V Mladé Boleslavi řeší možné změny v realizačním týmu

02.01.2014, 11:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (49)

Přidat komentář
Filip12

OT: Ladislav Volešák v Příbrami

Reagovat
Djibril6

Snad není hňup. Vždyť by šel skoro do druhý ligy, to ať si v klidu šmrdlá za Slovácko.

Reagovat
veikko

Jde o to, že ho spíše nechce Slovácko. Navíc co jsem slyšel, tak on stejně bydlí kdesi v Čechách.

Reagovat
Djibril6

Jestli ho nechtěj, tak to potom jo. Nepřišel mi zase tak špatnej, pro Slovácko to bude ztráta.

Reagovat
M11

bylo to oboustranne.. Habanec s nim uz nepocita delsi dobu.. mu konci smlouva kterou by stejne neprodlouzil.. odchod je logickym vyustenim

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

S možnostmi Boleslavi bych řekl, že s příchodem Jarolíma by do 3 let vytvořili silnou trojku s Plzní a Spartou v naší lize..

Reagovat
Filip12

to je dost možné ale pak ta automobilka krachne pod tíhou jeho ,,legionářů'' co si tam bude tahat

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, teď už je můžu přestat sledovat..

Reagovat
taws

automobilka je sponzorem hokejových MS, Tour de France a dalších světových sportovních akcí a krachne kvůli nějákým kopáčům v gambrinus lize

Reagovat
smazaný uživatel

kord když tu automobilku vlastní VW Filipe myslel jsem, že větší dmnt být nemůžeš ale ty stále překvapuješ.

Reagovat
Puskas

jak by se snesl s těmi staršími hráči, tzv. osobnostmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyházel by je

Reagovat
Puskas

si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Takového trenéra bych se v klubu bál no.. Zlatý Franta Komňacký

Reagovat
Puskas

jo, v Jablonci by mohli vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

V Jihlavě taky

Reagovat
Puskas

ale v Baníku předtím ne... Látal, Slonča, Heinz, Bolfík...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně Jablonec dlouho držel nahoře a hrál s ním pohledný fotbal.. To samé minulou sezonu s Jihlavou, kde rozhodně hráli lépe než by se podle kádru dalo očekávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my zas takové kopáče nemáme, to že je dost lidí nezná, neznamená, že jsou nějak špatní. My jsme měli kádr, rozpočet a všechno okolo na Gambrinus ligu už nějaký ten rok, ale ten postup byl prostě prokletý, nikdo to nezvládnul ukočírovat...

Reagovat
db18

vyhodí Štajnera a to bude vůbec největší posila týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať MB neskončí jako Slavie

Reagovat
exse

Z pohledu fanouška Slovanu je to samozřejmě nemilé, že konkurence takhle posiluje, ale z pohledu ligy by to prostě byla pecka. Další megasilnej tým, konkurenceschopnej v evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by mě zajímalo, jestli by se Karel poučil ze svých chyb ve Slávii.. I když Filip12 řekl že ne, tak nevím

Reagovat
exse

Jakých chyb?

Reagovat
Puskas

skupování plno hráčů

Reagovat
exse

Hrozná to chyba Ale to dělají v Bolce i bez něho, takže to problém nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho politika víceméně přivedla Slávii tam, kde dneska je.. To mi příjde jako poměrně velká chyba..

Reagovat
exse

Aha, aha, chápu, dobře. Ehm, počkat, NE?! Zaprvé, jestli on někam Slavii dostal, tak na výsluní, bez něho by na tom dneska byla zhruba stejně, ale bez dvou titulů a LM. Zadruhé, nejsem si jist, ale pokud se nepletu, tak tu pulmiliardu (kterou on v podstatě vydělal) rozkradli jiní, než on, takže za úpadek Slavie a současný stav opravdu tak výrazně nemůže. Můžeme se bavit o tom, že udělal nějaké manažerské chyby, například v koncepci, to asi bude pravda, ale to nic neubírá na jeho úspěších, které jsou obrovské a které ho řadí k naprosté špičce co se trenérů v ČR týče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pár jeho nákupů byl slušnej provar. Nakoupil nadprůměrný hráče, dal jim megasmlouvy jenže ty hráči pak zahráli tužku. Skvělej příklad je (T)Ragued Tuniskej žalud ale i další - Belaid, Naumov, velkou smlouvu měl po návratu z Itálie i Krajčík. V případě Naumova tam byla i smůla no, to zranění. Další nic moc nákupy - Toleski a Trapp. Na druhou stranu, párkrát se Karlos i trefil do černého jako v případě Čelůstky a Tavarese. Jak tady psal Logan, když bude mít nad sebou KJ sportovního ředitele, neměl by s přestupama šaškovat jako v době rozmachu sešívek.

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu sezonu možná

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak

Krajčík(Čelůstka) Vomáčka(Čelůstka) Suchý, Hubáček (Trubila)

M.Černý(Grajciar) Ragued(Trapp, Janda) Belaid(Jarolím,Volešák) Hloušek (J. Černý)

Naumov(Ivana, Šenkeřík) Vlček

Jinak přibližná sestava Slavie na podzim 2009 zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já mu neupírám to co předvedl ve Slávii. Jen že jeho obchodní strategie vyvrcholila v hluboký propad.. Samozřejmě, kdyby ve vedení klubu byli správní lidé, on sám by klub nerozložil, ale svůj díl viny na tom má..

Reagovat
Puskas

mel jednu dobu 38 hráčů pod profi smlouvou, plno drahých nákup a smluv s hráči, co stáli

Reagovat
exse

38 hráčů je hodně? Taková Sparta jich musí mít tak 50.

Reagovat
Puskas

ano, je to hodně, nehovořím o hráčích pro béčko a juniorku, kupoval, koho viděl, byl tam přetlak, začaly být spory mezi hráči, mezi ním a těmi,co nehráli, a díky nadsazeným smlouvám to nebylo ok ani s kasou

Reagovat
exse

Neříkám že byl dokonalej, má svůj podíl na tom jak to dopadlo, ale určitě ne hlavní. A jak už jsem sám psal, tak jeho chyby byli manažerské, ne trenérské, proto když bude mít nad sebou manažera a vedení, které mu bude diktovat nějakej směr, tak se to nemůže opakovat.

Reagovat
Puskas

ale já ho jako kouče dost uznávám, píšu jen o těch zbytečných nákupech, Bolku pozvedne fest, půjde-li tam

Reagovat
exse

Reagovat
Logan

ale hovno .... dokud nad sebou bubde mít sportovního ředitele, který má nějaký slovo, tak bude Jarolím "jen" trenér a pak je to trefa do černýho ... u nás byl problém to, že jsme si to přece chtěli udělat "po anglicku" a udělat si z něj menežéra, takže dostal pravomoce a pak to šlo do prdele ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Já bych na to nespoléhal, že je Jarolím lepší trener, než ten tragéd Minář, to je jasný, ale Jarolímovo nejlepší období v lize bylo, když přišel do Slavie, která byla složená z průměrnejch hráčů a v záloze měla perfektní mládežnickej ročník, Jarolím přišel a s těma hráčema velmi dobře pracoval, otázkou zůstává, jestli by některý mladý hráči šanci dostali i kdyby měl Jarolím v tu dobu na výběr, nejsem o tom úplně přesvědčenej. Na výsluní nás definitivně dostalo jedno perfektní přestupový období, kdy do Slavie dorazili Tavares, Belaid, Vaniak a Brabec, prakticky kostra týmu, Jarolím jim naordinoval pěknej styl fotbalu a šlapalo to, nicméně s tim, jak se víc a víc dařilo a on dostal i větší pravomoce, tak to začínalo jít dolů, výběr hráčů zoufalej, za všechny například Abrahám a Trapp, kteří dohromady stáli přes 25 milionů, ale co bylo stěžejní, Jarolímovi to stouplo do hlavy a začal se k hráčům chovat dost nevybíravě a když se nedařilo, tak se místo podpory hráčům dostalo jenom dalšího přitvrzení, což situaci ještě zhoršovalo, takhle třeba skončil Belaid, výbornej fotbalista, ale potřeboval cejtit důvěru a ne se po jednom nepovedenym zápase posadit na 5 kol na lavičku a pak naskakovat jako střídající hráč na 5 minut. Navíc je tu pak možná ta největší kanka, ty řikáš, že se Jarolím na rozkrádání Slavie nepodílel, já řikám, že jo, jednak si teda myslim, že z většiny nešlo ani tak o rozkradení Slavie, jako spíš o idiotismus, přehnaný sebevědomí a taky i trochu náhodu, nicméně je jasný, že Jarolím si ve Slavii jel kšefty s agentama. Navíc bych taky zohlednil to, že krom právě těhle zhruba 3 let ve Slavii moc jinejch úspěchů neměl, rozhodně ne na tý urovni, abych s jistotou řikal, že MB bude hrát příští sezonu o titul, Jarolím je schopnej tam vytvořit takový dusno, že můžou hrát příští rok ještě hůř než ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erialdur

Kvalitní trenér co udělal nějaké chyby. To ,ale každý. Boleslav moc rád nemám ,ale pro kvalitu ligy jenom dobře. Snad se Jarolím už poučil a neudělá tu samou chybu dvakrát.

Reagovat
Nazgúl

Tak nějak jsem doufal, že se tahle rošáda stane, ale bylo to v době, kdy o práci přišel Komňacký. No uvidíme, Jarolím by nám možná mohl sedět i lépe, naši hráči nad sebou potřebujou bič, pokud je pravda, co slýchám o jejich chlastacích eskapádách.

Reagovat
3M

Vaši hráči by hlavně občas potřebovali přes hubu a vysvětlit jim, že fotbal se nehraje jen prasáckými fauly!

Reagovat
Sosi

Jeden z nej trenérů u nás

Reagovat
Kiwi-21

No asi jedinej trenér u kterého se nebude nikdo divit když ho vyhodí i po dvou titulech (pro prevenci )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele