základní skupiny - skupina I, 2. kolo
03.10.2013 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

NK Rijeka - Real Betis 1:1

Rijeka fotbalové Evropě znovu ukázala, že její stadion Kantrida se bude horko těžko dobývat. Po jednoznačné porážce na půdě Vitórie nyní dokázala uhrát remízu s favorizovaným Betisem, který tak podruhé ve skupině získal pouhý bod. Skóre načínal v 10. minutě Leon Benko, o chvilku později vyrovnával Cedric.

Domácí jako by zavzpomínali na 29 let starou vzpomínku, kterak tehdejší tým přesně na den vyřadil z Poháru UEFA jiný španělský tým Valladolid. Na sevillský klub vyrukovali už od začátku, Tomečak si udělal prostor na pravé straně, nacentroval na Benka a ten u bližší tyčky z voleje skóroval.

Hostující lodivod kouč Pepe Mel musel své svěřence zajisté upozorňovat na sílu tohoto Chorvata, který v lize nastřádal už osm branek, zřejmě však marně. Nakonec nemusel panikařit, za čtyři minuty se dokázal Betis vrátit zpátky do zápasu. Velká škoda pro Rijeku, že nevyužila hned tři možnosti, jak míč odkopnout do bezpečí.

Protože k němu se dostal Cedric, jenž osamocený neměl problém přesně zacílit. Útočník z Konga měl poté další dvě dobré šance, nicméně dvakrát se proti němu vytáhl brankář Vargič. Na druhé straně naopak vymyslel Benko pěknou brejkovou akci pro Krstanoviče, jenž ze středu hřiště nezamířil přesně.

Druhý poločas už žádnou změnu nepřinesl. Nejnebezpečnější hráč domácího mužstva Benko napálil z dobré pozice jen hradbu těl soupeře, Betis si vytvořil prakticky jedinou vážnější příležitost, když Sevilla hledal parádním pasem útočníky, jenže ani jeden se k balónu nedokázal dostat.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:3

Reagovat
pedro-pedro

Kvalita jasně pro Betis tipuju 0:2

Reagovat
mario23

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele