základní skupiny - skupina B, 4. kolo
05.12.2007 20:45 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Parken, Kodaň

Reportáž

FC Kodaň - Atlético Madrid 0:2

Atletiko Madrid si vítězstvím v Dánsku zajistilo účast ve třetím kole letošního ročníku Poháru UEFA. Tam může stále postoupit také FC Kodaň.

V úvodu utkání se osmělili domácí Hutchinson a hostující Motta, jejich střely ale našly pouze prostor, v němž stáli brankáři soupeře. Štěstí neúspěšně pokoušel také Luis Garcia, poté už se ale hosté radovali. Ve 21. minutě se míče zmocnil Simao, narazil si s Aguerem a otevřel skóre utkání - 0:1.

Svou formu mohl krátce před odchodem do kabin potvrdit Aguero, Christiansen však jeho pokus vyrazil nad. Argentinský útočník si vše vynahradil v 62. minutě, kdy ho pasem za obranu našel Motta, Aguero se vyhnul ofsajdové pasti, obešel Christiansena a do prázdné svatyně pojistil vedení Atletika - 0:2.

Po změně stran se na hřiště dostal také Libor Sionko a byl tak přímým svědkem jediné vážnější šance domácích. Žádné drama nakonec nepřipustil Abbiati, který zneškodnil dalekonosnou ránu Kvista.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen tak dál ATLETICO a pohár bude v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Barvo Colchoneros !!! Postup máme v kapse. Trochu jsem se tohoto zápasu z naší strany obával, přece jen FC Kodaň v posledních létech udělalo velký výkonnostní vzestup, ale dopadlo to dobře. Letos by se mohlo konečně podařit Atléticu v pohárech vystoupat hodně vysoko. Jsem v tomto směru optimistou. Vivat ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele