Trenér Schmidt jedná o angažmá v Benfice, dohoda je hodně blízko

29.03.2022, 15:20
Aktuality
Roger Schmidt v průběhu února oznámil chystaný odchod z PSV Eindhoven, k tomu dojde po sezoně a trenér bez práce dlouho nezůstane. Jeho další kroky povedou do Portugalska, za sebou má několik schůzek se zástupci lisabonské Benfiky a podle některých zpráv je jen otázkou několika dní, než bude vše zpečetěno podpisem...

55letý Schmidt kroutí v nizozemském klubu druhou sezonu a za tři měsíce mu vyprší smlouva, novou podepsat nechce a PSV tak má k dispozici dostatek času, aby obstaralo náhradu. Jedním z hlavních kandidátů na uvolněnou pozici je někdejší vynikající útočník Ruud van Nistelrooy.

Schmidt v minulosti trénoval Preußen Münster, Paderborn, Salzburg, Leverkusen a Beijing Guoan. Letos má naději ukončit čekání eindhovenského klubu na zisk mistrovského titulu, sedm kol před koncem je PSV na druhém místě tabulky a na vedoucí Ajax ztrácí pouze dva body.

Benfica se v zimě rozloučila s Jorgem Jesusem, do konce června byl následně do role hlavního kormidelníka povýšen Nélson Veríssimo.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Benfica

Zaujimave

Reagovat
Stiksxx

Tak van Niestelrooy hlavni trener Acka a Rutten jeho asistent.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele