základní skupiny - skupina I
02.12.2009 19:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

BATE Borisov - SL Benfica 1:2

Benfica porazila BATE Borisov a definitivně stvrdila svůj postup do vyřazovacích bojů. Domácí se naopak po výhře Evertonu v Aténách s pohárovou Evropou příštím zápasem rozloučí.

První poločas sice nabídl několik šancí, ale žádná brankou nestačila. V úvodní desetiminutovce měl největší příležitost Siarhey Krivets, jehož dělovka z velké dálky jen těsně minula Cesarovu tyč. První šanci měla Benfica po čtvrthodině hry , ale Cardoza lehce vychytal Veremenko. Poté přišel na řadu opět Krivets, ale střelu z trestného kopu zastavilo břevno.

A nakonec to byli Portugalci, kdo otevřel skóre. Jen pár sekund po změně stran totiž levačkou poslal Benficu do vedení Javier Saviola, pro kterého to byl už čtvrtý gól v soutěži. V 62. minutě se Saviola proměnil do role nahrávače a pro Coentraa připravil druhou branku svého týmu. Ta se nakonec ukázala jako rozhodující, když BATE na ně dokázalo zareagovat jen jednou, a to o tři minuty později. Krivetsův roh hlavičkou poslal do branky Sosnovskij. Čtvrhodiny před koncem vychytal Jureviče Cesar a rozhodl o výhře Benficy 1:2.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tazke rozhodovanie,BATE to proti juzanskym muzstvam nevie,Benfica ma dlhodobo problemy na ihriskach superov tip X2,s tym,ze skor bude 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vubec východní fotbal forever... BATE vyhraje pak ukope remiz na evertonu, čemuž bych hodně věřil...

Reagovat
smazaný uživatel

benfica vyhrála uff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele