TŘI KLUBY BOJUJÍ O JOHNSONA

27.05.2006, 22:24
Aktuality
Anglický útočník Andy Johnson v létě nejspíš opustí Crystal Palace a zamíří do Premier League. Velký zájem o něj mají Wigan, Bolton a Everton. Všechny tři kluby nabídly požadovaných 8,5 milionu liber.

O možném přestupu pětadvacetiletého Johnsona se často mluví od sestupu Crystal Palace z nejvyšší anglické soutěže v sezóně 2004/2005. Předseda londýnského klubu Simon Jordan však dosud všechny nabídky odmítal s tím, že svůj klenot neprodá za méně, než 20 milionů liber.

Obrat nastal v uplynulém týdnu, když s nabídkou 8,5 milionu liber uspěl Wigan. Postupně se přidaly i Bolton a Everton. Hráči Johnsonova kalibru by další sezóna ve druhé lize těžko mohla prospět, proto i vedení klubu snížilo jeho cenu, aby mohl hrát lepší soutěž.

Holohlavý útočník dlouho věřil, že si za Anglii zahraje na světovém šampionátu v Německu. Jenže sezóna strávená v nižší soutěži přispěla k tomu, že ze současné pozice náhradníka se na MS dostane jen v případě zranění některého z nominovaných útočníků.

O víkendu probíhají jednání mezi hráčem a všemi kluby, takže situace bude brzy vyřešena. Johnson přestoupil do Crystal Palace v roku 2002 z Birminghamu a v 140 zápasech nastřílel 85 gólů.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*ms 2006

myslim si ze je dobrej pomatuju si jak na minulym ms rozfod zapas s brazilii...tohohle hrace si fakt cenim

Reagovat
HOST*sonny

myslet znamena hovno vedet. pochybuju, že vubec byl na ms v japonsku a korei. no a navíc zápas s brazílií na ms anglie prohrála, takže tam nikdo z anglie asi vubec nic nerozhodl...

Reagovat
HOST*ms 2006

delal sem si srandu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Nevíte jestli se Ailton vrátí do Besiktase?

Reagovat
smazaný uživatel

Andrew dal o sobě vědět teprve minulý rok, kdy s Crystal Palace postoupil, ale hned opět sestoupil. Dal myslim 20 golů za sezonu, což je vynikající. Jenže on chtěl opět s CP postoupit, což se teď nevydařilo. Teď však odejde a opět upoutá diváky. Hlavně ať nejde do Boltonu, tam je už Borgetti,Vaz Te, Davies,..

Reagovat
Shevchenko

...Gianakopulos

Reagovat
smazaný uživatel

To je záložník, stejně jako třeba Diouf.

Reagovat
HOST*jampadampa

Dobrá paměť. Jenom bych rád upozornil, že je náhradníkem v repre Albionu pro případ zranění. A být byť i v širší nominaci Albionu už něco znamená

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, je to skvělé. Jsem i za to rád, moc se mi líbil za Crystal Palace. Jenže ikdyž je náhradníkem, tak moc šancí nemá, protože v případě odvolání Rooneyho kvůli zranění, dostane šanci nejspíš Jermaine Defoe. I tak je to však śupěch, jak říkáš

www.foof.ic.cz

Reagovat
HOST*Andy

jako 140 zápasů a 85 golu, to je dost slušná vizitka, i když hrál nižší soutěž

Reagovat
Marv

V Evertonu se mu bude darit

Reagovat
HOST*Marv

Musí jít do Wiganu -z wiganu bude konkurence pro Arsenal Chelsea a Manchesteru zvlášt s Johnsenem

Reagovat
HOST*Marv

Musí jít do Wiganu -z wiganu bude konkurence pro Arsenal Chelsea a Manchesteru zvlášt s Johnsenem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele