Za smrtící tlačenici při zápase v Indonésii byli odsouzeni dva lidé

09.03.2023, 14:46
Aktuality
Tragédie v Indonésii (© twitter.com)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Albert Rusnák ml.

Preplnenosť štadiónu... tak to sa na Slovensku určite stať nemôže

Reagovat
Mass

Stále si myslim, že za tu tlačenici před vstupní bránou mohla policie střílející slzák na tribuny, ne pořadatel. Prostě ne náhodou je použítí plynu na stadionech zakázáno fifou, výtržníci se ze hřiště dají vyhnat i tak, že policisté udělají formaci. To se ale v Malangu nestalo a můžeš tam vidět, že předtím než tam policajti naházejí slzák, tak tam zmateně pobíhají po hřišti a náhodně mlátí toho, kdo se jim dostane pod obušek, dokonce tam je i jeden sekuriťák s nunčakama (ten zastraší víc výtržníků než všichni policajti dohromady).

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele