základní skupiny - skupina H, 4. kolo
06.12.2007 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Austria Vídeň - Panionios FC 0:1

Austria překvapivě podlehla Panioniosu a podobně jako před rokem nepřežila pohárový podzim. Řecký celek naději na postup stále má a do třetího kola se kvalifikuje v případě, že doma porazí Bordeaux.

Domácí začali utkání o něco lépe a ve 14. minutě pálil z trestného kopu těsně nad Lasnik. Panionios odpověděl o čtyři minuty později, to se na hranici pokutového území pěkně uvilnil Djebbour a Fornezzi měl co dělat, aby jeho pokus zlikvidoval. Hostující hráči měli míč častěji na svých kopačkách, až na střely z dálky se ale k ničemu vážnějšímu nedostali a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Panionios se po změně stran tlačil více do útoku a několikrát pořádně zatopil domácí obraně. V 63. minutě zahrával Spyropoulos rohový kop a zcela osamocený Goundoulakis asi ani teď neví, jak mohl hlavičkovat nad. V 88. minutě už měl práci Fornezzi, když zlikvidoval pokus Majstoroviče po centru Maniatise. Hostující fotbalista se však tímto neúspěchem nenechal odradit a v poslední minutě úspšně složil reparát. To ho ke skórování chytrým pasem vyzval Fernandez a Majstorovič tentokráte zachoval chladnou hlavu - 0:1.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud chceme pomýšlet na postup, musí být 3 body !!! Austria Vídeň není nepřekonatelný soupeř, svoje kvality má a je v celkem slušné formě. Tak se nechám překvapit. PANIONIOS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda !!! I když se štěstím, gól na samém konci zápasu. PANIONIOS !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele