Zlín posiluje defenzivu, přichází stoper Černín z druholigové Líšně

28.07.2023, 18:13
Aktuality

Zlín posílil Jakub Černín z druholigové Líšně. "Ševci" se čtyřiadvacetiletým stoperem podepsali smlouvu na tři a půl roku.

Černín dosud v první lize odehrál pět zápasů za jiný brněnský celek Zbrojovku. "Věřím, že ve Zlíně naberu další cenné zkušenosti, pomohu týmu i celému klubu nejen k záchraně, ale i k lepšímu umístění v lize," řekl Černín po přestupu do Zlína, který se v minulé sezoně udržel v nejvyšší soutěži až v baráži s Vyškovem.

Těší se na spolupráci s koučem Pavlem Vrbou. "Má dost titulů s Plzní, vedl reprezentaci, Spartu. Je to hodně zkušený trenér. Snad mě toho hodně naučí," uvedl Černín.

Zlín ho může využít nejen na postu stopera. "Nevadí mi hrát v záloze, rozhodně se ale cítím líp na stoperu. Na pozici defenzivního záložníka jsem nastupoval občas už ve Zbrojovce, i v Líšni jsem tam začínal, když stopery hráli Jeřábek se Ševčíkem," prohlásil Černín.

Vrbovi svěřenci vstoupili do ligové sezony prohrou 1:4 na hřišti nováčka z Karviné. V sobotu přivítají obhájce titulu Spartu. "Jsem samozřejmě připravený nastoupit, ale záleží na trenérovi, zda mě proti Spartě nasadí," podotkl Černín.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
10adam

Vrba z něho udělá dělo

Reagovat
db18

Na Vrbu je moc mladý...

Reagovat
bourbon

posila bude asi kdokoliv

Reagovat
Bakary3

Tyjo... Vyserte se už na to, 16 týmu v naší lize je šílenost...

Reagovat
AjaxFans

Jen baráž je šílenost

Reagovat
Bakary3

Ta taky..

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Cotton

Reagovat
PBLead

Reagovat
Losinho

Reagovat
didosh

Reagovat
adoxx

Reagovat
Crustyq

Reagovat
$$CaptainKokotko

Proč myslíš, že by to bylo lepší?

Reagovat
Uwe háže buly

liga k 18 týmech by sice měla lepší formát, ale kvalitnější by nebyla.

Reagovat
Bakary3

Protože na špičku má jen pár týmů, zbytek tento formát nenutí "dělat fotbal dobře", ale jen se udržet, což ty Teplice, zlíny atd pohodlné dokážou při 16 týmech, ten prostředek je hrozně širokej. Stačí jim k tomu jen většinou sbírat 15x odložený lemply.

Dal bych 14 a ať padají klidně 2 přímo a jeden do baraze, ať je trošku boj.

Už teď je to komicky, když na ten postup z druhý ligy skoro nikdo nemá a tady by někdo ještě chtěl rozšiřovat na 18, to je úplný nesmysl.

Reagovat
guzman

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

18 týmů je vzhledem ke kvalitě naší mládeže moc. Těch současných 16 je akorát.

Reagovat
Chamezjunior

Nesouhlasím. Rozšířit ligu na 18 týmů s tím, že poslední 3 týmy spadnou a že druhé ligy první 3 týmy postoupí. Bez nadstavby. Tím pádem by si ligu mohlo kopnout více mladých kluků, kteří by se následně zpeněžili. Jedinou otázkou je, zda-li ve druhé lize má aktuálně někdo zájem postoupit. (Brno, Dukla, Vyškov?)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Nuno čomes

A kolik mladých kluků se zpeněžuje teď? Sem tam někdo z S vyhodí 30 a většinou je to k ničemu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Chamezjunior

Budu se opakovat, ale jeho jsem si přál k nám. Vysoký, mladý obránce s kvalitní rozehrávkou. Pro Zlín parádní posila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele