předkola - 3. předkolo - hlavní část - 1. zápasy
04.08.2022 19:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Slovácko na turecké půdě neobstálo a Fenerbahçe podlehlo

Slovácko ve třetím předkole Evropské ligy nedokázalo překvapit domácí Fenerbahçe a i kvůli špatné první půli nakonec prohrálo 0:3. Za domácí se předvedl především Brazilec Lincoln, jenž si kromě asistence na úvodní branku připsal také dva vstřelené góly. Týmu z Uherského Hradiště nepomohl ve druhém poločase ani obránce Stanislav Hofmann, který obdržel za hru rukou červenou kartu. Filip Novák v dresu vítězů nastoupil na závěrečných 15 minut.

Tým z Uherského Hradiště se na svůj historicky nejvzdálenější výjezd v evropských pohárech naladil dobrým výkonem v Brně, odkud si ovšem odvezl jen bod za remízu 2:2. Také Fenerbahçe na svou premiérovou výhru v sezoně čekalo, neboť v kvalifikaci Ligy mistrů ani jednou nevyzrálo na Dynamo Kyjev. Turecký celek přesto byl jednoznačným favoritem, protože soutěžní duel v základní hrací době naposledy prohrál 24. února, shodou okolností s pražskou Slavií.

Bouřlivá atmosféra ani důležitost utkání nebyla na hostech z úvodu znát. Už ve druhé minutě mohl Slovácko poslat do vedení Merchas Doski, jenže jeho střela zpoza vápna trefila tyč. To také bylo z ukázek ofenzivních akcí modrobílých na nějakou dobu vše. Po sympatickém začátku diktovali tempo Kanárci a záhy se dočkali branky. Lincoln na sebe ve vápně navázal tři hráče a poslal míč na volného Emre Mora, který jej z úrovně penaltového puntíku umístil přesně k pravé tyči. Úvodní gól malinko umírnil turecký nátlak, přesto byli domácí i nadále nebezpečnějším celkem. V závěru poločasu ještě uštědřil Lincoln z přímého kopu hostům druhou trefu.

Další dáreček, tentokrát v podobě červené karty, obdrželo Slovácko už na začátku druhé půle, čímž se mu výrazně zkomplikovaly plány na potenciální zvrat. Poměrně přísnou druhou žlutou kartu obdržel za hru rukou Hoffman. Tlak domácích byl tak ještě drtivější, od třetí inkasované branky z kopačky Attily Szalaie zachránil hosty praporek pomezního. Většinu druhého dějství hrálo Fenerbahçe na útočné polovině a svému soupeři půjčovalo míč jen zřídka. Drtivou výhru Kanárků v závěru podtrhl svou druhou dalekonosnou trefou Lincoln.

Slovácko v hlavním tureckém městě tvrdě narazilo, a z vítězství se tak radovalo Fenerbahçe. Moravané budou mít šanci na reparát o týden později, kdy je na programu odveta.

Autor: Livesport.cz / Jan Lacina

Komentáře (310)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Denev

Pokud Fenerbahçe bude hrát tak, jako hrálo v obou utkáních proti Kievu, může to rozhodnout už v prvním utkání. Pokud tak budou skutečně hrát, tak to skončí třeba i 5-0.

Reagovat
Shevchenko

No jasně

Reagovat
kecipep

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
KingMaster13

Slovácko se nesmí posrat z toho pekla co je tu čeká. Jako tím svým fotbalem pokud nedostanou nějaký hodně rychlý gol a budou efektivní mají na to je potrápit. Neviděl bych to asi úplně na postup ale Fenerbahce by se celkem mohlo zpotit. Nicméně musí zahrát na maximum svých možností. Věřím že v Turecku by si mohli odvézt prohru třeba jen o gol takže 2:1

Reagovat
boryland

1:1..........

Reagovat
Elmas

3:0

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

3:0

Nguyen(29) - Reinberk(33), Hofmann(32), Kadlec(37), Doski(22) - Havlík(27), Daníček(31) - Petržela(39), Trávník(28), Holzer(26) - Kalabiška(35)

Na naší ligu to stačí, ale v pohárech ten přestárlej tým nemůže stíhat, to je hrozná tragédie

Reagovat
Denev

No někde jsem četl názor, že má Fenerbahce starý kádr a že neběhají. Přišlo mi to zajímavý, protože Fenerbahce má co do průměru mladší kádr než Slovácko. Nejstarší tam je Enner Valencia, kterému bude v listopadu 33 let.

A taky je potřeba říct, že se ve Fenerbahce ted hodně střídají stopeři a ve čtvrtek nastoupí stoperská dvojice, která spolu ještě nehrála. To by mohla být pro Slovácko šance. Avšak pokud Fenerbahce nastoupí s tím tempem, ve kterém hrálo proti Kyjevu, bude to pro Slovácko nejspíš špatný- Už proti Kyjevu Fenerbahce spálilo velké množství velkých šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidí až na hřišti. Při případné výhře FCS se budu těšit na další tvůj komentář.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bakary3

pri pohledu na sestavu jsem si to rikal taky

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

On za ně hraje "Mor na české postupové naděje", ale asi se zranil posledně.

Reagovat
Denev

Pro dvojutkání je v kádru. Navíc se zranil İrfan Can Kahveci, takže by na pravé straně Emre Mor mohl dostat prostor. Spíše si ale myslím, že nastoupí ve druhém poločase jako střídající hráč.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
oli9

Co si budem. Buďme realisti Turek je favorit a to velký.

Přání je 1:1. Snad se kluci připraví a Turek to podceni.

O tom že by nestíhali strach nemám, to je trenér připravi slušně. Tak hlavně přivézt do Hradiště hratelny výsledek do odvety, takže neprohrat o víc jak gól

Reagovat
Losinho

0:0

Reagovat
dontcallmeandre

Slovácko vyhraje 1:3.

Reagovat
Witcher

Slováci jasnej vin

Reagovat
smazaný uživatel

Sis spletl článek ňoumo

Reagovat
GrimeBaller98

6:1

Reagovat
FORZAMILAN

To, že prohrajou, je pravděpodobný. Ale jde o to, aby se neposrali z tý atmosféry tam a přivezli si nějakou do odvety hratelnou porážku.

Reagovat
kecipep

přesně, ať je ten příští týden vyprodáno s nadějí

Reagovat
Seydou Doumbia

bud vyprodáno doma?

Reagovat
kecipep

Doufám, i když po případném zítřejším výprasku by se tak asi nestalo.

Vyprodáno bylo i na plovdiv (550 Kč, nižší kapacita kvůli covidu). Letos je to 750 Kč s permicí a bez cca za litr, takže proč ne. Mezírky když tak obsadí Turci z Německa

Reagovat
Fill

Za litr bych se na to díval na ČT. Na Lyon jsem dal polovinu v 2019 a to byla Ligue 1.

Reagovat
ratusek

jestli by nevyprodali tu odvetu, tak at do pohárů už nelezou, protože lidi si toho neváží. Ale vyprodáno určitě bude

Reagovat
kecipep

Při zítřejší prohře např. o 3 góly se to určitě nevyprodá, ačkoli je to svátek tak či tak.

Reagovat
oli9

Já myslím že vyproda

Reagovat
Seydou Doumbia

jako taky pravda, je to jen 8k, ale musí uhrát něco hratelnýho do odvety

Reagovat
didosh

Reagovat
lampas

Reagovat
Seydou Doumbia

1:2 a domácí redka?

Reagovat
ratusek

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Na jedničku hodně luxusní kurs, čekal bych kolem 1,1. To asi dám za "barák a játra". Jinak nečekám od Slovácka nic. Kdo je zkušený, tak nebude absolutně stíhat, kdo zkušený není, tak se zesere. Takový 3:0 pro Fenerbahce bude ještě milosrdný.

Reagovat
Seydou Doumbia

v tomhle kurzu je hřích nehrát slovácko

Reagovat
Cotton

Kurz na český tým přes 9, Petr Rada by jim dal!

Reagovat
oli9

Tak jen nekecej a ukaž ten tiket za barák.. Stejně to naložís za 2 kilca dáš 3 zápasy a nevyjde ti to klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

Takových chytráků vždy bylo

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Tvl, nový barák a játra

Reagovat
smazaný uživatel

Fenerbahce to podcení, takže poločas 0:2, pak srovnají na 2:2, ale v 87. minutě bude penalta a červená karta - 2:3. Postup bych ale ještě neslavil, odveta bude těžká.

Reagovat
Pablos

1:3

Reagovat
Shevchenko

Co tady z toho Feneru děláte? nevyzpytatelní Turci, kteří můžou rupnout úplně s každým, Slovácko už kvalitu proti české top 3 ukázalo a může v klidu překvapit i zítra.

Reagovat
Denev

No ono hlavně říct "nevyzpytatelní Turci" je úplnej nesmysl. Tohle může platit možná tak pro tureckou repre, protože kádry těchto týmů tvoří téměř z poloviny zahraniční hráči. Více než polovina zahraničních hráčů pak většinou tvoří i základní sestavu. A to nehledě na to, že ani realizační tým není turecký.

Reagovat
Shevchenko

To je jedno, výsledky těch týmů v Evropě mi dávají dost za pravdu.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

tím hůř...tak nevyrovnani afričané a další bordel co tam je...turci samo sobě nejsou špatní fotbalisté, ale takové bordel soupisky co fene gala besi má je už odporné a nefunguje to prostě...hromada hráčů na hostování, kterým to je uplně u prdele...top technika, ale bojovnost jeden za druhého, obětavost atd to jím nic neříká...dle mého turci měli solidní potenciál hrát v evropě vysoko, ale to by museli mít 8 turků v sestavě, doplněne top hráči jako byl drogba, muslera a sneijder třeba...ted už ty soupisky jsou přesrané

Reagovat
Denev

To, co jste napsal na začátku, zní hodně rasisticky.

Afričan tam je jen jeden. Když jich tam bylo víc, tak hráli semifinále EL (2013). Na hostování tam mají 3 hráče, z nichž dva ani nejsou v kádru pro zítřejší duel. Bojovné hráče Fenerbahce má, a nejsou to ti, kteří hráli proti Slavii (tohle myšlení je dost stereotypní).

Mluvíte o sezoně 12/13, kdy Galatasaray hrálo čtvrtfinále LM. V té době měli v základní sestavě 3-4 Turky - podobně jako teď.

Reagovat
Seydou Doumbia

tehda ty týmy měli pořád alespon nějakou identitu...gala tam mělo teda cizinců více, ale každý hrál skoro stabilně základ...dnes ty týmy mají dvojnásobný počet cizinců a už tam žádná identita vidět není, rok co rok ty týmy si natahají do kádru nový bordel a jedou nanovo a to je dle mého škoda...v době té galatasaraye mi to pořád přišlo jako takový dobrý mix, dnes už to vůbec nefunguje

Reagovat
Seydou Doumbia

Cizinci loni vs sezona 12/13

Besi 14-11

Gala 19-10

Fener 16-10

Však to jde úplně do prdele jak to má mít nějakou identitu když rok co rok člověk čte jak přivádí nějaké hráče s ciziny...tohle se turkům dost vymklo kontrole a taky díky tomu dost trpí v pohárech, identita 0 bodů a turci klidně můžou nechat podpálit stadion a k ničemu jím to není....přesrané už

Reagovat
Denev

No ona to není tak úplně pravda. V Turecku je omezený počet cizinců v kádru. To, co vidíte někde na transfermarktu, není to, co se pak skutečně objevuje kádru. V Turecku může mít každý tým v kádru maximálně 14 cizinců. To tak bylo loňskou sezonu a bude to tak i tu letošní. Plus někteří hráči jsou na transfermarktu označováni jako cizinci, ale jsou zapsáni jako turečtí hráči (na to je také určitá podmínka).

Omezení cizinců v kádru je v Turecku platné již delší dobu, ale ten počet se stále mění. Jen jednou se stalo, že to bylo 16, což však platilo pouze druhou polovinu sezony 20-21. Jinak to bylo vždy pod 15.

Reagovat
Denev

Plus dále je tam pravidlo, že v základní sestavě může být maximálně 8 cizinců. Další podmínky týkající se kádru tam je pak počet odchovanců atd atd...

Reagovat
didosh

A to je málo?Vždyť je to shit...Nechápu proč to tu tak obhajuješ....

Reagovat
Denev

Protože takový počet cizinců je u evropských klubů běžný.

Reagovat
didosh

A to je jako dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, díky tomu se v klubech koncentrují kvalitní hráči nezávisle na národnosti a fotbal je díky tomu zábavnější. Díky cizincům je Premiér League dlouhodobě nejzábavnější liga na světa.

Reagovat
didosh

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kiwi-21

Tak zrovna Sparta jako ten 3 tým už dlouho ukazuje že na to v Evropě nemá

Reagovat
Losinho

my je taky přejeli s prstem v nose

Reagovat
kecipep

to bylo jiné fener než teď

Reagovat
mistr129

určitě to nejsou zadní matláci, ale očividně je to tým pod úrovní Slavie, Kyjeva apod. S kým jiným by se chtělo Slovácko měřit?

Reagovat
kecipep

pod úrovní Kyjeva? Mačkali je i v 10. Nebýt redky, postupují oni.

Reagovat
pobody's nerfect

Očekávám, že fenerbahce to podcení, Slovácko vyhraje první půli 1:0 ale nakonec turci srovnají a odveta bude otevřená.

Reagovat
Slovácký trojboj

2:2

Reagovat
ladyboy arsenal

2:1

Reagovat
FORZAMILAN

No nebudou to tam mít jednoduchý, jen aby rozhodčí nepodlehl atmosféře. Takový jednoduchý popěvek ,,la la la,, ale když to skanduje a skáče 50 tis lidí, tak to už nějakou váhu má...

https://www.youtube.com/watch?v=IbQ61hfyQ5o

Reagovat
smazaný uživatel

Fenerbahce dá gól, ale slavit ho nebudou z respektu, že v týmu soupeře hraje Kadlec.

Reagovat
Salfovic

Kadlec dá gól, ale slavit ho taky nebude, bude vlastní.

Reagovat
Denev

Vsadil bych si, že Kadlec gól dá. A vlastní nebude. Fenerbahce dostává v posledních letech často góly od svých bývalých hráčů nebo od hráčů, kteří dlouho žádný gól nevstřelili. Myslím, že Kadlec splňuje obojí

Reagovat
Kepy_FCB

Naopak střelec přiběhne až k němu, bude ukazovat na znak a prsit se jak kohout

Reagovat
stas87

4-0

Reagovat
adoxx

Že tě to pořád baví...

Reagovat
stas87

Blbecku.

Reagovat
ratusek

No neměl daleko k pravdě

Reagovat
bartes

střízlivě 2:0, nedivil bych se debaklu 4:0 a více

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud šohaji nepodlehnou prostředí nejen na stadioně tak by nemuseli odjíždět s ostudou Každopádně držím palce moc!!!

Reagovat
kecipep

Reagovat
oli9

Reagovat
Dejwa

Reagovat
didosh

Reagovat
kulych

Reagovat
okokolo

Reagovat
PaYaB

2:1

Reagovat
Kepy_FCB

Neví někdo ze Slovácka kolik fans se tam vypravilo? V Kišiněvě byli 4 že z Plzně, jim respekt ale ten tábor jako celek ostuda...

Reagovat
kecipep

Už tam někde brouzdá 9 fans, kteří jeli dodávkou. 24 hodin jízdy a včera přespávali na kraji Turecka

Reagovat
dinss

K Ukrajině do skoro proruský prdele ve všední den chceš no

Reagovat
Shevchenko

O víkendu by to bylo lepší jo?

Reagovat
dinss

celej sektor určitě

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Plzeň ostuda...takový naš Rakow

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň žádný fanoušky nemá, všechno jsou to bývalí spartani a slávisti, kteří se zase vrátí k původnímu týmu, až se Plzeň vrátí, kam patří.

Reagovat
monty25

To není pravda, Willi fandil Blšanům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k těm už se nevrátí, bude si muset vybrat mezi Spartou a Slavií jako ostatní.

Reagovat
dinss

Takže do Ligy mistrů? Nebo kam se máme vrátit?

Reagovat
Seydou Doumbia

k boji o 10-15 místo jako kdysi asi, snad to znáš

Reagovat
JarousFCB

Nebo ještě lépe, do druhé ligy. Bohužel tj jen vlhky sen.

Reagovat
Seydou Doumbia

kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Jarouši, přestaň nám tady dělat ostudu a nenavážej se do Viktorky běž radši lízat koule sparťanům

Reagovat
JarousFCB

Neser se do mě Já se jim neposmívám za vypadnutí z předkol, když tým, kterému fandím je dvanáct let nehrál a předtím udělal ostudu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady přeješ viktorce sestup do druhé ligy.. to na baníkovce vrhá fakt lepší světlo. Přej a bude nám přáno.

Reagovat
JarousFCB

Však v pořádku. Nepotřebuju aby nám lidi, co nás nemají rádi, přáli titul. Posmívání se někomu za něco, čeho můj tým není schopný dosáhnout, je podle mě něco jiného. Ale klidně si dál trapči. Rozumní lidé už beztak poznali že jsi debil. To jen mě to trochu trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje potřeby tady fakt někoho zajímají.. Jsi sparťanský kuřbuřt a stydím se za tebe. To, že ti trvá něco déle než ostatním je možná známka toho, že debil budeš sám.

Reagovat
JarousFCB

nějak to pracují nervičky. Asi budeš ještě dítě... Minimálně duševně. I to posmívání se úspěšnějším tomu odpovídá. Tak snad z toho vyrosteš a budeš o něco menší trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

pracují ti nervičky? Tak to budeš asi starý nezvladajko. S tebou už to bude jen horší a horší, demence klepe na dveře

Reagovat
JarousFCB

Ani trochu zrovna jedu na hory, takže nehrozí, že bych se rozčiloval... a ty ani nemáš mentální kapacitu na to abys mě nějak rozhodil. Kdybych se nenudil ve vlaku, tak s tebou ani neztrácím čas, ale takhle je to fajn zpestření.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám tady klidně lhát můžeš, ale hlavně nelži sobě, Jardo

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

wtf

Reagovat
dinss

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

0:1

Reagovat
Gedofrey

Slovácko na ČT

Takže tak 2:1

Reagovat
mario23

3:0 bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TOM HORAK

Jako Sigámk říkám: dnes Fenerbahce - Slovácko 1-0, odveta Slovácko - Fenerbahce 7-1

Reagovat
TOM HORAK

*Sigmák:-)

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo střízlivý názor

Reagovat
Sales

Taková klasická situace našich klubu druhého sledu.... Udělají se poháry a místo toho aby se posilovalo tak se všechno co má cenu prodá a zalepi se to buď hostovackama nebo horsima hráčema... Jak to potom může vypadat?

Reagovat
kecipep

Zalepili jsem to velmi slušně, jen útočník nemá formu a podle mě to bude velký kámen úrazu v následujících týdnech (ale prý je posila na cestě). Každopádně proto došlo před sezonou ke změně majetkové strukturu, abychom nemuseli v případě úspěchu hned prodat, snad se to potvrdí hned v další sezóně

Reagovat
PISTOLERO

O jakém jménu se spekuluje do útoku?

Reagovat
kecipep

Nemám tušení ale jestli vypadnem s Fener i AIK, tak 4 útočníci v kádru jsou až luxus na naše poměry

Reagovat
smazaný uživatel

Cicilia

Reagovat
smazaný uživatel

Proti loňskému Fenerbachce byl Slovácku možná i věřil, ale letošní kádr včetně trenéra vypadá velmi solidně. S Dynanem vypadli dost smolně ( byly jasně lepší ), tak uvidíme.

Reagovat
Firkraag

Slovácku nevěřím, Mor si je bude motat. Hlavně jim uteklo asi 30 gólů, takže vstřelení gólu vidím jako úplný scifi.

Reagovat
jsemdement

SKS zcela jasně ukázalo, že Fenerbachče je pouze stínem svého jména. Neočekávám, že by FCSLVCK u nich vyhrálo rozdílem třídy, naděje tam ale je a doma je klepnou, že budou Turči hlásit válku na Moravu.

Reagovat
dave30

No, nevím...

Reagovat
jsemdement

Bude to peklo na Moravě, bude to peklo... .

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko propagace náhubků či co

Reagovat
JarousFCB

Asi poprvé budu fandit jinému profi týmu z ČR než Baníku. Snad z toho bude nějaký nadějný výsledek do odvety

Reagovat
Kepy_FCB

Taky po dlouhé době ale pak je vidím s tou zrůdností na xichtě a je po nadšení

Reagovat
JarousFCB

To ti stačí málo. Kdo chce ať to nosí třeba na péru

Reagovat
C-M@ster

Ojoj.

Reagovat
Rothbard

Slušný začátek v podání Slovácka.

Reagovat
Fakt

Reagovat
REPLIKATOR

Strašně laciný gól

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko vypadá, jako když narazí v Mol cupu Karlovy Vary na Slavii Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani moc ne. Přechod do útoku solidní, ale brání jen zónově bez prvků osobního bránění a vepředu nemají sebevědomí.

Reagovat
ratusek

Ten rozdíl je šílenej. Ale ted mohlo Slovácko dvakrát mít obrovskou šanci. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej polocas bude uplne v pici. Uz ted tahaji nohy.

Reagovat
ratusek

Vtipný bude, když to zůstane 1:0 nebo Slovácku vyjde jeden brejk. Fenerbahce přestalo hrát

Reagovat
smazaný uživatel

V tom vápně je Slovácko hrozně statické.

Reagovat
ratusek

Ty vole jak to trefil

Reagovat
JarousFCB

Jak Heinz Němcům

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dave30

Reagovat
Seydou Doumbia

to jo ale spíš ho zajímalo jak se to takhle naučil, kde se to učil, proč se to učil...vystavní banánek do kasy

Reagovat
REPLIKATOR

Krásný přímák

Reagovat
smazaný uživatel

České kluby a závěry poločasu. Klasika.

Reagovat
monty25

No, Slavia v závěru poločasu dala gól.

Reagovat
REPLIKATOR

Proti deseti

Reagovat
monty25

Což je na Slavii docela výkon, protože ta proti deseti obyvkle neumí...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbalová klasika. Jsem byl namazanej na chleba jak sádlo, ale většinou to platí.

Reagovat
Pablos

Travník je největší sračka ...sundat o poločase a rovnou bych mu i zrušil hostování a poslal domu pěšky

Reagovat
Bayernista18

Sice na poslední chvíli, ale naštěstí tu Csaplárovu past stihli.

Reagovat
F.Torres

Škoda, začínali konečně hrát a taková standartka. No 2:0 do odvety je nehratelné. Nebál bych se toho a zkusil bych to trochu otevřít a zkusit dát toho gola a uvidíme. Šance tam jsou, turci nejsou nehratelní. Samozřejmě kvalita je u turka.

Reagovat
Pride

Svědík je mistr taktik, ale s přestárlým, ale zároveň nezkušeným a mimo Česko i dost nekvalitním kádrem nemůže udělat nic. Musí se posunout výš, se Slováckem už to výš nejde, ten klub nemá na evropský fotbal absolutně nic.

Reagovat
PISTOLERO

Tak ještě že Baník ten evropský kádr má

Reagovat
JarousFCB

a to někdo tvrdí?

Reagovat
ratusek

Proč to otáčíš na Baník?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pride

Nemá bohužel no

Reagovat
didosh

Co sem pleteš Baník hlavo?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Má ten Trávník kromě dvou faulů za poločas něco pozitivního, co jsem třeba přehlédl?

Nicméně Slovácko zatím dost sympatický výkon. Pár náznaků tam měli. Na druhou stranu je vidět, že v české lize si nastudují soupeře do detailu, v Evropě už to tak moc snadné není a je potřeba předvést víc svoji hru. A tam ten rozdíl proti Fenrbahce prostě je znát.

Reagovat
smazaný uživatel

No v obraně hrajem hrozně priposraně, přímak trefil pěkně...

Reagovat
PISTOLERO

Bez Havlíka to je uplný konec...

Reagovat
JarousFCB

Ten Doski vypadá z FCS asi nejfotbaloveji, ale chtělo by to trochu více důrazu při bránění.

Reagovat
PISTOLERO

To si dělá prdel sudí?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf co to bylo

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí

Reagovat
Spejbl

Tam furt není VAR?

Tvl, taková hovadina...

Reagovat
JarousFCB

Takový zářez....

Reagovat
Zdechlina

Sudí ven

Reagovat
Arnar Resmusonn

Než si sudí vymyslel druhou žlutou tak bylo jasně znát, že Slovácko prostě fotbalově na ně nemá. Ten rozdíl je veliký a to už fene není nášlapné jako dřív. Sympatické výkony v ČR Slovácko šlechtí, zvlášť když nejsou při penězích ale na něco extra prostě bez peněz v dnešním fotbale to není ( krom zázraků)

Každopádně EKL by mohli dojít do skupiny....

Reagovat
Zdechlina

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Iráčan Doski za mně nejlepší dnes z hráčů Slovácka.

Reagovat
Spejbl

Ale teda celej první poločas sem si říkal, proč jsme u ukazatele skóre zapsaní jako "SVO." Jestli nás jako mají za svoloč nebo co...

Reagovat
didosh

Bože proč se Slovácko tak dosralo z těch špinavých Turků?

Reagovat
ratusek

Oni se nedosrali, ale ta kvalita je uplně jinde. Slovácko mělo 3 náznaky, jinak nic. Ale nekritizuji, kromě Slavie by tam kterýkoliv tým asi předvedl to stejné. Což je smutný a odraz našeho fotbalu

Reagovat
didosh

Já to teda viděl jen mistama ale ta odevzdanost, hnus blit...

Reagovat
kecipep

Reagovat
Rothbard

Proč není v základu Kozák?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý nemá formu ani na tréninku.

Reagovat
Rothbard

Jakože hrát venku v EL a mít na hrotu Kalabišku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ttopi

Takhle, upřímně jestli Slovácko může přispět do koeficientu. Tak v EKL k tomu případně bude více možností. Pokud se tam tedy dostanou.

Reagovat
oli9

Tady už je to jen o tom přežít 2:0

Reagovat
aither

Reagovat
Rothbard

Ty jsi ten, co vždy něco napíše, a pak se to pose*e? Well!

Reagovat
Seydou Doumbia

to by mohl psát častěji

Reagovat
REPLIKATOR

RIP

Reagovat
monty25

Lincoln

Reagovat
REPLIKATOR

Hmmm

Reagovat
Konspirator

Ostuda jak Sparta

Reagovat
JarousFCB

Jasná věc... Tým z města co má dvakrát méně obyvatel než je kapacita stadionu Fenerbachce a s rozpočtem asi jako plat dvou jejich hráčů, dělá nějakou ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Upřímně, čekal jsem důstojnější hru. Když už ne výsledek

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Pro většinu z hráčů to byla první zkušenost s mezinárodním fotbalem a chápu, že ty technické parádičky je musely dost frustrovat.

Doma ale předpokládám, že to bude lepší, že je Svědík probere a povzbudí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Seydou Doumbia

však si z nás dělá jenom negra, to nemyslel vážně

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

ostuda za odevzdanost...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Cotton

AIK - Shkedinja 1:1 čekal jsem, že je AIK přejede, to hraje pro Slovácko

Reagovat
Imos

neříkej dvakrát, aby shkendija neuštkla AIK i Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Skhendija by byla lepsi volba, ale i tak by byla proti Slovacku favoritem 60:40

U severanu to vidim 80:20, ale i to je lepsi pozice nez 95:5, ktere jsem odhadoval pro duel s Feberbahce.

Reagovat
Imos

To je samozřejmě pravda, ale Balkán zrádný

Reagovat
lampas

80:20 bych to nedal ani proti Malmo (které teď navíc vypadlo v LM trapně s Litevci). Proti AIK by to bylo cca 50:50 s tím, že bych klidně spíš favorizoval Slovácko.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Shevchenko

Tak to vůbec AIK neuhrálo v Evropě nikdy nic.

Reagovat
Stannis Baratheon

To z jakého důvodu? AIK není žádný silný tým, Shkendija nejsou zase žádný lemplové. Naprosto vyrované.

Reagovat
John Obi Mikel

Fenerbachce se oproti zápasu s námi zvedlo, nebo Slovácko propadlo?

Reagovat
didosh

To spíš Slovácko propadlo....

Reagovat
kecipep

netroll už.

Reagovat
ratusek

Slovácko vůbec nic, 3 náznaky šancí. Jinak absolutně netušili. Rychlost, první dotyk, pokrytí míče. A přitom.v tomhle v naší lize vynikají. Jedinej, kdo jakštakš, tak byl Doski

Reagovat
John Obi Mikel

Tak hlavně ať to odehrají důstojně doma, před vlastními fanoušky.

Reagovat
pingla

Reagovat
Denev

Když se podíváte na výsledky a statistiky zápasů Fenerbahçe po tom dvojutkání se Slavií, tak zjistíte, že se zvedlo dost..

Reagovat
didosh

Ty si Turek?Nebo fanoušek té jejich ligy?

Reagovat
Imos

Ty si Turek skvělá otázka

Reagovat
Denev

Proč bych měl být fanoušek té ligy nebo Turek? Tak se na jejich výsledky a statistiky sám podívejte...lol...

Reagovat
Seydou Doumbia

tak jako jediný o té lize máš nějaký přehled tak se normálně zeptal zda si turek nebo jen fanoušek ligy...a stejně si neodpověděl

Reagovat
Denev

Ona to v dnešní době internetu není taková věda si o tom týmu něco zjistit.

Reagovat
Seydou Doumbia

pořád ale nevíme co si že...žiješ v turecku? si turek? nebo jen český přiznivec tureckého fotbalu?

Reagovat
John Obi Mikel

Asi ti nerozumí. Naštěstí jsem z turečtiny něco pochytil. Takže:

Denev, tüsi Türk? Öder fan Süperlig.

Reagovat
Seydou Doumbia

dik, cením

Reagovat
Imos

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Reagovat
thewall

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
didosh

pořád o nich básnil...

Reagovat
Denev

O nikom jsem nebásnil. Jen si nemyslím, že je fér tady hodnotit něco, o čem reálně nic nevím. Nebyl jsem to já, kdo tady Fenerbahce podceňoval. A s tím, že jsem věděl, že ten tým fakt není to stejný, co bylo v únoru, jsem si prostě řekl, že by asi bylo dobrý to uvést na pravou míru. Jestliže to nepřijímáte i přes jasný fakta, je už vaše hloupost.

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak teď můžou doma hrát bez tlaku, uvolněně a něco málo uhrát.

Reagovat
lampas

Dalo se to čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Odveta 4:0

Reagovat
didosh

Reagovat
ttopi

Přání 8:0

Tip 4:0

Reagovat
Pablos

Totální herní fiasko… fakt špatný. Slovácko už fakt né… jakej rozdíl mezi třeba Sigmou se Sevillou.

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě je brzo hodnotit Slovácko, mají před sebou předkolo v EKL.

Reagovat
Seydou Doumbia

kdokoli mimo top 3 by měl mít zákaz hrát poháry stejně ty týmy vykoupí bohatí zmrdi a oni budou k smíchu

Reagovat
adoxx

Jojo, takovej Liberec v Evropě vždycky udělal hroznou ostudu..

Reagovat
Seydou Doumbia

to bylo tak dávno že jsem na ně skoro zapoměl

Reagovat
oli9

A jako Sparta k smíchu není? Jako ten zápas se prostě nepovedl, ale když hraješ v Turecku půl zápasu v 10 to potom nešlo nic moc dělat

Reagovat
Pablos

Byť přísné vyloučení, stejně si za to ten tým, ale může sám, že hrál v 10... to přeci není omluva, ale další negativum, že to bylo špatný utkání ze strany Slovácka, byť vzhledem k hernímu projevu těch 3:0 není zase tak špatný, přišli mi spíš na desítku.

Reagovat
Rothbard

Ale ten Lincoln má teda brutální levačku.

Reagovat
Slavia10

Na Slovácko se nejde zlobit, Fenerbahce prostě byl jasný favorit. Velký rozdíl oproti souboji s námi je ten, že je teďka trénuje Jesus, proti nám neměli žádného trenéra, teď mají hodně dobrého trenéra.

Reagovat
didosh

Jesus si umí udělat pořádek

Reagovat
FORZAMILAN

No tak to byl hodně špatnej výkon od Slovácka, bez střely na branku. Tak ale dalo se to čekat

Reagovat
milan78

výsledek super čekal jsem 8:0

Reagovat
Fakt

To vypadá, že si Slovácko užije svojí čtyřzápasovou slávu a zkusí to zase za rok.

Reagovat
kecipep

Dáme tyčku (víc jsme ani neměli), dostaneme 2 krásné góly (jeden přímák) a rozhodčí to v půlce zazdí přísnou červenou, tam nešlo dělat víc... Pojďme si užít odvetu a nedat jim to zadarmo.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Za me slovacko do toho 1. golu mozna i lepsi, mohli klidne vest 1:0 a vysledkove by to pak dopadlo buhvijak. Prvni gol obrana spala, od 30 minuty zase hru vyrovnali, ala pak nadherna strela a gol do satny a pak hned redka, tak je snad jeste ocenme, ze nedostali bura nakonec. Dle rozpoctu fenerbahce ma ten tym taky odpovidajici individuality, ktere dnes rozhodly a ktere si logicky slovacko nemuze dovolit. Vysledkove se to nepovedlo, ale hejty Slovacko nezaslouzi a verim ze doma Turky porazi!

Reagovat
kecipep

konecne rozumne hodnoceni i dle toho, ze zapas sam videl

Reagovat
Seydou Doumbia

hejty si nezaslouží, slovacko ani v pohárech nemá co dělat (nikdo mimo top 3) ale taky kebabovci nechtěli hrát a sráli na to, po prvním golu se to už mělo odehrát tak nějak samo...tohle kdyby udělali v derby tak jím všem podřiznou krky...ale ten syrijec nebo co to je za hráče solidní výkon dnes

Reagovat
Imos

Slovan do Evropy patří

Reagovat
Seydou Doumbia

tak nám to ukažte

Reagovat
lampas

Samozřejmě, že tam patří týmy, které si to uhrají v lize. Ale myslím si, že za poslední dekádu jsme tam většinově českému fotbalu ostudu určitě neudělali, včetně naší poslední účasti.

Reagovat
Imos

Myslím, že krom epizodky Samo Slováka jsme to ukázali pokaždé co jsme tam byli

Reagovat
KubaM

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Losinho

Zklamaní

Reagovat
wwwx

Divím se, že Pešír nedostane od Bosáka céres za používání patvaru Lincolnovo střely na veřejnoprávním kanále. To by jeden brečel, jaká kopyta pustí do živého vysílání.

Reagovat
Jajinek
Reagovat
Coutinho10

Slovacko to vypada uz neni, co bylo...velka skoda, ze to nemuzou hrat v sestave, ve ktery hrali na jare

Reagovat
Seydou Doumbia

ono to je stejně na piču udělané...týmy udělají v sezoně top uspěch a do předkol jdou s vyprodaným kádrem protože movité svině je vykoupí...tohle bych upravil nějak pak samozřejmě ty týmy stojí za piču

Reagovat
Coutinho10

moc upravit to ale bohužel nejde...max. zrušit letní přestupní okno

Reagovat
Imos

To by se vyřešilo snad jen kdyby kvalda byla na podzim a týmy už sehraný

Reagovat
ttopi

Kvalda kam, když v rozehrané sezoně nevíš kdo jak se umístí?

Reagovat
Losinho

Hrát ligu ve formátu jaro - podzim.

Reagovat
Seydou Doumbia

Joooooooo

Reagovat
Losinho

Z louže do bláta no

Reagovat
Imos

Reagovat
ratusek

a na hrotu rhaje Kalabiška. I když včera to bylo uplně jedno, jestli tam na hrotu byl Kalabiška, pytel brambor nebo nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Slovacko to byla stejne jen priprava na playoff Konferencni ligy

I kdyz dostali trojku, tak jim ty zkusenosti muzou pomoct prave v tom playoff

Reagovat
Seydou Doumbia

to je vždy sranda jak byl nějaký magazín lm a týmy tam říkali jaká to je zkušenost a obohacení do dalších let a ty týmy se tam už nikdy do lm nedostali...staua, bate, kluž a další to už stihlo i zaniknout

Reagovat
inferno08

Borisov byl v LM dvakrát.

Reagovat
Selänne

Proč nasadit do útoku největšího talenta ve svým klubu, když tam můžeš hodit levýho beka. Ať si to Svědík vyžere se svojí partou důchodců. Fakt je mi smutno, jak se tady zachází z mládeží.

Reagovat
stas87

Toto velmi nechapem, ja byt trener tak tiez dam co najlepsiu aktualnu zostavu, navyse v zapase kde velmi loptu nebudes drzat, skor budes bez nej behat a ked uz ju nahodou chvilu podrzis, tak Kalabiska je hrac co ju dokaze udrzat, vie si ju pokryt. A v minulosti utocnika hral, nebol to ziadny experiment ze by ho tam trener skusal. Niekedy mi pride ze sa bude fakt kritizovat absolutne vsetko, idealne aby hrali len mladici a hned ich predat..

Reagovat
kecipep

Reagovat
oli9

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Selänne

*s mládeží.

Reagovat
oli9

Proto nejsi trenér

Reagovat
pingla

Toho největšího talenta myslíš Vechetu?? Však se v áčku zatím jeví jako kolohnát, kterému se míč motá mezi nohami a jen čeká, až mu někdo přihraje v 16 na gól

Reagovat
oli9

Výsledek bohužel takový jaký je. Kvalita na straně Turka. 2 nádherné střely. A ono hrát poločas v 10 tam se asi nedalo pak co čekat. Havlík dole... Prostě vše špatně. Snad do odvety se dají dokupy a bude to lepší zápas doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele