Zápas o život by měl vypadat jinak, řekl brněnský Reiter po Teplicích

25.04.2021, 18:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Liquid

pane Reiter nejsou to 4 body, ale nyní po horší bilanci s Teplicemi již bodů 5

Reagovat
smazaný uživatel

"Působili jsme jako banda žebráků."

To teda.

Reagovat
czepelin

udělali jste pořádnou ostudu dneska! Tu 2. ligu si právem zasloužíte. Spousta fanoušků by ráda viděla Zbrojovku na stadionu za Lužánkama, ale na tak posvátnou půdu nemá právo vkročit žádný takový lůzr, jakého Zbrojovka zaměstnává, ať na hřišti, nebo v managementu !!! Vy si zasloužíte hrát leda v Židlochovicích. A vraťte Srbskou KPS!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný, jakým způsobem se ten fotbal v Brně vede. S Teplicemi další ostuda. Jako Brňan vím, jaký postup byl a na úkor čeho. Ale kdyby tam hráli střed tabulky..., tohle je tragédie. K čemu mě je takový fandovství v tak velkém městě? Fanoušci by tu byli. Ale to je opravdu ostuda. Baníku přeju ať nám dají další lekci.

Reagovat
Neon

Tak ať si pustí hunger games.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu....působí jako banda žebráků a to nejenom dneska...korunu tomu dneska nasadil Toníček, kterej si chtěl kopnout přímáček...snad trefil alespoň toho holuba, kterej letěl asi 16m nad stadionem....nejlepším střelcem je stoper, který je na hostování....zápas od zápasu jsou ty výkony horší a horší...zaslouženě druhá liga....zaslouženě pro hráče, trenéra i vedení....nepamatuju, kdy naposledy dělal brněnský fotbal takovou ostudu jako letos....

Reagovat
smazaný uživatel

Co byl odvolaný Kotal, který hrál tuším kolem 6.-7. místa poněkud nad očekávání, pokud se nepletu (??) = tak to jde na flintě dost těžce zu grunt. I když to bude vycházet seshora ....

Reagovat
Cumel

Pokud si dobře pamatuju, nebyl vyloženě odvolaný, ale nebylo mu nabídnuto prodloužení a vedení argumentovalo nutností zatraktivnit herní projev. Jak to dopadlo, bohužel víme

Reagovat
smazaný uživatel

Mít o hráče navíc, v zápase, který byl poslední naději se dostat těsně za Teplice.... A takhle to projebat zaslouženě 2.liga

Reagovat
Bagr007

Brno už nezachrání nic, s tím co předvedli včera už je druhá liga jistá a klidně bych věřil tomu, že nás ještě přeskočí Příbram.

To co předvedli včera byla naprostá katastrofa. neprohráli jen proto, že Teplice jsou taky úplně marné.

Reagovat
ratusek

Zrovna Reiter, který to namrdá přímo do golmana se zavřenejma očima, si zaslouží céres. Zvlášt když chytal ten cedník

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele