Udinese po devíti kolech bez výhry už netrénuje Sottil, vrací se Cioffi

25.10.2023, 15:48
Aktuality

Po devíti ligových kolech bez výhry už netrénuje fotbalisty Udine jejich bývalý obránce Andrea Sottil. Vedení klubu rozhodlo o jeho odvolání i s celým realizačním týmem v úterý. Jak dnes Udine uvedlo na své webové stránce, na trenérský post se vrátil Gabriele Cioffi.

"Udine s potěšením oznamuje jmenování Gabriele Cioffiho novým trenérem prvního týmu. Podepsal smlouvu, která ho s klubem spojí do 30. června 2024 s opcí na další sezonu," uvedl klub v prohlášení.

Cioffi už v Udine v minulosti působil v sezoně 2021/22. V minulé ročníku trénoval Hellas Verona, po devíti kolech byl ale propuštěn.

Devětačtyřicetiletý Sottil se ujal fotbalistů Udine loni v létě a minulý ročník s nimi zakončil na 12. pozici. V této sezoně má ale bilanci šest remíz a tři prohry a dosud čeká na vítězství. V tabulce Serie A je mužstvo třetí od konce na sestupové 18. příčce.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
pawels

Po slibném začátku vloni vlastně s podivem, že tam vydržel tak dlouho :D Tým skoro rok docela underperformoval.

Reagovat
10

Juventus, idea to sign Douglas Costa as free agent. In the next days contacts with his entourage. [Mirko Di Natale - TuttoJuve]

po Bernovi další campione na obzoru, ještě bych zkusil Eliu

Reagovat
Raffaello

Raději bych Quagliarellu, Matriho, Vučiniče nebo Teveze.

Reagovat
Il Architetto

Dno

Reagovat
Raffaello

Douglas Costa:

"Juventus fans want me back? I thank them infinitely, I carry every fan in my heart. The moments in Turin were unforgettable, but who knows what the future may hold. Maybe we will be there together to write other victorious chapters of this story. It would certainly be a dream to return to the family. Fino Alla Fine!"

Ukažte mi ty fanoušky

Reagovat
zurix_new

Krasiče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele