V nominaci na kvalifikaci ME je i Vitík, stále chybí Schick

02.10.2023, 18:34, aktualizováno 02.10.2023, 19:43
Aktuality

Trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý povolal na říjnové zápasy kvalifikace mistrovství Evropy v Albánii a proti Faerským ostrovům i obránce Martina Vitíka. Dvacetiletý zadák pražské Sparty je jediným hráčem z třiadvacetičlenné nominace, který ještě nemá start za národní A-mužstvo, úplným nováčkem ale není.

Po zranění stále schází útočná jednička Patrik Schick z Leverkusenu, jenž se teprve pozvolna vrací do tréninku, ze zdravotních důvodů chybí také obránce David Zima. Naopak do týmu se vrací uzdravený levý bek David Jurásek. Šilhavý oznámil nominaci na dnešní tiskové konferenci v Plzni, kde se konala akce "Repre mezi fanoušky".

Český tým se během nadcházejícího srazu nejprve 12. října představí v Tiraně proti domácí Albánii, která nečekaně vede kvalifikační skupinu o dva body před Šilhavého výběrem a třetím Moldavskem. O tři dny později přivítá národní celek v Plzni Faerské ostrovy. Češi odehráli čtyři z osmi zápasů skupiny, o jeden méně než zbývající čtyři soupeři.

Na šampionát v příštím roce do Německa projdou první dva celky z každé skupiny. Český tým si zkomplikoval boj o postup zářijovou domácí remízou 1:1 s Albánií v Praze. "Kvalifikace spěje ke konci. My jsme si to ztížili, ač jsme věřili, že to s Albánií doma zvládneme. Bohužel to bylo jen za bod. Připravíme se na zápas v Albánii, který bude o hodně složitější, než byl ten doma. Ale věřím, že takové zápasy o všechno umíme," uvedl Šilhavý.

Před zřejmě klíčovými duely kvalifikace a přímým soubojem o první místo v Albánii vsadil na osvědčená jména a do nominace například až na brankáře Jindřicha Staňka nezařadil ani jednoho hráče z Plzně. Mezi záložníky a útočníky dokonce mužstvo oproti září nezvykle nedoznalo ani jedné změny. Nechybí kapitán Tomáš Souček.

"Nechceme v nominaci skákat z jednoho srazu na druhý, že jeden hráč měsíc zahraje a hned dělat změnu. Vsadili jsme na hráče, kteří tu s námi už byli v poslední době. Věříme, že to s nimi zvládneme," prohlásil Šilhavý.

"Víme, co nás v Albánii čeká. Máme nějaké informace od Poláků, kteří tam prohráli 0:2. Víme, jaké je tam prostředí, temperament Albánců je veliký. Takže i proto tam musejí přijet odolní hráči a jít na hřiště s tím, že to bude bolet. Musíme tam jet pro vítězství," doplnil Šilhavý.

Návrat nejlepšího střelce aktuálního reprezentačního výběru Schicka, který naposledy hrál za národní mužstvo vloni v září, nebyl ve hře. "Páťa trénoval sám, trvalo mu půl roku, než se dostal do startovací pozice. Možná jste viděli prohlášení trenéra (Leverkusenu) Xabiho Alonsa, který řekl, že jeho první zápas bude až po reprezentační pauze," uvedl Šilhavý.

Mezi obránci vedle Zimy tentokrát schází také Jaroslav Zelený, který je jen mezi náhradníky. Spolu s Juráskem se vrací i David Douděra, jenž v září z původní nominace kvůli zranění vypadl. Dostal přednost před spoluhráčem ze Slavie Lukášem Masopustem.

Další zadák Vitík věkem patří ještě do reprezentační jednadvacítky, do A-týmu už byl povolaný v březnu, ale ještě za něj nenastoupil. "Nominace Martina Vitíka je z důvodu zranění Davida Zimy, hledali jsme typologicky podobného hráče. Je to opora jednadvacítky. Je dobře, když s námi tady bude. Sparta má aktuálně silný širší kádr, takže Martin se o místo musí prát a podává velmi dobré výkony," řekl Šilhavý.

Potřetí za sebou není v nominaci záložník Antonín Barák. Šilhavý ho nezařadil už v červnu kvůli údajnému nevhodnému chování v mužstvu.

Tým se na říjnový program sejde tradičně v pondělí v poledne v Praze.

Nominace:

Brankáři: Brankáři Aleš Mandous (Slavia Praha), Jiří Pavlenka (Brémy), Jindřich Staněk (Plzeň).

Obránci: Jakub Brabec (Aris Soluň), Vladimír Coufal (West Ham), David Douděra (Slavia Praha), Tomáš Holeš (Slavia Praha), David Jurásek (Benfica), Ladislav Krejčí ml. (Sparta Praha), Patrizio Stronati (Puskás Akadémia), Martin Vitík (Sparta Praha).

Záložníci Václav Černý (Wolfsburg), Alex Král (Union Berlín), Ondřej Lingr (Feyenoord Rotterdam), Lukáš Provod (Slavia Praha), Lukáš Sadílek (Sparta Praha), Michal Sadílek (Twente), Tomáš Souček (West Ham).

Útočníci: Tomáš Čvančara (Mönchengladbach), Adam Hložek (Leverkusen), Mojmír Chytil (Slavia Praha), Václav Jurečka (Slavia Praha), Jan Kuchta (Sparta Praha),

Autor: ČTK

Komentáře (296)

Přidat komentář
Losinho

Stronati > Panák

Douděra, Jurečka

Reagovat
Infeld Prácheňský

Škoda mluvit Franco je dinosaurus, neni snad ani možný, aby člověk neviděl momentální formu/neformu hráčů. Nevzít hráče typu Panáka a Šulce v aktuálních formách je možný jenom v ČR

Reagovat
Greny

Panáka nevzal, protože se mu nehodí taková typologie stopera, raději preferuje baroko od Brabce

Reagovat
doshcz

sileny reci ma no

Reagovat
Infeld Prácheňský

I bych pochopil, kdyby byl někdo z nich na lávce na úkor Brabce..ale proč je tam Stronati, Douděra, Jurečka a Mandous mi nikdo nevysvětlí. i jiný hráči a pozice jsou k diskuzi, ano, ale tohle je do očí bijící, i když jsem jenom zas*anej internetovej generál a ne trenér.

Reagovat
Bakary3

Tak zrovna mandouse jako problém nevidím, nikdo lepší asi není, ne?

Kovář, ale ten nechyta.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Je to asi ten nejmenší problém, ale právě toho Kováře bych tam viděl radši.

Reagovat
Bakary3

Viděl radši ..

A kdyby došlo na to, ze musí jít jeden z nich do brány...

Na koho bys ukázal? Já asi teda na Mandouse než Kovare, který chytal jeden zápas.

Reagovat
Axelrose

Douděra je bez formy, Provod mi přijde také, že se po dobrém začátku zasekl, Jurečka je v současné době i bez sebevědomí - to si dovolím napsat jako Slavista. Chytil, bohužel z nějakého vidění Trpišova, nehraje z důvodu protěžévání jalového Tijaniho, takže je zase bez větší herní praxe.

Čili jediný kdo mi tam z SKS sedí je Mandous (který stejně chytat nebude, pokud se nezraní Pavlenka) a Holeš.

A kdyby nechal Trpiš hrát Vlčka a nedával tam pořád vyčichlého Masopusta, nebo "srdcaře" Bořila, tak ten by měl na to, se do repre také časem dostat.

Jenže jsou holt hráči, kteří na to podle pana trenéra ještě nemají(i když loni s přehledem řídili defenzivu složenou z hráčů, které si v základu nikdo nepřeje ((až na Hranáče))) - a proto je SKS tam, kde v současné době je.

Reagovat
St. Pauli

Ano, vicemene souhlas. V repre ma urcite bez diskuse misto Holes. V aktualni forme i Chytil. S privrenim vsech tri oci Provod, ktery se sice letos jeste nechytil, ale ma v povaze, ze nic nevypusti. Svou sanci, minimalne v priprave, si urcite zaslouzi zmineny Vlcek. Douderu, ktereho nezridka obhajuju, tentokrate mezi nahradniky, protoze tomu to teda letos vubec nejde. Mandous je mi jedno, ale osobne bych tam do role trojky implantoval jina jmena, ovsem to je okrajova zalezitost.

Jurecka nema co delat ani v zakladu SKS, ale klidne si ho tam nechte co nejdele, ovsem do repre at se takovi hraci netahaji, vzdyt tu svoji depku musi zakonite prenaset i na ostatni.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
djiros

Reagovat
ACSeRw!n

nema tvurce hry a nehodi se mu stoper, kterej toho tvurce dela

Reagovat
doshcz

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Selänne

Reagovat
kilobyte

Ještě by to ostatním kazil.

Reagovat
Reggie

Tam je ale hlavně problém, že on tvurce hry nepotrebuje na tu placanou

Reagovat
Axelrose

Protože on prostě tvůrce hry ze srdce nenávidí. Když byl ještě herně aktivní, často na takové typy hrál, a oni si dovolili být technicky, herně i myšlenkově dost napřed, no a proto je nemá rád ani jako trenér. Prostě ví, jaké to je pro soupeře ponížení, když ho někdo posadí na zem, pomotá mu hlavu, případně se nenechá odstavit od míče a pěkně nahraje

Reagovat
St. Pauli

To je dobra myslenka.

Reagovat
PtákOhnívák

Chápu nadsázku.

Ale myslím že to bylo spíš obráceně. Že ti hračičkové co hráli na Jardu, se už hodinu před zápasem preventivně ledovali... Protože jako Šilhavka, to byl nějakej brousek. To i Roy Keane byl proti němu beránek...

Reagovat
Puskas

Tak tak, ten byl jak žula. Taky má, tuším, nejvíc červených.

Reagovat
Axelrose

JJ, tay si pamatuji.

Rozkaz zněl jasně, neprojdou

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kucka

Reagovat
andrew96

Brabec se teda dost zlepšil.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

On je sleduje, je to dobře, jak hrají, ale jak říkal: nebude dělat změnu pro změnu. Forma/neforma.

Reagovat
St. Pauli

To je takova bezmoc, ze ve vetsine vedoucich pozicich ve Vesmiru jsou uplni dementi. Ceskou reprelavickou pocinaje.

Reagovat
kilobyte

Jurečku vzal kvůli možné penaltě, aby se na ní mohl chytit gólem.

Reagovat
Losinho

Asi chce pomoct Slavii tím, že je nechá zranit.

Reagovat
Salfovic

Tak každej start za repre se počítá, respektive započítává.

Reagovat
St. Pauli

No prave, ze u mladych kluku ano, ale kam se co zapocitava takovemu Jureckovi? To jako aby ho chtel za par let o to vic nejaky Randomspor?

Reagovat
Greny

No pokud se nepletu tak z toho jdou i prachy klubům

Reagovat
St. Pauli

Ale nerikej mi, ze povolava Jurecku nebo Stronatiho kvuli vsimnemu do klubu, to snad ne.

Reagovat
kilobyte

Mě by hlavně zajímalo, jak se třeba Jurečka teď cítí. Jeho zakončení se smějí snad i uklízečky v Edenu a on dostane pozvánku do repre.

Jasně pozvánka do repre určitě potěší, ale já bych si radši odpočinul (psychicky) a zamakal, než se jet strachovat, že poseru i repre zápas.

Reagovat
BrutusGargamel

Náhodou to by to byl pokror nebrat hráče Sparty. Bohužel Vitik. O nahradnicich Slavie se nemá cenu bavit.

Reagovat
romeo351

Já chápu Douděru - i když často ve hře mimo, tak typologicky se na to RWB jako jedinej hodí

Stronati je asi nějakej fetiš, protože Panák měl být jasnej a dá se polemizovat Hranáč za Brabce (ale Plzeň jsem od předkola v Kosovu neviděl)

Jurečka zatím pořád ok - ale nesmí to být s jeho formou základ!!!

Vadí mi Provod a absence jakékoliv snahy povolat někoho tvořivého do záloh… OPĚT

Šulc??

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jarda nezklamal, Douděra, Jurečka, Král, Mandous....

Reagovat
Nadržený šimpanz

Patricio to je prostě druhej Droppa, ať se na mne nezlobí

Reagovat
St. Pauli

Tyce hadr.

Reagovat
wyqinac

Co je špatnýho na královi? Kolik máme hráčů, co hrajou stabilně v bundeslize a zahráli si třeba ligu mistrů proti realu nedávno? Pokud se nemýlím, tak má kromě pavlenky že všech Čechů odehráno nejvíc minut v bundeslize. Ale chápu, na naší repre je to málo, vždyť máme 30 hráčů v premier league..

Reagovat
Fakt

Reagovat
Greny

Na Královi je špatný to že v klubu hraje v jiném rozestavení a v repre je v tom vedle Součka úplně mimo nesedí to ani jednomu z nich

Reagovat
inferno08

Tak podle mě není problém v tom, že jede Král, ale že ho šilhavý neumí využít. Každopádně nebrat ho na repre by byla docela chujovina.

Reagovat
Greny

Však já neříkám nikde že je to Králova chyba ..

Jen říkám že střed Souček a Král ve dvou spolu hrát nemůžou...

Reagovat
Kaspar

Ve Slavii jim to spolu vedle sebe fungovalo, tam bude asi problem jinde

Reagovat
kilobyte

Jenže ve Slavii hráli v trojčlenné záloze a vždy tam měli někoho kreativního.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

Reagovat
Cotton

To by repre mohla taky, kdyby Franco nehrál na 3 stopery

Reagovat
romeo351

Takže kvůli tomu nepovoláme Krále? Co třeba změnit rozestavení? Já vím, chtěl bych moc

Reagovat
kilobyte

Nepovolat ho je blbost. Už jenom jako náhrada za Součka v tomhle systému by byl dobrý. Jenže je tady několik problémů. Šilhavý rozestavení nezmění a Souček odehraje všechno. Takže budou hrát spolu a tím pak trpí Králův výkon a ti, co sledují jen reprezentaci, pak na něj logicky nadávají, protože je tam k "ničemu".

Kdyby trenér Argentiny dával Messiho do brány, tak by taky lidi nadávali, proč ho povolává.

Reagovat
romeo351

Jakože M.Sadílek je lepší volba? Ptám se na rovinu, protože ho nijak nesleduju.

Král je pro Součka kvalitní sparing do toho středu, ale jak říkám: hlavn problém je, že před nima bude 20m prázdnej prostor a Albánci na tenhle nedostatek hráli už v tom prvním utkání

Reagovat
kilobyte

Sadílka jsem viděl asi jen v pár zápasech repre, takže taky úplně nevím. Ale podle mě by ve dvoučlenný střední záloze pro slabším týmům, které se zatáhnou, měl být tvořivý hráč. Což teda ani jeden z té dvojice není a ani Sadílek.

Podle mě jsou 3 možnosti. Buď tam dát někoho tvořivého, což nemáme moc kde brát.

Pak je možnost změnit rozestavení a přidat do středu jednoho hráče. To Šilhavý asi neplánuje, protože je konzerva. A dokud ho k tomu nedonutí okolnosti, tak to neudělá.

A nebo si pomoc konstruktivním stoperem, který se bude vytahovat. Což třeba ve Spartě dělá dobře Panák. Jenže pak Šilhavý řekne, že se jim nehodí typologicky.

Šilhavý si vybere 4. Hodí tam Krále se Součkem a bude doufat, že to urveme že standardek.

Reagovat
romeo351

Spartě pomáhá v rozehrávce i Krejčí (není to žádnej Ramos, ale snaží se neustále a zahraje i dlouhej balón). Panák má možnost vystupovat, protože vzadu to drží jistej Dán. Celkově Sparta tu stoperskou trojku má vyřešenou parádně i do budoucna. Vitík, ten černoušek se proti Líšni jevil hodně dobře a časem se tam zatáhne i Zelený - všichni parádní na balonu. A btw i u Vydry věřím, že bude nadstandardní stoper pro ligu (asi ne ve Spartě teda)

Jenže Šilhavka hraje Krejčí, Brabec (stoper roku 2010), Holeš (kterej byť v osobních soubojích famózní, tak rozehra by se dala vylepšit).

Ten Hranáč je taky celkem konstruktivní ne? V Pardubkách mi na balonu jistej přišel, ale nikdy jsem se na něj zvlášť nezaměřil..

Ještě poslední věc: strašně mě mrzí, že Havlík ze Slovácka nikdy nedostal pozvánku (teď mi příjde, že už i s věkem nemá takovou motivaci), on je totiž o úroveň výš než L.Sadílek. A pak teda je i škoda zdravotních či i jakých problémů Ševčíka ze Slávky - ten by tam měl rovněž být

Reagovat
Nuno čomes

A čekáš snad, že v té středové dvojici v Albánii nenastoupi?

Reagovat
kilobyte

Když si může dovolit nepovolat Baráka, protože není týmový, tak by si mohl dovolit nepovolat Krále, protože se mu nehodí do systému.

Reagovat
Salfovic

Jenže do jeho ,,systému´´ se ale právě hodí.

Reagovat
Sosi

Reagovat
inferno08

No těžko říct, co tam s tím Barákem je.

Reagovat
wyqinac

tak Barak zatim v sezone odehral asi tak 4x min minut, nez odehral Kral jenom proti Realu.

Reagovat
kilobyte

Jenže místo Krále máš typologicky podobného Součka. Ale koho máš místo Baráka? Pokud chce hrát na 2 střeďáky, tak proti zataženějším týmům nemůžou být vedle sebe Souček s Králem, když je potřeba něco vymyslet.

Reagovat
Nuno čomes

Proč Baráka srovnáváš s Králem, který hraje úplně něco jiného?

Reagovat
Uwe háže buly

V repre hrál Král často pod Šilhavým desítku

Reagovat
St. Pauli

Silhaveho by stejne jako Hadamczika mohli brzy zamknout na hajzlech, aby jim do toho blbe nekecal. Idealne uz pred nominaci.

Reagovat
wyqinac

protoze mi prijde smysluplnejsi nepovolat baraka nez nepovolat krale, bez ohledu na pozici

Reagovat
Bakary3

Smysluplnější, ikdyz barák teď skoro nehraje ?

A bez ohledu na pozici, no, další blbost.

Reagovat
wyqinac

ano, je smysluplnejsi nepovolat baraka, nez nepovolat krale, protoze barak skoro nehraje. Co je na tom divnyho?

Reagovat
Bakary3

Ježíš, četl jsem to obráceně, sorry

Reagovat
Reggie

Reagovat
kattos

Poslední zápasy byl dobrej, proti Polsku výbornej, pravda ted udělal chybu ale jinak je v repre solidní

Reagovat
fabec1222

Tak tam je problém spíš teda v tom, kam to staví, než v nominaci, ne? Kdyby ho měl jako alternativu za Součka, tak je to OK.

Reagovat
kattos

A kdo jinej by na tom středu měl hrát

Reagovat
fabec1222

Sadílek

Reagovat
Cotton

Souček+Sadílek a nad nimi Král

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Sigma Olomouc

Sadílek - Souček - Král > Busquets - Iniesta - Xavi

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kucka

Reagovat
Reggie

Reagovat
romeo351

No Král se k Součkovi narámně hodí, ale ne do dvoučlenné zálohy!

Reagovat
inferno08

Reagovat
kattos

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Beči

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mr.Mike

nevim no co maj všichni furt s tim Králem..neřikám, že má hrát základ, ale furt nastupuje pravidelně v jedný z nejlepšícj lig světa a nemáme takovou základnu abysme takový hráče nebrali na srazy to je zas nějakej davovej hate jako bejval na Plašila a podobně

Reagovat
Fakt

Reagovat
PBLead

Jako Bundesligu nesleduju, ale co jsem četl, tak prý v Unionu hraje dobře. Viděl jsem jej jen v repre, kde se mi stred Souček Král nelíbí. Ale to není chybou Krále, ale Silhavky, že postaví takhle nekreativni stred a ti hraci pak vypadaj jak debilové

Reagovat
doshcz

Reagovat
kattos

Jakej střed by sis představoval?

Reagovat
Sosi

debil, blbeček

Reagovat
srbic13

dik, presne to jsem chtel napsat, ze Krale budou obhajovat presne ti stejni lidi, co obhajovali Plasila. Naprosto zbytecnej post posouvace micu, ktery neumi moc dobre branit a hodne tech micu i pri tom posouvani na par metru ztrati

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Cotton

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
inferno08

Reagovat
Hunt

Reagovat
ACSeRw!n

jenze on ten zaklad hraje, takze celkem mimo koment

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Šašek králem

Reagovat
djwenca
Reagovat
ACSeRw!n

at jde do pici uz fakt

Reagovat
$dolar$

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
OTASi

Reagovat
PBLead

Jako ono je to asi jedno, protože by si Panák nezahrál, ale upřednostnit Stronatiho na Panákův úkor je vtip. Navíc já si myslím že Panák je pro tu 3 obráncovou formaci ve Spartě nejdůležitější obránce, ale nemá góly, není mu 20 a nemá excesy, tak holt si jej Franco nevšiml.

Reagovat
mistr129

Jsem si po přečtení na IG říkal, že se snad zavděčil konečně i gaučovým expertům, a ono ne, zase nablito a ještě se pohoršují nad Králem, protože my se asi v těch bundesligovych a LM hracich přehrabujeme.

Jurečka mě tedy taky zaskočil, to nebudu lhát

Reagovat
Salfovic

Zakočil, proč ?

Reagovat
Blasphemer

Já tady teda čtu něco úplně jinýho. Skoro všichni tu píší, že Král je v nominaci naprosto ok, ale nehraje dobře v současným rozestavení v reprezentaci, což je podle mě pravda.

Reagovat
mistr129

Tady jo, komentuju i za ostatní platformy, kde jsem to četl

Reagovat
kilobyte

Tak ale to je tím, že ho ty lidi vidí jen v repre zápasech.

Reagovat
icka

Asi očividně neumíš číst nebo chápat psaný text.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole on konečně nevzal nehrajícího Zimu jo? Tak to je teda progres

Reagovat
dave30

Já myslím jen pro to, že byl zraněný. Už se uzdravil, takže na příští sraz bude opět povolán, i kdyby pouze seděl na lavičce...

Reagovat
$dolar$

Je Sulc aspon mezi nahradniky? Potazmo Kalvach nebo Hranac?

Reagovat
doshcz

jo vsichni tri i Bucha s Chorym

Reagovat
Greny

Jo mezi náhradníky má teď slušný jména třeba i Vlčka (to jsou ty paradoxy, kdy hrál tak tam nebyl když nehraje tak tam je)

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Pritom ty mlady plzensky kluky by to motivovalo a pravdepodobne posunulo v kariere kupredu, i kdyby nedostali cuchnout na hristi, tak jen to, ze byli nominovani. Vzdyt by to prospelo snad i kabine, prece tam nejsou sami lobotomove, aby nevedeli, kdo jak hraje v lize, a kdo nehraje vubec nikde nic. Nerozumim.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
OTASi

Reagovat
romeo351

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aspoň si toho Jurečku užijete taky.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
BrutusGargamel

Šilhavý ven

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Y.Cabaye

Zima chybí ze zdravotních důvodů, ale už několik zápasů vesele vysedává na lavičce Turína. Myslím, že je čas si tady něco přiznat.

Reagovat
Salfovic

Tak Zima odehrál za Turín od února nějakejch 20 minut a Franco to má totálně na háku.

Já si hned řekl, že je zraněnej, když jsem ho nenašel

Reagovat
dave30

Jestli se nepletu, tak od minulé repre byl zraněný a na lavičku se posadil až dnes. Tak nás tady neval.

Reagovat
Hunt

Reagovat
kattos

Mandous

Vaclík je teda out of repre?

Reagovat
Greny

Asi jo mezi náhradníky Koubek, Trmal , Kovář a Kolář

Reagovat
kattos

Kovář tam má bejt už dávno, Trmala bych taky radši bral než Mandouse.

Ale Pavlenka je jasná dobrá jednička tak to asi ani nezáleží

Reagovat
Salfovic

Tak Pavlenka teď v lize chytá dost na hovno, to může být ještě taky prdel.

Reagovat
kattos

To soudíš ze statistik nebo koukáš na ty zápasy?

Pavlenka chytá dobře, to že dostávají hodně golů je na spodní tabulku bundesligy normal

Reagovat
Beči

To jsi zjistil kde? Na Transfermarktu? Viděl jsem několik zápasů a sestřihy a Pavlenka čape velice dobře,.

Reagovat
kattos

Ted mi to napadá, proč tam kurwa není Kovář

Reagovat
mistr129

Přéma by utužil partu

Reagovat
Bakary3

Možná proto, že nechyta?

Reagovat
kattos

A to Šilhavého zastavilo kdy?

A že Mandous toho tuhle sezonu odchytal hodně...

Dvojka Leverkusenu kterého připravují na jedničku, už dávno má být v repre procesu.

Reagovat
Freedo

Reagovat
DieFohlenBMG

Mandous letos 5, v repre 3. Kovy 1,0

Reagovat
Bakary3

Takže dle tebe je to šulin, že povolává hráče, který nehrajou, ale teď bys to chtěl.

Ať ho připravují, to je v pořádku, ale dokud nechyta, je nám to k ničemu.

Mandous chytá, kovar ne, tady není o čem se bavit.

Reagovat
kattos

Mandous má o 4 zápasy vic a nikde jsme neříkal že mi vadí když vyloženě nehrajou hodně, spíše jen to že Šilhavka povolával Koubka kterej nechytal 2 roky ale Kovář kterej chytat bude zápasy tam má a je do budoucna tak ten ne.

Reagovat
Bakary3

Ve srovnání kovář x Koubek to chápu...

Ale prostě nominaci mandouse momentálně na úkor kováře nevidím jako silhavyho nějakej úlet.

Reagovat
romeo351

„Zastavilo kdy?” hezky řečeno

Reagovat
Igli

Spíš Kolář...asi se mu nechtělo do Albánie na trip

Reagovat
smetos

Klasicka sracka tlacka ze slavie na tu trojku se najdou minimalne 3 lepsi golmani.

Reagovat
Bakary3

A jména máme?

Reagovat
smetos

Letacek, Trmal, Hladky, Jedlicka

Reagovat
Bakary3

Dle ohlasů tady letáček budiz, ale zas chápu, že vezme mandouse, který výkonnost ukazuje už trošku dýl a kdyby došlo na nejhorší a měl chytat, je to jistější volba, takže nic, co by se dalo Francovi vyčítat.

Se zbytkem si ze mě děláš jen srandu, zejo?

Reagovat
kecipep

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
St. Pauli

Letacek urcite ano, Hladky by mi osobne daval smysl, ale tem vytkam a argumentum hejtru rozumim, Trmal zni na papire sexy, ale ve skutecnosti bych s nim jeste chvili poseckal, az me opravdu presvedci, no a Jedlicka? To ne, to uz tam od nas rovnou vemte nasi dvojku, ktera se mi jevi lip.

Ja bych nominoval Kovare, at uz chyta nebo ne. On ho i ten trenink v Leverkusenu posouva dopredu. Navic ma viteznou mentalitu a takove my potrebujeme. Zrovna u nej by mi nevadilo, ze pravidelne nehraje, kdyz je nominovan jako trojka.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
andrew96

Co furt s Trmalem? V Bolce teda zatím nikterak nepřesvědčuje.

Reagovat
Bakary3

Ještě nebyl nominován, tak je viděn jako kvalitnější než ti, co tam jsou.

Po pár nominacích by padaly hlášky proč trmal, vždyť nic moc nechyta.

Reagovat
Hunt

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
papanegra

Jak nemohl vzít Panáka ? Ten by teď měl hrát základ i v repre. V současnosti jasně nejlepší stoper ligy.

Vezme radši kopyto Stronatiho

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kattos

Reagovat
Cotton

jedině že by hrál roli zdravotní stav

Reagovat
7kaka7

Snad fakt nikdo nečekal, že ho vezme i kdyby ho nějakou náhodou vzal tak se na hřiště nedostane

Reagovat
Coutinho10

na tiskovce, i vlastně tady v článku to je odůvodněný, proč místo Panáka vzal

radši Vitíka

já si spíš myslím, že Vitíka upřednostnil proto, že má větší zkušenosti s repre, ikdyż ne s A týmem, ale U21, ale to je jedno

Reagovat
St. Pauli

Pockej, jako "nehodi se mi do systemu" beres jako neprustrelne oduvodneni?

My mame nejaky system? A pokud si pripustime, ze ano, neni nahodou Panak tim prvnim, koho bychom do nej meli oslovit?

Reagovat
Bakary3

Není, protože ten se do ty holomajzny nehodí, nedej bože by kvalitně rozehrával a kazil tím naší bramborajdu

Reagovat
monty25

Mně teda přijde jako škoda, že Vitík bude chybět U21 v důležitých kvalifikačních zápasech. Zároveň pochybuju, že by hned nastoupil za áčko (snad možná proti těm Faerům).

Reagovat
Stannis Baratheon

A jak má teda ty zkušenosti v áčkové repre nabrat, když ho tam nevezme?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlava XXII

Reagovat
icka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
OTASi

Reagovat
jsemdement

Doufám, že zase hra bude založená na konstruktivní rozehrávce od stopera. Bez stopera s konstruktivní rozehrávkou.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Salfovic

Jo ono se bude hrát v Plzni, tak to tam ten blbec aspoň toho Šulce mohl vzít.

Reagovat
St. Pauli

Vysvetlete mi, prosim, toho Jurecku. Tam prece nemuze byt ani tlak agentu, tak proc? A Stronati dtto.

Reagovat
Blasphemer

Až promění penaltu v 89. minutě proti Faerským ostrovům, tak si budeš připadat hloupě.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Cotton

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Čenda

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
bobis21

Stronati patří k našim nejlepším stoperům, proto tam je

Reagovat
Kang & Kodos

aha

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Puskas

Patří mezi naše nejlepší stopery v maďarské lize.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
verv

Reagovat
romeo351

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pejtrykos

Pavlenka

Holeš, Brabec, Krejčí

Coufal, Souček, M. Sadílek, Provod

Čvančara, Kuchta, Černý

Z lavičky: Jurásek, Král, Hložek, Chytil a Lingr

Reagovat
Nadržený šimpanz

Toho Provoda tam máš schválně, viď??

Reagovat
Pejtrykos

Omylem tam není

Reagovat
nafukovaci.tucnak

To mohl vzít fakt toho Pekharta..

Reagovat
St. Pauli

Ale vlastne mas pravdu.

Reagovat
Chittak_LFC

Repre pauza

Nejen ze to je kazdou chvili, ale akorat cekas, kdo se vrati zranenej a na nas narodak se neda koukat uz hodne dlouho.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proto třeba sledovat zabavnejsi repre no

Reagovat
oli9

Stronati je prostě úlet..

Reagovat
icka

To bude prdel až nás Albánci přejedou.

Reagovat
doshcz

je to docela pravdepodobny

Reagovat
St. Pauli

Klid. Pak to prece napravime/odcinime doma s Faerama.

Reagovat
Salfovic

S tím se počítá. Prdel bude, až nás doma přejedou Faeřani.

Reagovat
ACSeRw!n

jistota vsech jistot

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou jasným favoritem, vyhoď si zahraniční sázkovky. Na sofascore tipuje přes 73 % lidí výhru domácích

Reagovat
St. Pauli

Az ted mi to doslo.

Kde je Celustka?

Reagovat
Seydou Doumbia

Čelisti už na to nemá

Reagovat
srandamač

To vážně vzadu nebudeme hrát Kalas, Brabec, Čelůstka?

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel, pro Čelistiho snad repre loni skončila

Reagovat
Puskas

Tak dlouho znáte Šilhavého a pořád se divíte jeho nominacím?

Reagovat
Seydou Doumbia

Spíš jde o to že někde si lidi zapisovat musí

Reagovat
smazaný uživatel

Stronati mě osobně nevadí, ale na Jurečku jsem dost alergickej a nejvíc mi tam v tuhle chvíli chybí Šulc jako náhrada za Baráka, kterej tam vlastně momemtálně ani ze sportovního hlediska nepatří. Já patřil dlouho mezi zastánce a advokáty toho ďábla Jardy, ale třeba i Panák z hlediska rozehrávky bude chybět obvlášť, když furt hrajem na tři stopery. Nominace teda kritikům pusy nezavírá, tak by to chtělo nějaký pořádný nářez v Albánii a celou tu estrádu s Jardou definitivně uzavřít.

Reagovat
Beči

Na rozdíl od zdejší většiny mi vyloženě vadí asi jen Jurečka, kterého bych v momentální formě asi fakt nepovolal. Jinak je to celkem v pohodě. Netvrdím, že hráči jako Stronati, Brabec apod. by se nedali nahradit někým jiným (Panák), ale reálně tyhle ligy nesleduji, repre tým pravděpodobně ano, takže můj názor není relevantní.

Za mě tedy ve výsledku celkem v pohodě, jsem rád za Vitíka, snad dostane šanci - momentálně má z našich stoperů asi nejlepší formu.

Reagovat
Mr.Mike

Ja bych tam hodil spartansky trio dozadu.. Panak Vitik a Krejci az se uzdravi zima tak jeho do rotace.. Klidne do zakladu. Nejradsi bych videl dvojici Zima Vitik.. At je hrajem spolecne, mame tuhle pozici na x let vystarano.

Celkove bych to dal jen na dva stopery. Nemame tvorivy hrace do stredu tak pri 4 2 3 1 tam muzem vyuzit Lingra nebo hlozana na podhrotu.

Reagovat
Mr.Mike

Jo sorry to nemela bejt reakce

Reagovat
mistr129

Reagovat
hornito

Reagovat
kattos

Mě hrozně vadí Šilhavého posranost, povolat jako trojku Mandouse když tam křičí Kovář kterej je sice dvojka, ale bude za nejkvalitnější tým kde mámo golmany chytat EL a počítají sním do budoucna, Panák tam má být atd.

Jako ono to tak podstatné není a Šilhavka si myslím že nakonec to ME dá, ale tohle sledovat každej sraz je fakt vopruz.

Reagovat
Beči

S tím souhlasím, Šilhavka má prostě svoje metody a nehodlá je měnit, tím mě taky štve. Přál bych si tam progresivnějšího kouče, který by se nebál víc zkoušet a experimentovat, zapojovat víc mladíků apod... Ale koho? On se reálně nikdo nenabízí. Mě napadá akorát Svědík, který se ale podle mě k repre nehodí, jelikož si zakládá na každodenní práci s týmem.

Reagovat
kattos

Hlavně tam má hráče základní sestavy/na hraně na které se nemá šáhnou, v pořádku.

Ale on se i bojí šáhnout na třetí možnost na ten danej post.

Reagovat
Uwe háže buly

Tohle se ale píše skoro o každým, že potřebuje pracovat denně s týmem.. to by chtěl každý trenér. Trenér by se měl vybírat podle toho jak moc se hodí k tomu týmu, co má trénovat (i když vezmeme Pepa, tak nebudem nikdy hrát tiky taka) takže Svědík by se mohl na tuhle práci hodit, Trpisovsky jak bysmet.

Reagovat
Selänne

Stronati

Reagovat
Harley111

Tvl doufám, že nenapdne Šilhouna postavit někoho od nás. Potřebujeme nezraněný , v pohodě hráče na ligu a EL, tohle smrdí zraněním a ještě se vrátí nasraný po prohře s Albánií. Jen ať si postaví ty svoje sešívky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze současné Slavie bych prostě nikoho nebral. Šílená nominace.. jak dlouho tam ještě ten klaun bude operovat?

Reagovat
bartes

třeba teď rupnou a i Fousek se probere a obrátí. Rupnout klidně můžou.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Provod hraje dobře. Ten jo.

Souhlas, ze Jurecka a Doudera out.

Mandous bude trojka, to je jedno...

Reagovat
pingla

takový Holeš je jeden z nejlepších hráčů ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

jistota, klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Formu má hroznou, do repre by měli chodit hráči s nejlepší aktuální formou, ne nějací nuzáci za zásluhy.

Reagovat
romeo351

Hroznou?

Reagovat
Neon

To neděláš dobře Jaromíre s tou nominací, to se ti jednou vymstí. Aby to pak nemělo vliv na funkci...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako na funkci tělocvikáře?

Reagovat
Neon

Reagovat
St. Pauli

JŠNCD

Reagovat
eder

Tak hlavně, že je Mr.Squint vysmátý, to je to nejpodstatnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za nové slovíčko

Reagovat
bartes

by mě zajímalo, kdo bude dávat góly. Jurečka, Kuchta, Chytil z formy, Čvančara byl ještě minulý týden zraněný, Hložek má 40 minut za 6 zápasů v Leve. To už tam klidně mohl zkusit třeba Juliše, alespoň do nominace.

Záloha nominace ok a souhlasím s názory, že je třeba dát tam kreativitu. Napadlo mě zkusit oba Sadílky do základu, přidat do nominace Šulce.

Obrana, no nevím, Krejčí si půjde pro ČK, takže s ním bych byl hodně opatrný, Stronatti je vtip a Douděra taky nic extra. Zbytek je taková klasika a rozhodně by si zasloužil nominaci třeba Hranáč z Plzně.

V bráně není moc co zkazit, tam jsme snad nikdy problém neměli.

Reagovat
Seydou Doumbia

To spíš Pekharta do nominace ne? Ale ono zase na formě zas tak nezáleží, jsou to blbé dva zápasy. Když si vezmeš že střelce kvalifikace vede Lakaka před Mctomineyem tak ten 1 gol dokáže dát asi každý i z těch tvých jmén. A proč má jít Krejčí pro ČK?

Reagovat
bartes

Bude tam dost hustá atmosféra, spousta provokací a Krejčí je labil. Navíc v poslední době se mu pár ČK podařilo, takže je k nim teď ještě více náchylný. Pekharta? Taky možnost. Dal v 17 zápasech 10 gólů, je vysoký, klidně bych ho tam dal a hrál to stylem "na Kollera".

Dle mě u repre srazů jsou rozhodující 2 věci. Celková sehranost týmu a momentální forma. Sehranost Šilhavému dlouhodobě pokulhává, pokud máme hrát favorita, protože nám chybí kreativita a hlavně útočný systém. A momentální forma byla velmi vidět v minulém zápase, kde si Černý ve formě dělal co chtěl, ale nikdo jiný takovou formu nemá. Pak ho nesmyslně Šilhavka vystřídal a zabil tak zápas.

Proto by bylo vhodné tam dát ve formě hrajícího útočníka a kolem něho někoho dalšího. Dovedu si představit, že v útoku by Pekhart sklepával balóny a Hložek se Sadílkama by si to pak ťukali + by Pekhrart byl vhodný na různé standardky. Zezadu by to pak jistili Souček s Holešem v hlavní ose.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo takhle jak píšeš by to šlo

Reagovat
Seydou Doumbia

Problém někdy bývá že tvůj 1 klíčový faktor forma s 2 faktorem souhry se vzájemně často vylučují, protože formu mají vždy jiní hráči a ti na sebe nejsou v repre zvyklí. Pak je otázka, zda je lepší mít ve formě hrající ale nesehrané hráče, nebo naopak ty co jsou na sebe svyklí, ale aktuálně nepatří k nejlepším.

Reagovat
bartes

jde především o to, že z mého pohledu je to komplet blbě poskládáno. V Šilhavého nastavení je jasný rukopis vytvořit obranný blok, což je x let přežitý styl, a proto mu vázne sehranost týmu, když si navíc dovolí vyhodit Baráka za oprávněnou kritiku.

Máme tým na to, aby měl vyrovnanou obranou a útočnou fázi a k tomu je třeba stejného trenéra nebo 2 s podobným stylem, kteří se budou doplňovat a můžou z týmu dostat maximum. Pak je třeba vytipovat hráče do toho rozestavení a dle kvality a formy měnit. Takže je třeba jasné, že takový Suk nebo Schick budou hrát téměř vše, protože jsou dostatečně kvalitní, ale takový Jurečka by klidně mohl být nahrazen někým jiným.

Šilhavý má slušně postavenou obranu, ale útok jako by u něho neexistoval. Prostě tam není ani náznak nějakého systému dopředu a spoléhá se na to, co vymyslí jednotliví hráči.

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel Šilhavka je finished no

Reagovat
bartes

tým má potenciál 100 %, z toho obrana 50 % a útok 50 %. Šilhavý umí docela obranu, takže mu lze dát těch 35 % za obranu a řekněme 5 % za výběr útočných hráčů. Takže celý tým využívá na 40 %.

Oproti němu přijde nějaký moderní trenér typu Trpiš/Priske, který umí využít moderní trendy a jak útočnou, tak obrannou fázi + třeba nabíhání obránců a vysokých hráčů dopředu a na centry. Obrana by se zlepšila na řekněme 45 % potenciálu a přidali by dalších 45 % v útoku. Dohromady jsou na 90 % potenciálu týmu, podobně jako to dělají v klubech.

Takže jednoduchou logikou se úplně stejný tým pod lepším vedením prakticky ihned může zlepšit o nějakých 40-50 % jen díky nastavenému systému do útoku.

Reagovat
mistr129

Jo, Trpiš tu útočnou fázi vyloženě válcuje. Ten má problém když vyjede třicet kiláků za Prahu, natož do Albánie.

Reagovat
Uwe háže buly

Zas by si ještě nějaký start připsal Standa.

Reagovat
Seydou Doumbia

Zajímavá analýza, ale rozhodně repre má velkou možnost se zlepšit kdyby neměli konzervu na lavici. Jenže Priske tam nepůjde, protože to je jen angažmá kde dřív nebo později stejně zklameš a uspět prakticky nemůžeš, a když už ano tak se na to zapomene + nemá asi takový přehled o cz hráčích. Jiné zahraniční trenéry taky nečekám, ale bral bych někoho kdo v tom umí v této době chodit. Trpiš mi příjde reálný že tam dřív nebo později skončí, napadl mě ještě Lavičak.

Reagovat
Greny

U nás to není otázka u nás je to jasný forma neforma a souhra dopředu je jen o tom zda budou mít útočící hrací den protože tam budou tři století Coufal a snad Jurásek a Suk a Král takže 7 defenzivních hracu

Reagovat
ACSeRw!n

jojo, Julis v repre

Reagovat
7kaka7

Kuchta není zrovna v laufu ale rozhodně není z formy. Rozhodně ne tak aby si musel povolávat Juliše

Reagovat
Noke

Reagovat
Bakary3

Ten problém v bráně vidím právě teď, než bude chytat kovar v leverkusenu, bude to bída...

A Juliš, to snad ne ..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pavlenka v 31 je zralej do duchodu no. Fakt brankar je to posledni, co bychom ted meli resit.

Reagovat
bartes

Reagovat
Bakary3

Není vůbec zralej do důchodu, jen za mě chybí kvalita

Reagovat
bartes

vždyť zrovna brankáři jsou to nejkvalitnější a nejstabilnější, co vůbec máme a ještě jich máme několik na podobné úrovni. Kdybychom měli na každém postu tak dobré hráče, tak se nebojíme týmů jako je Albánie, ale jedeme jim tam dát 5:0

Reagovat
kattos

Však v repre od doby co je jednička neměl špatnej zápas, v bundeslize chytá taky dobře.

Pokud náš brankář je jednička v bundeslize, tak nemám strach.

Reagovat
Bakary3

Špatnej zápas určitě měl a nejeden, z hlavy ti ale neřeknu, na to jsem špatnej

Ale jistota z něj fakt nesala

Reagovat
Kaspar

Taky je pravda, ze Pavlenka v repre casto vyziral ty zapasy, kde hrala sestava vytazena z prdele a vzdy z toho pak byl pruser podle toho co hralo pred nim

Reagovat
srbic13

Reagovat
bartes

raději Juliš než Jurečka

Reagovat
Bakary3

Ani jeden ...

Reagovat
Greny

Brankáře na 5-7 let máme furt dostatečně kvalitní a je jich dost

Reagovat
Uwe háže buly

Pokud se neprosadí Kovář, tak tam teda fakt nikoho za pět let nevidím. Možná někam vyletí z ligy třeba Jedlička nebo Letáček nebo snad někdo nový, ale jinak se tam nikdo nerysuje. Pavlenka je teď úplně v pohodě, otázkou je kde bude za tři, za čtyři roky. Vaclík byl taky dlouho super a najednou dohrává v MLS. Staněk měl jednu super sezonu teď už bude muset navázat. Kolář už spíš dohrává kariéru, žádný progres nelze čekat. Mandous nikdy nebyl nic extra, Trmal se od odchodu ze Slovácka hledá..

Reagovat
Salfovic

Abychom se vůbec dočkali. Hradecký má v Leve silné postavení a letos chytá hodně dobře.

Reagovat
OTASi

ten jurečka tyvole jardo táhni do hajzlu už, fakt... pokud postup na ME znamená, že tenhle šulin dostane šanci dojebat další kvalifikaci na MS, tak to radši ať na to mistrovství nepostoupíme.. ty mladý kluky z plzně aspoň měl vzít, to samé Panák

Reagovat
kovi610

Ten pocit když slyšíš Šilhavého jak říká "musíme si dát pozor, víme o kvalitách Albánie"

Reagovat
Cotton

A co je na tom špatně? Albánie teď porazila Polsko a půlku hráčů má ze Serie A, už to není trpaslík.

Reagovat
kovi610

špatne je na tom prohlášení všechno...

Reagovat
kattos

Tyhle posraný řeči mi serou proti Faerům atd, ale Albánie, ačkoliv má pořád méně kvalitnější tým než my, jsou dobrej tým

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
bartes

mě to vůbec nevadí, mám pro sichr vsazeno na Albánii

Reagovat
kovi610

Reagovat
dave30

Taková ta klasická diskuse nad sestavou. U někoho nevadí, že nehrává v klubu pravidelně, ale rádi bychom ho tam viděli (Hložek, Kovář, Zima, dříve Schick...), u někoho vadí nominace, i když pravidelně hrává (Král, dříve Plašil, Suchý atd..). Vše je to oblíbených a neoblíbených hráčích...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Král by třeba nikomu nevadil, kdyby něco předvedl i v repre, jenže je taky otázka, jak moc toho může předvést, když Šilhavý vůbec hráče neskládá podle toho, co hrají v klubech a co jim sedí.

Reagovat
romeo351

Problém Krále a stejně tak Součka je, že nikdo nehraje před nima. Věřím, že by ses na hru obou díval uplně jinak

Reagovat
romeo351

Jako utratit 3 místa v sestavě takovýma útočníkama (momentální forma) je fakt rouhání a dojedeme na to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele