základní skupiny - skupina E, 5. kolo
19.12.2007 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Toulouse FC - Spartak Moskva 2:1

Toulouse FC zvítězil v dnešním utkání nad Spartakem Moskva 2:1, když se dvakrát trefil Santos. Domácí si tak připsali první body do tabulky skupiny E. Celkově však skončili na posledním místě se třemi body. Ve druhém utkání skupiny zvítězil Bayern Leverkusen nad FC Curych 5:0 a odsunul tak Spartak Moskva, který měl již jistý postup ze skupiny, na druhou příčku.

Hosté z Moskvy nastoupili do utkání s řadou změn. Neobjevili se ani čeští reprezentanti Radek Kováč s Martinem Jiránkem.

První poločas byl ve znamení domácích, kteří měli přece jenom větší motivaci než hosté. Díky tomu si vytvořili několik šancí, ale žádná se neujala. Když už se zdálo, že oba týmy půjdou do kabin za nerozhodného stavu, přišel pro hosty šok. Domácí šli do vedení ve 41. minutě trefou Santose. Ten obdržel krásnou přihrávku v pokutovém území od Bryana Bergougnouxe a ranou pravačkou se nemýlil.

I po přestávce to byli domácí, kdo udával ráz zápasu. Svůj druhý gól opět zaznamenal Santos a Toulouse byl velmi blízko prvním bodům ve skupině. Jenže o sedm minut později dostal Spartak Moskva šanci vrátit se do zápasu. Dzyuba byl faulován v pokutovém území brankařem domácích Riou a sám postižený snížil v 61. minutě na 1:2 ze značky pokutového kopu.

Domáci ale i nadále drželi zápas ve svých rukou. I po obdržené brance byli lepším týmem a zápas měli pod kontrolou. Toulouse tak oslavil první a zároveň poslední body v tomto ročníku Poháru UEFA.

Autor: Aleš Cahlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FC Toulouse si nakonec přeci jen trošku napravili reputaci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele