základní skupiny - skupina E
06.12.2012 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Stuttgart nestačil na Molde, přesto nakonec může slavit postup

Velké překvapení se odehrálo ve stuttgartské Mercedes-Benz Areně, kde domácí mužstvo překvapivě podlehlo odepsanému Molde, ale díky remíze Kodaně se přesto svěřenci Bruna Labbadii stali sedmým bundesligovým klubem, který se představí v jarních pohárových bojích!

Začátek utkání patřil podle očekávání Švábům, kteří hrozili především po levé straně, kde působil velice aktivním dojmem nezastavitelný Traoré, ani jedna z jeho nadějných akcí však výrazné nebezpečí nepřinesla. Naproti tomu po deseti minutách zahrozil na opačné straně Angan, jeho centr ale ještě dokázal odvrátit pozorný Niemeier. Zakrátko ale pálil zblízka Berget a Ulreich již musel tasit parádní reflex!

Ještě před půlhodinou hry musel po problémech se stehenním svalem opustit hřiště Tunay Torun, na jehož místo dorazil čerstvý Martin Harnik. A příchod rakouského espresu byl okamžitě znát, po dobré práci Ibiševiče mohl bývalý útočník Werderu otevřít skóre, ale stejně jako o pár okamžiků později Okazaki na Pettersena nevyzrál! Už v nastaveném čase pak po chybně rozehraném volném přímém kopu (!) Sakaie následoval rychlý protiútok, na jehož konci nadvakrát dostal balón do sítě Angan - 0:1.

Po obrátce došlo na razantní nápor VfB, které konečně přistoupilo ke hře s potřebným nasazením a odhodláním. Velkou možnost měl znovu střídající Harnik, ani tentokráte si však na strážce norské branky nepřišel! Ani přesto se navíc ze švábské hry nevytratily časté nepřesnosti, které dávaly soupeři možnosti k četným protiútokům. Závěrečné minuty už se nesly v čistém zmaru - ofenzivní hráči německého týmu se předháněli v zahazování šancí, což se dařilo hlavně dvojici Harnik - Ibišević, která si častokrát překážela sama sobě - ani to však nakonec Stuttgartu vadit nemusí.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

co chybělo, aby potřebovali nutně výhru a oni prohrajou doma s nějakejma norama 0:1 ten stuttgart je letos neskutečně labilní. ale 7. tým z BL do pavouka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele