Zápasy Ostrava - Plzeň a Zlín - Slavia se dohrají v únoru

20.12.2023, 14:49
Aktuality

Zbývající dvě odložená utkání 17. kola první ligy se odehrají v únoru. Baník Ostrava přivítá Viktorii Plzeň v úterý 13. února, Zlín doma vyzve pražskou Slavii o den později, rovněž od 18 hodin. Ligová fotbalová asociace (LFA), jež řídí v Česku profesionální soutěže, o tom informovala v tiskové zprávě.

Zápasy se v původním termínu na začátku prosince neuskutečnily kvůli silnému sněžení a nezpůsobilým hracích plochách. Vinou kalamity bylo tehdy odloženo šest z osmi duelů 17. kola. Čtyři se dohrály už v prosinci, Slavia a Plzeň nenašly vhodný termín kvůli účasti ve skupině Evropské ligy a Evropské konferenční ligy.

Dohrávky v Ostravě a ve Zlíně tak proběhnou až po oficiálním začátku jarní část nejvyšší soutěže, který je naplánován na víkend 10. a 11. února. Náhradní termín naopak ještě nemají odložená utkání 18. kola Karviná - Pardubice a Teplice - Olomouc.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
0:1

A nešlo se rychle domluvit a dohrát aspoň něco teď 20.12. ? Poláci to u zápasu Cracovia - Legia zvládli.

Reagovat
Kily

to je ale dohrávka druhého kola, na kterou kvůli účasti Legie v KL nebyl prostor a na tenhle termín je naplánována už delší dobu

Reagovat
0:1

Ano, ale stihnout to naplánovat na teď se dalo i po té sněhové kalamitě. Zrovna Poláci nejsou dobrý příklad budou mít po podzimu 2 odložené zápasy, ale Němci 1 a Slováci a Rakušáci 0. 4 naši sousedi dohromady 3 odložený zápasy a my sami za sebe 4 odložené zápasy, tedy víc než oni 4 dohromady.

Reagovat
KingMaster13

Zrovna teď je počasí v pohodě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele