
3
12 : 9
15
4
Finsko
8
4
0
4
12 : 9
12
5
Severní Irsko
8
2
0
6
7 : 9
6
6
San Marino
8
0
0
8
1 : 26
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
Modroočko

No ak Slovinci nezískajú v Belfaste a Kodani 6 bodov, posledný zápas skupiny Slovinsko - Kazachstan bude priamy súboj o postup

Reagovat
Modroočko

Staré dobré Maďarsko geroji proti favoritom a potom toto s outsidermi

Reagovat
fabec1222

Maďaři to dobře proserou Že by se mi konečně karma obrátila a ještě mi vyšlo Srbsko win ve skupině?

Reagovat
Modroočko

Ešte aby Srbi nevybuchli s Čiernou Horou majú o zápas viac a ak Čierna Hora vyhrá, v ďalšom zápase už môže postúpiť

Reagovat
fabec1222

Pěkně se ty skupiny zamotávají po těhlech dvouzápasech...

Kazaši maj teď doma San Marino, kdežto Dánsko - Slovinsko hraje spolu.

Ukrajinci maj "doma" Itálii. Taky to není úplně nereálné, že by je dali.

O Chorvatech jsem psal už dřív, že po nadrcené první půlce kvaldy si během dvouzápasu možná prosrali postup.

Reagovat
O.Giroud

San Marino

Reagovat
Modroočko

Reagovat
oli9

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pan.Antonin

Ta italská defenziva u třetího gólu

Reagovat
oli9

Dánsko 3 střely na bránu v San Marinu.. Hmmmm

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
El Cid z City

Anglie>Itálije.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
tofupust

Reagovat
smazaný uživatel

Ta skupina H bude ještě hodně zajímavá.

Reagovat
fabec1222

Ty první dva si to asi pohlídaj. Kazaši maj nejspíš smůlu, že poslední zápas hrajou ve Slovinsku.

Ale třeba I, tam má Izrael (pokud teda kvaldu dohraje), všechny lepší soupeře doma, a pak už jen Andoru. Kdežto Švýcaři jedou do Rumunska.

D ještě může ovlivnit nevyzpitatelná Arménie. Oba týmy jí ještě maj.

Reagovat
Modroočko

No mňa zaujíma, kedy chce Izrael stihnúť odohrať posledné 4 zápasy...

Reagovat
Shevchenko

3 zápasy už termín mají, ale co bude se zápasem v Kosovu, to by mě taky zajímalo.

Reagovat
Moshe Dajan

Dánsko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

A ještě breceli po zápase, že to nemělo s fotbalem nic společného a že umí italsky a slyšeli, že je chtějí zranit

Reagovat
Rudnevs

Ešte si dovolia upozorniť na to, že ich niekto chcel umyselne zraniť… úplní idioti.. mali hráčov San Marina proste nechať zničiť im kariéry.

Reagovat
oli9

a tys to slyšel... Hráči si říkají daleko horší věci na hřišti... Akorát někdo to nenese, že je za kokota před národem tak hledá senzaci jinde no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele