Tahle výhra nám pomůže, věří Allardyce

19.12.2013, 09:55
Aktuality
West Ham ve včerejším čtvrtfinále Ligového poháru zaskočil Tottenham, když vyhrál na jeho stadionu 2:1. Manažer Hammers Sam Allardyce věří, že povedený zápas jeho týmu pomůže ke zlepšeným výkonům v lize. V ní se West Ham nachází těsně nad zónou sestupu.

Spurs sice vedli gólem Adebayora, závěr ale patřil hostům. Skóre otočili Jarvis a Maiga. "Pro nás je to skvělá výhra, skvělý úspěch. Fanoušci jistě mají radost, když jsme Tottenham porazili podruhé," připomněl Allardyce nedávnou výhru v lize.

V Premier League to ale není žádná velká sláva, West Hamu patří v tabulce sedmnácté místo. "Na velké oslavy není čas, hned musíme začít s přípravou na zápas s Manchesterem United. Doufám, že nás tenhle výsledek nakopne. Když předvedeme podobný výkon i proti United, nejsme bez šance na body," věří manažer Hammers.

Na druhý manchesterský tým narazí West Ham v semifinále Ligového poháru a Allardyce ví, že jeho tým čekají dva hodně těžké zápasy. "Bude to hodně těžké. Kdyby se hrálo na jeden zápas a ještě u nás, bylo by to hezké. Takhle jsme ve složitější pozici, pokud Manchester City v průměru střílí doma čtyři góly," prohlásil Allardyce.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (586)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele