základní skupiny - skupina G
06.11.2008 21:30 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - FC Kodaň 1:1

Neúspěšně vstoupila do skupiny Poháru UEFA Valencia, která sice vedla na FC Kodaň brankou Morientese, ale v závěru utkání o výhru přišla.

V dresu hostí nastoupil v základní sestavě Čech Zdeněk Pospěch, Libor Sionko naskočil na hřiště až v 60. minutě. Domácí šetřili některé hráče, takže například hráli Marchena, Pablo Hernandez, Baraja, Edu, Vicente, Viana či Morientes. Los Che měli výraznou územní převahu, ale narazili na velmi dobře organizovaný celek, který je v závěru potrestal za nevyužité šance.

Jediná větší šance Valencie v prvních dvaceti minutách byla ta po centru Miguela, ale Edu hlavičkoval jen do břevna. Na Vianův centr zase těsně nedosáhl nohou Del Horno. Kodaň zahrozila sólem Ailtona Almeidy, ten ale v zakončení zamířil jen těsně nad břevno. Další šanci Valencie měl Morientes, ale gólman Christiansen byl připraven, další akce domácích, tažené převážně po pravé straně, už do zakončení nevedly.

Do druhé půle už naskočil střídající Mata a Valencia šla brzo do vedení. Edu se uvolnil, nacentroval, Christiansen míč špatně odvrátil a El Moro se zblízka nemýlil. Další možnosti si ale Valencia už nedokázala vypracovávat, nepomohl ani příchod Villy. Jen Mata zkusil vypálit, ale gólman míč chytil. A tak Kodaň pět minut před koncem vyrovnala. Začalo to vhazováním na levém křídle, Santin byl ve vápně zcela nekrytý a uklidil míč do branky.

Autor: Radek Nosil / www.goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je fotma

Reagovat
smazaný uživatel

*Forma

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ma sklamali debili. Za včerajšok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele